Цим та їм подібним людським тварюкам – не місце в цьому світі!

   Звичайно, що не місце!

   Хіба ж тварюкам навіть із людськОю подобою (людськИм тварюкам) – місце серед людей, особливо серед тих людей, кожен індивід яких зветься Homo sapiens?! Моя стаття «Навіщо це Україні?» детально пояснює, що ж цей латинський термін означає, а мій нарис «Наочний приклад, або Люди будьте Людьми!» пояснює, як Homo sapiens має поступати. Хоча й не всі людські індивіди можуть так латиною називатися: на жаль, тварюк з людською подобою (до них, звичайно, відносяться й «ватники», подлую душонку котрих розкриває мій аналітичний матеріал «Про «ватників», дурнів, чистоплюїв і запізнілу реакцію…»), у світі взагалі і в Україні зокрема, вистачає!

   Далі мова піде про цілком конкретних людських тварюк та покидьків, але оскільки вони є палкими прихильниками «русского міра», вождєй якого показує моя публікація «Дружбани-нєдорослі» (хай Бог милує усіх розумних людей від подібних дружбанов, як каже моє есе «Про дружбу…»), то правильніше їх буде називати, окрім тварюк, ще й мєрзавцамі і подонкамі (так звучить навіть переконливіше).

                                                                 Відкриваю їм лік…

   Окружний адміністративний суд  міста Києва (ОАСК) в складі головуючого судді Арсірія Р.О. 21 січня 2021 року розглянув у порядку спрощеного провадження адміністративну справу № 640/10678/20 і вирішив: «Адміністративний позов… до Міністерства освіти і науки (МОН – Г. М.) України… про визнання протиправною бездіяльності, зобов`язання вчинити дії – задовольнити (виділено Г. М.).

   Визнати протиправною бездіяльність Міністерства освіти і науки України, що полягає у не здійсненні перевірки підручників для 5 та 11 класів з історії України для закладів загальної середньої освіти, що вийшли друком у 2018 та 2019 роках, на підставі звернення… від 25 березня 2020 року, яке зареєстровано у директораті шкільної освіти Міністерства освіти і науки України 30 березня 2020 року за № П-2433/0-20.

   Зобов`язати Міністерство освіти і науки України забезпечити перегляд підручників для 5 та 11 класів з історії України для закладів загальної середньої освіти, що вийшли друком у 2018 та 2019 роках, на підставі звернення… від 25 березня 2020 року (виділено Г. М.), яке зареєстровано у директораті шкільної освіти Міністерства освіти і науки України 30 березня 2020 року за № П-2433/0-20…

   Рішення суду, відповідно до ч. 1 статті 255 КАС України, набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

   Рішення суду може бути оскаржене до суду апеляційної інстанції протягом тридцяти днів за правилами, встановленими статтями 293 – 297 КАС України».

   А особою, котра зверталася до ОАСК з адміністративним позовом проти МОН, на підставі якого суддя Арсірій Р.О. відкрив адміністративну справу № 640/10678/20, був Андрій Портнов, котрий 21 січня 2021 року о 15:31 (хоча рішення суду в зазначеній справі було оприлюднене лише 25 січня 2021 року) повідомив: «Административный суд вынес сегодня решение по моему иску в почти год тянувшемся судебном процессе. На основании проведённых экспертиз суд обязал Министерство образования и науки  пересмотреть детские учебники истории 5    11 классов, в которых предыдущий политический режим пытался героизировать и мифологизировать ряд государственных преступников и участников массовых беспорядков 2013   2014 гг.  (виділено Г. М.)» (Telegram: Андрей Портнов).

   Це – той Портнов, який був обраний народним депутатом України 5 та 6 скликань парламенту від Блоку Юлії Тимошенко (БЮТ; де Тимошенко його викопала, а разом із ним і його поплічників Святослава Олійника, Валерія Писаренка й Володимира Пилипенка, котрі теж свого часу були народними депутатами України від БЮТ й перейшли до Януковича?; нічого не скажеш, «добра» кадрова робота), а в квітні 2010 року пішов служити Януковичу, ставши заступником Глави АПУ відповідно до Указу Президента України № 472/2010 «Про призначення А.Портнова заступником Глави Адміністрації Президента України – Керівником Головного управління з питань судової реформи та судоустрою» від 2 квітня 2010 року й згодом ініціатором прийняття Верховною Радою України 16 січня 2014 року антимайданівських диктаторських законів і Першим заступником Глави АПУ згідно Указу Президента України № 39/2014 «Про призначення А.Портнова Першим заступником Глави Адміністрації Президента України» від 24 січня 2014 року (вислужився перед проФФесором), а вже через місяць втік з України, оскільки був ворогом Євромайдану, й повернувся лише 19 травня 2019 року, але незважаючи на 5-річну відсутність суддя Печерського районного суду Києва Світлана Волкова 15 січня 2020 року визнала, що Портнов увесь цей час проживав в Україні.

   Але ОАСК нічим не кращий за Портнова. ОАСК – це взагалі кубло, яке не має нічого спільного із правовою інституцією! Ось, що про нього каже Національне антикорупційне бюро України (НАБУ: чим воно займається, можна дізнатися із мого матеріалу «Розкоші й злидні українських куртизанок можновладців…») у своїй інформації «Голова та судді ОАСК продовжують порушувати процесуальні обов’язки» за 18 лютого 2021 року: «Детективи НАБУ двічі, 8 та 16 лютого 2021 року, прибували до Окружного адміністративного суду м.Києва для виконання ухвал ВАКС (Вищий антикорупційний суд – Г. М.) про примусовий привід підозрюваного голови ОАСК (Вовка – Г. М.) до суду для участі у засіданні з обрання йому запобіжного заходу. Виконати ухвалу не вдалося: вона не надає права затримувати підозрюваного або проникати до його житла чи іншого володіння, а голова та судді ОАСК вжили всіх заходів для того, щоб детективи не могли потрапити до приміщення суду…

   З листопада 2020 року потрапити на другий поверх, де знаходиться робоче місце підозрюваного голови суду, стороннім особам можна лише за дозволом, який, в свою чергу, надає один із підозрюваних учасників злочинної організації, очолюваної головою ОАСК (виділено Г. М.)

   Вирішити цю ситуацію може лише Генеральний прокурор, чия бездіяльність впродовж півроку позбавляє слідство можливості використати передбачені законодавством процедури для досягнення завдань кримінального провадження (виділено Г. М.)

   Починаючи з липня 2020 року і до сьогодні, детективи НАБУ тричі ініціювали перед Генеральним прокурором клопотання про надання дозволу на затримання підозрюваного голови ОАСК для звернення з цими клопотаннями до ВРП (Вища рада правосуддя – Г. М.). Однак ОГП досі цього не зробив…

   Ініційовані у листопаді 2020 року клопотання про проведення обшуків досі залишаються без відповіді. Повторні клопотання, подані особисто в.о. керівника САП (Спеціалізована антикорупційна прокуратура – Г. М.) 15 лютого 2021 року, Генпрокурор не підтримала (про ОГП розказує моя аналітична публікація «Рябошапці – по шапці!» – Г. М.)».

   Як бачимо, до всього іншого неподобства, вказаного НАБУ, ОАСК прикриває ще й Генеральний прокурор Венедіктова, а Венедіктову тримає Зе!

   Отже, лік відкрили тварюки з людською подобою Портнов та Арсірій: це про таких, як вони, я написав оці два подальші памфлети «Боротьба і єдність протилежностей…» та «Деякі люди ніколи не повинні були народитися»!

   Й цей мєрзавєц, цей подонок, ця тварюка Портнов називає Революцію Гідності, про котру йдеться в моїй статті «Де був Зе 18 – 19 лютого 2014 року?», массовимі бєспорядкамі, а євромайданівців – государствєннимі прєступнікамі і участнікамі массових бєспорядков, та така ж сама погань, як і Портнов (його дружбан, ще одна тварюка Татаров – головний «герой» мого дослідження «Від Януковича – до Зе, або Ось – ще й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!», котрому Янукович своїм Указом Президента України № 27/2014 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності та Свободи України» від 22 січня 2014 року у розпал Євромайдану, як насмішку над свободою, присвоїв почесне звання «Заслужений юрист України», коли він, будучи підполковником міліції, обіймав посаду заступника начальника Головного слідчого управління МВС України, – працює заступником Керівника ОПУ Зе, відаючи правоохоронними органами: так Зе «шанує» Майдан), приймає рішення на його користь.

                                                          А далі – ухвала парламенту

   Хай і запізніла (правда, тут таки краще пізно, ніж ніколи), але добре, що хоч нарешті Верховна Рада України, в котрій править однопартійна Зе-більшість «слуг народу» на чолі із Ра (про його організаторські «здібності» розповідає мій матеріал «Як можновладні Зе-ідіоти Першого віцепрем’єр-міністра України призначали, профукавши важливий документ…»), 17 лютого 2021 року 295-ма голосами парламентарів прийняла Проект Постанови про Заяву Верховної Ради України у зв'язку з шостою річницею початку Євромайдану та подій Революції Гідності № 2739 від 15.01.2020 (наголошую: цей законопроект був унесений до парламенту ще 15 лютого 2020 року, але включений до порядку денного лише 2 лютого 2021 року, коли 234-ма голосами був ухвалений Проект Постанови про порядок денний п'ятої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання № 4690 від 01.02.2021, і прийнятий аж через 13 місяців після внесення!), якою затверджено відповідну Заяву, де, зокрема, сказано таке: «Вкотре підтверджуючи відданість України ідеалам та принципам демократичної побудови держави, а так само рішучий і остаточний вибір України щодо європейського майбутнього, зафіксований в Конституції України,

   підкреслюючи, що узурпація влади у 2010    2014 роках Віктором Януковичем призвела до підриву основ національної безпеки і оборони України, порушення прав і свобод людини (виділено Г. М.)…,

   усвідомлюючи потребу в наданні політичної оцінки подіям Революції Гідності та її наслідкам, зокрема у зв’язку з частково неможливим притягненням винуватих осіб до відповідальності,

   Верховна Рада України заявляє:

   1. Революція Гідності   один з ключових моментів українського державотворення та виразник національної ідеї свободи (виділено Г. М.).

   2. Розслідування злочинів, скоєних під час Революції Гідності, має бути завершене і проведене ефективно. Винуватці мають постати перед судом та в ході справедливого та неупередженого процесу притягнуті до відповідальності. Подальше зволікання в цьому питанні недопустиме, бо непокаране зло зростає.

   3. Україна заплатила надто високу ціну за звільнення від диктатури і свій цивілізаційний вибір – бути частиною Європи.  Герої Небесної Сотні – українці та іноземці, віддали життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Пам’ять про їхній героїчний чин є частиною історії національного державотворення (виділено Г. М.).

   4. Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнані Конституцією України найвищою соціальною цінністю. Акти приниження людської гідності, які відбувалися шість років тому в самому серці України на Майдані Незалежності у Києві, а так само в інших місцях столиці та різних міст, селищ та сіл по всій державі, не мають повторитися.

   5. Узурпація влади однією з її гілок, партією чи окремим посадовцем є абсолютно недопустимим явищем, що спричиняє довготривалі тяжкі наслідки.

   6. Трагічні події Революції Гідності, анексія Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, а також триваюча збройна агресія Російської Федерації та окупація нею окремих районів Донецької та Луганської областей стались не в останню чергу внаслідок політики Віктора Януковича та сформованого ним злочинного режиму, який підтримувався Російською Федерацією і діяв всупереч національним інтересам України (про що я неодноразово до цього вже заявляв – примітка й виділення Г. М.).

   7. Протиправна діяльність окремих працівників підрозділів міліції особливого призначення «Беркут», міліціонерів, військовослужбовців внутрішніх військ, судових виконавців, прокурорів, суддів та інших посадових і службових осіб під час Революції Гідності засуджується як така, що завдала непоправної шкоди державі та суспільству.

   8. Мирні зібрання є надзвичайно дієвим інструментом громадського контролю за інститутами публічної влади, а безпека учасників мирних зібрань усіх видів і форм, зокрема одночасних, контрзібрань та спонтанних зібрань, як і їхнє право висловлювати свою думку, мають бути захищені державою.

   9. Держава або окремі посадові особи не можуть свавільно обмежувати свободу зібрань. Випадки, коли свободу зібрань може бути обмежено, передбачені Конституцією України і не можуть тлумачитись розширювально.

   10. Європейські цінності, за які віддали свої життя Герої Небесної Сотні, – гідність, демократія, рівність та верховенство права, необхідні для нормального функціонування суспільства (виділено Г. М.). Верховна Рада України послідовно стоїть і стоятиме на позиціях утвердження цих цінностей в усіх сферах суспільного життя».

   Всі народні депутати України, що не підтримали зазначений вище проект Постанови № 2739 від 15.01.2020 згідно результатів голосування 17 лютого 2021 року об 11:18, – голосували проти, утрималися, не голосували, навмисно витягнули реєстраційні картки із системи електронної реєстрації парламентарів, – це вороги України й московські колабораціоністи!

   І Янукович – саме такий! Ще раз – чому такий… Що говорив про Революцію Гідності мєрзавєц-тварюка та януковичівський посіпака Портнов, я вже цитував угорі, а зараз я наведу слова патрона Портнова, такого ж мєрзавца, подонка й тварюки Януковича, опубліковані його адвокатом тварюкою Сердюком (порядний професіонал ніколи з власної волі не захищатиме у судах подібних Януковичу): «Верховная Рада сегодня приняла постановление о так называемой «революции достоинства», в реальности – вооруженном государственном перевороте 2014 года…

   Восхваление убийц и преступников, показательные судебные процессы над несогласными, продолжают быть нормой жизни…

   Говоря об аннексии Крыма и войне на Донбассе большинству украинцев уже давно известно, кто виновен в этих страшных преступлениях. Именно Майдан, а точнее его лидеры, Турчинов, Яценюк, Порошенко и другие сделали все, чтобы крымчане чувствовали себя отвергнутыми в «новой» Украине.  С несогласным Донбассом выбрали язык оружия – Турчинов подписал преступный указ о начале боевых действий в регионе. Именно пришедшие на крови Майдана к власти подонки, уже почувствовавшие там вкус крови и безнаказанности, направили против своего народа тяжелую артиллерию, установки залпового огня, танки и боевую авиацию. Трагический итог этого – десятки тысяч жертв и миллионы сломанных судеб.

   …истинные виновники трагедии 2013    2014 гг. должны понести самое суровое наказание (виділено Г. М.).

   17.02.2021. В.Ф.Янукович (просто не вистачає нормальних слів для обурення, адже все перевернуто з ніг на голову – Г. М.)» (Facebook: Виталий Сердюк, 17 лютого 2021 року).

                                І хіба ж Україна та українці заслуговують такого знущання

                                                         над собою від цих тварюк?!

   Тому усім цим згаданим вище та їм подібним людським тварюкам, включаючи Януковича (моя праця «Західно-російські топтання по українських кістках, включаючи Страсбурзьку змову, продовжуються, або Януковичу – смерть і Кучмі – тюрма!» про нього говорить), януковичівських посіпак та його прихильників і соратників, діячів його антиукраїнсько-проросійського внутрішньоокупаційного режиму (слава Богу, вже колишнього), різноманітних московитських слуг-холуїв-колабораціоністів, завдяки котрим РоССія пішла війною на Україну, тимчасово окупувала українські Крим, Севастополь, частину Донбасу й убила близько 15-ти тисяч українських жителів, – не місце в цьому світі! Хто цього не бачить, не хоче бачити чи тим паче заперечує – ворог України!

   Де ж ті молоді, здорові, треновані українські патріотичні сили (на державні структури, Зе-куратором яких є Татаров, – мала надія: мої наступні роботи «Українські спецслужби провалилися!», «І навіть це таки дійшло!» й «СБУ – це Служба безпеки Вітчизни чи Служба безпеки олігархів, брехунів і шльондр?!» та «НПУ – це Національна поліція Вітчизни чи Національна поліція олігархів, брехунів і шльондр?!» підтверджують сказане), щоби навести лад із януковичами-портновими та їм подібними людськими тварюками – вовками і вовчатами-ОАСКівцями,  козаками й козачатами, медведчуками і медведчучатами включно із їхніми проросійськими пропагандистами-телевізійними, рабіновічами й рабіновічатами, шаріями та шарійчатами-шаріковими тощо – й припинити їхнє знущання над Україною і українцями?!

   Швидкий воєнно-польовий суд в умовах триваючої російської збройної агресії супроти України над цими всіма зазначеними угорі колабораціоністсько-проросійськими та їм подібними тварюками теж був би доречним, але для цього держава, її влада мають бути сильними, а не Зе-ідіотськими, як це демонструє моя дослідницька публікація «Хто править Україною, або Українці, ви здуріли?!»!

   Далі буде...

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте