Зе-брехуни!

 

                                                                                                                           Якщо істина багатогранна,

                                                                                                                           то брехня багатоголоса.

                                                                                                                                          Вінстон Черчілль.

 

   Й після цих влучних слів Черчілля можна переходити до розкриття зазначеної теми…

                                                                 Спочатку – про ЄС та його верховодів…

   Отже, «…Європейський Союз ще не зазнавав такого приниження від РоSSіі – приниження публічно-показового, – як під час офіційного візиту Жозепа Борреля до Москви, – не допомогло навіть нехтування карантином, тобто фактичне визнання зі сторони ЄС РоSSіі переможцем над коронавірусом, та принизливе вихваляння Боррелем не доведеної до ума російської вакцини «Спутник V», котрою й сам Вєрховний правітєль – фюрер-вождь РоССіі Путін не вакцинувався: Жозепу Боррелю байдуже, що закупівля іншими державами, в тому числі членами ЄС…, російської вакцини означає одночасне фінансування російських вооружонних сіл, себто неоголошеної неспровокованої війни РоSSіі проти України разом із посиленням російської збройної агресії на українській землі і продовженням вбивства українських людей та зміцненням російської окупації частини української території!..

      І подєлом єму, як кажуть московити, єму – Європейському Союзу, вірніше – його слабким керівникам…, – за їхню недолугість у відносинах із Московським Кремлем, за їхню угодовську політику задобрювання й умиротворення російського агресора, за їхнє колєнопрєклонєніє перед московитським ворогом, котрий ненавидить лютою ненавистю Європейський Союз і весь демократичний Захід, за їхнє – керівників ЄС – ледь не слізливе випрошування ще ширшого, ніж є зараз (до речі, воно – зовсім не мале), співробітництва навіть на тлі тих безчинств, які коїть РоSSія в себе вдома та поза своїми межами на територіях інших суверенних держав, включаючи європейські! Й даремно просять, бо ж Москва слєзам нє вєріт (©)! Москва, Московія – РоССія, її нинішній вождь Путін, як і його попередники, вірили, вірять та будуть вірити тільки силі: лише жорсткість і сила Європейського Союзу, його здатність відчутно економічно дати по зубах Московії, до прикладу заблокувати розвиток її нафтового комплексу і заставити Німеччину назавжди припинити добудову газогону «Північний потік – 2»…, приведе до тями знахабнілу від вседозволеності РоSSію!», – написав я в своєму аналітичному матеріалі «Європейський Союз вважає, що РоССія знищила коронавірус, але навіть це не врятувало його від публічно-показового приниження Московією! Що ж після цього робити Україні?» на початку лютого 2021 року.

   А правду про Францію, котра разом із такою ж Німеччиною верховодить у ЄС, та французів розповідає моє дослідження «Це – не французи, а московитські с…аколизи-підлабузи, або Російські гроші перемагають французькі цінності!», над яким я працював із 16 вересня по 6 листопада 2021 року: «…колись французький письменник Віктор Гюґо стверджував: «Велич народу не вимірюється його чисельністю, як велич людини не вимірюється його зростом; єдиною мірою служить його розумовий розвиток і його моральний рівень».

   Французи, ви би все таки почали прислухатися до свого класика, бо без цього ваші нинішні та майбутні розумовий розвиток і моральний рівень свідчитимуть тільки про те, що ви – не французи, а московитські с…аколизи-підлабузи, оскільки російські гроші перемагають й перемагатимуть французькі цінності, якщо вони у вас ще є!».

   Сподіваюся, що хоча б уже тепер, після нового, вже повномасштабного, неспровокованого збройного вторгнення РоССіі до України, розпочатого 24 лютого 2022 року, та небачених досі вчинених РоSSійскім/РуССкім Райхом звірств на тимчасово окупованій території України і скоєних цим москальсько-кацапським Райхом воєнних злочинів з усіма ознаками геноциду проти Українського народу в Бучі, Бородянці, Ірпені, Маріуполі й незліченній кількості інших населених пунктів України (всі неможливо навіть перелічити), Франція і Німеччина ставатимуть все менш пророSSійскімі та все більш проукраїнськими.

   Аж опісля цього, через півтора місяця, маємо наступне: «Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн офіційно передала Президенту Володимиру Зеленському опитувальник (виділено Г. М.), заповнення якого є необхідним кроком для надання Україні статусу кандидата в ЄС… «Цей опитувальник – це основа для дискусії, яка має призвести до висновку Єврокомісії (щодо готовності України до отримання статуту кандидата – «ЄП»)», – заявила вона. «Ми знаємо багато один про одного. Тому заповнення забере не роки, як зазвичай, а тижні» – пояснила вона.

   Володимир Зеленський поправив Урсулу фон дер Ляєн, запевнивши, що Україна впорається ще швидше. «Ми будемо готові з відповідями за тиждень», – заявив він.

   Урсула фон дер Ляєн, утім не стала прогнозувати, коли ЄС може ухвалити політичне рішення про надання статусу кандидата (виділено Г. М.)» («ЄП»: «Євросоюз передав Києву опитувальник для отримання статусу кандидата», 8 квітня 2022 року о 19:40).

   Це ж стверджує і Офіційне інтернет-представництво Президента України 8 квітня 2022 року о 23:37 своєю публікацією «Удар по Краматорську має стати одним зі звинувачень на трибуналі щодо воєнних злочинів Росії – звернення Президента Володимира Зеленського»: «Говорив сьогодні… з представниками Євросоюзу, які прибули в Київ. З Президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн і керівником європейської дипломатії Жозепом Боррелем…

   Сьогодні ми отримали від Єврокомісії запитальник… Відповіді наш уряд підготує якісно й дуже швидко. Я думаю, протягом тижня (виділено Г. М.)».

   Підкреслюю, що ЄС передав Україні опитувальник 8 квітня 2022 року і при цьому від Зе-можновладців, включно із самим Зе, не було жодного уточнення, що він складається із двох частин, як далі почала вказувати Зе-влада.

                                                              Ну, а тепер – про Зе-брехунів за порядком…

                                                                                                     1

   ІА «Іnterfax-Україна» 17 квітня 2022 року о 19:19 оприлюднило повідомлення «Опитувальник щодо вступу до ЄС заповнений Україною повністю»: «Опитувальник із вступу до Європейського Союзу, який голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн передала під час візиту до Києва 9 квітня Президенту України Володимиру Зеленському, заповнено повністю, повідомив заступник голови Офісу Президента Ігор Жовква.

   «Як і обіцяв Президент голові Єврокомісії Урсулі фон дер Ляєн, коли вона відвідувала 9 квітня Україну (виділено Г. М.), українська сторона заповнить опитувальник. На сьогодні минув тиждень. І сьогодні можу констатувати, що документ з української сторони заповнений (виділено Г. М.)», – повідомив Жовква в ефірі загальнонаціонального телемарафону в неділю».

   Те ж саме, що й ІА «Іnterfax-Україна» 17 квітня 2022 року о 19:19, опублікувало й Інтернетвидання «НВ» 17 квітня 2022 року о 20:25 у своїй замітці «Прискорена процедура. Україна повністю заповнила опитувальник щодо вступу до ЄС – Жовква»: «Як і обіцяв Президент главі Єврокомісії Урсулі фон дер Ляйєн, коли вона відвідувала 9 квітня Україну, протягом тижня українська сторона заповнила опитувальник», – повідомив Жовква в ефірі телемарафону».

   Я спеціально навів ці дописи ІА «Іnterfax-Україна» та «НВ» аби показати, що ніяких неточностей із датами і опитувальником немає, а Ігор Жовква не каже, що він складається з двох частин.

   Також звертаю увагу, що згідно матеріалів «Євросоюз передав Києву опитувальник для отримання статусу кандидата» за 8 квітня 2022 року «ЄП» й «Удар по Краматорську має стати одним зі звинувачень на трибуналі щодо воєнних злочинів Росії – звернення Президента Володимира Зеленського» теж від 8 квітня 2022 року Офіційного інтернет-представництва Президента України офіційний Київ отримав опитувальник від ЄС 8 квітня 2022 року, а не 9, як хитро заявив Жовква, та, що з 8 по 17 квітня 2022 року минуле більше часу, ніж тиждень за тим же Ігорем Жовквою.

   Таким чином, маємо першого Зе-брехуна, котрий до того ж виставив у непривабливому світлі перед ЄС самого Зе, не виконавши його обіцянку й відповідне доручення щодо тижневого терміну…

                                                                                                   2

   Вебсайт «Євроінтеграційний портал» 18 квітня 2022 року о 14:52 оприлюднив інформацію «Україна надіслала відповіді на першу частину опитувальника щодо членства в Євросоюзі»: «Україна передала Європейській Комісії відповіді на першу частину опитувальника, який необхідний для набуття статусу країни-кандидата на членство в ЄС.

   Опитувальник складається з двох частин (виділено Г. М.), одна з яких містить політичні та економічні критерії, друга частина охоплює оцінку відповідності українського законодавства актам права Європейського Союзу».

   Звідси стає очевидним, що опитувальник має дві частини і що Зе-влада заповнила тільки першу частину опитувальника й лише її передала до ЄС та що заступник Керівника ОПУ Ігор Жовква збрехав Українському народові, але ж, щоби уникнути брехні перед ЄС, Зе-можновладці вирішили зробити наведене «Євроінтеграційним порталом» правдиве уточнення – може мало хто й помітить нестиковки.

   Підтвердженням цим словам також слугує і повідомлення «Київ відправив до ЄС першу частину опитувальника щодо членства, готує другу» за 18 квітня 2022 року о 15:41 «ЄП»: «Про це… повідомила віцепрем’єрка з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина. «Першу частину опитувальника (виділено Г. М.) щодо членства України в ЄС надіслано на адресу Єврокомісії. Як і обіцяв Президент Володимир Зеленський, Україна заповнила документ за тиждень (виділено Г. М.)! Вже почали працювати над другою частиною…», – написала вона у Twitter (о 15:22 18 квітня 2022 року – Г. М.)».

   Ще одне таке підтвердження надає Офіс віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції (Facebook, 18 квітня 2022 року, 16:14): «На виконання доручення Президента України Володимира Зеленського впродовж тижня (виділено Г. М.) ми підготували відповіді та сьогодні направили Єврокомісії заповнену першу частину опитувальника (виділено Г. М.). Друга частина має бути готова якнайшвидше», – прокоментувала віцепремʼєр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина (виділено Г. М.)».

   Таким чином, маємо й другого Зе-брехуна (брехунку, як кому зручніше), правда, трішки меншого(у), ніж Ігор Жовква, бо заявив(ла) про наявність двох частин опитувальника, але так само, як і Жовква, виставив(ла) у непривабливому світлі перед ЄС Зе, не виконавши його обіцянку й відповідне доручення щодо тижневого терміну…

                                                                                                  3

   Офіційне ж інтернет-представництво Президента України, котре діє за вказівками ОПУ – швидше за все самого Керівника ОПУ, попри все гне своє – воно 18 квітня 2022 року о 17:01 опублікувало замітку «Володимир Зеленський передав Матті Маасікасу заповнену анкету-опитувальник для отримання Україною статусу кандидата на членство в ЄС»: «Президент Володимир Зеленський передав главі представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маасікасу заповнену анкету-опитувальник (виділено Г. М.) для отримання нашою державою статусу кандидата на членство в ЄС».

   І, як видно, тут немає жодного слова про те, що заповнена лише перша частина опитувальника, але добре, що хоч не вказано про дотримання обіцянки Зе відносно тижневого періоду.

   Таким чином, маємо й третього Зе-брехуна (хто він конкретно знає Зе та його Керівник ОПУ Єрмак), звісно, теж трішки меншого за Ігора Жовкву, адже він тільки не сказав, що опитувальник має дві частини, але так само, як і заступник Керівника ОПУ Жовква та віцепремʼєр-міністерка з питань європейської і євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, виставив у непривабливому світлі перед ЄС все того ж Зе…

   Брехуни ж бо…

                                                      Та всі крапки над «і» остаточно розставив Посол ЄС!

   «Посол ЄС в Україні Матті Маасікас розповів про передачу Україною відповідей на опитувальник ЄС щодо членства…

   «Ще один крок на шляху України до ЄС. Для мене честь отримати від Президента Зеленського відповіді на опитувальник Єврокомісії, переданий Президенткою фон дер Ляєн лише 10 днів тому (виділено Г. М.)…», – написав Маасікас у Twitter (о 17:08 18 квітня 2022 року – Г. М.)…» («ЄП»: «Посол ЄС показав відповідь України на опитувальник щодо членства», 18 квітня 2022 року о 17:31).

   Звісно, що брехня Зе-можновладців про заповнення всього опитувальника, хоча насправді – лише першої його частини, була виправлена ними самими, то Матті Маасікасу залишилися тільки спростувати Зе-брехунів щодо 7-денного (тижневого) терміну, що він успішно й зробив, сказавши про отримання відповідей через 10 днів.

   Може це все комусь здається дрібницею, але в таких серйозних справах, як оця про стосунки ЄС та України, навіть найменша брехня є неприпустимою!

                                                                    Але Зе все одно покривив душею…

   Ось його слова: «…сьогодні відбулась історична подія – проходимо один з етапів перед вступом у ЄС. Ми передали відповіді на опитувальник, який отримали від Урсули фон дер Ляєн, Президентки Єврокомісії, та Жозепа Борреля, керівника європейської дипломатії.

   Кожна держава, яка приєдналася до Євросоюзу, проходила через таку ж процедуру з опитувальником. Різниця лише в тому, що в них це займало роки (не завжди і не у всіх, ще зарано себе так вихваляти, бо Україна стоїть лише на самому початку досить довгої дороги до вступу в ЄС – Г. М.), а у нас – трохи більш як тиждень (10 днів, хоча 8 квітня 2022 року Зе сказав: «Ми будемо готові з відповідями за тиждень» – Г. М.). Вже найближчим часом ми передамо другу частину відповідей» (Офіційне інтернет-представництво Президента України: «Ми, світ та історія заберуть у Росії значно більше, ніж російські ракети – в України – звернення Президента Володимира Зеленського», 18 квітня 2022 року о 23:15).

   У своїй аналітичній праці «Зе-ідіот Арахамія, ПНХ!» я застеріг владу на чолі із Зе, що «треба ж казати усю правду, а не маніпулювати напівправдою, адже вступ до ЄС, про який Зе-влада говорить на кожному кроці, є… неможливий у найближчі роки, бо коли навіть станеться диво і Україна 2022 року отримає статус кандидата на членство в ЄС (чого мені надзвичайно сильно хочеться – Г. М.), то це кандидатство триватиме не менше 7 – 10 років у кращому випадку, не кажучи вже про те, що постсовєтскіє держави вступали до ЄС лише після набуття членства в НАТО – військово-політичної організації, здатній гарантувати безпеку своїм членам, оскільки ЄС, як економічне об’єднання, цього зробити не здатен…».

   Тому Зе-влада зобов’язана виконувати вимоги Конституції України й добиватися вступу України і до НАТО всіма силами так, як вона це робить відносно вступу України до ЄС, й припинити антиконституційну антиНАТОвську риторику, котра лише шкодить національній безпеці України та працює на користь ворожої РоССіі.

   А про таких, як оці зазначені вище Зе-брехуни й с…аколизи Зе, що готові навіть підленько брехати, лиш би йому догодити, чітко висловився Сенека молодший, слова котрого я навів у своїй праці «Якщо це дійсно так, як каже Ердоган, то Зе – не тільки ідіот і порушник Конституції України, а й, можливо, зрадник, хоча Кулеба заперечує сказане ним! Тоді хтось один із них двох бреше?!».

   Брехня ж не прискорить набуття Україною членства в ЄС, навіть навпаки – вона зашкодить даному складному процесові, це ж, своєю чергою, суттєво зашкодить національній безпеці України  і зашкодить саме в той час, коли українське військо воює із роССійскім агрєSSором заради збереження державності, незалежності та відновлення територіальної цілісності України, а кожен український громадянин, виходячи зі своїх можливостей, у такий складний час має сприяти тільки зміцненню національної безпеки України, як демонструє, за винятком певної категорії осіб, моя публікація «Все для фронту, все для перемоги України над націонал-шовіністичною (нацистською) РоССієй!».

   ДумайТе, Зе-брехуни, й не зліть Український народ!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте