Як можновладні Зе-ідіоти Першого віцепрем’єр-міністра України призначали, профукавши важливий документ… P. S.

   Читайте початок статті

   Під час повторного розгляду Верховною Ради України 28 січня 2021 року питання  про призначення Вітренка Юрія Юрійовича Першим віце-прем'єр-міністром України – Міністром енергетики України весь ідіотизм Зе-команди, до котрої належить і сам Ра й завдяки якій він став Головою українського парламенту та без котрої його б і досі широкий загал не знав, повторився один до одного, як це було й 17 грудня 2020 року, про що я детально розповів вище: Зе-ідіоти знову профукали той самий важливий документ тільки з однією різницею – проект Постанови Верховної Ради України про призначення Вітренка Юрія Юрійовича Першим віце-прем'єр-міністром України – Міністром енергетики України мав би бути вже датований 28-м січня 2021 року (й знову, як і 17 грудня 2020 року, є лише розділ «Поіменне голосування про призначення Вітренка Юрія Юрійовича Першим віцепрем'єр-міністром України – Міністром енергетики України від 28.01.2021»: за – 204, проти – 45, утрималися – 62, не голосували – 38 («слуги народу» дали тільки 177 голосів із 246-ти: рішення не прийнято)!

   Але незважаючи на весь цей власний Зе-ідіотизм, Ра через кілька днів, 1 лютого 2021 року, за один день до старту роботи 5-ї сесії парламенту, как ні в чом нє бивало, у соціальній мережі на відео заявляє: «Починаємо працювати!» (Facebook: Дмитро Разумков, відеоролик, 1 лютого 2021 року). Після отаких слів напрошується логічне запитання: «А до цього часу чим займалися народні депутати України та вся Верховна Ради України?». Виходить, що не працювали, хоча парламент 9 скликання, котрим так ідіотично, підтверджень чому тут вистачає, рулить Ра, розпочав роботу ще 29 серпня 2019 року! То що ж тепер, через майже півтора року, починає напрацьовувати цей Ра, який свою політичну діяльність розпочинав у сумнозвісній партії регіонів, лише один член котрої Янукович чого вартий (про нього і його холуя Татарова – заступника Керівника ОПУ Зе – можна дізнатися багато чого цікавого із моєї роботи «Від Януковича – до Зе, або Ось – ще й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!»), і зрештою опинився в Зе-команді, бо до неї приймають ще й гірших (яких саме розповідає моя аналітично-дослідницька праця «Чому Зе-команда бреше? Або хто такий Ілюша «Курятник»…»)?

   «На відео, яке опублікував спікер, він приїжджає до будівлі парламенту, входить у свій кабінет, підписує документи, а потім прямує коридорами Верховної Ради України повз портрети своїх попередників до сесійної зали.

   Вмостившись у кріслі Голови Верховної Ради України, Разумков каже: «Починаємо працювати». Деякі користувачі в соцмережі… запитують, чи можна розцінювати ролик як початок президентської кампанії Разумкова» («УП»: «Разумков опублікував пафосне відео про початок роботи Ради», 1 лютого 2021 року).

   Нещасна наша Україна, бо в ній останнім часом беруть гору дебіли, як показує моя стаття «Дебіли!», котрі обирають до влади Зе-ідіотів, підтвердження чому дає мій матеріал «Дебіли обирають ідіотів!», що, на жаль, сталося двічі у 2019 році під час президентських і позачергових парламентських виборів, котрі – ідіоти, – ставши можновладцями, по-ідіотськи керують уже самими дебілами й всією Україною загалом, як це демонструє моя публікація «Ідіоти керують дебілами!»!

   Та на цю й подібні до нинішньої української трагічні ситуації ще в середині 19-го століття німецький філософ-матеріаліст, соціолог, економіст і громадський діяч Карл Маркс, попри різне ставлення до нього, у своїй праці «Der achtzehnte Brumaire des Louis Bonaparte» («Вісімнадцяте брюмера Луї Бонапарта» (грудень 1851р. – березень 1852 р.). – К. Маркс и Ф. Энгельс. Сочинения. Изд. 2-е. Т. 8, с. 124) відреагував дуже жорстко, але влучно й правдиво:  «Нації,  як і жінці, не прощається хвилина схиблення (помилки, податливості – Г. М.), коли перший зустрічний авантюрист може здійснити над нею насильство (у розумінні за її згоди, без опору – Г. М.)».

   Так, над українською нацією перший  зустрічний  Зе-авантюрист здійснив насильство!

   Так, українська нація сама погодилася, щоби Зе-авантюрист зі своєю ідіотською Зе-командою поглумився над нею!

   Так, українська нація сама ще й заохочувала Зе-авантюриста здійснити над нею насильство!

   Так, українській нації «не прощається  хвилина схиблення, коли  перший зустрічний  авантюрист  може  здійснити  над  нею  насильство»!

   Так, українська нація повинна усвідомити свою помилку в приведенні до влади авантюрних Зе-ідіотів!

  Так, українська нація  зобов’язана покаятися за своє Зе-схиблення  перед Україною!

   Так, українська нація повинна спокутувати свою провину за це неподобство – весь цей можновладний Зе-ідіотизм – перед Україною та своїми нащадками!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте