Зе-ідіоти продовжують діставати українців на кожному кроці!

   І Український народ не може дати цьому ради, на жаль!

   Судіть самі, українці.

   Ось з чого усе вкотре почалося: читаємо документ…

   Указ Президента України № 571/2021 «Про делегацію України для участі у П’ятому засіданні українсько-американської Комісії стратегічного партнерства» від 6 листопада 2021 року: «1. Утворити делегацію України для участі у П’ятому засіданні українсько-американської Комісії стратегічного партнерства.

   2. Затвердити склад делегації України для участі у П’ятому засіданні українсько-американської Комісії стратегічного партнерства (10 листопада 2021 року, м.Вашингтон, Сполучені Штати Америки) (додається).

   3. Дозволити главі делегації України вносити зміни до її складу.

   4. Міністрові закордонних справ України затвердити вказівки для участі делегації України у П’ятому засіданні українсько-американської Комісії стратегічного партнерства (хіба такі вказівки не повинні би бути оформлені як Директива Президента України, затверджена його Указом чи Розпорядженням, адже я вже неодноразово наголошував, що згідно п. 3 ст. 106 Конституції України Президент України «здійснює керівництво зовнішньополітичною діяльністю держави…»?! – виділення та примітка Г. М.).

   5. Кабінету Міністрів України забезпечити фінансування витрат, пов’язаних з участю делегації України у П’ятому засіданні українсько-американської Комісії стратегічного партнерства.

   6. Визнати таким, що втратив чинність, Указ Президента України від 14 листопада 2018 року № 366 «Про делегацію України для участі у засіданні українсько-американської Комісії стратегічного партнерства».

   7. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування…

                                                                                                                                        ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                                                    Указом Президента України

                                                                                                  від 6 листопада 2021 року № 571/2021

                                                                             СКЛАД

                                           делегації України для участі у П’ятому засіданні

                                українсько-американської Комісії стратегічного партнерства

   КУЛЕБА Дмитро Іванович – Міністр закордонних справ України, глава делегації;

  СЕНІК Дмитро Юрійович – заступник Міністра закордонних справ України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, заступник глави делегації (виділено Г. М.), співголова робочої групи з питань безпеки та протидії російській агресії;

   БЄЛОУСОВ Юрій Леонідович – начальник Департаменту протидії порушенням прав людини у правоохоронній та пенітенціарній сферах Офісу Генерального прокурора;

   ГРЕБЕНЮК Валерій Миколайович – дипломатичний радник Голови Служби безпеки України;

   КАЧКА Тарас Андрійович – заступник Міністра економіки України – Торговий представник України, співголова робочої групи з питань економічної трансформації;

   КОЛОМІЄЦЬ Валерія Рудольфівна – заступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції, співголова робочої групи з питань демократії та верховенства права;

   МАРКАРОВА Оксана Сергіївна – Надзвичайний та Повноважний Посол України в Сполучених Штатах Америки;

   НОВІКОВА Ірина Юріївна – заступник Міністра економіки України;

   ПЕТРЕНКО Анатолій Григорович – заступник Міністра оборони України з питань європейської інтеграції;

   ПРЕСНЯКОВ Іван Євгенійович – заступник Голови Національного агентства України з питань запобігання корупції;

   ПУНЬ Сергій Теодорович – керівник Центру міжнародного співробітництва Апарату Голови Служби безпеки України;

   ШЕВЧЕНКО Тарас Сергійович – заступник Міністра культури та інформаційної політики України;

   ЯРЕМЕНКО Олексій Олександрович – заступник Міністра охорони здоров’я України з питань європейської інтеграції.

                                                                                      Керівник Офісу Президента України А.ЄРМАК».

   Начебто все зрозуміло…

   Але ж 10 листопада 2021 року Офіційне інтернет-представництво Президента України розміщує інформацію «Керівник Офісу Президента України зустрівся у Вашингтоні з політичним директором МЗС Великої Британії та з віце-президентом Інституту миру США» (варто звернути увагу на світлини Андрія Єрмака із сером Тімоті Барроу і Вільямом Тейлором, а саме, як він тримає руки порівняно з його спірозмовниками), де ніби між іншим згадано про офіційну урядову делегацію, затверджену Указом Президента України № 571/2021: «У США також перебуває українська делегація для участі в засіданні Комісії стратегічного партнерства Україна – США, яке відбудеться 10 листопада. До складу делегації увійшли: Перший віце-прем'єр-міністр – Міністр економіки України Юлія Свириденко, Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба (коли припустити, що згідно Указу № 571/2021 глава делегації Міністр закордонних справ України включив до складу делегації Першого віце-прем'єр-міністра – Міністра економіки України, то чому рядова членкиня делегації Юлія Свириденко вказана перед главою делегації Дмитром Кулебою? – виділення й примітка Г. М.), заступник Міністра економіки Тарас Качка, заступник Міністра юстиції України Валерія Коломієць, заступник Міністра оборони України Анатолій Петренко, заступник Міністра культури Тарас Шевченко та заступник Міністра охорони здоров'я Олексій Яременко (а де Оксана Маркарова, адже Надзвичайний і Повноважний Посол України у США однозначно повинен бути?!; є очевидним, що коли порівняти даний склад зі складом делегації відповідно до Указу Президента України № 571/2021, то вони суттєво відрізняються, хоча всі ці перетасовки можна було заздалегідь узгодити й остаточно зафіксувати Указом Президента України без подальших змін, а так виходить, що даремно включали Дмитра Сеніка, Юрія Бєлоусова, Валерія Гребенюка, Ірину Новікову, Івана Преснякова і Сергія Пуня, але, окрім цього, як бачимо, в обидвох складах немає Андрія Єрмака та він усе одно з’явився на американському горизонті й, судячи з процитованої вище інформації, затверджена Указом Президента України та вірогідно змінена Міністром закордонних справ України, оскільки Указ № 571/2021 передбачив такі його повноваження, офіційна урядова делегація – це щось другорядне порівняно із ним і до всього незрозуміло для чого він там появився, виходячи з його обов’язків керівника не передбаченої Конституцією України президентської канцелярії, котра просто як патронатна служба допомагає Главі держави виконувати його конституційні повноваження й не більше – Г. М.)».

   Та це ще не все…

   11 листопада 2021 року Офіційне інтернет-представництво Президента України опублікувало замітку «Керівник Офісу Президента й Міністр закордонних справ України зустрілися з Державним секретарем США».

   А трохи пізніше, але все того ж таки 11 листопада 2021 року, Офіційне інтернет-представництво Президента України оприлюднило повідомлення «Керівник Офісу Президента й голова МЗС зустрілися з радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном»: «У межах участі в засіданні Комісії стратегічного партнерства Україна – США (угорі я вже зазначив, що Єрмак не входить до відповідної офіційної урядової делегації України, виходячи із інформації «Керівник Офісу Президента України зустрівся у Вашингтоні з політичним директором МЗС Великої Британії та з віце-президентом Інституту миру США», тому все це виглядає щонайменше дивно – Г. М.), яке відбулося у Вашингтоні, Керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак (виділено Г. М.) і Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба провели зустріч з радником Президента Сполучених Штатів з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном.

   Андрій Єрмак (виділено Г. М.)  подякував американській стороні за підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, а також висловив переконання, що успішний візит Глави Української держави до США у вересні цього року свідчить про нові можливості для розбудови українсько-американських відносин…

   Андрій Єрмак (виділено Г. М.), Дмитро Кулеба і Джейкоб Салліван обмінялися думками щодо ситуації на українському кордоні…

   Андрій Єрмак (виділено Г. М.)  висловив подяку за безпекову допомогу, яку Сполучені Штати надають Україні…

   Керівник Офісу Президента (виділено Г. М.)  висловив переконання, що підписання оновленої Хартії стратегічного партнерства Україна – США стане посиленою моделлю співпраці у сфері безпеки й оборони (Єрмак, як уже відомо, взагалі не входив до складу офіційної урядової делегації, котру очолював Кулеба, але, судячи за змістом даного повідомлення, виходить, що входив і навіть керував нею – Г. М.)».

   Й ще раз 11 листопада 2021 року Офіційне інтернет-представництво Президента України надало інформацію «Андрій Єрмак і Дмитро Кулеба зустрілися із заступницею Державного секретаря США з політичних питань Вікторією Нуланд».

   Та тут неозброєним оком видно, що всюди Єрмак, Єрмак, Єрмак»!

   Хто ж цей Андрій Єрмак? Відповідь на дане питання дає моя робота «Who are you, Mister чи все ж таки господін Єрмак, або Протоколи нєукраінскіх мудрєцов», розкриваючи його русофільське єство.  

   А в своєму матеріалі «Мокан ні х…ра не знає, або Зе-ідіоти вже дістали!» я вже писав, що ОПУ на чолі із Керівником «відноситься всього-навсього до категорії «консультативні, дорадчі та інші допоміжні органи і служби» Президента України, а сам «Президент України не може передавати свої повноваження іншим особам або органам», навіть якщо це й очільник його канцелярії», та, окрім зазначеного, за діючим конституційно-законодавчим порядком кожен член КМУ за своїм статусом стоїть вище Керівника і заступників Керівника ОПУ, тому коли Офіційне інтернет-представництво Президента України у своїх повідомленнях вказує спочатку керівництво ОПУ, особливо заступників очільника президентської канцелярії, а потім – членів КМУ, що добре помітно угорі, то «це – вже повна клініка, котра вимагає невідкладного втручання медиків!».

   Але, повертаючись до складу офіційної урядової делегації, треба відмітити, що мова йшла й про Надзвичайного та Повноважного Посла України в Сполучених Штатах Америки Оксану Маркарову, перипетії із призначенням котрої Послом детально висвітлені у моєму дослідженні «Зе-ідіотизм – він і в МЗС України – Зе-ідіотизм!».

   Отак Зе-ідіоти продовжують діставати українців на кожному кроці!

   Ну що ж, як каже українська приказка, «бачили очі, що купували (коли обирали Зе – Г. М.), їжте, хоч повилазьте»!

   Та пропри все поступове прозріння, протверезіння й розкаяння частини дебілів-виборців, хай і повільне, але таки відбувається, свідченням чому є моя аналітична праця «Два дебіла – ето «сіла», хоча один із них все ж таки розкаявся!».

   Й чим швидше до українських обирачів Зе дійде усвідомлення помилковості їхнього вибору та чим більше прозрілих ставатиме, тим краще буде для України, адже це спонукатиме Український народ заради ж власного блага зробити правильні висновки із результатів президентських і дострокових парламентських виборів 2019 року, щоби не повторювати своїх помилок у майбутньому й ніколи більше не обирати до влади Зе та йому подібних включно зі «слугами народу», правда, незрозуміло якого народу!

   Читайте P. S.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте