А «ми торгуємо»… національною безпекою України? P. S.

   Читайте початок статті.

   Все сказане вище стосувалося Пе, котрий завершив свої президентські повноваження у 2019 році, і вже пройшло 2 роки, як після обрання на його місце заступив Зе, тому зазначене угорі та нижче уже стосується не Пе, а Зе, котрий, пообіцявши на словах бути зовсім іншим Президентом України – не таким, як Пе, на ділі фактично обманув своїх виборців, доказом чому є ось ці дані:

   1) інтернет-видання «Цензор.Нет» в своїй інформації «Товарообіг між Україною та Росією зростає – бізнес під час війни розвивається» за 2 вересня 2020 року зазначає, що «У період від січня до серпня 2020 року товарообіг між Україною та Росією зріс до $ 37,9 млрд (виділено Г. М.)

   Згідно з даними відомства, експорт товарів з України в Росію за звітний період становив $ 12 млрд, обсяг російського імпорту товарів в Україну – $ 25,2 млрд.  Це дозволило Росії посісти друге місце в списку найбільших торговельних партнерів України.

   Перше місце належить Китаю, товарообіг з яким з початку поточного року досяг $ 39,6 млрд. На третьому місці розташувалася Німеччина – $ 26,2 млрд  ($ 37,9 млрд + $ 39,6 млрд = $ 77,5 млрд: отак Зе-команда «інтегрує» Україну в Європу – примітка і виділення Г. М.)»;

   2) журналіст Ігор Соловей (Telegram: Nachtigall, 20 травня 2021 року, 1 червня 2021 року) пише: «Спросите кто нибудь у Зеленского, какого милого Украина до сих пор поставляет в страну-агрессора стратегически важные титан, цирконий и каолин (виділено Г. М.).

   Счетная палата РФ заявила, что Россия импортирует более трети стратегического минерального сырья, а это несет риски для национальной безопасности в условиях санкций.

   По ее данным, потребности России в стратегически важных марганце, хроме, титане и литии за последние 3 года полностью обеспечивались за счет импорта, в цирконии – на 87,2%.

   Основные поставщики такого сырья в Россию – Украина (поставляет 82,9% титана, 51,2% циркония и 70% каолина), Казахстан (87% хрома и 73,2% меди), Чили (70,7% лития), Китай (83,3% бокситов), Монголия (85,2% плавикового шпата) и ЮАР (й після 24-х місяців Зе-президенства тут вже не вийде кивати на попєрєдніка – Г. М.)...

   То есть Украине достаточно перекрыть экспорт титана в Россию, чтобы остановить в РФ производство подводных лодок, самолетов, ядерных реакторов… Вы что-то слышали о таких намерениях Президента Владимира Зеленского? Или фантазировать о переломных событиях 2014 – 2019 гг. удобнее? (виділено Г. М.)»;

   3) інтернет-портал «OBOZREVATEL» у своїй публікації «Український мільярдер заробляє в Києві, платить податки в Росії і пропонує їй свою техніку» від 24 травня 2021 року повідомляє наступне: «Український мільярдер Володимир Школьник прославився завдяки всюдиходам «Шерп». …Школьник не просто продає свою техніку росіянам, він виставляє її на військових виставках Міноборони РФ. На його машинах катають злочинців – представників окупаційної влади Криму (виділено Г. М.). І це не заважає йому використовувати Україну, щоб обійти міжнародні санкції…

   Володимир Школьник один із найбільших девелоперів у Києві. Його статок оцінюють в 2,3 млрд грн ($ 83 млн), йому належать 12 бізнес-центрів («Форум груп», Park Tower, Infinity, Victoria Park, Satellite та інші), але найбільшу популярність бізнесмен отримав завдяки виробництву всюдиходів «Шерп»…

   У Росії Школьник заснував однойменну компанію ТОВ «Шерп» (займається виробництвом всюдиходів, офіційно зі складу керівництва вийшов). Крім того, у нього є бізнес в окупованому Росією Криму – ТОВ «Рікомб» (займається орендою та управлінням власної або орендованої нерухомості)…

   В Україні «Шерпи» виробляє «Квадро Інтернешнл». Ця фірма, з огляду на все, потрібна передусім для того, щоб забезпечити стабільний експорт… Мабуть, забезпечити експорт із Росії, зважаючи на політику країни-агресора, складно. «Для експорту там завжди прикручується табличка «Made in Ukraine», – зізнався Володимир Школьник… Що цікаво, американські компанії через роботу в Криму США штрафує, Україна закликає вводити проти них санкції, а ось бізнес українця залишається недоторканим (виділено Г. М.)

   У розпорядження «OBOZREVATEL» потрапив випуск видання, присвяченій військовій виставці в РФ «Армія-2018». Її особисто відкривав Міністр оборони РФ Сергій Шойгу. Тут свої всюдиходи представила і компанія Школьника ТОВ «Шерп». Там машина долала перешкоди перед глядачами разом із військовими всюдиходами.

   Представник окупаційної російської влади в Криму Сергій Аксьонов того самого 2018 року особисто тестував «російський болотохід «Шерп». Тоді він заявив ЗМІ:  «Головне, що це вітчизняний продукт, всі комплектуючі російського складання»

   Податки Школьник також платить у Росії. Згідно з офіційними даними, тільки 2019-го його компанія ТОВ «Шерп»  заплатила в бюджет країни-агресора близько 26 млн грн податків (65 млн рублів) (виділено Г. М.)

   Головне запитання в ситуації, що склалася: як Україна може вимагати від міжнародних компаній відмови від співпраці з РФ, домагатися повного припинення співпраці у військовій галузі з демократичними державами, при цьому дозволяти своєму громадянину безкарно обходити всі заборони?».

   Й така ж ситуація при Зе, на жаль, має місце і в багатьох інших сферах!

   Нагадую, що: 1) метал титан (Ті) використовуються в авіації, космічно-ракетній техніці, суднобудуванні, машинобудівній, харчовій, медичній промисловості й кольоровій металургії, де він експлуатується у хімічних агресивних середовищах в діапазоні від наднизьких до надвисоких температур, володіючи надзвичайно високою корозійною стійкістю, оскільки за звичайної температури не вступає в хімічну реакцію, так само характеризується великою міцністю і твердістю; 2) метал цирконій (Zr) завдяки високій температурі плавлення та хімічній інертності застосовується для обладнання ядерних реакторів, а також у авіації (літакобудуванні), машинобудуванні й ракетобудуванні; 3) біла глина каолін має високу вогнестійкість і низьку пластичність, тому її використовують для виготовлення електротехнічної кераміки (ізоляторів), гуми, паперу, пластмаси, покрівельних матеріалів, фарфору та фаянсу.

   Отак ось Зе – Верховний Головнокомандувач ЗСУ – «бореться» з російською збройною агресією, зміцнюючи воєнно-промисловий комплекс РоССіі й цим самим послаблюючи воєнно-промисловий комплекс України – нашої рідної Батьківщини, супроти котрої Московщина 2014-го розв’язала війну, що триває, та вбила близько 15-ти тисяч українських жителів станом на травень 2021 року!

   Читайте й думайте, що творять Зе-ідіоти, яких дебіли привели до влади у 2019 році, адже французький прозаїк і філософ Дені Дідро констатував, що «людина перестає думати, коли перестає читати». 

   
Читайте P. P. S. 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте