Санчо Панса Зе Єрмак уже остаточно о…уїв!

   Що собою представляє цей Зе-ідіот і Санчо Панса (один із персонажів роману «Хитромудрий гідальго Дон Кіхот з Ламанчі» Міґеля де Сервантеса, повчальні слова котрого вже цитувалися в моїх дослідженні «Від Януковича – до Зе, або Ось – ще й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!» та статті «Як буковинці Епіфаній і Валерій у Києві зустрілися…», – особистий зброєносець Дон Кіхота) Зе Єрмак детально розказують мої роботи «Who are you, Mister чи все ж таки господін Єрмак, або Протоколи нєукраінскіх мудрєцов» та «Потому, потому, что ви – здебільшого дебіли…», або Пєсєнка про любітєлєй Зе!».

   А про те, як Єрмак лише починав о…уївати, можна дізнатися із моїх праць «Мокан ні х…ра не знає, або Зе-ідіоти вже дістали!» + P. S. і «Зе-ідіоти продовжують діставати українців на кожному кроці!» + P. S.

   Але те, що Єрмак дозволив собі на цей раз, неможливо навіть було уявити, бо воно просто не вкладається в здоровій голові – у опублікованій 4 липня 2022 року Офіційним інтернет-представництвом Президента України промові Керівника Офісу Президента Андрія Єрмака на Міжнародній конференції з питань відновлення України в Лугано він заявив: «…від імені уряду та народу України я дякую вам…», тому після цих слів залишається сказати тільки одне, що Зе-ідіот Єрмак уже о…уїв остаточно!

   Ще не зрозуміло, чому Санчо Панса Зе остаточно о…уїв?!

   Пояснюю докладніше…

   У преамбулі Конституції України записано, що «Верховна Рада України від імені Українського народу – громадян України всіх національностей… приймає цю Конституцію – Основний Закон України». І на підставі даної норми в абзаці четвертому підпункту 2.1 пункту 2 мотивувальної частини Висновку Конституційного Суду України (Велика палата) у справі за конституційним зверненням Верховної Ради України про надання висновку щодо відповідності законопроекту про внесення змін до статей 76 та 77 Конституції України (щодо зменшення конституційного складу Верховної Ради України та закріплення пропорційної виборчої системи) (реєстр. № 1017) вимогам статей 157 і 158 Конституції України від 16 грудня 2019 року № 8-в/2019 вказано, що «Парламент наділено правом представляти весь Український народ – громадян України всіх національностей – і виступати від його імені…». Але Зе-ідіот Єрмак, плюючи на Конституцію України, говорить «…від імені… народу України».

   Далі, стаття 102 Основного Закону України гласить, що «Президент України є главою держави і виступає від її імені», розділ V «Президент України» Конституції України, як і весь Основний Закон України, взагалі не містить навіть згадки про ОПУ, котрий очолює його Керівник – у даному випадку Єрмак, який призначається Указом Президента України в статусі очільника президентської Канцелярії й не більше, а стаття 113 вказує, що «Кабінет Міністрів України є вищим органом у системі органів виконавчої влади.

   Кабінет Міністрів України відповідальний перед Президентом України і Верховною Радою України, підконтрольний і підзвітний Верховній Раді України у межах, передбачених цією Конституцією.

   Кабінет Міністрів України у своїй діяльності керується цією Конституцією та законами України, а також указами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України (виділено Г. М.)».

   Й де тут є Керівник ОПУ Зе-ідіот Єрмак?! Та Санчо Панси Зе Єрмака і близько тут немає, але він, плюючи ще раз на Основний Закон України, говорить «…від імені уряду…», тобто від імені КМУ. Й на що це схоже? А схоже це на узурпацію влади, хоча стаття 5 Конституції України наголошує (вкотре уже вказую на це), що «носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування (ОПУ, котрий очолює Зе-ідіот Єрмак, не є ані органом державної влади, ані, тим більше, органом місцевого самоврядування: він є Канцелярією Президента України, яка допомагає йому здійснювати його президентські державні владні повноваження й усе – Г. М.).

   Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами.

   Ніхто не може узурпувати державну владу (виділено Г. М.)».

   Агов, СБУ, ОГП й ДБР, прокиньтеся, оскільки Зе або закриває очі на очевидне порушення Основного Закону України, або просто до кінця не розуміє, ким він є та як повинен діяти (тоді у першому випадку він разом зі своїм Санчо Пансою Єрмаком стає так само порушником Конституції України, а в другому випадку можна говорити про ще одне підтвердження звичайного його ідіотизму й невідповідності займаній посаді), адже чиновник – Єрмак, який може виступати тільки від свого імені і не більше, бо навіть очолюваний ним ОПУ є Канцелярією Президента України, а не Канцелярією її Керівника, виступає «…від імені уряду та народу України…». Хоча сподіватися законної реакції на це неподобство від СБУ, ОГП та ДБР дуже важко, ба й неможливо, бо вони повністю знаходяться під ковпаком у начальника Gestapo Мюллера Зе і керуються в своїй діяльності спочатку його вказівками, а вже потім – нормами українського законодавства.

   Не дарма народна мудрість каже, що риба гниє з голови, як ще раніше засвідчив мій матеріал «PS752: ліва рука нової влади Зе не знає, що робить права, або Риба гниє з голови!», а головою у даній ситуації є Зе, котрий очолює всю свою Зе-ко, до якої належить, звісно, й Єрмак, та котру яскраво характеризує моя публікація «Ніхто з владних ідіотів (ідіоток) навіть не зателефонував! Ніхто! Ганьба всій такій владі!», який і дозволяє, щоби його Санчо Панса й Зе-ідіот Єрмак уже остаточно о…уїв, знущаючись таким чином – через приниження – над усім Українським народом і навіть над тими дебілами, що обрали його – Зе – Президентом України!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте