До Дня Перемоги над нацизмом! З ким Україні звіряти годинник? P. P. S.

   Читайте початок статті.

  Харківський художник Нікіта Тітов 7 травня 2021 року на своїй Facebook-сторінці продемонстрував показану нижче власну надзвичайно влучну роботу до Дня пам’яті й примирення

                                     

після Перемоги над Третім Німецьким Райхом (війна в Європі між Німеччиною і СССР почалася 22 червня 1941 року й завершилася 8 травня 1945 року) та його людиноненависницькою нацистською ідеологією у Другій світовій війні, котру розв’язали два кривавих диктатори Гітлер і Сталін, оскільки прагнули одноосібно панувати над світом, й супроводив її наступними словами: «Страшна війна, мільйони жертв, режими, які не рахували людські життя, ніколи знову?..».

   На жаль, знову… 20 лютого 2014 року вірний послідовник Гітлера/Сталіна і натхненник московітского побєдобєсія Путін вторгся на українську територію в Криму та трохи пізніше вчинив збройну агресію проти України на території ОРДЛО, тим самим розпочавши нову війну на Європейському континенті, яка триває вже довше, ніж Друга світова, що тягнулася 2194 доби – з 1 вересня 1939 року після збройного нападу Німеччини й згодом СССР на Польщу по 2 вересня 1945 року, коли капітулювала Велика Японська імперія!

   І це знову й знову буде до тих пір, поки Захід на чолі зі США не спам’ятається і не дасть по зубах Путіну/РоSSіі так, що вони більше ніколи не захочуть зазіхати на чуже, як вони вчинили із Україною, для початку повністю заблокувавши російську нафтову промисловість й відключивши Московщину від SWIFT  (Society  for  Worldwide  Interbank  Financial  Telecommunications)  – Товариства всесвітніх міжбанківських фінансових телекомунікацій, адже РоССія рахується тільки із силою, а всі інші заходи вона сприймає за прояв слабкості!

   І лише поставивши на місце РоSSію, котра досі погрожує людству своїм побєдобєсієвскім гаслом «Можєм повторіть», остаточно перетворившись на РоSSійскій Райх, як це було зроблено з Німеччиною та Японією у Другій світовій війні, все земне демократичне співтовариство, включаючи й Україну, зможе тоді спокійно сказати: «Ніколи знову»! Люди, відчуйте же різницю в словах «Можєм повторіть» і «Ніколи знову» – між ними прірва, бо вони характеризують відповідно два абсолютно різні світи – ворожий імперсько-шовіністичний й демократичний!

   Але ж Володимир Зеленський у своєму «Зверненні Президента України з нагоди Дня пам’яті та примирення», опублікованому Офіційним інтернет-представництвом Президента України 8 травня 2021 року, кажучи, що «сьогодні наші мужні хлопці й дівчата боронять Українську державу, наш суверенітет і територіальну цілісність», не говорить від кого вони боронять Україну!

   Так само Володимир Зеленський в своєму «Зверненні Президента України з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні», оприлюдненому Офіційним інтернет-представництвом Президента України 9 травня 2021 року, кажучи, що «зберегти пам’ять про Другу світову було нашим обов’язком. Тому з покоління в покоління батьки розповідали про війну синам. Але це перевернулось, і з 2014 року сини розповідають про війну батькам», умудрився не сказати, хто пішов війною проти України!

   Володимире Зеленський, це РоССія здійснила антиукраїнську збройну агресію, це РоSSія розв’язала війну супроти України, це РоССія окупувала частину української території, це РоSSія вбивала та продовжує вбивати українських жителів, а ти боїшся назвати РоSSію агресором і ворогом України, боїшся назвати очевидні речі своїми іменами, боїшся сказати на чорне, що воно чорне! Володимире Зеленський, тобі, як Главі воюючої Української держави, – ганьба, бо з таким Президентом України – Верховним Головнокомандувачем ЗСУ не можна перемагати ні на фронті у бою, ні навіть на політико-дипломатичному фронті: не за свою справу ти взявся, чоловіче!

   Вічний ворог України, Заходу та всієї світової демократії РоSSійскій Райх, як і Третій Німецький Райх, має бути зруйнований!!!

   Читайте закінчення статті – P. P. P. S.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте