РоССія, Путін і «руССкій мір», ПНХ та здохніть уже нарешті!

 

                                                                                                      У великій світовій драмі

                                                                                                      наших днів ми маємо до вибору:

                                                                                                      або бути творцями, або жертвами історії.

                                                                                          Євген Коновалець, полковник Армії УНР, перший

                                                                                     голова Організації українських націоналістів (ОУН).

 

   РоССія зі своїм «руССкім міром» на чолі з руССкім нєдорослєм, котрого показує мій допис «Дружбани-нєдорослі», та воєнним прєступніком Путіним після окупації українських Криму, Севастополя і частин Донецької й Луганської областей та вбивства майже 15 тисяч українських жителів, як істинні наслідники золотоординських завойовників, що однозначно підтверджує моя праця «Вперед – у минуле!», вчинили супроти моєї рідної України чергові злодіяння у вигляді ще двох актів агресії, визнавши 21 лютого 2022 року державний суверенітет окупованих Московією ще із весни 2014 року так званих «ДНР» і «ЛНР», а насправді – українських ОРДЛО,й відправивши туди, до вже там присутніх, додаткові роССійскіє войска під виглядом «миротворців» та офіційно розпочавши на світанку 24 лютого 2022 року проти України широко-/повномасштабну війну атаками зі сходу, півдня, півночі і повітря. Але я, оскільки про дані російські злочини мова йтиме далі, спочатку продемонструю лише на окремих прикладах, хоча їх є безліч, як по-ідіотськи поводила себе Зе-влада на тлі підготоки РоССіі з кінця жовтня 2021 року до нової великої агресії супроти моєї Батьківщини, що висвітлюється написаним мною аналітичним дослідженням «Маразм української влади продовжується, а РоССія на цьому тлі готується до широкомасштабної війни проти України!», одним із чергових  етапів котрої стало визнання Путіним на сміх курям ОРДЛО самостійними державами після підписання ним Указа Президента Российской Федерации от 21.02.2022 № 71 «О признании Донецкой Народной Республики» та Указа Президента Российской Федерации от 21.02.2022 № 72 «О признании Луганской Народной Республики» й не останнім етапом, як уже сталося, бо навіть без цього руССкій нєдоросль, за його ж сказаними 22.02.2022 на пресконференції словами, прізнал «ДНР» і «ЛНР» у межах повністю Донецької та Луганської областей (вебсайт Прєзідєнта Россіі: «Владимир Путин ответил на вопросы журналистов», 22 лютого 2022 року), котрі в своїй територіальній більшості контролюються Україною, й це означає новий виток розпочатої РоССієй 2014 року антиукраїнської війни, отож…

   Щоб не повторюватися, я пропоную читачам для детального ознайомлення із поведінкою Зе-влади під час загрозливої ескалації напруженості навколо України зі сторони РоССіі звернутися до моїх матеріалів «Коли Зе збрехав, кому вигідні його заяви та як після них виглядає Україна в очах цивілізованого світу…», «І знову хтось бреше!» й «Попередження з минулого. Уроки для України» та все одно не можу стриматися, аби не процитувати з указаного крайнього матеріалу наступні «геніальні» слова Зе від 19 січня 2022 року: «В травні як завжди – сонце, вихідні, шашлики…  А далі літо… А далі осінь… А далі зима…» (так Зе «готував» Україну до відбиття нового потенційного збройного вторгнення РоССіі).

   Ну, а тепер – уже дещо інші вислови Зе: «Вчора (21.02.2022 – Г. М.) Росія визнала незалежність квазіутворень на тимчасово окупованих територіях України. Сьогодні – ратифікувала так звані «угоди» та надала дозвіл Президенту Росії на використання збройних сил за кордоном. Тобто на Донбасі. На території України. На зміну «нас там нет» прийшло офіційне «мы все-таки тут». Ухвалене на найвищому політичному рівні – одноголосно. І дає чітку відповідь, хто дійсно хоче миру на землі, а хто переділу земель. Цим рішенням Росія фактично вийшла з Мінських домовленостей. Тих самих, що за її словами не мали жодної альтернативи (виділено Г. М.).

   Особисто для нас – безальтернативним є завершення війни, а не майданчик або формат… Але хочу підкреслити, що для мене головне, – збереження суверенітету і територіальної цілісності України…

   На сьогодні немає потреби у загальній мобілізації. Нам необхідно оперативно доукомплектувати українську армію та інші військові формування. Мною, як Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України, видано Указ про призов резервістів в особливий період. Підкреслюю: йдеться виключно про громадян, зарахованих до оперативного резерву (виділено Г. М.). Маємо підвищити готовність українського війська до всіх можливих змін в оперативній обстановці. За рішенням Головнокомандувача Збройних Сил найближчим часом також будуть проведені навчальні збори резервістів системи тероборони…

   Зараз всім українським політикам час бути державними діячами. Відкинути свої амбіції, заради нашої України. Перед записом цього відео я зустрівся з лідерами всіх парламентських фракцій і груп. Всі розуміють, що сьогодні у парламенті нам потрібна оборонна коаліція. Єдність, швидкі та важливі рішення для економічної стійкості та обороноздатності нашої держави (виділено Г. М.). Сьогодні всі політики та партії одного кольору – синьо-жовтого (ні, це не так, не треба видавати бажане за дійсне, бо та ж «ЗаЖОПа» в абсолютній більшості складається із російських поплічників, про окремих з яких розповідає моя стаття «Тисну руку Юрію Бутусову за гідний вчинок!» – Г. М.)

   Українці – мирна нація. Ми хочемо тиші. Але якщо ми сьогодні промовчимо, то завтра зникнемо.

   Нас чекає щоденна, важка робота. І ми до неї готові. Впевненість в собі. Впевненість в країні. Впевненість у перемозі» («Цензор.Нет»: «Звернення Зеленського до українців. ВIДЕО», 22 лютого 2022 року; повний текст, я ж подав тільки витримки).

   На мій погляд, промова – непогана, але ж… та про це – далі, а зараз – враження від неї Юрія Бутусова, котрі я також поділяю: «Не можна не згадати, слухаючи сьогодні (22.02.2022 – Г. М.) Зеленського, що чотири місяці Володимир Зеленський та «слуги народу» розповсюджували брехню, що російського нападу не буде, що Захід ширить фейки про вторгнення, ЗМІ нагнітають, інвестори тікають, а насправді в нас ніби-то мир, мобілізація не потрібна, гроші з бюджету треба не на армію виділяти, а на будівництво (у моєму дослідницькому матеріалі «Не просто ідіоти, а фактично злочинні ідіоти, або Зе-владі пора нагально повертатися в свій клоунський «95 квартал»!» є докази сказаному – Г. М.). І тому країна має не готуватись до оборони, а мріяти про шашлики на травневі свята (виділено Г. М.)

   Це з одного боку було схоже на божевілля, а з іншого боку породжувало сумніви, чи не збирається Зеленський з російськими агентами в своєму оточенні Єрмаком (моя робота «Who are you, Mister чи все ж таки господін Єрмак, або Протоколи нєукраінскіх мудрєцов» розкриває його сутність – Г. М.), Демченком (із моєї публікації «Ще одне «нове» обличчя нової влади Зе!» про нього можна дізнатися багато цікавого – Г. М.), Татаровим (цей типчик змальований у моїй праці «Від Януковича – до Зе, або Ось – ще й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!» – Г. М.) свідомо позбавити Україну можливостей для спротиву.

   Але сьогодні Зеленський після ультиматуму Путіна почав діяти: Президент оголосив часткову мобілізацію; створив координаційни штаб усіх патріотичних фракцій парламенту; проведе нараду з великим бізнесом про дії в умовах війни.

   Звичайно, все це треба було зробити пару місяців тому, але маємо те, що маємо… Сподіваюсь, що Зеленський підтримає запит Міністра закордонних справ Кулеби щодо розриву дипломатичних стосунків з Росією найближчими часами (виділено Г. М.). Це був би необхідний крок, якого Росія дуже хоче запобігти…

   Також гостро необхідно запросити військову допомогу для захисту від агресії в НАТО та негайно спрямувати основні кошти державного бюджету на потреби оборони. Бо ніяких запасів «слуги», на жаль, не зробили, нема навіть запасів пального, не кажу вже про боеєприпаси та озброєння, амуніцію. А все це треба вже сьогодні (виділено Г. М.)» (Facebook, 23 лютого 2022 року).

   А ось тепер – про моє «але» до промови Зе 22 лютого 2022 року: після всього горя й зла – війни, окупації і вбивств, що заподіяла Україні РоССія, Зе не назвав останню ні агресором, ні ворогом, ні окупантом, не назвав, Путіна ж, без якого цієї трагедії взагалі б не було на українській землі, – цього злочинця та покидька, взагалі не згадав!

   Читайте продовження статті – ч. 2

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте