Зе-бардак

   Бардак – він і в Зе-ко – бардак і нічого тут не вдієш, бо яка Зе-влада – такий і «порядок»!

   Й підтвердження цьому буде далі…

   19 серпня 2022 року Інтернет-ресурс «Український тиждень» опублікував замітку «Арестовича немає у переліку ані штатних, ані позаштатних радників керівництва Офісу Президента». Ким є Олексій Арестович та яку посаду він обіймає в Зе-ко, можна дізнатися з мого дослідження «Жахлива окопна правда про реалії загарбницької війни РоССіі проти України – її треба знати всім! І що необхідно робити…», але він мені не потрібен, а зацікавили мене інші факти, надані листом Департаменту з питань звернень громадян ОПУ № 22/1-12/2160 від 18.08.2022 за підписом керівника Департаменту Г. Кільової журналісту вже указаного вище видання «Український тиждень» А. Голубу у відповідь на його звернення № 1938 від 05.08.2022 й оприлюднені цим виданням:

   1) Президент Зе має 10 радників, із них 5 – поза штатом, а Керівник ОПУ Зе Єрмак має 24 радники, з них 18 – поза штатом;

   2) за заступниками Керівника ОПУ числиться 12 позаштатних радників і серед них значиться Богуцький Юрій Петрович.

   І цей 2-й факт затьмарює факт 1-й! Чому? Та тому, що Юрій Петрович Богуцький, який народився 24.09.1952, (увага!) помер 14.05.2019, а керівник Департаменту з питань звернень громадян ОПУ Г. Кільова станом на 18.08.2022 цього навіть не знає, хоча людина померла більше трьох років тому, при чому Зе вступив на посаду Президента України 20.05.2019, коли Богуцький Юрій Петрович уже був покійником шість днів!

   І оцей страшний та неприпустимий прокол із Юрієм Петровичем Богуцьким у черговий раз підтверджує, що в Зе-ко – бардак, тобто, у «зеленій» владі – Зе-бардак, доказом чому і є мої роботи, зокрема й такі  як «Ніхто з владних ідіотів (ідіоток) навіть не зателефонував! Ніхто! Ганьба всій такій владі!», «Санчо Панса Зе Єрмак уже остаточно о…уїв!», «Зе говорить одне, потім сам собі перечить, а заодно – й вагомому своєму посадовцю… Кому ж вірити та як це розуміти?», «Зе-брехуни! Їхній нескінченний обман продовжується…» і «Зе знову й уже вкотре порушив Конституцію України!», і чим швидше Український народ його позбудеться, тим краще буде для України!!!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте