Зе говорить одне, потім сам собі перечить, а заодно – й вагомому своєму посадовцю… Кому ж вірити та як це розуміти?

   Будьте уважні!

   11 липня 2022 року Офіційне інтернет-представництво Президента України оприлюднило інформацію «Україна та Нідерланди готові працювати спільно й ефективно в інтересах усієї Європи – Президент за результатами зустрічі з Марком Рютте у Києві», згідно якої Зе сказав отаке: «Об’єднана Європа може бути справді захищеною й стабільною лише разом з Україною…

   Маємо зробити все можливе, щоб якнайшвидше вигнати всіх окупантів, відновити нормальне демократичне життя, і бажано на всій території нашої незалежної держави».

   Прошу звернути увагу на фрази «вигнати всіх окупантів», де ключовими є слова «вигнати всіх», тобто звільнити всю тимчасово окуповану територію України в кордонах 1991 року, підкреслюю, всю, включаючи Кримський півострів й ОРДЛО, та «бажано на всій території» із ключовим словом уже «бажано»: спочатку – «вигнати всіх» і тут же – тільки «бажано на всій», то виходить, що Зе сам ще не знає чого він хоче, але ж Верховний Головнокомандувач ЗСУ не має права так невизначено себе поводити, даючи українському війську нечіткі сигнали та демонструючи цим самим власну невпевненість.

   Й того ж таки 11 липня 2022 року те ж Офіційне інтернет-представництво Президента України опублікувало повідомлення «Україна веде переговори з державами-партнерами щодо постачання необхідної зброї, але не варто розголошувати подробиці – Президент», де наведені вже наступні слова Зе: «Можу сказати, що завдання всіх наших військових – деокупувати всю нашу територію (виділено Г. М.). Я думаю, це завдання кожного громадянина нашої держави».

   Сподіваюся, що всі читачі зрозуміли суть сказаного Зе: деокупація всієї нашої території українським військом – це означає воювати до тих пір, поки останній москаль та його місцевий поплічник не будуть знищені або, якщо зможуть, не втечуть з України!

   І що ми тепер бачимо? А бачимо ми те, що через кілька хвилин спільної пресконференції із Прем’єр-міністром Нідерландів Рютте Зе уже видає фразу «завдання всіх наших військових – деокупувати всю нашу територію», у котрій ключовими словами є «завдання всіх наших військових – деокупувати всю»: від «вигнати всіх окупантів», до «бажано на всій території» й «завдання всіх наших військових – деокупувати всю нашу територію» – петляє Верховний Головнокомандувач ЗСУ та будемо все ж таки надіятися, що випетляє на «деокупувати всю».

   Але на цьому визначеність, хай і мінімальна й з петлями, закінчується, хоча для кращої наочності я почну викладати підтверджуючі це факти таки в хронологічній послідовності, отож починаю…

                                                                                                    1

   «На брифінгу… у Києві після завершення саміту Україна – ЄС, відповідаючи на запитання про кроки України щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, одним із моментів Зеленський позначив питання пенсій і соцвиплат. Президент нагадав, що для отримання пенсій в Україні переселенці з окупованих територій не можуть перебувати там більше ніж 60 днів. «Ми запропонували наступний крок… Ми запропонували термін в один рік, хоча я дуже сподіваюся, що через рік у нас вже не буде цієї війни (виділено Г. М.)», – наголосив він», – підкреслило ІА «Interfax – Україна» своєю заміткою «Зеленський: сподіваюся, що через рік цієї війни не буде» за 8 липня 2019 року.

   Себто, віідповідно до сказаного Зе в липні 2020 року війни на території ОРДЛО – локальної війни низької інтенсивності – вже не мало би бути, але вона, не зважаючи на Зе-пророцтво, продовжувалася й у липні 2021 року, а в липні 2022 року ця локальна війна завдяки РоССіі уже стала повномасштабною війною проти України з ракетними обстрілами майже всієї української території, а це значить, що пророк із Зе, власне, як і Президент України – Верховний Головнокомандувач ЗСУ, – нікудишній, бо ж за три роки свого президентства він так і не підготував належним чином Воєнну організацію України до можливої очевидної повномасштабної, що значить високоінтенсивної, війни (мої дослідження «Маразм української влади продовжується, а РоССія на цьому тлі готується до широкомасштабної війни проти України!», «Все для фронту, все для перемоги України над націонал-шовіністичною (нацистською) РоССієй!», «Не пройшло й 8 років війни України з РоССієй…» та стаття «Пояснення без пояснення…» є доказом цьому)  проти роSSійскіх/руССкіх агрєSSоров/окупантов  (у моїй аналітичній праці «РоССія, Путін і «руССкій мір», ПНХ та здохніть уже нарешті!» йдеться саме про них), котрі від початку свого неспровокованого нападу під керівництвом бандитського нєдоросля Путіна на українську землю 2014 року робили усе можливе, щоби ослабити й потім захопити всю Україну та знищити Український народ і тому 24 лютого 2022 року після 8 років низькоінтенсивної війни перейшли до високоінтенсивної із суцільним нищенням цивільної інфраструктури та геноцидом українців, але в них усе одно нічого не вийде, як наголошує моя робота «Миротворець» РоSSія повинна зникнути з карти світу, або РоSSійскій  Райх має бути зруйнований! Смерть роSSійскім/руССкім агрєSSорам-окупантам!», і станеться це завдяки героїчному українському війську, навіть не зважаючи на згадані вище перепони йому Зе-ко, мова про котре йде у моїй статті «Українським воїнам, українському війську, ЗСУ – слава!», й усебічній допомозі Заходу.

                                                                                                   2

   19 лютого 2022 року Офіційне інтернет-представництво Президента України оприлюднило публікацію «Виступ Президента України на 58-й Мюнхенській конференції з питань безпеки», коли Зе підкреслив: «Крим і окуповані райони Донбасу неодмінно повернуться до України, але тільки мирним шляхом» (виділено Г. М.). Ці ж слова Зе про Крим та ОРДЛО я вже наводив у своїй дослідницькій публікації «Якщо це дійсно так, як каже Ердоган, то Зе – не тільки ідіот і порушник Конституції України, а й, можливо, зрадник, хоча Кулеба заперечує сказане ним! Тоді хтось один із них двох бреше?!», але їх доречно повторити також і тут.

   Й після цього досить порівняти параграф 2 з початком даної роботи та параграфом 1, щоби побачити разючу непослідовність Зе, але і це ще не все…

   Зе жжот!

                                                                                                   3

   Вебсайт «ЕСПРЕСО» 19 лютого 2022 року о 17:07 надрукував інформацію «Росіяни – теж люди. Вони не зможуть піти війною на Україну», – Зеленський у Мюнхені»: «Український Президент Володимир Зеленський до кінця не вірить, що російський народ погодиться на повномасштабне збройне вторгнення до України. Про це він заявив сьогодні, 19 лютого 2022 року, під час свого виступу (вірніше сказати, після виступу, проводячи дискусію й відповідаючи на питання – Г. М.) на Мюнхенській конференції з безпеки (Німеччина). Пряму трансляцію здійснює німецький суспільний мовник «DW».
   «Я думаю, що Російська Федерація – це теж люди, це теж росіяни. Вони не зможуть піти війною на Україну», – сказав глава української держави (виділено Г. М.).
   При цьому Зеленський наголосив, що нинішній рівень обстрілів та провокацій на Донбасі суттєво збільшився, як і ризик російського вторгнення загалом. Однак, додав він, на провокації слід реагувати «по-дорослому», «зберігаючи спокій». «Всі окуповані території – це місце, де провокації регулярно відбуваються», – сказав Володимир Зеленський. «Мі повинні зберігати спокій і поводитися по-дорослому. З цієї точки зору, Україна – доросліша за інші збройні сили (а це речення – взагалі до чого?!; та в цілому очевидною є велика різниця між написаним текстом – добримвиступом Президента України на 58-й Мюнхенській безпековій конференції й тим, що Зе говорить без папірця, як у даному випадку, і так – фактично завжди, що свідчить про одне: підготовлений текст – це позиція тих, хто його готував, а вільні висловлювання Зе поза цим текстом – це його справжня позиція – виділення та примітка Г. М.)», – додав український Президент».

                                                                                                   4

   Викладену вище інформацію «ЕСПРЕСО», трохи перефразовуючи, підтверджує й державне інформаційне агенство «Укрінформ» своєю заміткою «Зеленський вважає, що російський народ не зможе піти війною проти українського» теж від 19 лютого 2022 року о 18:52: ««Ми вважаємо, що через те, що збільшилася зараз кількість військових – 150 тисяч, на наших кордонах, це є правда великий ризик, але також великим ризиком буде те, якщо ми відреагуємо на ті чи інші провокації (виділено Г. М.). З іншого боку я вважаю, що коли ми говоримо РФ, все ж таки це – цілий народ, і тому я вважаю, що вони не зможуть піти війною проти українського народу (виділено Г. М.)», – сказав Зеленський.

   Він зазначив, що хоче, щоб було розуміння того, якою є стійкість станом на сьогодні у нашої держави, «що у нас немає ніякої паніки, що ми достатньо послідовні, і що ми не реагуємо на будь-які провокації» (виділено Г. М.). «…У нас на це є вже своя вакцина, серйозна вакцина, і не така, як від ковіду (про боротьбу із ним Зе-ко розповідають мої аналітичні праці «Ідіоти!» й «Не просто ідіоти, а імпотентні ідіоти, або Зе-владі пора повертатися в свій клоунський «95 квартал»!» – Г. М.), вона… цій вакцині вже 8 років. Тобто, ми розуміємо, на що реагувати, на що не реагувати», – сказав Президент...

   «Але ми розуміємо, де, хто нас вбиває. Ми розуміємо, хто це, – озброєні формування (та не формування, а російські війська на чолі місцевих колабораціоністів ОРДЛО – Г. М.). І ми розуміємо, що таке, коли вони стріляють з містечок, коли вони стріляють з тих місць, де знаходяться цивільні люди. Спеціально, щоб ми відповіли і щось почалося, почалася провокація, і почалася ймовірно потужна ескалація з іншого боку. Тому ми розуміємо, що відбувається», – уточнив Зеленський…

   «А також для мене дуже важливо, щоб ми всі були в одному інформаційному просторі… Я хочу ще раз сказати, що ми у цій напрузі знаходимося багато-багато років, ми не вважаємо, що нам треба панікувати (виділено Г. М.)», – уточнив Президент…

   «І хоча зараз на тимчасово окупованих територіях багато провокацій – ми їх бачимо – ми бачимо, як вони через ЗМІ розповсюджують ці провокації… тим не менш, ми повинні зберігати стабільність, спокій, бути дорослими» (виділено Г. М.), – сказав він».

   Ну як же Зе може бути таким невігласом і нічого не знати й не розуміти навіть з недалекого 2014 року, адже ті дані є загальновідомими?!

   В своєму матеріалі «Захищай Україну зараз, щоб потім не було пізно!» середини березня 2014 року я писав: «…як свідчить результат соціологічного опитування, проведеного відомою не тільки в Росії соціологічною інституцією «Левада – Центр», 74% росіян підтримують збройну агресію Росії проти України. Російські «брати» готові убивати нас – українців. Більшість росіян, на жаль, – наші вороги».

   Цю ж кількість % я навів і в своїй початковоквітневій 2014 року статті «Обережно – Росія! 10 завдань українцям»: «Росіяни готові вбивати українців, адже 74% з них… підтримали дії россійского самодєржца В. Путіна щодо Криму та російської збройної агресії і бойових дій на материковій території України».

   А за результатами різних соціологічних опитувань кінця лютого – другої половини березня 2022 року від 68% до 74% роSSіян/руССкіх підтримали повномасштабну війну РоССіі проти України, цинічно названу Путіним спєціальной воєнной опєрацієй.

   Але ж незважаючи на ці всім відомі вбивчі %, Зе говорить якусь маячню, що росіяни не можуть піти війною проти українців, наче це не росіяни до того окупували Крим і ОРДЛО та вбили на сході України майже 15 тисяч українських людей (про криваві наслідки здійснюваного Зе там умиротворення роSSійскіх агрєССоров розказують мої дослідження «Україні після відновлення незалежності й державності – 30 років і буде ще 130 й буде ще 1030 і буде ще багато років…» (розділ VI) та «105 днів від початку російського широкомасштабного збройного вторгнення до України Зе ще хотів подивитися в очі Путіну, але той так і не оцінив його старання й «душі прєкрасниє пориви»*!»), а співставляючи початок даної публікації та параграфи 1 – 3 (4), то голова взагалі йде обертом!


   Читайте продовження статті – ч. 2.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте