Коли Зе збрехав, кому вигідні його заяви та як після них виглядає Україна в очах цивілізованого світу…

   Отже, за порядком…

   1. Коли Зе збрехав, хоча й до цього моменту він уже брехав не раз, підтвердженням чому є мої матеріали «Чому Зе каже неправду Україні?»,

                  «Брехуни – у владі, або Ось – ще, ще, ще й ще один з результатів того,

                                                       що дебіли обирають ідіотів!»,

                         «Брехлива Зе-еволюція: від пінгвінів – до бактерій, мікробів і

                                                      порожнього місця в історії…»,

           «Брехуни – у владі, або Зе не виконав одну з найважливіших своїх обіцянок!»,   

             «Брехуни – у владі, або Брехливо-дурніших Зе-висловлювань годі знайти!»,

                        «Чому Зе-команда бреше? Або хто такий Ілюша «Курятник»…»

   «Через всі ці сигнали, що завтра війна… Скільки це коштує нашій державі. …вивели 12,5 мільярдів грошей. Для стабілізації нашої економіки ми витратимо біля $ 4 – 5 мільярдів. На меншу цифру я не розраховую, саме така сума нам потрібна (виділено Г. М.)», – заявив Зе під час зустрічі з іноземними журналістами 28 січня 2022 року, зазначило інтернет-видання «Gazeta.ua» в своїй інформації «У нас що, їздять танки по вулицях?» – 10 тез Зеленського іноземним ЗМІ» за 28 січня 2022 року.

   Після цього лише через три дні Зе вже говорить по іншому…

   «Сьогодні – перший день, коли ми не витратили жодного долара з наших резервів на підтримку курсу гривні» (але Зе чомусь не сказав, скільки ж усього витрачено, якщо витрачено, до цього дня, виходячи із його бідкання перед закордонними журналістами 28 січня 2022 року – Г. М.), – йдеться в повідомленні «Володимир Зеленський обговорив з виконавчим віце-президентом Європейської комісії пріоритетні напрями співпраці та безпекову ситуацію навколо України» Офіційного інтернет-представництва Президента України від 31 січня 2022 року.

   А ще через день – і геть по-іншому…

   «Наша економіка стабілізується, у фінансовій системі все під контролем, надходження до бюджету в січні перевиконано на 7 мільярдів. Гривня почувається краще – вчора зміцнилася на 30 копійок… (виділено Г. М.)», – розповів Глава держави.

   Крім того, як зауважив Президент, майже тиждень на міжнародних фінансових ринках спостерігається позитивна динаміка щодо українських облігацій (виділено Г. М.). «Їхні котирування повертаються на свій попередній рівень, тож фінансовий світ оцінює майбутнє в Україні з оптимізмом (виділено Г. М.)», – наголосив він…

   Золотовалютні резерви України залишаються на рекордному рівні, що захищає курс національної валюти від різких коливань і зміцнює економічний імунітет, зазначив Глава держави» (а скільки ж потрачено чи не потрачено цих резервів, враховуючи стогнання Зе 28 січня й сказане ним 31 січня 2022 року, – виділення та примітка Г. М.), – саме так гласить звістка «Президент на відкритті сьомої сесії Верховної Ради: Нам потрібна єдність усіх, завжди й в усьому», оприлюднена Офіційним інтернет-представництвом Президента України 1 лютого 2022 року.

   То ж коли Зе збрехав – 28 січня, 31 січня чи 1 лютого 2022 року?! Аналізуючи викладене вище, можна припустити, що Зе збрехав 28 січня 2022 року!

   2. Кому вигідні його заяви…

   «Сьогодні ми не бачимо більшої ескалації, ніж це було раніше (виділено Г. М.). Так, кількість військових збільшилася, але я говорив про це на початку 2021 року, коли ми говорили про військові навчання в Російській Федерації. Тоді було велике збільшення… Зараз я не вважаю ситуацію більш напруженою, ніж вона була тоді, у пік навчань… Нам не потрібна ця паніка (виділено Г. М.)», – так сказав Зе іноземним ЗМІ 28 січня 2022 року («Цензор.Нет»: «Сьогодні ми не бачимо більшої ескалації на кордоні, ніж це було раніше, – Зеленський про загрозу вторгнення РФ в Україну», 28 січня 2022 року; «ЄП»: «Зеленський закликав світових лідерів і ЗМІ не нагнітати паніку і не шкодити економіці України», 28 січня 2022 року).

   Й того ж таки 28 січня 2022 року Посольство РоССіі у Великобританії зауважило: «President Zelensky: Western talk of imminent war is harmful for Ukraine's economy. Yet the situation on the border is not more tense than a year ago/Президент Зеленський: західні розмови про неминучу війну шкідливі для економіки України. Але ситуація на кордоні не більш напружена, ніж рік тому» (Twitter: Russian Embassy, UK).

   А ось так на заяви Зе відреагував народний депутат України 8 скликання, командувач Української добровольчої армії (УДА) Дмитро Ярош, з котрим я повністю солідарний: «Я категоричний противник поширення панічних настроїв в українському суспільстві! Але при цьому я вважаю, що применшувати загрозу широкомасштабного або локального вторгнення Ерефіі (РФ – Г. М.) в Україну, або великого загострення на Східному фронті, ні в якому разі неможна (про це говорить моя аналітично-дослідницька праця «Маразм української влади продовжується, а РоССія на цьому тлі готується до широкомасштабної війни проти України!» – виділення й примітка Г. М.)

   Будь-які заяви людей влади, які говорять про те, що «Росія не нападе», можуть бути демобілізуючими для українського суспільства і диверсією проти спроможностей Нації нейтралізувати зовнішні загрози…

   Окрім того, після таких «миротворчих» заяв владоможців наші західні союзники мають усі підстави припинити постачання такого потрібного Збройним Силам України озброєння, боєприпасів, інших засобів…

   Звертаюсь до пана Зеленського: перед тим, як щось виголошувати, треба хоч трохи думати й не підігравати російській агентурі, що діє в коридорах вищої державної влади! Від кожного слова Верховного Головнокомандувача зараз залежить майбутнє України…

   ДумайТе. Якщо є чим… (виділено Г. М.)» (Facebook, 29 січня 2022 року).

   Згодом, відповідно до замітки «Міфічна загроза: представник РФ в ООН використав слова Зеленського для виправдання агресії Росії» за 31 січня 2022 року (вебсайт «ТСН» телеканалу «1+1»), РоССія на увесь світ заявила наступне: «Представник Росії в ООН Василь Небензя запевнив, що загрози вторгнення РФ до України немає. Про це він заявив на засіданні Ради Безпеки ООН, присвячене загрозам міжнародному миру у зв'язку із ситуацією навколо України…

   Небензя нагадав, що Президент України Володимир Зеленський на брифінгу західним ЗМІ закликав «не нагнітати істерику навколо перебування російських військ на кордоні».

   «Переді мною лежать тексти висловлювань українських офіційних осіб про відсутність загрози з боку РФ: це Секретар РНБО Данілов, Міністр оборони Резніков, сам Президент Зеленський, які прямим текстом говорять, що не бачать тієї активності, про яку говорять (на Заході – Ред.)» (виділено Г. М.), – сказав Василь Небензя».

   То ж кому вигідні заяви Зе? Відповідь очевидна – РоССіі!

   3. І як після них виглядає Україна в очах цивілізованого/західного світу…

   От, що про це написала колишня державна уповноважена Антимонопольного комітету України (АМКУ), засновниця «Ліги антитрасту» Агія Загребельська: «Досить кількох заголовків світових ЗМІ, щоб переконатися, що прес-конференція Зеленського – дипломатичний провал (виділено Г. М.).

   Найбільш популярний матеріал у виданні «Financial Тimes» (британська газета міжнародних фінансових кіл – Г. М.) останні два дні має назву «Україна применшує попередження США про вторгнення» (виділено Г. М.).

   В Bloomberg (світове американське агенство фінансової інформації – Г. М.) матеріал вийшов зі ще гіршим заголовком «Україна звинувачує США у шкоді для її економіки» (виділено Г. М.).

   CNN (друга в світі після ВВС американська телерадіокомпанія – Г. М.): «США та Україна конфліктують через загрозу російського вторгнення» (виділено Г. М.) й «Президент України Зеленський закликає світових лідерів пом’якшити риторику щодо загрози війни з Росією».

   The New York Times (всесвітньовідома американська щоденна газета – Г. М.): «Президент України закликає бути обережними у розмовах про війну з Росією», «Попередження Білого дому щодо Росії напружують українсько-американське партнерство» та «Зеленський звинувачує Захід у паніці через страх перед вторгненням Росії» (виділено Г. М.).

   Politico (глобальна американська компанія політичної журналістики – Г. М.): «Президент України применшує оцінку США щодо неминучого вторгнення».

   BBC (найбільша в світі Британська телерадіомовна корпорація – Г. М.): «Українськаа криза: не панікуйте, сказав Зеленський Заходу» (виділено Г. М.).

   Washington Post (ця американська газета відома в усьому світі – Г. М.): «Зеленський критикує врегулювання Заходом російської кризи» (виділено Г. М.).

   Foreign Policy («Зовнішня політика» – впливовий американський журнал – Г. М.): «Україна закликає Захід розслабитися» (виділено Г. М.).

   CTV News (підрозділ новин канадської телевізійної мережі CTV – Г. М.): «Український Президент закликає Захід охолодити риторику щодо Росії».

   Business Insider (авторитетне американське аналітичне агентство бізнесу – Г. М.): «Володимир Зеленський звинуватив Захід у «паніці» (виділено Г. М.).

   І так кожне західне ЗМІ. Без виключення.

   І знов одне й те саме питання: він «ви…рався» на нашу дипломатію та відносини із західними партнерами, бо йому такі інструкції спустили з Кремля? Чи корона настільки більша за голову й закриває очі, що навіть на відстані свого носа нічого не видно:((виділено Г. М.)» (Facebook, 30 січня 2022 року).

   Отак непривабливо після заяв Зе виглядає Україна в очах цивілізованого/західного світу, котрий допомагає моїй Батьківщині протистояти збройній агресії РоССіі…

   А тепер складаємо разом висновки пунктів 1, 2 та 3.

   Й сума цих висновків породжує наступне питання: хіба Українському народові включно із ЗСУ потрібен такий Президент України – Верховний Головнокомандувач ЗСУ, як Зе, тим паче, що підсумком моєї статті «Зе, замість гарних, але часто пустих слів, реально допоможи своєму підлеглому, хоча б цьому одному!»  вже було подібне запитання?! І воно для Homo sapiens, до котрих не належать дебіли та ідіоти, є риторичним!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте