Авантюристи й аферисти чи герої? Убивчий для України Зе-ідіотизм триває!

   «Почему у человека грустное лицо?

   Потому, что человека утомило всё!

   Утомили человека Вова-Президент,

   Моносбродные придурки и Ермак-агент.

      Утомили эти фрики, Арахамия-брехло,

      Трухин, Юрченко, Качура и Дмитрук-мурло.

      Каждодневные скандалы и испанский стыд

      Утомили человека и его тошнит.

   Человеку очень нужно только одного,

   Чтобы всех, кто утомляли, на …ер унесло» (Telegram: Березовый сок, 3 грудня 2021 року), – так народний депутат України 8 скликання Борислав Береза реагує на Зе-владу (але оскільки далі мова йтиме про українських воєнних розвідників, то логічно буде спочатку зіслатися на мою працю «Про проблеми української розвідки» (тут показане все розвідувальне співтовариство України), а потім уже продемонструвати, як на Зе-владу реагую я в наступних своїх роботах: «Про результати позачергових парламентських виборів – попередньо, або Україна – остров нєвєзєнія?» (саме завдяки ним українці отримали народних депутатів України Арахамію – голову парламентської фракції партії «СН» та інших «слуг народу» Трухіна, Юрченка, Качуру й Дмитрука, про котрих говорить Береза, а фрік у перекладі з англійської мови означає божевільний, виродок, потвора), «Окупація без зазначення окупанта, або Зе продовжує українцям пудрити мізки після заглядання в очі Путіну…» (і хоче ще заглянути, мабуть зачарувався очима вбивці українців), «Who are you, Mister чи все ж таки господін Єрмак, або Протоколи нєукраінскіх мудрєцов» (його Борислав Береза теж згадує незлим, тихим словом «агент»), «Пряма чи крива збройна агресія РоССіі проти України, або Ось – й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!» (включаючи і вже колишнього Міністра оборони України Андрія Тарана, який теж був задіяний  у спецоперації стосовно «вагнерівців», що деталізовано нижче), «Хто править Україною, або Українці, ви здуріли?!» (сюди входять Вова-Президент, за словами Берези, й уся його гоп-компанія), «Чому Зе-команда бреше? Або хто такий Ілюша «Курятник»…» (неоднозначний бізнесовий персонаж буковинського походження із тієї ж «зеленої» гоп-компанії), «Еволюція Зе: від насмішника – до посміховиська!» (і нема на то ради), «Зе нехтує прикордонною розвідкою України!» (до прикрого, так, бо не розбирається), «Україна чи УССР/УРСР? Де ми – Український народ, українці – живемо?» (ну, а іспанський сором – це сором за інших, зокрема і в контексті СССР/УССР/УРСР) й «Два дебіла – ето «сіла», хоча один із них все ж таки розкаявся!» (а «трі дебіла – ето мрак»), з котрим я повністю солідарний, оскільки «Зе-ідіоти продовжують діставати українців на кожному кроці!», як демонструють оці мої однойменна стаття та аналітичне дослідження «Ну й де той анонсований Зе державний переворот в Україні?!», і черговим доказом зазначеному діставанню є наступні слова Зе…

   1. «Це авантюрист і аферист…», – сказав Зе під час своєї пресконференції 26 листопада 2021 року про колишнього начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) генерал-полковника Василя Бурбу («Цензор.Нет»: «Зеленський про Бурбу: це авантюрист і аферист. Він отримував інформацію і заробляв на цьому гроші. ВIДЕО», 26 листопада 2021 року).

   2. «…це просто авантюрист та аферист… Він хоче втягнути Україну у величезний скандал з Ердоганом, Ердоган (Президент Туреччини – Г. М.) би ніколи нам цього не пробачив» – «Це була операція «Бурба» – Зеленський висловився про «Вагнергейт» («Україна 24», 26 листопада 2021 року).

   3. «…це авантюрист і аферист… …звичайно ж, Петро Олексійович (Порошенко – Г. М.), який за усім цим стоїть. Він хотів розколу наших відносин із США» – «Зеленський про ексглаву розвідки Бурбу: авантюрист і дріб’язкова людина» («УП», 26 листопада 2021 року).

   4. «Це авантюрист і аферист… Він не розвідник, а СБУшник» (моя дослідницька праця «СБУ – це Служба безпеки Вітчизни чи Служба безпеки олігархів, брехунів і шльондр?!» розказує про дану спецслужбу, а саме близький друг Зе та його компаньйон/соратник Іван Баканов її й очолює із 29 серпня 2019 року) – «Бурба є аферистом – Зеленський» (інтернет-видання «Gazeta.ua», 26 листопада 2021 року).

   5. «Це просто авантюрист і аферист… Більше я не хотів зустрічатися з цією людиною, яка не є розвідником нашої держави» – «Керував блокуванням транспорту на Майдані та пропонував продати інформацію Росії: Зеленський про Бурбу» («ТСН»/«1+1», 26 листопада 2021 року).

   А тепер – деяка реакція на ці ганебні слова Зе…

   1. «Виступ Президента був досить емоційним. Такі емоції я собі не можу дозволити ані як військовослужбовець, ані як генерал-полковник. І проігнорувати я теж не можу слова Президента на мою адресу (виділено Г. М.)

   Щодо так званої торгівлі документами або матеріалами за винагороду. Шановний пане Президенте, хочу вам сказати, наші іноземні партнери були дуже здивовані, тому що щодня майже 4 роки, коли я був керівником військової розвідки, ми обмінювалися інформацією. Якщо ви не знаєте, я вам скажу систему. Вони «довіряють, але перевіряють». Якби не було довіри хоча б на один відсоток, ми б не взаємодіяли. Тому я змушений із завтрашнього дня звернутися до суду, і нехай суд поставить крапку в цьому питанні. Це питання не в мені, не в тому, чи торгує Бурба документами, інформацією – це питання довіри наших партнерів (виділено Г. М.)» – «Не відреагувати не можу»: Бурба заявив Зеленському, що йде до суду» («Україна 24», 26 листопада 2021 року).

   2. «…я не коментую випади щодо мене. Це не нове, він (Зе – Г. М.) вже скоро три роки прожив… З моїм ім’ям він встає, з моїм ім’ям він лягає. Я думаю, що це вже справа, скажімо так, лікарів з Феофанії, яку він обіцяв передати дітям. Але, як завжди, пожартував, щоб сімейний лікар з Феофанії прийшов до нього на державну дачу, яку він теж обіцяв передати дітям, і теж пожартував (виділено Г. М.)» – «Порошенко: випади Зеленського проти мене – це вже справа лікарів з Феофанії» (вебсайт телеканалу «Прямий», 28 листопада 2021 року).

   3. «Ніякими грошима, ніякими зарплатами, ніякими пільгами, ніякими званнями, ніякими орденами ти це не замотивуєш, крім одного. Любові до України. І от людей, за плечима яких стоять блискучі операції, які свого часу зруйнували проєкт Путіна, Зеленський наважився називати авантюристами. Це образа для всіх розвідників. Більше того – це образа для всіх воїнів. Це означає, що він не розуміє, не поважає і не любить українську армію» – «Це еліта нашої армії: Порошенко закликав Зеленського поважати українських розвідників» («Прямий», 28 листопада 2021 року).

   4. «Я писав про справу щодо «вагнерівців» 15 місяців. 15 місяців Президент, голова його Офісу, вся українська влада брехали всьому суспільству, що спецоперації не було, провалу не було, нікого не чіпали, все добре (виділено Г. М.). І раптом через 15 місяців під тиском громадської думки Президенту все ж таки довелося відповідати, як би він не хотів…

   Для мене було головне – повідомити людям…, що в нас є дуже велика проблема для національної безпеки – в оточенні Президента призначаються на найвищі посади російські агенти… Я сказав, що в нас начальником комітету з розвідки, якому підпорядковані всі розвідслужби України… призначений Руслан Демченко – дуже відомий проросійський політик, перший заступник Міністра закордонних справ часів Януковича, людина, яка безпосередньо брала участь у розробці та прийнятті Харківських угод, які, по суті, віддали Росії контроль над Кримом. Тому, звичайно, я хотів сказати, що призначення Зеленським на цю посаду Демченка в порушення закону про люстрацію призвело до провалу як мінімум 7-и розвідувальних операцій – не тільки щодо «вагнерівців» – і в цього дуже важкі наслідки…

   Якщо було б розслідування, я міг би зрозуміти риторику… А при тому, що немає розслідування, прикривається злочин, Президент сміє ганьбити військовослужбовців – людей, які воювали в той час, коли він 4 рази ухилявся від повістки про мобілізацію… Мені було страшенно соромною. На це було бридко дивитися (виділено Г. М.)» – «Бутусов назвав головну помилку Зеленського щодо «Вагнерґейту» («Україна 24», 28 листопада 2021 року).

   5. «Пресс-марафон Президента Владимира Зеленского не ответил на все вопросы о «Вагнергейте», заявил… руководитель отдела расследований издания «Bellingcat» Христо Грозев.

   «Мы смогли установить, что это была хорошо спланированная операция с каким-то политическим риском. Она была одобрена, в этом мы смогли удостовериться как на основе разговоров и интервью с участниками, так и на основе документов. И поскольку она была одобрена, она считалась на каком-то этапе государством своей. Поэтому дальше уже вопросы, это авантюра или нет, нужно закрыть. До момента одобрения и сигнала, что можно ехать, можно было считать ее плохой. А дальше… Если она была плохая, нужно было заранее ее остановить (виділено Г. М.). Поэтому, честно говоря, не хочу пускаться в оценочный анализ, но та пресс-конференция открыла больше вопросов, чем ответов, и я надеюсь, что мы сможем получить ответы в ближайшее время. Мы будем и дальше обращаться к Офису Президента, чтобы получить эти ответы», – сказал он (виділено Г. М.)» – «К Зеленскому возникли новые вопросы по «Вагнергейту» – Грозев» («Україна 24», 29 листопада 2021 року).

   Та після даних фактів несподівано отримуємо ось це…

   «…за порятунок майже тисячі людей в Афганістані українській воєнній розвідці весь світ аплодує стоячи» (а всім притомним і розумним людям відомо, що аплодувати у подібних випадках можна тільки героям – Г. М.), – йдеться в оприлюдненому 1 грудня 2021 року Офіційним інтернет-представництвом Президента України Виступі Президента Володимира Зеленського у Верховній Раді (України, бо є ще й Верховна Рада Автономної Республіки Крим – Г. М.) зі щорічним Посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України, але при цьому необхідно наголосити, що українською воєнною розвідкою – ГУР МОУ, котрою, як бачимо, так захоплюється Зе, із 15 жовтня 2016 року згідно Указу Президента України № 466/2016 «Про призначення В.Бурби начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України» від 15 жовтня 2016 року по 5 серпня 2020 року керував Василь Бурба, який Указом Президента України № 307/2020 «Про звільнення В.Бурби з посади начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України» від 5 серпня 2020 року був звільнений Зе через те, що почав підозрювати деяких українських високопосадовців, можливо й самого Зе, в державній зраді після провалу спеціальної операції нашої воєнної розвідки із виманювання з РоССіі та захоплення на українській території 33-х російських найманців із приватної військової компанії (ПВК) під командуванням терориста на псевдо «Вагнер», тому їх називають «вагнерівцями», їхню банду – ПВК «Вагнер» або ПВК «Вагнера» (а провал спецоперації – «Вагнерґейтом»), котрі заплямували себе воєнними злочинами у різних державах світу, включаючи й Україну під час окупації РоССієй Кримського півострова та ОРДЛО, а окремі з них були причетні й до терористичного акту – збиття 17 липня 2014 року над Донеччиною пасажирського літака, коли загинуло 298 людей, – про що розповідає моя публікація «Доступ к тєлу продолжаєтся…», і ті спецпризначенці ГУР МОУ та українські воєнні розвідники, які відзначилися високим професіоналізмом в Афганістані 2021 року після виходу звідти США, служили свого часу й під командуванням Василя Бурби так само, як і призначений Указом Президента України № 308/2020 «Про призначення К.Буданова начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України» від 5 серпня 2020 року на його місце спецпризначенець ГУР МОУ полковник, згодом відповідно до Указу Президента України № 428/2021 «Про присвоєння військового звання» від 24 серпня 2021 року бригадний генерал Кирило Буданов (я не захищаю Бурбу, оскільки не маю повної інформації щодо його діяльності під час Революції Гідності, коли він був офіцером СБУ, але, як кажуть у народі, люби, Боже, правду), котрого – Василя Бурбу – Зе назвав авантюристом і аферистом, то ж за такою логічною послідовністю, виходячи із вказаних мною даних, українські учасники операції в Афганістані та Буданов – теж авантюристи і аферисти.

   Зе, то все ж таки хто вони – українські воєнні розвідники – авантюристи й аферисти чи герої?

   От же ж ідіот!

   Убивчий для України Зе-ідіотизм триває!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте