Європейський Союз вважає, що РоССія знищила коронавірус, але навіть це не врятувало його від публічно-показового приниження Московією! Що ж після цього робити Україні? Ч. 2

   Читайте початок статті.

   Путіну-Пєскову чітко відповів Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба: «Росія не змогла просунути «русский мир» в Україні танками. І м’якою силою не зможе. «Русский мир» – це одноманітність, у якій немає нікого, крім росіян. Український Світ – це різноманіття і свобода бути собою. Тому його захищають україномовні, російськомовні та всі інші українці» (Telegram: МЗС, 9 лютого 2021 року).

   Але попри загрози-погрози «русского міра», Московії й Путіна Україні все одно своє робить, винісши правильні висновки із наведених вище сумних фактів, що є надзвичайно важливим для Зе-влади: твердо і наполегливо рухатися шляхом євроатлантичної та європейської інтеграції з метою якнайшвидшого здобуття повноправного членства у відповідних міжнародних організаціях – НАТО й ЄС, тим паче, що цього вимагає Конституція України, – і відірвання від вічно ворожої до всього незалежницько-українського РоSSіі, істинну сутність якої наглядно передає оця світлина нижче!

                             

                                                          ОВД Косіно-Ухтомскій, Россія.

                                                     Фотограф Dmitry Markov, Facebook.

   Недарма видатний російський філософ Пйотр Чаадаєв ще в першій половині 19-го століття у своїй праці «О Россіі» написав: «Иногда кажется, что Россия предназначена только к тому, чтобы показать всему миру, как не надо жить и чего не надо делать».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте