Зе говорить одне, потім сам собі перечить, а заодно – й вагомому своєму посадовцю… Кому ж вірити та як це розуміти? Ч. 3

   Читайте початок статті, ч. 2.

                                                                                                    9

   28 травня 2022 року «ТСН» оприлюднило повідомлення «Після повернення до кордонів 24 лютого настане час забрати Крим і Донбас – Зеленський»: «Україна точно виграє цю війну. Питання – якою ціною. І питання часу (ці перші речення взяті з повідомлення «Зеленський не вірить у відновлення цілісності України військовими і готовий до перемовин з Путіним» теж за 28 травня 2022 року інтернетресурсу «delo.ua» із посиланням на його інтерв'ю програмі Nieuwsuur нідерландського каналу NOS – Г. М.). Для мене перемога – відновлення територіальної цілісності. Абсолютно всіх територій. Я не вважаю, що військовим шляхом ми можемо відновити повністю всю нашу територію. Якщо ми вирішимо йти саме таким шляхом, то ми втратимо сотні тисяч людей. Саме так, те, що зараз робить Росія: вона втрачає десятки тисяч людей. І чим довше ця війна буде, не десятки, а сотні тисяч потім будуть…

   Я думаю так, що ми повинні, як мінімум, повернутись до 24 числа (24 лютого – ред.), звідки почалось вторгнення, і після цього ми можемо говорити про відстоювання нашої території шляхом дипломатії (виділено Г. М.)

   Я говорю про те, що ми можемо воювати з Російською Федерацією, але точно не до останньої людини. Якщо їм (керівництву РФ – ред.) все одно, мені не все одно. І якщо ми повернемось на лінію 24 числа, то я впевнений: Росія сяде за стіл перемовин. Ми не готові віддавати ні Крим, ні Донбас Російській Федерації. Ми ніколи їх не визнаємо (російськими – ред.)».

   Ну, що тут скажеш, недарма ж народна мудрість наголошує, що дурень думкою багатіє, бо роССійскій агрєSSор не для того розв’язав повномасштабну війну проти України аби повернутися до стану 2014 року, з чого він, власне, й почав, а для того, щоби підкорити всю Україну та знищити українців, тому Зе-мрія про переговори з Путіним на вказаній Зе умові виглядає ідіотично, а моя вже наведена угорі аналітична праця  «105 днів від початку російського широкомасштабного збройного вторгнення до України Зе ще хотів подивитися в очі Путіну, але той так і не оцінив його старання й «душі прєкрасниє пориви»*!» саме це і підтверджує: Зе ніяк не зрозуміє, що якраз РоССія й хоче воювати із Україною до останнього українця і така її позиція не залишає Україні іншого вибору, крім війни за всебічної підтримки Заходу до повного визволення всіх тимчасово окупованих кацапами українських територій включно з Кримом та ОРДЛО, але це лише можливо у тому випадку, якщо Зе дійсно хоче повного відновлення територіальної цілісності України в кордонах 1991 року!

                                                                                                   10

   І знову – Аркадій Бабченко зі своїми влучними міркуваннями: «Президент Владимир Зеленский рассказал, что ему предлагали эвакуировать людей за год до вторжения России в Украину. «Мы знали, что полномасштабное вторжение может быть в любой момент. Путь, который предлагался нам, – бить в колокола, рыть окопы, вывозить людей из страны, и это надо было делать за год до этого вторжения, – я считаю, что был неправильным, потому что сеять панику в нашем обществе не надо. Потому что все это ударит по финансовой ситуации, по нашему бюджету и по экономике (про це говориться у моїй публікації «Коли Зе збрехав, кому вигідні його заяви та як після них виглядає Україна в очах цивілізованого світу…» – Г. М.). Но наша страна готовилась».

   Когда страной руководит долб…еб, это всегда печально. Когда долб…еб руководит страной воюющей, это всегда трагедия. Это ОБЯЗАТЕЛЬНО оплачивается жизнями. Чужими жизнями. Вашими жизнями (виділено Г. М.).

   Именно вот это, вместо того, чтобы использовать ЦЕЛЫЙ, С…КА, Б…ЯДЬ, ГОД (!!!) для строительства обороны, не рыло вам окопы в Буче и Ирпене. Чтобы не пугать инфантильных детишек, за которых он держит граждан своей страны (моя дослідницька праця «Попередження з минулого. Уроки для України» теж наголошує на цьому – Г. М.).

   Именно вот это вот не било в колокола, не закупало оружие и не готовило эвакуацию. Вашу эвакуацию.

   А потом пришли танки.

   А потом именно вот это вот с заваленных трупами улиц Бучи поливало говном НАТО, которое ГОД НАЗАД, С…КА, Б…ЯДЬ, ЕГО ПРЕДУПРЕЖДАЛО (доказом даних слів є мої аналітичні роботи «Зе-ідіот Арахамія, ПНХ!» + P. S. та «Якщо це дійсно так, як каже Ердоган, то Зе – не тільки ідіот і порушник Конституції України, а й, можливо, зрадник, хоча Кулеба заперечує сказане ним! Тоді хтось один із них двох бреше?!», що вже згадувалася вище, а після поливання лайном НАТО Зе просить у Заходу, включаючи членів НАТО та ЄС, надати Україні різноманітне озброєння, військову техніку, фінансову допомогу і вводити проти Московії все більш жорсткі санкції, хоча його – Зе – КМУ навіть не захотів остаточно й безповоротно скасувати безвізовий режими для роSSіян/руССкіх, як демонструє моє дослідження «Краще пізно, ніж ніколи… Рішення Зе-влади» – виділення та примітка Г. М.)!!!

   Минус двадцать, тридцать, а то и сорок процентов ВВП – это дикие, совершенно катастрофические показатели, которые вся страна почувствует уже осенью, что у тебя сейчас с экономикой, придурок?

   Забитые под завязку эвакуационные поезда, где люди бросали престарелых родителей, инвалидов, чтобы вывезти детей и писали им на спинах имена и адреса, изнасилованные на глазах родителей девятилетние мальчишки, канализационные колодцы с трупами, что там у тебя с паникой, придурок?

   Демилитаризованный Чонгар, «про…бали Мариуполь» (так сказав Арестович – радник Керівника ОПУ Єрмака, яскраву характеристику котрому дає моя стаття «Санчо Панса Зе Єрмак уже остаточно о…уїв!» – виділення й примітка Г. М.), полная блокада с моря, перекрытие экспорта зерна, весь мир собирает украинской армии бензин по капле, каски-броники-носки-волонтеры-полное дежа вю-здравствуй, 2014, что у тебя там с подготовкой, придурок?

   Эталонный представитель эффекта Даннинга – Крюгера (його ще називають ефектом профана, коли непідготовлена людина на підставі своїх неправильних висновків приймає помилкові рішення, але через свою некомпетентність не усвідомлює цього – Г. М.). Просто эталонный. 

   Каждый раз, когда оно открывает рот без бумажки… Это просто пиздец какой-то. И это выбрали вы. Именно вы, дорогие мои любители бархатного баритона (про типових цих любітєлєй йдеться у моєму аналітичному матеріалі «Два дебіла – ето «сіла», хоча один із них все ж таки розкаявся!» – виділення й примітка Г. М.)» (Facebook: Аркадий Бабченко, 28 травня 2022 року).

                                                                                                   11

   Зе сказав: «У цій війні окупанти намагаються вичавити хоча б якийсь результат для себе. Але їм уже давно слід зрозуміти, що ми будемо захищати свою землю до останнього (виділено Г. М.). У них немає жодних шансів. Ми будемо боротись і обов’язково переможемо» (Telegram: Zelenskiy/Official, 29 травня 2022 року).

   Та після правдивих реалій, викладених Аркадієм Бабченком угорі в параграфі 10, ці слова Зе звучать особливо цинічно, а якщо взяти до уваги початок даної роботи й усі попередні параграфи, де показані петляння Зе та заперечення ним самого себе й заперечення ним же уже ним же ж самим і запереченого, враховуючи ситуацію із начальником ГУР МОУ, то картина стає зовсім сумною й підтверджує, що Зе – це не та людина, котра за своїм фаховим рівнем може бути Президентом України – Верховним Головнокомандувачем ЗСУ, і особливо гостро ця його невідповідність займаній посаді проявляється у нинішній ситуації, коли Україна змушена воювати з РоССієй за своє подальше існування як незалежної держави!

                                                                                                   12

   Й ще раз – Аркадій Бабченко: «Киев активно готовится к возможному повторному наступлению врага и строит укрепления. Первый рубеж обороны Киева обустраивается на большом расстоянии от города, чтобы обезопасить столицу в случае, если враг совершит новую попытку захвата. К встрече с врагом нужно быть готовым, даже если такой сценарий кажется невозможным.

   Эмммм… Не понял. Какая линия обороны? Вы с ума сошли? Немедленно прекратите! Вы же напугаете людей!!! А как же паника, майские шашлыки, обрушение экономики, и на что вы будете строить дороги? Вам Президент что говорил?

   А как же тысячи любителей зеленого го…на, которые мне тут ровно вчера тонны своего вторичного продукта в комментах наоставляли, рассказывая, что никакие линии обороны нафиг не нужны, потому что они все равно никого не остановят? О них вы подумали, бл…дь??

   Оказывается, у нас три года было, чтобы продолжать готовиться к войне и не прос…рать армию с оборонкой.

   И год, как американцы прямо сказали.

   Да ты, су…а, бл…дь, чо.

   Да кто бы мог подумать.

   Какая неожиданность то.

   И не предупреждал ведь никто» (Facebook: Аркадий Бабченко, 31 травня 2022 року).

   А після цього достатньо ще раз переглянути параграфи 6, 7, 10 та мій висновок до параграфа 11, щоби вкотре пересвідчитися, який із Зе Президент України…

                                                                                                   13

   31 травня 2022 року Офіційне інтернет-представництво Президента України надрукувало замітку «Президент України: наш план – деокупувати всю нашу територію, а які плани у РФ – нам байдуже», в якій указано, що заявив Зе на пресконференції після переговорів із Президентом Словацької Республіки Зузаною Чапутовою у Києві: «На сході нам складно через те, що бракує відповідної зброї (ви ж – Зе-ко – мали майже три роки для забезпечення українського війська відповідною зброєю, але через своє невігластво, що фактично межує із саботажем, цього не зробили, а одним із підтверджень сказаного мною є моя аналітично-дослідницька робота «ССО ЗСУ – від моєї пропозиції до початку створення пройшло 15 років. Баггі для українського війська – від моєї пропозиції до волонтерської, не промислової, розробки теж пройшло 15 років чи навіть 21 рік. Це показує наскільки неякісною є влада України!» – Г. М.)… Якщо наші кроки чи операції з деокупації того чи іншого регіону будуть пов’язані із десятками тисяч наших загиблих людей, то ми будемо чекати на відповідну зброю (і звинувачення Зе-ко Заходу, НАТО, особливо США, котрі із кінця жовтня – початку листопада 2021 року попереджали Зе про неминучість повномасштабної збройної агресії РоССіі проти України у січні – лютому 2022 року, що вони, знаючи про російський напад, не надали Україні відповідну зброю, є безпідставним, бо вони так само знали все те, що викладено вище, й не могли збагнути, чого хоче Зе через непослідовні його дії та заяви, а сам Зе профукав майже три роки свого президенства для належної підготовки України до ефективної відсічі російської агресії, але після початку широкомасштабного російського збройного нападу Україна не впоралася б із рашистською ордою без всесторонньої допомоги США, Великої Британії й інших західних/НАТОвських країн – Г. М.), щоб зберегти по максимуму наших людей. Саме вони деокупують територію. Бо ці території без живих українців для нас, чесно кажучи, не в пріоритеті (Україні потрібні і живі українці, і її законні території, котрі тимчасово окупувала РоССія – Г. М.). Тому я вважаю, що передусім ми повинні максимально думати про наших людей, які спроможні дати відсіч усім планам РФ», – сказав Глава держави.

   За його словами, Україна планує деокупувати всі свої території, які належать їй згідно з міжнародним законодавством (виділено Г. М.).

   «Це наш план. Щодо планів (Російської Федерації – ред.) 1 червня чи 1 липня, чи 1 серпня – хоч не 1 вересня поки що, може, на 1 вересня в них будуть інші плани… Нам байдуже, які плани у РФ», – зазначив Президент».

   Ну, це ж якась суцільна маячня: пропоную читачам самим порівняти слова  Зе «ми будемо захищати свою землю до останнього» із параграфа 11 зі словами «ці території без живих українців для нас, чесно кажучи, не в пріоритеті» з даного параграфа 13, аби самим ще раз переконатися, що Зе є яскравим представником ефекту профана, але ж цей профан мріє про ще один президентський термін!

                                                                                                   14

   І ще один раз – спостережливий Аркадій Бабченко: «У победы может быть только один отец. И этот отец должен быть безгрешен. Все косяки должны быть повешены на всех других. Кого угодно других, но других (виділено Г. М.)… Поэтому генерал Марченко под подпиской о невыезде защищает Николаев и так же тихо и незаметно пропадает с радаров обратно куда-то там под подписку… Поэтому закрывают сразу три не таких, как надо, канала с формулировкой «за нарциссизм» (сука, бл…дь, што???) Поэтому дикая травля Бутусова (моя стаття «Тисну руку Юрію Бутусову за гідний вчинок!» – це про нього – Г. М.) с призывом посадить за шпионаж. Поэтому заведены уголовные дела на Турчинова… и Черновол (про неї та про Зе-ко можна дізнатися з моєї праці «Від Януковича – до Зе, або Ось – ще й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!» – Г. М.). Которых прямо из окопов вызывают в суд.

   Интересно, Залужный (Головнокомандувач ЗСУ – Г. М.) понимает, что с ним будет примерно то же самое? Что он потом тихо и незаметно будет оттеснен в тень (виділено Г. М.).

   На трибуне должен остаться только один полководец. Наивеличайший Лидер Современности.

   Ну и вокруг него, конечно, новые герои-патриоты. Вилкул (колишній затятий регіонал і поплічник Януковича, Криворізький міський голова – Г. М.). Подоляк (якийсь мутний тип, радник Керівника ОПУ Єрмака – Г. М.)

   Какой-то пиздец, бл…дь, опять начался (виділено Г. М.)» (Facebook: Аркадий Бабченко, 1 червня 2022 року).

                                                                          Й нарешті – короткий підсумок

   Як свідчать початок даного мого дослідження та параграфи 1 – 14 і про що я вже говорив вище, Зе говорить одне, потім сам собі перечить, а заодно – й вагомому своєму посадовцю – прекрасно поінформованому начальнику української воєнної розвідки Кирилу Буданову, потім заперечує вже ним же самим заперечене… І кому ж після цього вірити та як це розуміти?  

   Й дійсно зрозуміти викладене угорі фактично неможливо, що ще раз потверджує моє міркування про непридатність Зе обіймати посаду Президента України – Верховного Головнокомандувача ЗСУ: просто представникам ефекту профана краще мовчати, ніж говорити, і особливо це стосується того моменту, коли під руками немає готового тексту.

   Недарма ж видатний давньогрецький філософ Платон говорив: «Розумні люди говорять тому, що мають що сказати, дурні – тому, що їм хочеться щось сказати».

   Але нічого іншого від Зе й Зе-ко, показаної, зокрема, і в моєму матеріалі «Ніхто з владних ідіотів (ідіоток) навіть не зателефонував! Ніхто! Ганьба всій такій владі!», очікувати не варто, а тим більше у ситуації, змальованій в моїй публікації «Як Верховний Головнокомандувач ЗСУ зневажає свої ж рідні ЗСУ!».

   А Джохар Дудаєв, слова котрого вже цитувалися у моїх статті «Татарам, щоб знали своє місце…» та наведеній угорі роботі «Миротворець» РоSSія  повинна зникнути з карти світу, або РоSSійскій  Райх має бути зруйнований! Смерть роSSійскім/руССкім агрєSSорам-окупантам!»,  наголошував: «Я абсолютно убежден, что Украина и украинцы имеют такой потенциал – природный, человеческий, духовный, что должны стать в этом геополитическом пространстве ведущим государством и народом, вокруг которых должны сплотиться другие народы на принципиально новых основах. Это возможно только тогда, когда руководство Украины осознает свою историческую роль на современном этапе и займет мужественную позицию (й не поводитиме себе так, як докладно показано вище – виділення та примітка Г. М.)…

   Еще Гарри Трумэн (33-й Президент США 1945 – 1953 років – Г. М.) сделал вывод, что нет в мире ни политики, ни дипломатии, ни законов, ни правил, на языке которых можно с Россией разговаривать. Россия понимает только язык грубой физической силы. Поэтому украинскому народу нужно быть строгим и бдительным, не позволить себя обмануть, чтобы сохранить свое государство (виділено Г. М.)» (вебсайт «ПЕРШИЙ. Канал соціальних новин»: «Єдиний народ на планеті, в якого немає духовності, – російський». Джохар Дудаєв. ЦИТАТНИК», 23 квітня 2022 року).

   Думайте, українці, та робіть правильні висновки!


 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте