Дебіли чи ідіоти написали для Зе ще одну маячню, яку він знову чомусь оприлюднив!

 

                                                                                                                     Це той первий, що розпинав

                                                                                                                     Нашу Україну,

                                                                                                                     А вторая доканала

                                                                                                                     Вдову сиротину.

                                                                                                                     Кати! кати! людоїди!

                                                                                                                     Наїлись обоє,

                                                                                                                     Накралися; а що взяли

                                                                                                                     На той світ з собою?

                                                                                                                        Тарас Шевченко (поема «Сон»).

 

   У своїй попередній статті «Які дебіли чи ідіоти написали для Зе цю маячню й чому він її оприлюднив?» за 11 червня 2022 року я вже писав про одне таке безглуздя.

   І ось – ще одна маячня, котра має навіть дві складові, яку Зе чомусь оприлюднив…

   Перша складова цієї чергової маячні: 12 червня 2022 року о 21:18 Офіційне інтернет-представництво Президента України оприлюднило Звернення Президента України до учасників благодійного вечора, який провела організація CORE, Звернення сильне, але є один нюанс: «107 днів (виділено Г. М.) тому Росія розпочала проти нас повномасштабну війну».

   Друга складова цієї ж чергової маячні: 12 червня 2022 року о 21:46 Офіційне інтернет-представництво Президента України опублікувало виступ «Набралося вже 2606 ствердних відповідей на запитання, чи потрібні Україні сучасні системи ПРО – звернення Президента Володимира Зеленського», виступ загалом дуже добрий, якби не оце: «Після ракетного удару по Тернопільській області (місто Чортків  Г. М.) в лікарнях досі перебувають десять людей. Не було жодного тактичного чи стратегічного сенсу в цьому ударі, як і в абсолютній більшості інших російських ударів. Це терор, просто терор.

   Серед постраждалих – дівчинка, їй 12 років, вона з Харкова. Вона поїхала на Тернопільщину, щоб урятуватися від російської армії. І саме такі факти тепер визначатимуть сприйняття Росії у світі (виділено Г. М.). Не Петро І (про цього кривавого гнобителя України йдеться в моїй аналітичній праці «Русофільство й москволюбство українців – це інфекційна хвороба!» – виділення і примітка Г. М.)…, а діти, поранені та вбиті російськими ударами.

   Сьогодні вже 109-й день (виділено Г. М.) повномасштабної війни…».

   Тому виникає очевидне питання, як в один день 12 червня 2022 року з різницею у 28 хвилин може одночасно бути 107 днів повномасштабної війни і 109-й день цієї ж війни?! Зазначена нісенітниця є першою складовою даної, описуваної тут, чергової маячні.

   Й далі…

   Петро І: це той московитський ви…лядок, який руками своїх підданих московитів учинив Батуринську різанину – варварський, жахливий та нелюдський злочин, коли з азіатсько-московитською жорстокістю була вщент знищена – зруйнована й спалена разом із 40 православними храмами – гетьманська столиця Батурин, було вирізано незалежно від віку і статі 15 тисяч батуринців, та по всіх українських землях понад 30 тисяч явних і не зовсім прихильників Гетьмана Івана Мазепи стратив (інколи проводив страти власноручно) різними способами, включаючи колесування, повішання, четвертування й саджання на палю (нині Путін іде абсолютно тим самим шляхом, вторгнувшись і воюючи в Україні без жодного дотримання міжнародних правил ведення війни);

   це той московитський ви…лядок, який будував місто Санкт-Петербург руками десятків тисяч українців, котрі там померли від непосильної праці, голоду, холоду й хвороб, та яке стоїть на українських кістках;

   це той московитський ви…лядок, який руйнував і поневолював Україну, що остаточно довершила всесвітньо відома б… ядь/курва Катерина ІІ, чого прагне й його послідовник Путін, але попри століття чужинського гноблення Україна все одно відродилася та згодом повністю звільнить свої тимчасово окуповані землі від путінської азіатсько-московитської орди, тому «Миротворець» РоSSія повинна зникнути з карти світу, або РоSSійскій Райх має бути зруйнований! Смерть роSSійскім/руССкім агрєSSорам-окупантам!», як говорить дане моє дослідження.

   А московитський міжнародний злочинець Путін, котрий марить лаврами московитського злочинного ви…лядка Петра І, матиме страшний кінець, про що я попереджав ще в своєму червневому 2015 року матеріалі «Як російський офіцер у своїх батьків-українців стріляв…», бо раз і здавалося б назавжди підкорити Україну не вдавалося ще нікому!

   Й тому Петро І є другою складовою даної, описуваної тут, чергової маячні.

   Загалом же перша та друга складові творять єдину описану тут чергову маячню, яку Зе чомусь оприлюднив…

   Про що ж це оприлюднення свідчить?

   По-перше, оприлюднення свідчить, що звернення Зе писали дебіли чи ідіоти, котрі навіть не побажали здійснити їхню елементарну перевірку, а Зе також без власної перевірки просто автоматично їх зачитав!

   По-друге, оприлюднення свідчить, що звернення Зе писали дебіли чи ідіоти, які не знають навіть загальновідомих речей із української історії, бо коли б знали, то би не вписали згадку про ката України Петра І, а якщо знають і все одно його вписали, то це – ще гірше, оскільки доказує наявність у близькому оточенні Зе відвертих москволюбів та русофілів, котрі працюють на інтереси вічно ворожої до моєї Батьківщини РоССіі, представляючи таким чином загрозу національній безпеці України, якими негайно мала б зайнятися СБУ!

   По-третє, оприлюднення свідчить, що сам Зе не знає навіть цих загальновідомих речей із української історії, бо коли б знав, то би не оприлюднив згадку про ката України Петра І, а якщо знав і все одно оприлюднив, то це – ще гірше, оскільки доказує наявність у нього відвертого москволюбства й русофільства, і цим самим він свідомо чи несвідомо працює на інтереси вічно ворожої до моєї Батьківщини РоССіі та представляє таким чином загрозу національній безпеці України, і ним негайно мала б зайнятися СБУ (хоча особисто я не вірю, що Зе попри дійсно наявні в нього москволюбство й русофільство свідомо може працювати на РоSSію)!

   По-четверте, оприлюднення свідчить, що сам Зе не знає навіть цих указаних вище загальновідомих речей із української історії і не хоче знати, бо якби хотів, то вже зміг би й дізнатися за три роки перебування на посаді українського Президента, чим демонструє світові своє невігластво, ну, а якщо він зробив це усвідомлено, оприлюднивши згадку про ката України Петра І, то тоді треба читати по-третє та у будь-якому іншому випадку три завершальні абзаци вже наведеної угорі моєї статті  «Які дебіли  чи ідіоти написали для Зе цю маячню й чому він її оприлюднив?»!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте