Еволюція Зе: від насмішника – до посміховиська!

   Зе – майстер смішити людей зі сцени, як от продемонстровано на зображеннях нижче, чи

                                                 

                                              Світлиною добровільно поділився Інтернет :)

                

                                                Автором зображення є Богдан Процишин.

насміхатися над іншими людьми та Україною, називаючи її актрисою фільмів для дорослих, про що розповідає моя стаття «Зе чи Пе?», тобто, коротше кажучи, Зе – це комік, клоун, насмішник. Й хай би цим і займався далі зі своїм «Кварталом 95», тільки понісши спочатку добряче покарання (можна й фізичне: скажімо буків так із 50 на його зад, щоби, можливо, через нього дійшло до його дурнуватої голови, що подібна річ є неприйнятною та караною) за порівняння України з порноакторкою, але ж ні: Зе виявилося «Кварталу» замало й уже забаглося поруліть всією Україною, а виборці-дебіли йому в цьому, на жаль, і допомогли, як показує мій матеріал «Дебіли обирають ідіотів!» (недарма мудрі люди кажуть, що через дурну голову ногам й усьому тілу тяжко). А руліть то виявилося дуже складно, тим більше, коли немає навіть зеленого поняття, що таке державне управління! І відсутність цього поняття дає невтішні наслідки, про що мова йде далі…

   1 лютого 2021 року Офіційне інтернет-представництво Президента України опублікувало «Інтерв’ю Президента України програмі Axios, що виходить на платформі HBO» для американських глядачів-читачів, в якому, крім інших, містяться отакі слова Зе: «…умене дуже просте питання – чому Україна досі не в НАТО? Якщо без цих фраз, що ми всі будемо думати, ми будемо спілкуватись, для мене перше питання звучало б так: «Містере Президенте  (США Байдене – Г. М.), чому ми досі не в НАТО? (виділено Г. М.)».

   Ну, що тут на це сказати: й сміх, і гріх! Можна подумати, що до Північноатлантичного Альянсу не входять інші країни, а лише Сполучені Штати, й тому Президент США Байден може одноосібно вирішити питання про прийняття України до НАТО, але ж це не так!

   Як реакція на недоречне Зе-запитання та невдале ж «Інтерв’ю Президента України програмі Axios…» мені дуже заімпонувала замітка «Віталій Портников: Зеленський – наша проблема, а не проблема Байдена», оприлюднена 1 лютого 2021 року веб-ресурсом «Еспресо»: «Навіть українському Президенту Володимиру Зеленському стало ясно, що після знаменитої історії із телефонною розмовою з Дональдом Трампом і контактів президентського оточення з адвокатом Трампа Руді Джуліані взаєморозуміння з новим Президентом США та його адміністрацією у нього може й не вийти.

   А значить, потрібно у терміновому порядку виправляти ситуацію. Ну, наприклад, споглядати церемонію інавгурації нового американського Президента у товаристві Тимчасової повіреної у справах США в Києві. Або давати інтерв'ю американським журналістам в надії, що Байден їх подивиться або прочитає. Дуже сподіваюся, що не подивиться. І не прочитає. Для нашого ж із вами блага. Тому що іноді краще мовчати, ніж говорити. Тому що такий фестиваль дилетантизму – серйозний удар по американо-українських  відносинах (виділено Г. М.). Я навіть допускаю, що Зеленський хотів, як краще. Але вийшло, як завжди.

   В результаті замість серйозної розмови про двосторонні відносини ми спостерігаємо схлипи й  стогони. Зеленський, виявляється, ображений на свого недавнього кумира Дональда Трампа. Але і до Джозефа Байдена у нього є претензії – чому Україна досі не в НАТО? Неначе Байден – король НАТО, а думка інших країн-союзників ніякого значення не має (виділено Г. М.). Ну й з вакциною (проти коронавірусу – Г. М.) доводиться стояти із простягнутою рукою, бо виявилося, що Україна не у списку пріоритетів ЄС і їй будуть віддавати вакцини з надлишків.

   Ми бачимо людину, яка хоче, щоби проблеми його країни із безпекою вирішував Байден, проблеми з вакцинами – Меркель (Канцлер Німеччини – Г. М.), щоб він міг говорити всілякі дурниці в бесідах із колегами, а відповідали б за наслідки цієї безвідповідальної балаканини Трамп з Джуліані (виділено Г. М.). Виникає питання: хто захоче сідати за стіл переговорів із інфантильним підлітком (інфантильність: відсталість у розвитку людей, котрі характеризується дитячістю в зрілому віці: фактично – майже те ж саме, що й дебільність із наближенням до ідіотизму: детальніше про це йдеться у моїй публікації «Ідіоти керують дебілами!»  – Г. М.), навіть якщо не менш інфантильні співвітчизники обрали цього підлітка своїм Президентом? Байден? Меркель? Макрон? Так, вони змушені розмовляти з людиною, яка володіє мандатом очільника великої європейської країни. Але те, що король – голий, видно неозброєним оком будь-якому серйозному та й не дуже серйозному політику. І коли цього не хочуть побачити українці, ця приголомшлива куряча сліпота стає нашою проблемою, а не проблемою Байдена (виділено Г. М.)».

   Так само  влучно на «Інтерв’ю Президента України програмі Axios…» відреагував журналіст Анатолій Марциновський своє інформацією «Зеленський насмішив запитанням про НАТО», думку якої я в основному поділяю: «Запитання кумедне. І якби Зеленський хоча б трохи розбирався у  темі, воно би не прозвучало.

   По-перше, якщо вже і питати когось персонально, то не Байдена  (адже те, наскільки активно Джозеф Байден ще раніше, будучи Віцепрезидентом США, підтримував Україну, стає зрозумілим після прочитання моєї дослідницької роботи «Горбатого могила виправить? Щодо візитів в Україну Джорджа Буша і Джозефа Байдена»  – Г. М.). Наприклад, Меркель або Макрона – саме Берлін та Париж є найпотужнішими західними опонентами приєднання України до Альянсу  (про це я сказав у своєму лютневому 2016 року аналітичному матеріалі «Незалежна Україна? Маячня!»  – Г. М.).

   По-друге, для набуття членства в НАТО Україні потрібно провести серйозні реформи і дуже змінитися (моя програмна праця «6Д + 3П, або Що необхідно Україні для успіху» демонструє, що треба зробити  – примітка й виділення Г. М.)

   Очевидно, Зеленський всього цього не знає. Відповідно, виглядає комічно.

   Хоча у  нього могли би бути до Байдена справді серйозні питання, які стосуються безпеки України.  Наприклад, щодо… укладення безпекової угоди – на кшталт тих, що США мають із Японією та Південною Кореєю (й Тайванем – Г. М.) і в яких гарантують їм захист (про це йдеться у моїй статті «Нарешті дійшло!»  за березень 2017 року, а моя підсумкова публікація «Це теж нарешті дійшло!»  й моя аналітично-дослідницька робота «Оце «життя», або Інтеграція від інтеграції різниться»  доказують, що безпечне майбутнє України – нашої неповторної Батьківщини – можливе тільки після набуття нею повноправного членства в НАТО, але ж питання вступу України до Організації Північноатлантичного договору так не вирішується, як учинив Зе у своєму «Інтерв’ю Президента України програмі Axios…», поставивши недоладне запитання Байдену – примітка і виділення Г. М.).

   Та виглядає, що поки що Зеленському не надто цікава тематика зовнішньої політики і безпеки, яка відноситься саме до президентських повноважень. Тому й такі провали» (інтернет-видання «Gazeta.ua»: «Зеленський насмішив запитанням про НАТО», 1 лютого 2021 року).

   І на ці провали жителі України, котрі розуміють, хто такий Зе насправді, реагують відповідним чином, насміхаючись з нього, як це зображено внизу…

          

            Джерело світлини – Facebook: Дмитрий Коваленко: «Чекайте на вулицях ваших міст!

                                                              P. S. Ідея: Vladimir Popov».

   Отака відбулася пертурбація, про початок якої можна дізнатися із моєї праці «Брехлива Зе-еволюція: від пінгвінів – до бактерій, мікробів і порожнього місця в історії…», себто еволюція Зе: від насмішника – до посміховиська!

   Але подібні Зе-«перлини» цим не закінчуються…

   14 лютого 2021 року радник правої руки Зе – Керівника ОПУ, портрет котрого змальовує моє дослідження «Who  are  you, Mister  чи все ж таки господін Єрмак, або Протоколи нєукраінскіх мудрєцов», колишній Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (моя аналітична робота «Як цей клієнт на самокаті виявився прем’єром…»? Або від Гончарука – до Шмигаля і, вкупі з брехнею та брехунами, до…» розказує й про КМУ, до якого належав і він) Тимофій Милованов повідомив: «Сьогодні мені пощастило бути на зустрічі з Спадкоємним принцем (хто де-факто керує) ОАЕ (Об’єднані Арабські Емірати – Г. М.). Він дав завдання своїй команді збільшити товарообіг та інвестиції в агро із Україною у 10 разів за кілька (це за 2, 3, 5, 10 чи більше? – Г. М.) років, тобто, довести до 2 млрд доларів в рік (за результатами переговорів підписано лише Меморандум – Г. М.)» (Facebook: Тимофей Милованов, 18:19). Це, звісно, – цікава інформація, але ще більш цікава – в коментарях до допису Милованова.  

   Taras  Dumych, коментуючи, зокрема, зауважує: «Тимофій, Ви би повинні знати, що в ОАЕ немає Спадкоємного принца. Там зовсім інша система влади, ніж в Саудівській Аравії, наприклад. А той факт, що Президент не зустрівся із Правителем Абу-Дабі (Зе таки не зустрівся з еміром Абу-Дабі, який є Президентом ОАЕ, а мав зустріч тільки з Віцепрезидентом ОАЕ – Премєр-міністром ОАЕ – Правителем емірату Дубай – Г. М.)… Ну, Ви самі розумієте». І тут Думич має певну рацію: Саудівська Аравія – це абсолютна унітарна монархія, в якій дійсно є Спадкоємний принц королівства, чого немає у федерації абсолютних монархій-еміратів ОАЕ, де Главою держави є Президент ОАЕ, котрий обирається Вищою Радою Федерації (ВРФ) на 5 років (після закінчення даного терміну повноваження Президента можуть ще подовжувати), яка складається із Правителів-емірів семи еміратів, й також за посадою одночасно є Головою ВРФ, а найбільший емірат ОАЕ – Абу-Дабі, тому його еміра ВРФ завжди обирає Президентом ОАЕ та Правителя емірату Дубай – Віцепрезидентом (він також може бути Прем’єр-міністром ОАЕ), оскільки це – два провідних емірати. Тому Милованов зі спадкоємним принцом ОАЕ, не вїхавши в тему – не розібравшись із принцами, оскільки спадкоємні принци є тільки в кожному окремо взятому еміраті, а ОАЕ, як федеративна держава, формально не мають спадкоємного принца, потрапив у штангу й насмішив людей… Тим більше, що Офіційне інтернет-представництво Президента України теж 14 лютого 2021 року, але до Тимофія Милованова, о 12:02, оприлюднило інформацію на цю ж тему «Президент України обговорив зі Спадкоємним принцом Абу-Дабі (а не ОАЕ і не з еміром Абу-Дабі – примітка й виділення Г. М.) збільшення товарообігу між Україною та ОАЕ в декілька разів», хоча в ній наведені Миловановим цифри не згадуються (натомість у повідомленні «Українська делегація під головуванням Володимира Зеленського підписала в ОАЕ меморандуми та контракти обсягом від 3 мільярдів доларів», хоча у самому повідомленні згадуються тільки меморандуми, зазначено, що приватні компанії «Інтерпайп» олігарха Пінчука  і ДТЕК олігарха Ахмєтова (мій дослідницький матеріал «Хто править Україною, або Українці, ви здуріли?!»  – це й також про вказаних олігархів Пінчука та Ахмєтова) підписали меморандуми з державним інвестиційним фондом Mubadala  уряду емірату Абу-Дабі).

   Та далі – ще цікавіше!

   Den  Yuvzhenko каже: «Ну з МВФ обкакались, треба хоча б якось компенсувати». А Тимофій Милованов йому відповідає: «Den Yuvzhenko, там МВФ обкакався, а не Україна (виділено Г. М.). Якщо на це чесно дивитись».

   На що журналіст Сергій Руденко цілком справедливо обурився: «…про МВФ, який, за Вашими словами, «обкакався». Ви самі вибачитесь перед Фондом чи Україні доведеться це робити за Вас? У Вас там все в порядку в Еміратах? Живі? Здорові? Пульс нормальний? (виділено Г. М.)».

   Так само – й Андрей Серебрянский: «Тимофей Милованов,  вы сейчас в трезвом уме написали о том, что Международный Валютный Фонд ОБОРАЛСЯ?  Вы официально являетесь советником главы Офиса Президента Украины. Вы серьезно? Кто потом от имени нашей Украины будет извиняться перед МВФ? Вы понимаете, что это международный скандал с потерей репутации нашей страны? Наркотики? Алкоголь? Или просто по жизни и без этого так колбасит? (виділено Г. М.)».

   Натомість народний депутат України 8 скликання Борислав Береза риторично зауважив: «Так это МВФ обосралось, а не Шмыгаль с Зеленским?..  И это говорит советник (Керівника – Г. М.) Офиса Президента??? С такими советниками и врагов не надо (виділено Г. М.)» (Telegram: Березовый сок, 14 лютого 2021 року, 21:10).

   І далі той же Борислав Береза продовжує: «Кредит нам не дали и переговоры с нами завершили, потому что обкакался МВФ.
   Вакцинация у нас не началась 15 февраля, потому что обкакалась ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров’я – Г. М.) и COVAX (ініційована ВООЗ глобальна ініціатива для пришвидшення розробки та виробництва вакцин від COVID-19 і забезпечення їхньої доставки до країн із низьким та середнім доходом, тобто Україну, на жаль, у світі вважають бідною країною; про те, як Зе-влада розпочинала боротьбу з коронавірусом, можна дізнатися із моєї аналітичної праці «Ідіоти!», а більш ширшу картину її – владної – недолугості дає моя стаття «Яке Зе їхало, таке Зе й здибало…» – Г. М.).
   После претензии Зеленского к Байдену (більше про стосунки США та України розповідає моє дослідження «Від Трампа до Байдена, або Пєрєзагрузка чогось навчила?!»  – Г. М.)  понятно почему нас нет в НАТО и у кого диарея.
   А может это у нас заранцы во власти и потому у нас все так? (так, включно з активним підніманням голови проросійськими недобитками, що видно із моєї публікації «Цим та їм подібним людським тварюкам – не місце в цьому світі!» – примітка й виділення Г. М.)» (Telegram: Березовый сок, 16 лютого 2021 року, 08:59).

   Гарне запитання! На цьому й завершу.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте