Ну й де той анонсований Зе державний переворот в Україні?!

   Ось, як починався цей анонс 26 листопада 2021 року під час пресконференції Президента України Володимира Зеленського…

                                                                                  1

   Вебсайт «ТСН («1+1») того ж 26 листопада 2021 року опублікував замітку «Зеленський заявив про підготовку до державного перевороту на початку грудня», у котрій сказано наступне: «…отримали інформацію, що першого числа в нашій державі буде державний переворот… Першого – другого грудня (виділено Г. М.)… Я ж не Бурба (колишній начальник ГУР МОУ – Г. М.), говорити і ділитися тією інформацією, якою не маю права, не буду, поки що. Але можу сказати одразу, що у нас є не тільки агентурна інформація, але і звукова, де представники України з представниками Росії обговорюють участь Ріната Ахметова у держперевороті України…».

                                                                                 2

   Вебпортал «Цензор.Нет» своїм повідомленням «Оточення Ахметова втягує його в держпереворот. Не можна воювати проти свого народу і Президента, – Зеленський. ВІДЕО» за 26 листопада 2021 року наголосив, що за словами Президента України «будуть залучені 1 млрд доларів (виділено Г. М.). Це підстава бізнесмена Ахметова. Його втягують у війну проти України. Він розпочав її. Це буде його велика помилка. Не можна воювати проти свого народу, проти Президента, який обраний народом України»…

   Президент додав, що голосу Ахметова та Вадима Новінського на записі не було.

   «Я вам кажу, говорять про деякі прізвища і говорять про нього (Ахметова. – Ред.). Тому я й кажу, що я вважаю, що це небезпечна ситуація і його втягують у цю історію. Якби це було в іншій державі, не говоритиму у якій, зараз би до нього приїхали, ви розумієте, що відбувалося б. Але ми ж розумні люди. Я не хочу. Я хочу лише стабільності».

                                                                                 3

   26 листопада 2021 року інтернет-ресурс «Суспільне» в дописі «Ахметова втягують у війну». Зеленський заявив, що в Україні готують держпереворот» навів слова Зе: «Я запрошу Ріната Ахметова на Банкову послухати ту інформацію, якою можна поділитися, або до відповідних органів, де він може сприймати цю інформацію (виділено Г. М.)».

                                                                                 4

   Інтернет-газета «УП» 26 листопада 2021 року у своїй замітці «Зеленський: є інформація про підготовку держперевороту, Ахметова втягують у війну» зазначила: «Хочу сказати, що я не Янукович, бігти я нікуди не буду. І не Порошенко – на гибелі Небесної сотні… на бульдозер вилазити не буду (виділено Г. М.)… Буду в ці дні очікувати всіх, хто збирається. Буду працювати на Банковій».

   Хоча Зе треба взагалі закрити свого рота, коли мова йде про Революцію Гідності, висвітлену моєю фотохронікою «Український Євромайдан діє!», адже він був її опонентом і ще до неї симпатиком регіоналів, про яких ідеться у моєму есе «Боротьба і єдність протилежностей…», й завдяки котрій в Україні склалися такі демократичні умови, які уможливили, незважаючи на повну фахову непридатність, його обрання Президентом України, котру він зневажав, що показано у моїх працях «Зе чи Пе?» та «Де був Зе 18 – 19 лютого 2014 року?».

                                                                                  5

   Й от, що на це відповів олігарх Рінат Ахметов (про нього розповідає моє дослідження «Хто править Україною, або Українці, ви здуріли?!»: для мене він був та залишається негідником, як один із головних стовпів регіоналів на чолі зі зрадником України й таким же негідником, як і сам Ахметов, Януковичем, а всі олігархи взагалі мали би бути реально, підкреслюю, реально, а не бутафорно, як це робить Зе своїм законопроектом № 5599 від 2 червня 2021 року, котрий уже став Законом України «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)» № 1780-IX від 23 вересня 2021 року, про що я написав у своїй роботі «Європейська правда» знову видає бажане за дійсне!», законно економічно знищені на українській землі, бо через них Україна ніяк не може повністю вибратися на шлях перетворень європейського, ЄСівського зразка): «Информация, обнародованная Владимиром Зеленским о якобы втягивании меня в какой-то госпереворот, – сплошная ложь. Меня возмущает распространение этой лжи, независимо от того, какими мотивами руководствуется Президент (виділено Г. М.). Моя позиция была и будет однозначна – независимая демократическая и целостная Украина с Крымом и моим родным Донбассом. Мои действия это подтверждают. Как гражданин Украины, крупнейший инвестор, налогоплательщик и работодатель страны буду и дальше защищать свободную Украину, свободную экономику, демократию и свободу слова. И сделаю всё от себя зависящее, чтобы авторитаризма и цензуры в Украине не было» (вебсайт ДТЕК: «Моя позиция – независимая и целостная Украина с Крымом и моим родным Донбассом», 26 листопада 2021 року).

                                                                                  6

   Й знову та ж «УП» 26 листопада 2021 року друкує повідомлення «У Buzzfeed News розповіли, хто планував державний переворот в Україні», вказуючи таке: «Журналіст американського медіапроєкту Buzzfeed News Крістофер Міллер розповів про ймовірних організаторів державного перевороту в Україні…, посилаючись на свої джерела з Офісу Президента (виділено Г. М.).

   Пряма мова: «Спробу державного перевороту, про яку згадав сьогодні Президент Володимир Зеленський, готували офіцер російської ФСБ та три зрадники з МВС України, які перебувають у Криму (виділено Г. М.)».

   Деталі: відповідно до джерел Міллера, головним «куратором» є згаданий працівник ФСБ, якого звати Василь Васильович Лаптєв. Імена трьох українців: Олексій Васильєв, Василь Грицак й Едуард Федосов (виділено Г. М.).

   Міллер додав, що організатори хотіли використати суспільну напругу всередині України, зокрема боротьбу між Зеленським та Ахметовим.

   Водночас, він наголошує, що в записі розмови чотирьох підбурювачів згадується бізнесмен Ринат Ахметов, але його участь не доведена. Як переказує Міллер, організатори перевороти говорили, що їм «треба бути готовими вийти на контакт і почати співпрацювати з Ахметовим».

   1 грудня ініціатори перевороту сподівалися влаштувати протести на Банковій, що мали би спровокувати подальший безлад у столиці та привести до влади людей, наближених до олігарха (виділено Г. М.)».

                                                                                 7

   А той же ж «Цензор.Нет» 26 листопада 2021 року в своєму дописі «Переворот готували офіцер ФСБ та три перебіжчики з МВС, – журналіст Buzzfeed Міллер» зазначив: «Міллер твердить, що одне з його джерел прочитало йому телефоном розшифровку переговорів заколотників (виділено Г. М.). Зеленський буцімто збирається передати докази підготовки перевороту Сполученим Штатам.

   За словами джерела, на яке посилається Міллер, записи перевіряли протягом двох днів та змогли підтвердити їх автентичність.

   «Джерело, близьке до Зеленського, пояснило, що докази, які має Україна, не свідчать про пряму причетність олігарха Ріната Ахметова, але про нього згадують чотири ймовірні змовники…», – зазначив журналіст.

   За даними Мілера, зі стенограми випливало, що заколотники збираються дестабілізувати Україну зсередини, «використовуючи нинішню напруженість між Києвом і Москвою, Зеленським та Ахметовим».

   Заплановану на 1 грудня акцію протесту вони збиралися використати як прикриття (виділено Г. М.).

   «Схоже, ідея полягала в тому, щоб залучити людей Ахметова. Але неясно, чи сталося це», – додав він».

                                                                                  8

   Та після цього заступник директора Агентства моделювання ситуацій, політтехнолог Олексій Голобуцький пише: «…немного о «достоверных источниках данных о подготовке государственного переворота», на которые ссылается Зеленский (в том числе во время пресс-марафона)…

   Buzzfeed News и его журналист Кристофер Миллер – это тот самый источник «компромата на Трампа». Помните в 2017-м появилась скандальная информация «из достоверных источников», что Трамп, когда был в Москве, потребовал себе тот самый номер в гостинице, где останавливался Барак Обама с женой, нанял проституток и потребовал, чтоб они помочились на кровать, в которой спал Обама. И вот за этот «kompromat» (в «данных расследования» именно вот так и написано в английском варианте) ФСБ РФ и держит Трампа (про нього можна дізнатися багато чого цікавого з моєї аналітично-дослідницької праці «Від Трампа до Байдена, або Пєрєзагрузка чогось навчила?!» – Г. М.)

   Ещё раз: о «заговорщике Лаптеве, готовящем переворот на миллиард Ахметова» «достоверные данные» опубликовал тот самый «американский медиапроект», что собрал и опубликовал «компромат на Трампа, которым его точно контролирует ФСБ» (виділено Г. М.).

   Ну вот не надо экономить там, где не надо...» («Цензор.Нет»: розділ «Блоги»: «Надёжный источник» данных о госперевороте – тот же, что и у «проституток Трампа», 26 листопада 2021 року).

   Читайте продовження статті – ч. 2

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте