Макрон, ПНХ!

   Моя лютнева 2015 року стаття «Саркозі, ПНХ!» розкриває гнилу сутність названого в ній колишнього Президента Франції: «…на думку Саркозі – цього російського агента в Європі (хоча промосковську позицію Франції після неспровокованого нападу РоSSійского Райха на Україну я показав у своїй аналітичній праці «Обережно – агенти Росії в Європі, або Зґвалтування – не найкращий спосіб отримання жертвою задоволення!» ще у червні 2014 року – Г. М.), визнання псевдореферендуму в Криму, захист російськомовного населення в Україні та відмова України від вступу до НАТО і ЄС – це три основні передумови для вирішення збройного конфлікту на сході України.

   Тобто, за логікою Саркозі Україна має стати на коліна перед Росією та виконати всі імперські, шовіністичні вимоги Путіна, спрямовані на її підкорення. Цього не буде ніколи, як би подібного не хотілося двом нєдорослям – російському й французькому! Два чоботи, вірніше нєдоросля, – пара. Ось і паруйтеся, скільки вам влізе. Україні зі збоченцями не по дорозі.

   Саркозі, ПНХ разом зі своїм московським дружком Путіним!».

   Тому вже після обрання Президентом Франції Еммануеля Макрона в Україні були сподівання, що французька зовнішня політика на українському напрямку буде більш проукраїнською, бо ж його перші президентські кроки, як свідчить мій червневий 2017 року дослідницький матеріал «Про «ватників», дурнів, чистоплюїв і запізнілу реакцію…», були обнадійливими: «Президент Франції Еммануель Макрон 29 травня 2017 року під час спільної прес-конференції з Путіним після завершення їхньої зустрічі заявив, що такі російські ЗМІ як «Russia  Today  (RT) та Sputnik… поширювали брехливу інформацію, наклеп, і я вважаю, що вони не мали [права] на місце в моєму штабі передвиборної компанії… Вони вели себе як органи впливу, органи пропаганди та брехливої пропаганди. Ні більше ні менше».

   Але не так сталося, як гадалося, бо згодом Макрон заговорив по-іншому: ось – доказ – P. P. P. S. до моєї публікації «Liberté, Égalité, Fraternité», де подана пряма мова Еммануеля Макрона: «Хто наш спільний ворог? Нам потрібно уточнити це. І це дуже стратегічне питання. Іноді я чую, як дехто каже, що це Росія… – наш ворог… Я так не думаю  (виділено мною – Г. М.)

   Необхідно зазначити, що Франція, будучи членом НАТО, постійно надуває щоки, не маючи для цього жодних підстав, бо її непомірні політичні амбіції не підкріплені відповідною воєнною потугою…

   Після… наведених угорі фактів можна зробити висновок, що Президент Франції Еммануель Макрон виглядає байдужим до власного ж французького девізу «Liberté, Égalité, Fraternité» («Свобода, рівність, братерство»). Виходить, що йому милішою виглядає агресивна, загарбницька РоSSія, для котрої є зовсім чужим гасло «Liberté, Égalité, Fraternité»  і яка з кінця лютого 2014 року веде війну проти України, окупувавши частину української території, й загрожує гібридно-терористичними діями всій світовій демократії, ніж євроатлантичні партнери, котрі якраз і керуються девізом «Свобода, рівність, братерство»  у своїй діяльності?! Але ж це – маячня!.. Президент Франції Еммануель Макрон, який на початку своєї кар’єри Глави держави називав речі своїми іменами включно із експансіоністською неоімперською політикою Москви, зараз, схоже, все більше скочується до позиції російського агента…».

   Й підтвердженням цьому – скочуванню до позиції російського агента – є опублікувана інтернетвиданням «Тhe Guardian» 3 червня 2022 року о 19:54 інформація «French President Emmanuel Macron on Friday said his Russian counterpart Vladimir Putin had committed a «historic and fundamental error» by invading Ukraine and was now «isolated»/«Французький Президент Еммануель Макрон у п'ятницю заявив, що його російський колега Володимир Путін зробив «історичну та фундаментальну помилку», вторгнувшись в Україну, й тепер «ізолюється»: «Про це повідомляє Аґенство «France-Presse».

   «Я думаю, і я сказав йому, що він зробив історичну та фундаментальну помилку для свого народу, для себе й для історії», – заявив він у інтерв’ю французьким регіональним ЗМІ.

   «Я думаю, що він ізольований», – сказав Макрон. «Ізолюватися – це одна справа, але вміти вийти – це складний шлях».

   Французький Президент повторив, що Росію не слід «принижувати… щоби в день припинення бойових дій ми могли прокласти вихід дипломатичними засобами» (виділено Г. М.).

   На що  Президент Польщі Анджей Дуда зауважив: «Я вражений усіма тими переговорами, які зараз ведуться з Путіним. Канцлер Шольц, Президент Еммануель Макрон. Ці розмови марні. Що вони роблять? Вони лише легітимізують особу, відповідальну за злочини, скоєні російською армією в Україні. Він відповідає за це. Він прийняв рішення спрямувати туди війська. Йому підпорядковуються командири. Владімір Путін. Хтось так розмовляв із Адольфом Гітлером під час Другої світової війни? Хтось сказав, що Адольфу Гітлеру потрібно зберегти обличчя? Що ми повинні діяти так, щоб не було принизливо для Адольфа Гітлера? Я не чув такого (про Гітлера й Путіна розповідають мої дослідницькі матеріали «До Дня Перемоги над нацизмом! З ким Україні звіряти годинник?»  та  «80 років тому… Берлін – Мюнхен – Москва – Ґлайвіц – Вєлунь… Що далі?»  – Г. М.)» («ЄП»: «Дуда: переговори з Путіним марні, Гітлеру не пропонували зберегти обличчя», 9 червня 2022 року). 

   І це, що Росію не слід «принижувати… щоби в день припинення бойових дій ми могли прокласти вихід дипломатичними засобами», Президент Французької Республіки Еммануель Макрон заявляє уже після того, як усьому світові стало відомо про варварські злочини, котрі здійснив та продовжує творити очолюваний нацистом-шовіністом і воєнним злочинцем Путіним СССРівський правонаступник РоSSійскій Райх руками своїх руССкіх агрєSSоров-окупантов, обагреними по лікті в українській людській крові, на українській землі, які висвітлені у моїх роботах «Чому?»;

«Захищай Україну зараз, щоб потім не було пізно!»;

«Два чоботи – пара»;

«Обережно – Росія! 10 завдань українцям»;

«Доступ к тєлу продолжаєтся…»;

«Яке їхало, таке й здибало!»;

«На колєні, тварі…»;

«Коли боляче…» (8 січня 2015 року), де я сказав наступне: «У Франції – страшна біда: 7 січня 2015 року… в редакції сатиричного журналу «Charlie Hebdo» стався терористичний акт…

   В Україні – також страшна біда: стався і продовжується терористичний акт – окупація Криму і частини Донбасу…

   Франція і французи мають нарешті повністю стати по один бік барикад з Україною і українцями у боротьбі з тероризмом, як зараз Україна і українці солідаризуються з Францією і французами, незважаючи на двояку позицію Франції щодо Росії-терориста»;

«Від Парижа до Києва! Від Вашинґтона до Канберри!»;

«Мюнхен 1938 – Мюнхен 2015»;

«Подякуймо Путіну…»;

«Кримінь»;

«Як російський офіцер у своїх батьків-українців стріляв…»;

«Незалежна Україна? Маячня!»;

«Крим… Аляска…»;

«Ave vita!»;

«Враг нє дрємлєт!»;

«Московітскій дружбан – собача людина чи людина-собака, або Homo putinus»;

«Окупація без зазначення окупанта, або Зе продовжує українцям пудрити мізки після заглядання в очі Путіну…»;

«Брехуни – у владі, або Зе не виконав одну з найважливіших своїх обіцянок!»;

«Україна чи УССР/УРСР? Де ми – Український народ, українці – живемо?»;

«РоССія і роССійскіє войска в Придністров’ї, або «РуССкій мір» у дії!»;

«Маразм української влади продовжується, а РоССія на цьому тлі готується до широкомасштабної війни проти України!»;

«Попередження з минулого. Уроки для України» та тих моїх роботах, які стосуються вже повномасштабної війни РоSSіі проти України, посилання на котрі зроблені в моїй праці «Гримчак загримів…».

   І це Макрон  заявляє після Бучі, Бородянки, Волновахи, Маріуполя, Рубіжного й сотень інших поруйнованих чи знищених очолюваним нацистом-шовіністом та воєнним злочинцем Путіним, який віддав наказ почати проти України повномасштабну війну для її знищення, РоSSійскім Райхом руками своїх руССкіх агрєSSоров-окупантов, обагреними по лікті в українській людській крові, населених пунктів на українській землі!

   І це Макрон  заявляє після здійснення очолюваним нацистом-шовіністом та воєнним злочинцем Путіним РоSSійскім Райхом руками своїх руССкіх агрєSSоров-окупантов, обагреними по лікті в українській людській крові, тисяч воєнних злочинів в Україні!

   І це Макрон  заявляє після сотень убитих очолюваним нацистом-шовіністом та воєнним злочинцем Путіним РоSSійскім Райхом руками своїх руССкіх агрєSSоров-окупантов, обагреними по лікті в українській людській крові, українських діточок! Діточок!!!

   І це Макрон  заявляє після тисяч убитих очолюваним нацистом-шовіністом та воєнним злочинцем Путіним РоSSійскім Райхом руками своїх руССкіх агрєSSоров-окупантов, обагреними по лікті в українській людській крові, українських дорослих цивільних людей – пенсіонерів, інвалідів, чоловіків, жінок та дівчат!

   І це Макрон  заявляє після тисяч зґвалтованих очолюваним нацистом-шовіністом та воєнним злочинцем Путіним РоSSійскім Райхом його руССкімі агрєSSороамі-окупантамі, повністю обагреними українською людською кров’ю, українських діточок – дівчаток, хлопчиків й навіть немовлят, багато з яких після жорстокої наруги померли!

   І це Макрон  заявляє після тисяч зґвалтованих очолюваним нацистом-шовіністом та воєнним злочинцем Путіним РоSSійскім Райхом його руССкімі агрєSSороамі-окупантамі, повністю обагреними українською людською кров’ю, українських жінок й дівчат!

   І це Макрон заявляє після тисяч незалежно від віку убитих очолюваним нацистом-шовіністом та воєнним злочинцем Путіним РоSSійскім Райхом руками своїх руССкіх агрєSSоров-окупантов, повністю обагреними українською людською кров’ю, українських людей тільки за те, що вони – українці, котрі живуть на своїй рідній українській землі, ні на кого не нападають, але й своє не хочуть віддавати агрєSSорам-окупантам!

   І це Макрон заявляє після вчинення очолюваним нацистом-шовіністом та воєнним злочинцем Путіним РоSSійскім Райхом його руССкімі агрєSSороамі-окупантамі, повністю обагреними українською людською кров’ю, вказаного вище геноциду Українського народу!

   І після всього подібного жаху цікаво було б дізнатися, як би діяв Макрон, коли б таке сталося з Францією, – він би теж говорив, що агресора «не слід «принижувати… щоби в день припинення бойових дій ми могли прокласти вихід дипломатичними засобами»?! Особисто я не вірю у можливість такої його принизливої позиції відносно своєї Батьківщини Франції, але щодо моєї Батькіщини України Макрон діє саме так – безпардонно дозволяє собі її принижувати!

   І після всього цього жаху, вчиненого очолюваним нацистом-шовіністом та воєнним злочинцем Путіним РоSSійскім Райхом його руССкімі агрєSSорамі-окупантамі, повністю обагреними українською людською кров’ю, який ти толеруєш, горіти тобі в пеклі, Макрон!

   І після твоєї заяви, Макрон, «що Росію (очолювану нацистом-шовіністом та воєнним злочинцем Путіним – Г. М.)  не слід «принижувати… щоби в день припинення бойових дій ми могли прокласти вихід дипломатичними засобами», котра завжди принижувала й принижує Україну (але Український народ за це дає добре по зубах руССкім тварям), ти опустив себе до рівня Путіна – воєнного злочинця та негідника, фактично давши політичного ляпаса Україні, бо при цьому одночасно ти і словом не обмовився з вимогою, щоби Путін перестав принижувати мою рідну Україну й забирався геть із усієї української землі, включно з Кримом та ОРДЛО, навіть незважаючи на те, що Путін скоює вбивства чи замахи на вбивства тих, кого йому заманеться, на території країн – членів НАТО і ЄС, до яких належить й сама Франція, одне з котрих описує мій аналітичний матеріал «Європа – у перехресті прицілу! Скріпальскоє продолжєніє…»!

   І після всього цього жаху, вчиненого очолюваним нацистом-шовіністом та воєнним злочинцем Путіним РоSSійскім Райхом, заклишається сказати тільки одне: «Макрон, ПНХ!».  

   ПНХ разом із Путіним і РоССієй, збереженням обличчя яких ти так переймаєшся й приниження котрих ти так не хочеш, бо ж бажаєш пошвидше повернутися до бізнесу з ними, про що я детально розповів у своєму дослідженні із красномовною назвою «Це – не французи, а московитські с…аколизи-підлабузи, або Російські гроші перемагають французькі цінності!»!

   Це – моя, як рядового громадянина України, особиста відповідь Макрону, котрий, користуючись його словами, «зробив історичну та фундаментальну помилку для свого народу, для себе й для історії», а офіційну відповідь йому за таке цинічне приниження України дав Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба: «Заклики уникнути приниження Росії можуть лише принизити Францію та будь-яку іншу країну, яка б до цього закликала. Бо саме Росія принижує себе. Нам усім краще зосередитися на тому, як поставити Росію на її місце. Це принесе мир і врятує життя (виділено Г. М.)» (Тwitter: Dmytro Kuleba, 4 червня 2022 року о 16:09). Після ж такої досить чіткої позиції Міністра відносно означеного макронівського ляпаса Україні щось пробелькотів й сам Зе, котрий називає Макрона справжнім другом України (Тwitter: Володимир Зеленський, 25 квітня 2022 року), на кшталт оцього: «Я не зовсім розумію, що таке приниження Росії. Росії якої? Ми про що говоримо? Про те, що всі ці багато років, більше 8 років, вони вбивають наших людей. Про що ми говоримо? Еммануель глибоко розуміється в процесі, один з лідерів «Нормандської четвірки», він прекрасно розуміє деталі Мінського документа, всіх домовленостей, які були з Російською стороною в рамках «Норманді 4», невиконання цих домовленостей, постійний зрив цих домовленостей. Постійний зрив впровадження режиму припинення вогню, зриви обміну полоненими. Про які приниження ми говоримо?» («Цензор.Нет»: «Зеленський прокоментував заклики Макрона «не принижувати Росію»: понад 8 років вони вбивають наших людей, про що ми говоримо?», 7 червня 2022 року). Зе перед цим варто було би запитати поради у Міністра Кулеби, як відповісти Макрону по суті його ляпаса Україні та всім українцям, щоби не виглядати так блідо на фоні свого Міністра закордонних справ України!

   Мені не віриться, що коли б персонально Зе дали ляпаса в одну щоку, то він би підставив і другу, а не дав здачі одразу ж після першої щоки (я – так точно не підставляв другу), але з Україною, будучи її Президентом, він чомусь дозволяє Макрону так ганебно поводитися замість того аби відповісти йому настільки твердо й жорстко, щоби йому назавжди відпало бажання подібне заявляти, і навіть не обов’язково вживати термін «ПНХ» (для цього є українське суспільство), зважаючи на їхній статус глав держав!

   Тому потрібно аби українці, якщо на це не здатен обраний ними Главою держави Зе, після макронівського ляпаса їм в одну щоку також не підставляли й другу і не дозволяли всяким та неоднаким  макронам і їм подібним принижувати себе й Україну, а масово посилали їх на …уй!

   Макрон, ПНХ!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте