Зе-брехуни! Їхній нескінченний обман продовжується… Ч. 3

   Читайте початок статті, ч. 2.

                                                                           Й ще раз – Аркадій Бабчєнко

   «То, что Алексан Глебыч будет главным пиар-кардиналом Боневтика (іронічне прізвисько Зе – Г. М.) на выборах, это к бабке теперь не ходи. С этим все понятно (виділено Г. М.).

   А теперь, дети, пишем диссертацию на тему «Как, вроде бы, и выровнять свою репутацию, а потом моментально ее про…рать. Снова». Научный руководитель А.Г. Невзоров. Ректор – Ваш Дед (себто Бабчєнко, адже він так себе називає – Г. М.).

   Я вот одного понять не могу – на кой черт они каждый раз все какую-то меньшевартую малороссию всёпытаются построить? Тем более теперь-то.

   Новое Доверенное лицо нового Удобного Президента народилось (виділено Г. М.).

   Запомните этот твит.

   ЗЫ: Это, ещё раз, не про Глебыча пост. Это про попытки меньшевартость тащить опять в страну» (Facebook: Аркадий Бабченко, 5 червня 2022 року).

                                                                               Та нарешті – позиція Зе!

   6 червня 2022 року вебсайт «Суспільне» видав на-гора інформацію «Якщо ми можемо хитати Росію, треба це робити». Зеленський прокоментував видачу громадянства Невзорову», де зазначено наступне: «Президент Володимир Зеленський підтвердив, що російський журналіст та колишній депутат Державної думи РФ Олександр Невзоров подався на українське громадянство. Про це він повідомив під час спілкування з журналістами.

   «Я знаю, що він (Невзоров – ред.) хотів полишити громадянство РФ, бо підтримує Україну. Ми мали про це розмову (виходить, що Зе розмовляв із Нєвзоровим, тільки незрозуміло як – телефоном чи у Києві безпосередньо – Г. М.), він є у списках», – зазначив Президент.

   За його словами, Україна має докладати зусиль, щоб дестабілізувати ситуацію в Росії. «Якщо ми можемо хитати Росію, то треба це робити (Зе, як і Антон Геращенко, читай наведені угорі слова Ірини Сєдової з Кримської правозахисної групи та всіх інших вказаних мною авторів дописів, які аргументовано доводять, чому Нєвзоровим не можна надавати українське громадянство – Г. М.). Я вважаю, що це наша зброя теж – люди будь-якого громадянства, які виступають за Україну», – наголосив Зеленський.

   Водночас Президент не пояснив, чи отримав Невзоров російське (так і написано: російське, а не українське – Г. М.) громадянство (виділено Г. М.)».

   Того ж таки 6 червня 2022 року інтернетвидання «OBOZREVATEL», як і «Суспільне, оприлюднило замітку на цю ж тему під назвою «Зеленський про громадянство України для Невзорова: будемо «хитати» російську владу всіма можливими способами»: «Таку заяву український лідер зробив під час пресконференції з представниками ЗМІ у їхнє професійне свято – День журналіста, 6 червня. Зеленський зазначив, що Невзоров хотів позбутися громадянства РФ, бо підтримує Україну.

   «Якщо у нас є можливість «хитати» російську владу – ми повинні все це робити з громадянами РФ, які проти політики Кремля, проти Президента Путіна. Ми повинні це робити, якщо є така можливість (але ж це не означає, що таким людям треба одразу надавати українське громадянство, а тим паче – Нєвзорову із його ганебним політичним шлейфом – Г. М.). Ми ж радіємо, коли Макаревич (відомий російський музикант, співак і композитор, лідер гурту «Машіна врємєні» – Г. М.) або Ахеджакова (російська актриса кіно та театру – Г. М.) підтримують Україну? Люди, які мають неукраїнське громадянство, але чітко формулюють проукраїнську позицію і виступають проти російської влади – вони на нашому боці. Це наша зброя (та ця зброя, на жаль, не спрацьовує в РоССіі, на чому я вже наголошував вище, й Зе мав би це розуміти, але, мабуть, йому не дано – Г. М.)», – зазначив Президент.

   На уточнювальне запитання щодо можливості отримання українського паспорта іншим росіянам Президент відповів, що тих дисидентів, хто хоче підтримувати Україну, можуть розглянути відповідні органи (тобто Нєвзорова із незрозумілих причин напряму розглядає ПреЗедент України, а інших росіян хай спочатку розглядають відповідні органи: відверто незрозуміло, чому таке двояке ставлення; але головним є те, що Зе так і не сказав чи надав Нєвзорову українське громадянство та одночасно й не заперечив цього, на відміну від Олексія Данілова, про що мова йде далі – Г. М.)».

                                                                    І позиція Зе-Секретаря РНБО України

   Вебсайт «24 канал» 6 червня 2022 року опублікував повідомлення «У Невзорова ще нема громадянства, він лише звернувся, – Данілов»: «Російський журналіст Олександр Невзоров нещодавно заявив про отримання українського громадянства. Утім, виявилось, що насправді паспорта України в нього поки немає. Про це «24 каналу» повідомив Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов. Він заперечив надання громадянства Невзорову (виділено Г. М.).

   У Олександра Невзорова ще немає українського громадянства. Він лише звернувся, аби його отримати, – заявив Данілов.

   Він наголосив, що громадянство України – це дуже поважна річ. Саме тому всі, хто хоче його отримати, безумовно, мають поважати наші закони та Конституцію.

   Як зазначив Данілов, якщо хтось хоче отримати українське громадянство, то йому необхідно пройти певну процедуру. У разі її успішного виконання можна отримати громадянство України (виділено Г. М.).

   Також він додав, що в нашій державі є тільки одне громадянство, тому аби його отримати – необхідно позбавитись попереднього. Після цього можна заповнювати документи на отримання українського паспорта. «Це стосується як Невзорова, так і будь-якої людини з планети Земля, яка хотіла б отримати наше громадянство. Є процедура» (виділено Г. М.), – наголосив Данілов».

   А в сумі українці мають наступне: Секретар РНБО України Олексій Данілов говорить одне – все заперечує – й Антона Геращенка і Зе, ПреЗедент України говорить друге – виляє хвостом, що свідчить про його брехливу позицію, а радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко говорить третє – достовірно схоже, що розкрив карти ПреЗедента України, котрий до певної пори не хотів цього робити: отак виглядає влада та команда, очолювані Зе!

                                           Й після цього – міркування експерта з питань державної безпеки

   Колишній начальник Головного слідчого управління ( ГСУ) СБУ, генерал-майор юстиції Василь Вовк сказав наступне: «Проаналізував бекграунд Олександра Глібовича, його останні заяви та інтерв’ю. Дійшов висновку про малоймовірність того, що він буде генерувати і творити щось надзвичайне для Української Держави. Більш того, не вбачаю ознак його бажання постійно працювати і проживати на території України (виділено Г. М.).

   При цьому О. Невзоров хотів би отримати паспорт громадянина України, не маючи на меті відмовитися від російського громадянства (в усякому разі, він жодного разу про це не заявляв, а від прямих питань постійно ухилявся).

   Кажуть, що він хоче отримати паспорт з тризубом виключно для зручного пересування по Європі (безвізовий режим для України) (про всі складнощі із його запровадженням можна дізнатися із моїх програмних праць «ЄС – Україна: безвіз, безліс чи безшанс? Український шанс – твердий курс на США і НАТО, як надвагому складову частину української мрії!» та «Це теж нарешті дійшло!» – Г. М.)

   Серед передбачених законодавством десяти підстав набуття громадянства України для іноземного громадянина Невзорова О. Г. на сьогодні проглядається можливою лише одна – «прийняття до громадянства». За умов (виділено Г. М.):

   1) подання заяви про прийняття до громадянства України (каже, що подав);

   2) подання декларації про відмову від іноземного громадянства (не відомо про існування такого документа);

   3) безперервного проживання на законних підставах на території України протягом останніх п’яти років (виконання цієї умови можливе лише у 2027 році);

   4) отримання дозволу на імміграцію (не відомо про існування такого дозволу);

   5) володіння державною мовою або її розуміння в обсязі, достатньому для спілкування (з цим у пана Невзорова О.Г. все складно);

   6) наявності законних джерел існування (потрібно влаштуватися на роботу).

   Не дивлячись на очевидну неможливість надання на законних підставах громадянства Олександру Невзорову, у нього може бути шанс, оскільки дія положень, передбачених пунктами 3 – 6, не поширюється на (виділено Г. М.):

   а) осіб, які мають визначні заслуги перед Україною, у тому числі на іноземців і осіб без громадянства, які в установленому законодавством України порядку проходять військову службу у Збройних Силах України та нагороджені державною нагородою;

   б) осіб, прийняття яких до громадянства України становить державний інтерес для України…

   Невзоров О.Г., як відмічалось вище, не може претендувати на визначні заслуги перед Україною, але таємниче словосполучення «становить державний інтерес» може застосовуватися щодо широкого кола осіб… Хоча ні, щодо будь-кого (виділено Г. М.).

   Наприклад, особа може бути визнана «особливо цінним агентом» спецслужби чи розвідки, або її можуть визнати потенційно такою, чи особа нібито надала надзвичайно велику незворотню фінансову допомогу державі тощо.

   P.S. Нічого особистого, але у мене склалося стійке враження – Олександр Глібович ніколи не напише заяву (декларацію) про відмову від російського громадянства, а без цього надання йому громадянства України буде незаконним (виділено Г. М.)» («Цензор.Нет», розділ «Блоги»: «На фіга козі баян, або чи отримає О.Невзоров громадянство України», 7 червня 2022 року).

                              А тепер – підтвердження контактів Антона Геращенка та Алєксандра Нєвзорова

   Журналістка «НВ» Ірина Ромалійська виклала відповідні світлини й повідомила наступне: «Антон Геращенко та Олександр Невзоров у Празі. 11.07.2022. На відкритті виставки розбитої російської техніки вони просто наче рок-зірки: люди підходили і просили фото (виділено Г. М.)» (Facebook: Iryna Romaliyska, 12 липня 2022 року).

                                     Й на завершення – інформація, котра і викриває чергову брехню Зе-ко!

   Державний засіб масової інформації «Укрінформ» 3 червня 2022 року о 16:45 оприлюднив повідомлення з фантастичною назвою  «Міграційна служба підтвердила, що Президент надав українське громадянство Невзорову», де говориться наступне: «Президент Володимир Зеленський дійсно підписав Указ щодо надання українського громадянства російському журналісту Олександру Невзорову та його дружині (виділено Г. М.). Про це Укрінформу повідомили у Державній міграційній службі України (а мимо неї дані про надання тій чи іншій особі громадянства не можуть пройти ніяк, що показано в розділі «Але от, що каже малорос Антон Геращенко» – Г. М.). «Цей Указ дійсно підписаний. Більше нічого коментувати не можемо», – сказали у ДМСУ (виділено Г. М.)».

   Таким чином, ПреЗедент України й Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов збрехали Українському народові, але ж від Зе та його влади і Зе-ко, ганебну поведінку котрих показано в моїх роботах  «Ніхто з владних ідіотів (ідіоток) навіть не зателефонував! Ніхто! Ганьба всій такій владі!»  й «Оце – обличчя Зе-влади!», чекати іншого не доводиться.

   То який вихід, українці?! Враховуючи все викладене вище, відповідь є очевидною: на наступних президентських виборах Зе, якщо він порушить свою програмну обіцянку йти лише на один термін, про котру вже говорилося в моїх аналітичних публікаціях «Потому, потому, что ви – здебільшого дебіли…», або Пєсєнка про любітєлєй Зе!»  та «Як Верховний Головнокомандувач ЗСУ зневажає свої ж рідні ЗСУ!», треба відправити назад туди, звідки він і прийшов, про що я писав у своєму матеріалі «Не просто ідіоти, а фактично злочинні ідіоти, або Зе-владі пора нагально повертатися в свій клоунський «95 квартал»!»  ще у листопада 2020 року!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте