Шок! Байдужість ідіотської влади вбиває!

   Голова ГО «Українська асоціація полонених» Анатолій Поляков повідомив шокуючу новину: «На фото Ігор Бутенко, чиє життя після полону перетворилося на пекло.

                      

   У полоні Ігор провів пів року, сімя і домівка залишилися на окупованій території. Після звільнення, не отримавши підтримки, він поневірявся по вулиці й колись стійкий і молодий морпіх (морський піхотинець – Г. М.)  став пацієнтом психіатричної лікарні.

   Після виписки Ігор знову опинився на вулиці, де відморозив собі обидві ноги. Після ампутації він тривалий час перебував у госпіталі. Мама періодично його відвідувала й після безуспішних спроб отримати житло вона під гарантії бойовиків забрала свого сина назад на окуповану територію (частину Луганщини: ОРЛО – Г. М.).

   Цю історію я привожу в якості прикладу на всіх зустрічах і за весь час у мене жодного разу не запитали, як склалася його подальша доля – жодного разу!

   Упевнений, якби правляча партія («СН» – Г. М.)  не скасувала прийнятий в першому читанні Закон про статус полонених (не Закон – проект Закону про правовий статус і соціальні гарантії осіб, які незаконно позбавлені волі, заручники, або засуджені на тимчасово окупованих територіях України та за її межами  № 8205 від 27.03.2018, що був прийнятий у першому читанні 11 липня 2019 року (за – 235) Верховною Радою України 8 скликання, тобто до обрання Зе-парламенту, котрому – законопроекту – «слуги народу» не дали далі ходу – Г. М.), його доля і доля інших полонених могла скластися інакше (виділено Г. М.). Закон був скасований на прохання «правозахисних» організацій… Прошу поширити!» (Facebook: Анатолий Поляков: «Байдужість вбиває», 7 грудня 2020 року).

   Поширювати треба обов’язково, адже забуття – гірше зради!

   А ось відповідь Полякова на один із коментарів до даного допису: «…таких историй много, но самое печальное, что после прочтения сразу забывают,  а депутатам и чиновникам это вообще не интересно, вспоминая встречу в Офисе Президента (звертаю увагу читачів, що ОПУ появився тільки при Зе після видання ним Указу Президента України № 417/2019 «Питання забезпечення діяльності Президента України» від 20 червня 2019 року, де, зокрема, сказано наступне: «1. Утворити Офіс Президента України шляхом реорганізації та скорочення чисельності працівників Адміністрації Президента України…»; про самого ж Зеленського більше можна дізнатися з моєї статті «Яке Зе їхало, таке Зе й здибало…» – Г. М.), когда я рассказывал эту историю, одна мадам с улыбкой сказала, вы закончили?? (виділено Г. М.)».

   Далі буде...

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте