Які дебіли чи ідіоти написали для Зе цю маячню й чому він її оприлюднив?

   10 червня 2022 року о 22:54 Офіційне інтернетпредставництво Президента України опублікувало доволі пристойний виступ «Україна воює за своє майбутнє, Росія – за чуже минуле, саме тому ми переможемо – звернення Президента Володимира Зеленського до студентської спільноти провідних університетів Великої Британії» за винятком однієї маячні: «107 днів ми протистоїмо ворогу, що не читав одного із засновників Лондонської школи економіки Бернарда Шоу».

   Ще не зрозуміло, що це за маячня?!

   Бернард Шоу – ця маячня!

   Чому Бернард Шоу?

   Пояснюю…

   Ще в грудні 2012 року я оприлюднив свій матеріал «Чи здатні ми бути вдячними?», де розповідається правда про страшний нелюдський злочин більшовицького режиму – Український Голодомор 1932 – 1933 років й негативно роль у ньому саме Бернарда Шоу: «В той час, як мільйони українців помирали голодною смертю на своїй рідній землі, більшовицькі вожді запрошували до себе в гості засліплених комуністичною пропагандою відомих західних діячів, показуючи їм «потьомкінські села» і влаштовуючи розкішні банкети. Серед тих, хто був у полоні більшовицької брехні, можна знайти багато британців: …всесвітньовідомий драматург Бернард Шоу

   Бернард Шоу, будучи запрошеним Сталіним до себе в Кремль (29 липня 1931 року, а в СССР він перебував із 21 по 31 липня 1931 року – Г. М.), цинічно заявив: «Я ніколи не бачив, щоб десь годували так добре, як у Москві»та категорично заперечував наявність голоду в Україні

   …і Герберт Уеллс, і Бернард Шоу… були соціалістами – совєтофілами. Совєтофільство ототожнювалося з русофільством.

   Британський журналіст Джон Свіні говорив, що«…ліві – такі, як Джордж Бернард Шоу та Г. Дж. Уеллс їздили до Росії й лизали чоботи Сталіну. Однак вони дуже помилялися. Сталін багато в чому не кращий за Гітлера. Адже від того голоду загинули 10 мільйонів».

   «Колосальні події – такі, як голод в Україні 1933 року, що привели до загибелі мільйонів людей, фактично пройшли повз увагу більшості англійських русофілів», – писав  противник тоталітаризму і видатний письменник Джордж Оруелл (у своєму дослідженні «Попередження з минулого. Уроки для України» я наводжу деякі його геніальні цитати – Г. М.)».

   Тобто, Бернард Шоу, не визнавав існування Українського Голодомору, організованого Сталіним – диктатором злочинного більшовицько-комуністичного режиму СССР, а публікації про нього називав фальшивками.

   Мало того, Бернард Шоу страшенно захоплювався тоталітарним СССР, котрий він чомусь називав Россієй або совєтской Россієй, та Сталіним, про яких цей лівацький ідіот говорив наступне: «Я виїжджаю з держави надії і повертаюся до наших західних країн – країн відчаю… Для мене… складає глибоку втіху… знати, що світова цивілізація буде врятована… Тут, у Росії, я переконався, що нова комуністична система здатна вивести людство з сучасної кризи та врятувати її від повної анархії й загибелі…

   Сталін – дуже приємна людина і справді керівник робітничого класу… Сталін – гігант, а всі західні діячі – пігмеї» (виділено Г. М.).

   Ну й на такому тлі Зе в своєму вказаному угорі зверненні згадує Бернарда Шоу…

   Про що ж це згадування свідчить?

   По-перше, згадування Зе Бернарда Шоу свідчить, що звернення писали дебіли чи ідіоти (бо ж «Дебіли обирають ідіотів!», а «Ідіоти керують дебілами!», як указують ці дві мої публікації, але мені невідомі їхні персональні дані), котрі нічого не знають про Український Голодомор і тих відомих людей, які його заперечували!

   По-друге, згадування Зе Бернарда Шоу свідчить, що сам Зе нічого не знає про Український Голодомор і тих відомих людей, які його заперечували, бо коли б знав, то не згадав би його!

   По-третє, згадування Зе Бернарда Шоу свідчить, що сам Зе нічого не знає про Український Голодомор і тих відомих людей, які його заперечували, й не хоче знати, бо коли б хотів, то вже зміг би і дізнатися за три роки свого президентства!

   Ось такого Президента має Україна, котрий не знає минулого й української історії або хоча б найважливіших її віх, однією із яких є Український Голодомор 1932 – 1933 років, але пнеться повчати інших в Україні та поза її межами, правда, якимось вибірковим чином, адже Президенту Франції Еммануелю Макрону за приниження України, як демонструє моя праця «Макрон, ПНХ!», до прикрого, так і не відповів належним чином, мабуть не вистачило духу!

   Але ж «людина дивиться у майбутнє своїм минулим», як говорила американська письменниця й перекладачка, лауреатка Пулітцерівської премії 1932 року та Нобелівської премії з літератури 1938 року Перл Бак, то яким же минулим може дивитися в майбутнє Зе? Відповідь є очевидною!

   Хіба такого Президента України заслуговує Український народ?!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте