Чергове невігластво Зе-ко!

                                                                                                   Упертість невігласів уб’є їх, а

                                                                                                   безпечність дурнів (дебілів – Г. М.)

                                                                                                   занапастить їх.

                                                                                                          Притчі  (приповідки)  Соломона 1:32.

 

   Офіційне інтернет-представництво Президента України 12 вересня 2022 року опублікувало інформацію «Маємо ще посилити нашу співпрацю з партнерами, щоб подолати російський терор – звернення Президента України», де можна прочитати наступні слова Зе (до речі, він, будучи євреєм, мав би знати, що Притчі Соломона є однією з трьох Поетичних книг Ктувіму – третьої частини Старого Завіту (Заповіту) або Танаху – Святого Письма юдеїв – про це й про те, «як Зе, богохульствуючи, грішачи і ображаючи християнські почуття всієї повноти… (Української Православної – Г. М.) Церкви (УПЦ (ПЦУ), очолюваної Митрополитом Київським та всієї України Епіфанієм – Г. М.) разом із Константинопольською (Вселенською) Патріархією, на Томос каже термос», йдеться у моїй праці «Зе чи Пе?», Соломон же згадується в моєму дописі «Ніхто з владних ідіотів (ідіоток) навіть не зателефонував! Ніхто! Ганьба всій такій владі!», а моя робота «Оце – обличчя Зе-влади!» демонструє прихильність Зе-ко до російської церкви – МПвУ чи РПЦвУ – й ворожість до автокефальної УПЦ (ПЦУ) у нас удома, на нашій рідній українській землі): «…сьогодні – нові удари по енергетичних об’єктах. Нові відключення в Харкові. І маємо бути свідомі того, що підлість російських терористів не має меж – вони намагатимуться зробити системною й таку форму терору.

   За моїм дорученням Прем’єр-міністр України провів сьогодні нараду з Міненерго, Мінрегіоном, Мінфіном, «Нафтогазом». Буде утворений координаційний штаб для швидкого реагування на всі подібні прояви російського терору (виділено Г. М.)».

   І це – аж після 200 днів повномасштабної колонізаторської війни РоССіі проти України, хоча подібний штаб мав бути створений на її п’ятий – шостий день, тобто 1 – 2 березня 2022 року, або щонайпізніше 11 – 12 березня 2022 року, але ж не 12 вересня 2022 року й то лише у вигляді, коли тільки було заявлено про його майбутнє утвореРоССія, ння!

   А без доручення ПреЗедента Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, про котрого йдеться в моєму дослідженні «Як цей клієнт на самокаті виявився прем’єром…»? Або від Гончарука – до Шмигаля і, вкупі з брехнею та брехунами, до…» і кандидатуру котрого для призначення на посаду Прем’єр-міністра України запропонував Зе, внісши до парламенту Проект Постанови про призначення Шмигаля Д.А. Прем'єр-міністром України № 3168 від 04.03.2020, який після підтримки 291 народним депутатом України (серед них – 242 «слуги народу» при потребі для позитивного рішення 226 депутатів) став Постановою Верховної Ради України «Про призначення Шмигаля Д.А. Прем’єр-міністром України» № 515-IX від 4 березня 2020 року, самий не міг створити цей штаб (але від Дениса Шмигаля й не варто чекати іншого, бо навіть коли «стаття 118 Конституції України твердить, що КМУ не є… департаментом або управлінням ОПУ», про що сказано у моєму матеріалі «Мокан ні х…ра не знає, або Зе-ідіоти вже дістали!» та продовжено окреслену тему в моїх публікаціях «Зе-ідіоти продовжують діставати українців на кожному кроці!» і «Санчо Панса Зе Єрмак уже остаточно о…уїв!», він, на жаль, все ж таки дозволив це зробити, перетворивши де-факто очолюваний ним уряд на структурний підрозділ президентської канцелярії – ОПУ), оскільки дане питання є його прямим конституційним обов’язком?!    

   Й  це є демонстрацією чергового невігластва Зе-ко!

   І до яких пір Український народ терпітиме знущання над собою цих владних невігласів, що входять до складу Зе-ко під керівництвом головного невігласа України (ГНУ) Зе, яскраву характеристику котрій дає моя стаття «Зе-бардак», а моє есе «Що є основою лЮдського правління державою?» показує нелЮдскість Зе-влади?!  

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте