За повідомленням відповідних органів в Україні затримано чергового зрадника. Хто ж він?

                                                                                                      Зрадництво стало найбільш

                                                                                                      характерним явищем нашої історії…

                                                                                                                                 В’ячеслав Липинський,

                                                                                                                                 український політик, історик,

                                                                                                                                 прихильник Петра Болбочана і

                                                                                                                                 однодумець Василя Вишиваного.

 

   «Слідчі Служби безпеки повідомили про підозру колишньому заступнику керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ – Г. М.). Генерал-майор підозрюється у державній зраді, а також у посяганні на життя працівника правоохоронного органу та незаконному зберіганні зброї (виділено Г.М.).

   За даними слідства, він передавав російським спецслужбам таємну і цілком таємну інформацію щодо актуальної військово-політичної ситуації в нашій державі. Крім цього, переправляв окупантам закриті дані про заходи, які проводять ЗСУ та інші підрозділи українських Сил оборони для відсічі збройній агресії.

   Співробітники СБУ затримали підозрюваного на початку повномасштабного вторгнення рф. Під час обшуку за місцем роботи він намагався застрелити представників слідчо-оперативної групи Служби безпеки, які прибули для проведення процесуальних дій. Колишній високопосадовець застосував проти правоохоронців бойовий пістолет Макарова.

   Затриманий був заступником голови (не голови, а начальника – Г. М.) ГУР МОУ з 2008 до 2010 років. Потім працював на різних посадах державної служби цього відомства, а також у лавах керівного складу Державного космічного агентства (ДКА – Г. М.) України.

   У поле зору російських спецслужб потрапив через свої прокремлівські погляди, які були сформовані в ході навчання за часів срср у московському вищому загальновійськовому командному училищі та академії ім. Фрунзе.

   За завданням окупантів він збирав секретну інформацію, яка циркулює в Міноборони, у тому числі Головному управлінні розвідки, а також в Національній академії Сухопутних військ імені Сагайдачного. Крім того, рф цікавили розвіддані щодо діяльності стратегічно важливих об’єктів військово-промислового комплексу України.

   «Багато років ворог працював над тим, аби наситити своїми агентами різні органи влади і силові структури України. Тож наше завдання – виявляти таких зрадників і руйнувати ці агентурні мережі. І останні резонансні затримання свідчать про те, що СБУ здатна ефективно протидіяти спецслужбам рф. Цей напрям роботи буде лише посилюватись (дай то, Боже, враховуючи дотеперішній стан СБУ, показаний у моїх роботах  «Пінчук, ПНХ!»«Послєдняя жєртва?»,

«Про «ватників», дурнів, чистоплюїв і запізнілу реакцію…»,

«Українські спецслужби провалилися!»,

«І навіть це таки дійшло!»,

«Дружбани!»,

«Оце «життя», або Інтеграція від інтеграції різниться»,

«Зе чи Пе?»,

«Отаке воно «нове» обличчя нової влади Зе?!»,

«Who are you, Mister чи все ж таки господін Єрмак, або Протоколи нєукраінскіх мудрєцов»,

«Ідіоти керують дебілами!»,

«Юний «совок» согрєваєтся в постєлі с Єкатєріной Варнавой, або Ось – і ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!»,

«Брехлива Зе-еволюція: від пінгвінів – до бактерій, мікробів і порожнього місця в історії…»,

«СБУ – це Служба безпеки Вітчизни чи Служба безпеки олігархів, брехунів і шльондр?!»,

«Хто править Україною, або Українці, ви здуріли?!»,

«Цим та їм подібним людським тварюкам – не місце в цьому світі!»,

«Від Литвина до Дейнека, або Куди котиться Державна прикордонна служба України…»,

«Зе нехтує прикордонною розвідкою України!»,

«Ну й де той анонсований Зе державний переворот в Україні?!»,

«Авантюристи й аферисти чи герої? Убивчий для України Зе-ідіотизм триває!»,

«Маразм української влади продовжується, а РоССія на цьому тлі готується до широкомасштабної війни проти України!»,

«Зе-ідіот Арахамія, ПНХ!»,

«Втрату української «Мрії» українці не повинні простити нікому – ні роSSійскім/руССкім тварям-агрєSSорам, ні українським ідіотам!»,

«Все для фронту, все для перемоги України над націонал-шовіністичною (нацистською) РоССієй!»,

«Пояснення без пояснення…»,

«Дебіли чи ідіоти написали для Зе ще одну маячню, яку він знову чомусь оприлюднив!»,

«105 днів від початку російського широкомасштабного збройного вторгнення до України Зе ще хотів подивитися в очі Путіну, але той так і не оцінив його старання й «душі прєкрасниє пориви»*!»,

«Санчо Панса Зе Єрмак уже остаточно о…уїв!» та «Оце – обличчя Зе-влади!» – Г. М.), адже від його результатів багато в чому залежить і перемога України», – зазначив в.о. Голови СБУ Василь Малюк.

   Наразі затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У межах кримінального провадження тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин викритих правопорушень.

   Досудове розслідування проводили співробітники (Управління – Г. М.) СБУ Львівської області (адже кожна область немає своєї окремої СБУ, бо СБУ – це загальнодержавна спецслужба і невже в неї не вистачає грамотних співробітників її пресслужби – Г. М.) за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

   Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду» – йдеться в повідомленні «СБУ повідомила про підозру у державній зраді колишньому заступнику голови ГУР МОУ (відео)», оприлюдненому 5 серпня 2022 року на вебсайті СБУ.

   Подібна інформація під назвою «Колишнього заступника Голови ГУР МОУ підозрюють у державній зраді» розміщена й на інтернет-сторінці ОГП теж 5 серпня 2022 року: «За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури генерал-майору, колишньому заступнику Голови (не Голови, а начальника – Г. М.) Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).

   За даними слідства підозрюваний з 2014 року був завербований та діяв в інтересах спецслужб РФ (виділено Г. М.). Збирав та передавав таємну та цілком таємну інформацію щодо актуальної військово-політичної ситуації в Україні, а також форм та методів, які використовуються ЗСУ та правоохоронними органами у протидії російській агресії. За вказівкою спецслужб країни-агресора, він надсилав їм інформацію з органів Міністерства оборони, Головного управління розвідки, Національної академії Сухопутних військ ім. П. Сагайдачного, авіаційних та військово-промислових державних підприємств щодо діяльності останніх, а також агентурних зв’язків спецслужб України на тимчасово окупованій території.

   У лютому 2022 року під час проведення обшуку за місцем роботи підозрюваного він намагався застрелити співробітників СБУ, які прибули для проведення слідчих дій. Тоді йому було повідомлено про підозру за фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу та незаконного зберігання зброї (ст. 348, ч. 1 ст. 263 КК України).

   Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави.

   Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБУ у Львівській області».

   Хто ж він – цей таємничий підозрюваний і зрадник України згідно вказаних вище матеріалів СБУ й ОГП?

   За моїми даними – це В’ячеслав Васильович Онисько, котрий звільнився із ГУР МОУ орієнтовно в 2014 році та згодом перейшов на роботу до ДКА України і був затриманий СБУ 25 лютого 2022 року у Львові, де проживає й працював до арешту. Що ж, чекатимемо рішення українського суду, який зобов’язаний засудити В’ячеслава Ониська максимально жорстко при встановленні його зради судом, бо жоден зрадник не повинен розгулювати на свободі, а тим паче під час розпочатої РоССієй війни, коли Україна стікає кров’ю від нанесених їй ран роSSійскімі/руССкімі агрєSSорамі/окупантамі, котрі хочуть знищити мою неповторну Батьківщину та запровадити на моїй рідній українській землі рашиZм – руССкій нациZм, замаскований під «руССкій мір»!

   Смерть рашиZму!

   Зрадникам  України – тюрма або й смерть!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте