Зе знову й уже вкотре порушив Конституцію України!

                                                                                                      Я не думаю, що в республіці можна

                                                                                                      знайти що-небудь більш негідне, ніж

                                                                                                      коли Закон приймають і його не

                                                                                                      дотримуються, й уже тим більше,

                                                                                                      коли Закону не дотримується

                                                                                                      сам його законодавець.

                                                                                                                                     Нікколо Макіавеллі,

                                                                                                                                     італійський філософ,

                                                                                                                                     політик і письменник

                                                                                                                                     епохи Відродження.

 

   Так, отож! Зе знову, знову і знову порушує Основний Закон України й у вус не дує – наче так і повинно бути, хоча він, як Президент України, «є гарантом… додержання Конституції України…» згідно статті 102 Основного Закону України, тобто Зе поступає навпаки – діє, як йому заманеться, а не так, як вимагає Закон, і ніхто на таке безчинство в Україні не реагує – ні відповідні державні структури, ні народні депутати України, котрі є законодавцями й не повинні закривати очі на порушення Закону, бо таким чином вони стають співучасниками цього злочину. Але я, будучи відповідальним українським громадянином, із уперше зафіксованого лише мною особисто факту (можливо, їх було й більше) ще у грудні 2020 року написав про дане Зе-неподобство в своїй статті «Зе порушує Конституцію України!», щоби люди просто знали, якою насправді є Зе-влада.

   Ну, а наступні мої публікації «Зе-ідіоти продовжують діставати українців на кожному кроці!» (у Конституції України навіть і згадки немає про АПУ/ОПУ та їхнього Керівника і його заступників, але в системі Зе-влади вони стоять вище за Верховну Раду України й Кабінет Міністрів України, що є прямим порушення Основного Закону України), «Зе-ідіот Арахамія, ПНХ!» (у ній я наголосив: «Всі інші Зе-ідіоти – однодумці Арахамії, йдіть туди ж, куди й Арахамія!.. А поки ви, Зе-ідіоти, є українською владою, то робіть те, що від вас вимагає Основний Закон України – Конституція України…, якщо не хочете згодом опинитися на лаві підсудних за його – Закону – порушення!»), «Якщо це дійсно так, як каже Ердоган, то Зе – не тільки ідіот і порушник Конституції України, а й, можливо, зрадник, хоча Кулеба заперечує сказане ним! Тоді хтось один із них двох бреше?!» (де мною сказано: «Зе, припини… злочинну із точки зору Конституції України антиНАТОвську риторику…»), «Зе-брехуни!» (в ній я зазначив: «Зе-влада зобов’язана виконувати вимоги Конституції України й добиватися вступу України і до НАТО всіма силами так, як вона це робить відносно вступу України до ЄС, й припинити антиконституційну антиНАТОвську риторику, котра лише шкодить національній безпеці України та працює на користь ворожої РоССіі») і «Санчо Панса Зе Єрмак уже остаточно о…уїв!» (особистий зброєносець Дон Кіхота Зе Єрмак з дозволу ПреЗедента України знахабнів настільки, що всупереч Основному Закону України заявляє: «…від імені уряду та народу України я дякую вам…») демонструють все нові й нові порушення Зе Конституції України і лише вчергове підтверджують сказане мною у першому абзаці даного матеріалу та в уже згаданій вище моїй статті «Зе порушує Конституцію України!», котра містить наступні слова: «Оскільки за плюндрування Основного Закону України Зе нічого немає, то він і продовжує діяти за принципом…: своїй ідіотській владі… – вседозволеність, а дебілам-ґоям, які його обрали, – закони!».

   Й от – ще одне порушення Зе Конституції України: 4 серпня 2022 року він видав Указ Президента України № 555/2022 «Про зміни у складі Ради національної безпеки і оборони України», встановивши ним наступне: «Відповідно до частини четвертої статті 107 Конституції України постановляю:

   1) увести до персонального складу Ради національної безпеки і оборони України таких осіб:…

   МАЛЮК Василь Васильович – перший заступник Голови Служби безпеки України (виділено Г. М.)…».

   А Основний Закон України включно зі статтею 107, на котру посилається Зе, гласить:

   «Стаття 5. Україна є республікою (виділено Г. М.)

   Ніхто не може узурпувати державну владу…

   Стаття 104…

   Президент України складає таку присягу:

   «Я, (ім'я та прізвище), волею народу обраний Президентом України, заступаючи на цей високий пост, урочисто присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь… додержуватися Конституції України і законів України (виділено Г. М.)

   Стаття 107…

   Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.

   Персональний склад Ради національної безпеки і оборони України формує Президент України.

   До складу Ради національної безпеки і оборони України за посадою входять… Голова Служби безпеки України (виділено Г. М.)…».

   Й після цього ще раз уважно читаємо Указ Президента України № 555/2022 і побачимо, що у ньому фігурує Василь Малюк тільки в ранзі першого заступника Голови СБУ, а не Голови СБУ, як того вимагає стаття 107 Основного Закону України.

   Таким чином, висновок може бути лише один: Зе  знову й уже вкотре порушив Конституцію України, а саме – її статті 5, 104 та 107, тому Українському народові залишається тільки один вихід, котрий означений у крайній (фінальній) фразі моєї попередньої праці  «Жахлива окопна правда про реалії загарбницької війни РоССіі проти України – її треба знати всім! І що необхідно робити…», інакше цю Зе-вакханалію не зупинити, оскільки вся повнота влади зосереджена тільки в руках Зе й тому підконтрольні йому відповідні державні структури та парламентська більшість ніяк не реагуватимуть на скоювані ним правопорушення!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте