Від соборності українських земель до соборності наших душ! P. S. І в День Соборності України не обійшлося без Зе-ідіотизму!

  Читайте початок статті

   P. S. Так отож, навіть і в День злуки українських земель – День Соборності України, котрий був започаткований Указом Президента України «Про День Соборності України» № 42/99 від 21 січня 1999 року та відновлений Указом Президента України «Про День Соборності України»   871/2014 від 13 листопада 2014 року,  не обійшлося без Зе-ідіотизму!

   Ось чому не обійшлося…

   Приблизно о 10:30 22 січня 2021 року відкриваю сторінку Офіційного інтернет-представництва Президента України, щоби дізнатися чим Зе ощасливив українців у цей знаменний день, бачу інформацію «З нагоди Дня Соборності Президент України поклав квіти до пам’ятника Михайлу Грушевському», починаю її читати й оф…гіваю, бо в ній чорним по-білому написано наступне: «У День Соборності, 22 січня, Президент України Володимир Зеленський взяв участь у церемонії вшанування пам’яті Президента УНР (виділено Г. М.) Михайла Грушевського».

   Виявляється (за наведеним вище твердженням Зе-ідіотів і їхніх таких же писак, які оприлюднюють офіційну інформацію про діяльність Зе), що Михайло Грушевський був Президентом Української Народної Республіки (УНР), хоча такої посади й близько не існувало, а не Головою Української Центральної Ради, як було насправді, чи просто Центральної Ради (такий термін теж застосовувався), ну або на крайній випадок Головою Центральної Ради УНР та аж ніяк не Президентом УНР!

   Як бачимо, і в цю святкову дату не обійшлося без Зе-ідіотизму, коли Зе-ідіоти проявили себе в усій «розумовій красі»!

   Зе-ідіотизм руліт, але Зе-ідіоти дорулятся!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте