Русофільство й москволюбство українців – це інфекційна хвороба! P. S.

   Читайте початок статті.

  На жаль, русофільство й москволюбство – ця інфекційна хвороба дуже сильно поширена серед Зе-«слуг»: вразила вона і Міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка – одного із вагомих представників цих «слуг» і одночасно «слуги» олігарха Бєні, оскільки з серпня 2008 до серпня 2019 року був генеральним директором бєніної групи каналів «1+1 Media», яка за вказівкою Бєні, не цураючись усіх можливих брудних методів, під керівництвом Ткаченка зі шкіри лізла, щоби на догоду тому ж Бєні зробити Зе Президентом України, що, до прикрого, й сталося, та завдяки чому сам Ткаченко став парламентським «слугою народу» – народним депутатом України, а згодом – Міністром.

   Чому ж я вважаю Міністра Ткаченка інфікованим русофільством і москволюбством?

   Відповідь на це питання він дає сам: «Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявляє, що для нього спокій і релігійна злагода важливіші, ніж те, що може статися в результаті рішень суду з питання перейменування Української Православної Церкви Московського Патріархату. «Для мене особливо важливо, коли ми проводимо діалог із главами церков, збереження толерантної ситуації, яка на сьогодні склалася», – сказав Ткаченко на прес-конференції за результатами роботи на посаді Міністра…, відповідаючи на запитання про ситуацію з перейменуванням УПЦ МП (адже саме Міністр культури та інформаційної політики України координує й спрямовує діяльність Державної служби України з етнополітики та свободи совісті, котра займається релігійними питаннями – Г. М.)

   «На сьогодні для мене важливо, що процес діалогу між церквами відбувається. Він іноді, особливо коли йдеться про УПЦ (МП – Г. М.), непростий, але спокій і релігійну злагоду ми зберігаємо. Для мене це важливіше, ніж те, що може статися в результаті рішень суду», – наголосив Ткаченко.

   Як повідомлялося, Верховна Рада 20 грудня 2018 року ухвалила Закон, що зобов'язує УПЦ МП у своїй назві зазначити приналежність до Російської Православної Церкви (РПЦ – Г. М.)

   Документ передбачає, що релігійна організація, яка входить до структури релігійної організації з центром у державі, що вчинила військову агресію проти України та тимчасово окупувала її територію, зобов'язана в назві відображати приналежність до такого центру за межами країни. Вона буде зобов'язана у своїй статутній назві повністю зазначати назву тієї організації, частиною якої вона є і центр якої розташований за межами України, з допустимим додаванням слів «в Україні». Згідно із законом, якщо протягом чотирьох місяців церква з центром у РФ не подасть на реєстрацію зміни до статуту про перейменування, її статут у цій частині втратить чинність.

   Мінкультури (за попереднього керівництва – Г. М.) здійснило релігієзнавчу експертизу та оприлюднило перелік релігійних організацій, які мають внести зміни до своєї назви та статуту, зазначивши серед них і УПЦ МП (але Зе-влада й новий керівник Міністерства Ткаченко не виконують вимогу згаданого вище Закону України «Про внесення зміни до статті 12 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації» щодо назви релігійних організацій (об’єднань), які входять до структури (є частиною) релігійної організації (об’єднання), керівний центр (управління) якої знаходиться за межами України в державі, яка законом визнана такою, що здійснила військову агресію проти України та/або тимчасово окупувала частину території України» № 2662-VIII від 20 грудня 2018 року виділено Г. М.)» (ІА «Іnterfax-Україна»: «Ткаченко про ситуацію з перейменуванням УПЦ (МП): спокій і релігійна злагода важливіші, ніж те, що може статися в результаті рішень суду», 8 червня 2021 року).

   Міністр Ткаченко, котрий, прикриваючись судовими розглядами, й словом не обмовився, що УПЦ МП порушує Закон України № 2662-VIII, Міністр Ткаченко, який боїться вимовити слова «Московський патріархат (МП)», говорячи про його невід’ємну складову частину в Україні УПЦ МП, хоча згідно Закону України № 2662-VIII має бути РПЦвУ, не каже, що ця релігійна організація підтримала окупацію РоССієй Криму, Севастополя і окремих районів Донецької й Луганської областей (ОРДЛО) України, що ця релігійна організація – РПЦвУ – фактично благословляє вбивство Московщиною та її місцевими «українськими» колабораціоністами-сепаратистами-терористами українських жителів ОРДЛО, освячуючи російську зброю, що ця релігійна організація називає московитську збройну агресію й війну РоССіі проти України внутрішньоукраїнською громадянською війною і що ця релігійна організація, бо після даних фактів назвати її Церквою язик не повертається, не засуджує такі злочинні дії своєї метропольної структури РПЦ МП, оскільки повністю їй підпорядковується та виконує її московські накази. Подібну ж позицію Олександр Ткаченко займає й щодо утвердження державної української мови у всіх сферах суспільного життя України, нехтуючи нормами відповідних діючих законів України!

   Отакий от Міністр Ткаченко – «миротворець» х…ров, який толерує спокій і злагоду з МП – ініціатором, засновником та ідеологом «руССкого міра», котрі – МП і «руSSкій мір» – в свою чергу, керуються Московським Кремлем, очільником якого є вбивця українців Путін, сутність котрого показують, зокрема, мої роботи «Подякуймо Путіну…»  та «Московітскій дружбан – собача людина чи людина-собака, або Homo putinus»! Але хіба «слуга» Бєні може бути іншим?!

   Про такого ж самого «миротворця» й захисника РПЦвУ,  як і Ткаченко, вже, слава Богу, колишнього (подібна доля повинна чекати й Міністра Ткаченка) Першого заступника Керівника Офісу Президента України Сєргєя Трофімова, котрий обіймав цю посаду із 21 травня 2019 року відповідно до УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 306/2019 по 4 листопада 2020 року згідно УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 482/2020 «Про звільнення С. Трофімова з посади Першого заступника Керівника Офісу Президента України», я детально розповідав у своїй праці «Потому, потому, что ви – здебільшого дебіли…», або Пєсєнка про любітєлєй Зе!», де так само детально розказав і про вимоги Закону України № 2662-VIII.

   Ну, а про Бєню, «слугою» котрого є Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, можна дізнатися із мого дослідження «Хто править Україною, або Українці, ви здуріли?!», яке чітко демонструє, що Бєня теж інфікований русофільством і москволюбством.

   Хіба Україні, зокрема її владі, потрібні такі русофіли й москволюби, виходячи з наведеного вище, як Бєня та Міністр Ткаченко?!

   Ні, не потрібні!

   Геть від Москви!

   РоSSійскій Райх має бути зруйнований!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте