«Європейська правда» знову видає бажане за дійсне! P. S.

   Читайте початок статті.

   Ось ще один доказ моєї правоти відносно «ЄП», який я прочитав лише через кілька днів після написання та оприлюднення даного дослідження…

   Доктор історичних наук, професор Національного університету «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА), науковий директор аналітичного центру «Фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва у своїй, опублікованій інтернет-виданням «УП» в розділі «Блоги» 14 жовтня 2021 року, замітці «Чи справді ЄС підтримав закон Банкової «проти» олігархів?» вказує: «Європейська правда» навіть написала, що «є в ньому (документі – О. Г.) і сенсації. Наприклад, підтримка антиолігархічного закону з боку ЄС». Та чи справді Зеленському вдалося «продати» цей закон ЄС. Я теж був здивований, поки не поговорив із своїми контактами серед європейських дипломатів, які перепитали: «А де Ви побачили підтримку цього конкретного закону?» (виділено Г. М.).

   Тож перечитаємо відповідне речення з (наведеного угорі – Г. М.) п. 9…

   На перший погляд, звучить наче підтримка цього закону – про це, зокрема, заявив відомий своїм ставленням до законів та регламенту як «закорлючок» новоспечений спікер (парламенту – Г. М.) Стефанчук (за сумісництвом – професор права). Але перечитаємо уважно: «…шляхом юридично обґрунтованого прийняття та впровадження відповідного законодавства, та закликав до подальших кроків України на цьому напрямку».

   Де Ви тут бачите конкретно закон, проштовхнутий Банковою? І опозиція, і експерти цілком переконливо можуть наголошувати, що це якраз «юридично НЕобґрунтований» закон. І йдеться у заяві саміту про цілісне і обгрунтоване законодавсто, а не горезвісний закон Зеленського…».

   Тому очевидно, що «ЄП» й на цей раз повідомила українцям неправду!

   «Європейська правдо», перестань видавати бажане за дійсне!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте