Зе-брехуни! Їхній нескінченний обман продовжується…

   І про них – цих брехунів та їхній обман – я вже писав у своїх роботах «Ну й де той анонсований Зе державний переворот в Україні?!», «Коли Зе збрехав, кому вигідні його заяви та як після них виглядає Україна в очах цивілізованого світу…» (у даній публікації взагалі наведено весь перелік Зе-брехні, звісно, що лише тієї, котра до цього потрапила в моє поле зору) й «Зе-брехуни!».

   Але ж вони – ці Зе-брехуни – не зупиняються і їхній нескінченний обман продовжується…

   Правда, ситуація нині виглядає так, наче уже все вляглося, затихло, забулося через появу нових проблем та забувати цього ніяк не можна, оскільки воно із порядку денного Зе-влади ще остаточно не знято, тому я й нагадую про дану нашумілу історію, яка почалася з ось цього: «Александру Невзорову и его супруге Лидии Невзоровой Указом Президента Владимира Зеленского предоставлено гражданство Украины за выдающиеся заслуги перед нашей страной» (Telegram: Pravda Gerashchenko, 3 червня 2022 року). Залишається тільки зауважити: «Огласітє вєсь спісок заслуг».

                                                                         Так хто ж оголосив цю історію?

   А повідомив про даний факт із Нєвзоровим Антон Геращенко – народний депутат України 8 скликання від партії «Народний фронт» (№ 21 у її списку), заступник Міністра внутрішніх справ України (призначений Зе-владою – Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 вересня 2019 р. № 916-р – звільнений нею ж – Розпорядженням КМУ від 4 серпня 2021 р. № 887-р) Арсена Авакова (про Аву розповідають мої есе «Хто кому мама і тато?» і дослідження «Хто править Україною, або Українці, ви здуріли?!»), радник Міністра внутрішніх справ України (знову призначений Зе-владою – наказом МВС України від 5 серпня 2021 № 433 о/с, що свідчить про його політичну всеїдність: головне аби бути при владі, а на свій тепер опозиційний «Народний фронт» йому вже наплювати) Дениса Монастирського (закінчив юридичний факультет Хмельницького університету управління та права, кандидат юридичних наук, в парламенті 8 скликання був помічником-консультантом народного депутата України Антона Геращенка, у 2019 році обраний народним депутатом України 9 скликання за списком партії «Слуга народу» під № 19, входив до її парламентської фракції, був головою Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності, а більш детально це виборче питання висвітлює мій аналітичний матеріал «Про результати позачергових парламентських виборів – попередньо, або Україна – остров нєвєзєнія?», Постановою Верховної Ради України № 1699-IX від 16 липня 2021 року призначений Міністром внутрішніх справ України).

   Й далі – хто ж такий цей Алєксандр Нєвзоров і реакція на повідомлення радника Міністра внутрішніх справ України Антона Геращенка від 3 червня 2022 року журналістів, громадських та державних діячів, політиків…

                                                 Але спочатку подам нинішню позицію самого Нєвзорова…

   Ось вона: «Про украинское гражданство. Без лишних слов.

   Все предельно просто. Что такое война в Украине? Если смыть с события политическую и национальную риторику. Это преступление (виділено Г. М.). Есть преступник и есть жертва преступления. Есть убийца и есть тот, кого он убивает, или пытается убить. Преступник – Россия. Жертва – Украина (виділено Г. М.). Это невозможно оспорить или опровергнуть. Это факт. Ну, а дальше каждый делает свой выбор: помогать преступнику или спасать его жертву.

   Если бы каждый из 140 миллионов россиян заслонил бы собой поставленную к стенке Украину, то не было бы ни Бучи, ни Мариуполя, не было бы сотни тысяч трупов и тех миллионов смертей, в которые ещё обойдётся затея спятившего диктатора (але ж і Нєвзоров не заслонив, хоча публічно й підтримує Україну та засуджує РоССію – виділення і примітка Г. М.).

   Да, встать рядом с тем, кого расстреливают, не всегда комфортно. Вероятно, проще встать в шеренгу расстрельщиков (виділено Г. М.). Каждый сам делает свой выбор. Важно понимать, что третьего варианта не существует.

   Я встаю на сторону жертвы (виділено Г. М.).

   И я чертовски благодарен тем измученным, отчаявшимся, окровавленным людям Украины, что позволили мне занять среди них место» (Telegram: НЕВЗОРОВ, 3 червня 2022 року).

                                    Тепер – позиція журналістки «Цензор.Нет» Марини Данилюк-Ярмолаєвої

   «Колись Антон Геращенко і Ко працевлаштували в МВС Іллю Киву. Нині цей самий Геращенко роздає паспорти рашисту Невзорову (він – російський журналіст, репортер, телеведучий та публіцист – Г. М.). З того, як він щиро радіє цій новині, це була його ідея.

   Ілля Кива добре себе проявив і виявився гнилим колаборантом…

   А загалом дуже погано, що у нас держава, де на першому місці не закон. А смакові вподобання малоросів, якими є Геращенко і Зеленський (виділено Г. М.). Це обнулення цінності українського прапора, за який уже загинули десятки тисяч українців. Які не були 14 років депутатами Госдуми (Алєксандр Нєвзоров був депутатом ГД ФС РФ І – ІVскликання: 1993 – 2007 роки – Г. М.) і не працювали довіреними особами Путіна (Нєвзоров працював його довіреною особою на виборах Прєзідєнта Россіі 2012 року та як повідомляли тоді російські ЗМІ, називав Путіна «єдінствєнним, кто сможєт удєржать от катастрофи єжєсєкундно развалівающуюся імпєрію», а під час президентських виборів 1991 року підтримував антиукраїністів Владіміра Жіріновского й Альбєрта Макашова – Г. М.). Невзоров був і теж був дотичний напряму до побудови реальності, яка є нормою для 140 мільйонів росіян. Так само цими паспортами ми дуже підіс…али нашому близькому союзнику Литві, тому самому, який топить за нас у світі, як ніхто. Тому самому, де учора тамтешнє Міноборони і ведучий Андрюс Тапінас зібрали нам 5 мільйонів євро на зайві «Байрактари» (БПЛА – безпілотні літальні апарати, котрі Україна купує в  Туреччини – Г. М.). У Литві цього Невзорова (був автором фільму «Наші» для Цєнтрального тєлєвідєнія про трагічні події у Вільнюсі 11 – 13 січня 1991 року, коли було вбито 14 та поранено орієнтовно 1000 литовців, в якому героїзувалися вірні Москві вільнюські ОМОНівці й військовослужбовці ВС СССР, котрі за вказівкою Московського Кремля хотіли знищити відновлену Литвою 11 березня 1990 року незалежність; ОМОН – отряд міліціі особого назначєнія – Г. М.) вважають ворогом, бо він писав про Вільнюс-1991 «свои стреляйте в своих». Я уже мовчу, як цей Глєбич хизувався тим, як з дідом НКВДистом ходив на розправи з литовськими «лісовими братами» (їхнім українським аналогом були ОУН і УПА, про яких розповідає моя стаття «Слава захисникам України!» – Г. М.).

   Цікаво, якщо хтось із нинішньої влади захоче переспати зі Скабєєвою (речниця МІД РФ – Г. М.) заради фану, їй теж дадуть український паспорт?» (Facebook: Marina Daniluk-Yarmolaeva, 3 червня 2022 року).

                                       Й ось, що думає з приводу ситуації довкола Нєвзорова Соня Кошкіна

   Насправді це – Ксенія Василенко, шеф-редактор інтернет-видання «LB.ua» (і, до речі, це саме про неї я згадую під датою 09.03.2014 р. у своїй дослідницькій праці «Листи небайдужого… Або перемога, або наша смерть!»): «В ефірі наша постійна рубрика: «Й…б же ж твою мать»!!!

   Давайте, давайте навиписуємо громадянств «хорошим росіянам». Вони, бідосі, так страждають, так страждають. Треба підтримати (виділено Г. М.). Дати їм можливість вже легально навчати нас, українців, як Батьківщину любити (от конкретно Невзоров повчати просто обожнює. Більше того – він цим заробляє).

   Тепер – по пунктах.

   1. Почитайте біографію цього персонажа. Ніякий він не «хороший росіянин», а типовий пристосуванець. Типовий (великий привіт представнику Х…йла в 2012. Я уже мовчу, що він про Литву говорив). З надвисокою самооцінкою і манією величі  (виділено Г. М.).

   2. Будь-які аргументи на кшталт, що «це – така собі ІПСО (інформаційно-психологічна операція – Г. М.)», «це – в хорошому сенсі – наша пропаганда» – повна і абсолютна маячня.

   3. Щоб ви так громадянство роздавали тим іноземцям, які зараз за Україну фізично воюють (виділено Г. М.). Чи, наприклад, білорусам, які від Луки рятуються. А головно – щоб на загальних засадах. Вибірковість? Ні, не чули.

   4. Найгірше. Отакими діями знецінюється сам інститут громадянства. Його значення. Велич. Глибина (виділено Г. М.).

   5. Ну і «вішєнка на тортік»: будучи громадянином, він ще й на виборах наших зможе голосувати (виділено Г. М.). І нам, повторюю, розповідати, що є добре, що – погано. За межами країни – вєщать від імені українців.

   Пздц, приїхали…(( (виділено Г. М.)» (Facebook: Sonya Koshkina, 3 червня 2022 року).

                                         А от як на проблему з російським журналістом Нєвзоровим реагує

                                                            інший російський журналіст Аркадій Бабчєнко

   «Александру Невзорову и его супруге Лидии Невзоровой Указом Президента Владимира Зеленского предоставлено гражданство Украины за выдающиеся заслуги перед страной (виділено Г. М.).

   Когда мне Порох (про нього йдеться у моїй роботі «Зе чи Пе?» – Г. М.) предложил помощь в получении гражданства, меня… Ну, скажем так, задавила антижаба. Я вот прям физически почувствовал, что я рожей еще не вышел. За какие такие заслуги-то? Ну, да, постики писал. Ну, уехал, да (с РоССіі – Г. М.). Ну, месяц ходил с мишенью на спине, дергаясь от каждого громкого звука. Но это было нужно в первую очередь мне, а не Украине. Это мою шкуру спасала СБУ, а не я её. СБУ без меня прожила бы. Я без неё – нет. Поэтому с какого перепугу я буду лезть вперед очереди, когда есть люди, годами воюющие за Украину, и гражданства так и не получившие (виділено Г. М.). Что я буду отвечать потом на вопрос: «А какого, собственно, хрена?». Вот у меня есть дед из Геническа (місто в Херсонській області України – Г. М), вот закон – по закону и пойду. Вперед очереди не полезу.

   Каждый раз, читая подобные новости, я ощущаю себя каким-то конченным идиотом. Вот просто обос…анным полудурком с ног до головы (виділено Г. М.). Надо было брать бабло у Березовского (в 1994 – 1998 роках Нєвзоров був консультантом у цього вже покійного російського олігарха – Г. М.). Быть доверенным лицом Путина. Записываться в клипиках этого, бл…дь, Шнура (Сєргєй Шнуров – російський рок-музикант, лідер групи «Лєнінград», фігурант вебсайту «Миротворець» через незаконне потрапляння до Криму, друг Нєвзорова – Г. М.). Совершенно спокойно, в полном комфорте, достатке и благополучии, жить внутри Садового Кольца (кругова система вулиць у центрі Москви – Г. М.). Обедать в Жан-Жаках (мережа дорогих московських ресторанів – Г. М.). Писать ролики. И только когда чудовищная ошибка клюнет непосредственно в задницу, только тогда уехать. И получить гражданство Украины. Из рук самого влиятельного человека по версии журнала «Тайм» (виділено Г. М.).

   Нет, я не спорю. Глебыч сейчас записывает правильные ролики, говорит правильные слова и на стороне Украины. Это не про него пост. Вообще не про него.

   Вид на жительство? Ну, наверное. Возможно. Политическое убежище? Да. Это закон. Это международное право обязывает. Если он обратится, вытурить его нельзя.

   Но «выдающиеся заслуги перед Украиной» – это какие? Гражданство здесь при чем (виділено Г. М.)?

   В связи с чем у меня два вопроса. То есть, их больше, но основных, если без мата, два…

   Теперь, чтобы гражданину России въехать в Украину, ему нужна виза. А выдача виз на время ведения боевых действий прекращена. Все. Крапка. Точка.

   Как, бл…дь?? Как, бл…дь, они у вас в страну попадают (виділено Г. М.)?

   Почему я не могу пригнать машину в Харьков (Бабчєнко волонтерить для українського війська за межами України, оскільки покинув її територію восени 2019 року із-за перемоги Зе – Г. М.), а Овсянникова (російська колишня пропагандистка й тележурналістка – Г. М.) может, бл…дь, выступать в Киеве (через негативну суспільну реакцію все ж таки не виступила – Г. М.)? Почему я не могу въехать в Украину, чтобы переоформить свой вид на постоянное место жительства, а доверенное лицо Путина может въехать сразу за паспортом (виділено Г. М.)?

   После того, как меня первый раз завернули на границе, мне написало очень много человек. Типа, что ж ты сразу то не сказал, порешали бы этот вопрос. Я эти месседжи читал с квадратными глазами. В смысле «порешаем»? Есть закон. По нему мне и таким как я въезд закрыт. Это точка. Это закон!

   Если б я тут предложил бы что-то подобное местным жителям, а порешайте что-нить с кем-нить, чтоб мне в вашу страну в объезд закона въехать, бл…дь, да человек просто ох…ел бы, потом выражение его лица сменилось бы на презрение, и это общение вообще было бы окончено до конца жизни (виділено Г. М.).

   Я понимаю, что порешать можно все. Для всех можно сделать исключения. Можно не выпустить Порошенко. Можно впустить Овсянникову. Я это все понимаю. Не детеныш тоже.

   Я не понимаю, почему, бл…дь, я уважаю ЗАКОНЫ УКРАИНЫ, А ЕЁ РУКОВОДСТВО – НЕТ?? Которые сами же и написали.

   Почему, бл…дь, я отношусь к Украине, как к стране, закон которой нарушать нельзя, а руководство этой страны относится к этой же стране, как, бл…дь, к как какому-то еб…чему заповеднику меньшевартых зверьков, закон которого хошь, можно соблюдать, хошь, можно х…р забить (виділено Г. М.).

   И снимать санкции со всяких там «Сватов» (серіал Зе – Г. М.) и тащить их (акторів даного серіалу – Г. М.) в Киев снимать новый сезон. Прям из оккупированного Крыма. Если кто забыл (подібну ситуацію змальовує мій дослідницький матеріал «Юний «совок» согрєваєтся в постєлі с Єкатєріной Варнавой, або Ось – і ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!» – Г. М.).

   И разрешать въезд Артуру, бл…дь, Пирожкову (псевдонім комедійного актора Алєксандра Рєвви – Г. М.), который потом пляшет в этом кабаке на набережной (Дніпра – Г. М.), который содержит гражданин РФ.

   И проводить какую-то там школу журналистики прямо на Крещатике, бл…дь, с полным набором просто конченных ватников и крымнашистов.

   Можно вывезти мальчонку (Зе – Г. М.) из «Квартала», но «Квартал» из мальчонки не вывести уже никогда. Именно поэтому он и будет тащить своих. Свой социальный класс. Свой круг общения. Артуров Пирожковых, сватов, видеоблогеров и редакторш Первого канала (Овсяннікова працювала на цьому каналі з 2003 року до 18 березня 2022 року, а перед цим, 14 березня 2022 року, з'явилася із саморобним плакатом, де було написано «No war («Ні війні»). Остановите войну. Не верьте пропаганде. Здесь вам врут. Russians against war («Росіяни проти війни»)», та, тримаючи його, декілька разів повторила «Остановите войну! Нет войне!» позаду ведучої програми «Врємя» пропагандистки й путіністки Єкатєріни Андрєєвої, але багато людей на території України сприйняли цей її крок за російську ІПСО – Г. М.). Порешает (виділено Г. М.).

   Не-не, я понимаю, что с цинизмом там тоже все в порядке. И это не идиотизм, как хотелось бы думать, а вполне себе здравый расчет… А Александр Глебович будет советником начальника предвыборного штаба. Запомните этот пост.

   Но, бл…дь, какого х…ра вы настолько не уважаете свою страну (виділено Г. М.)?

   Вот я сейчас, в той стране, в которой я живу, гражданство могу получить только через восемь лет. При условии, что я сдам язык. И не просто сдам, а на B1. И Конституцию. И историю. И все эти восемь лет буду платить налоги. И никакого другого пути не существует. Института вручения гражданства Президентом здесь просто нет, как такового. Нельзя ни в каких самых наиприсамых особых случаях вручить гражданство. Ни за какие заслуги. За заслуги можно дать орден. Только один путь. У всех. Какие бы офигенные видосики ты ни записывал.

   Какого х…ра вы настолько не уважаете свой трезуб, за который ВАШИМ СОЛДАТАМ отрубали руки, что готовы раздавать его направо и налево в руки доверенным лицам Путина?

   Какого хера вы настолько не уважаете свою Революцию Достоинства – ДОСТОИНСТВА, БЛ…ДЬ!!! – что превращаете её в проходной двор (але іншого від Зе важко очікувати, оскільки він не підтримував Революцію Гідності, про що розказує моя публікація «Де був Зе 18 – 19 лютого 2014 року?», призначає на високі чиновницькі посади посіпак Януковича, як свідчить моя аналітично-дослідницька робота «Від Януковича – до Зе, або Ось – ще й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!», а студія «Квартал 95» узагалі симпатизувала партії регіонів, доказом чому є власні слова співзасновника студії Бориса Шефіра, наведені у моєму вже згаданому вище дослідженні «Хто править Україною, або Українці, ви здуріли?!» (розділ «Шеф») – виділення та примітка Г. М.)?

   В праве есть такое понятие, как «действенное раскаяние». Действенное. То есть, не просто попи…деть на камеру, пусть даже и хорошие, правильные и верные слова, а, не знаю, собирать деньги, закупать медицину, гонять машины, носить бинты в госпитале, да что угодно (виділено Г. М.). На что у тебя сил хватит.

   Овсянникова тоже плакатик подняла. Так дайте, бл…дь, гражданство и ей тоже, чо. За выдающиеся заслуги (виділено Г. М.).

   Там ещё Гиркин Путина критикует.

   Почему Вите Майстренко (російський журналіст і український патріот із Коврова Владімірской області, який з сімєю переїхав до України ще у 2014 році – Г. М.), который вытащил около 260 пленных с подвалов Донбасса, СБУ до сих пор грызет мозги с гражданством и паспортом, почему бойцам батальона Шейха Мансура до сих пор грызут мозги с гражданством и время от времени пытаются депортировать обратно в Россиию, а человеку, который был доверенным лицом того самого диктатора, который и уничтожил Чечню (все про цього виродка Путіна можна знайти у моїй аналітичній праці «105 днів від початку російського широкомасштабного збройного вторгнення до України Зе ще хотів подивитися в очі Путіну, але той так і не оцінив його старання й «душі прєкрасниє пориви»*!» – Г. М.), за пару видосиков пожалуйста, в обе руки, да еще и с поклоном небось (виділено Г. М.)?» (Facebook: Аркадий Бабченко, 3 червня 2022 року).

   Читайте продовження статті – ч. 2

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте