Не просто ідіоти, а імпотентні ідіоти, або Зе-владі пора повертатися в свій клоунський «95 квартал»!

   Так, ідіоти еволюціонують й нічого із цим не поробиш, бо час бере своє… Хоча я не сподівався, що це так швидко може статися. Все-таки до влади прийшли переважно нові молоді Зе-обличчя, правда – завдяки дебілам, але ж прийшли, та, мабуть, ідіотизм погано впливає на потенцію. Ну, що ж, маємо те, що маємо… А маємо ми всі – жителі України – владний Зе-ідіотизм у протидії епідемії ГРЗ COVID-19, про що я вже дещо писав у своєму дослідженні «Ідіоти!», але ж ідіоти не з’являються самі по собі у владі, а тому, що «Дебіли обирають ідіотів!» згідно цього мого матеріалу, і вже потім «Ідіоти керують дебілами!», як каже моя однойменна робота, та картина коронавірусного ідіотизму Зе-влади не буде настільки яскравою, якщо не навести ще одне підтвердження даного висновку.

   Ось воно – підтвердження: ще лиш на самому початку поширення коронавірусу SARS-CoV-2 українською землею, коли хворих було одиниці (відповідно до офіційної статистики: 03.03.2020 – 1, 13.03.2020 – 2 нових хворих, 16.03.2020 – 4, 17.03.2020 – 7, 18.03.2020 – 4, 19.03.2020 – 8, 20.03.2020 – 15, 21.03.2020 – 6, 22.03.2020 – 26, 24.03.2020 – 24)  всім добре відомий Ава – не нове Зе-обличя – виступав за введення надзвичайного стану, котрий запроваджував би щоденний цілодобовий локдаун  (англійською lockdown – блокування, ізоляція, карантин), наслідком якого б стала економічна катастрофа, але нині, коли хворих стало тисячі (за тією ж офіційною статистикою: 07.11.2020 – 10746 нових хворих, 08.11.2020 – 9397, 09.11.2020 – 8687, 10.11.2020 – 10179, 11.11.2020 – 10611; відчувається ж різниця між березнем і листопадом 2020 року?!), той же Ава 11 листопада 2020 року, згідно повідомлення Telegram-каналу «Быстрые Новости» 11.11.2020 о 17:12, виступив проти запровадження КМУ навіть локдауну вихідних днів (шановні читачі, знаєте, як називається болячка, коли в одній людській голові одночасно існують два протилежні погляди на одну й ту ж ситуацію? Відповідаю: шизофренія – психічний розлад, що характеризується погіршенням сприйняття реальності, розпадом процесів мислення та емоційних реакцій – ідіоти ж бо…). Та, незважаючи на спротив Ави, уряд скасував адаптивний карантин і повернувся до загальноукраїнського карантину з локдауном вихідних днів, а точніше «в період з 00 годин 00 хвилин суботи до 00 годин 00 хвилин понеділка на території України з 14 листопада 2020 р. до 30 листопада 2020 р.» (як бачимо, тут немає юридичного закріплення терміну «вихідні дні», тому місцева влада не може спекулювати на тому, що вона своїми нікчемними з правової точки зору рішеннями проголошує вихідні дні – суботу й неділю – робочими), прийнявши відповідну Постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641»від 11 листопада 2020 р. № 1100.

   Я тут не роблю аналізу самої Постанови КМУ від 11.11.2020 № 1100 та правильності чи неправильності її прийняття (це не є завданням даної статті), а лише констатую факт: уряд схвалив даний документ, який після оприлюднення став українським законодавством і є обов’язковим до виконання (!) на території України всіма (!) фізичними й юридичними особами включно із органами влади від низу до верху, зокрема і ДБР (мій матеріал «Трубі – труба!» – якраз про нього), ОГП, проблематику котрого висвітлює моя публікація «Рябошапці – по шапці!», СБУ та НПУ, якими би ці два правоохоронні органи не були, про котрих можна детально дізнатися із моїх дослідницьких робіт відповідно «СБУ – це Служба безпеки Вітчизни чи Служба безпеки олігархів, брехунів і шльондр?!» й «НПУ – це Національна поліція Вітчизни чи Національна поліція олігархів, брехунів і шльондр?!», а поліція, між іншим, підпорядковується Аві, про якого ґрунтовно розповідає моя праця «Хто править Україною, або Українці, ви здуріли?!»!

   Й що українські жителі отримали після прийняття Постанови КМУ № 1100? Демонструю…

   14 листопада 2020 року інтернет-ресурс «РБК-Україна» розмістив повідомлення «У Зеленського планують нараду з мерами через порушення карантину» такого змісту: «В Офісі Президента України планують провести нараду з мерами українських міст через порушення рішення уряду про карантин вихідного дня. Ця нарада може пройти вже найближчими днями. Про це «РБК-Україна» розповіло джерело в ОП.

   Перш за все до участі в нараді хочуть залучити мерів міст, де карантин не дотримується. За словами співрозмовника, точної дати наради поки немає…».

   Того ж таки 14 листопада 2020 року Зе заявив: «…у деяких мерів, на жаль, і я це констатую, продовжуються місцеві вибори. Вони думають не про кількість захворілих у своїх містах, а про кількість голосів у другому турі. А ми робимо непрості та інколи дійсно непопулярні кроки тому, що боремося не за особисті рейтинги, а за життя українців. Коронавірус змушує нас приймати складні рішення…

  Якщо продовжимо грати у «добрих поліцейських» на місцях, не будемо виконувати рішення уряду та відзначатимемо це грандіозним концертом на площі міста, або продовжимо не вірити в коронавірус… Тоді, я впевнений, програємо всі ми. Не окремий мер, не Міністр, не Президент, а програє вся країна. Давайте цього не допустимо» (Офіційне інтернет-представництво Президента України: «Уряд має зробити все, щоб карантин вихідного дня не став критичним для малого та середнього бізнесу – Володимир Зеленський», 14 листопада 2020 року; «УП»: «Зеленський звернувся до мерів, що саботують карантин вихідного дня», 14 листопада 2020 року).

   Згодом, 16 листопада 2020 року, телеканал Бєні «1 + 1» на веб-сайті «ТСН» опублікував інформацію «Шмигаль на тлі протестів проти карантину вихідного дня збирає на онлайн-зустріч мерів великих міст», де зазначено наступне: «На тлі протестів проти карантину вихідного дня Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль збирає у понеділок, 16 листопада, на онлайн-зустріч мерів великих міст…

   Зазначається, що цими вихідними в Україні запрацювали нові карантинні обмеження. За словами голови Комітету (Верховної Ради України – Г. М.) з питань здоров'я нації Михайла Радуцького, перший карантин вихідного дня минув спокійно. Але попри це, на його думку, надалі влада має врахувати свої помилки й не ухвалювати подібні рішення поспіхом. Адже підприємцям потрібен час, щоби підготуватися до нових умов роботи. До Комітету вже звернулись народні депутати України з проєктом постанови, яка зобов'язує Кабмін повідомляти про нові обмеження не пізніше, ніж за тиждень до того, як їх планують запровадити».

   Слідом за «1 + 1» 16 листопада 2020 року інтернет-видання «Урядовий портал» оприлюднило замітку «Прем’єр-міністр провів онлайн-нараду з міськими головами», із якої можна дізнатися отаке: «У понеділок… під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля відбулася онлайн-нарада з міськими головами. В зустрічі взяли участь Міністр охорони здоров’я Максим Степанов, заступник Міністра охорони здоров’я – Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, українські епідеміологи та інфекціоністи.

   Денис Шмигаль зазначив, що уряд зараз шукає шляхи, які дадуть змогу пригальмувати процес зростання кількості захворілих на COVID-19: від адаптивного карантину до вдосконалення карантину вихідного дня…«Для нас це один із виходів, коли на вихідних люди перебувають удома і не створюють великий потік та скупчення. Великі заробітки галузей саме у суботу та неділю якраз є доведенням факту, що величезні потоки людей рухаються в галузь харчування та розваг»,   зауважив Прем’єр-міністр.

   Очільник уряду додав, що карантин вихідного дня дає змогу перерозподілити попит із вихідних на п’ять робочих днів, зменшивши потоки людей та перетин різних соціальних груп.

   Денис Шмигаль наголосив, що уряд зараз зосереджений на комунікації з галузями, щоб випрацювати механізми компенсації втрат (цей механізм треба було розробити до прийняття Постанови КМУ № 1100 і широко повідомити про нього громадськість – примітка й виділення Г. М.). «На сьогодні в нас є низка інструментів, які проявили себе навесні. Також ми працюємо над розробленням нових програм. У нас на сьогодні є до семи інструментів, якими ми будемо вже цього тижня підтримувати галузі, які страждають найбільше», – підкреслив очільник уряду.

   Як зауважив Прем’єр-міністр, уряд паралельно працює над збільшенням кількості ліжок, над постачанням кисню, щоб дати медикам більше інструментів лікувати хворих (це треба було починати робити весною і завершити щонайпізніше до жовтня 2020 року – примітка та виділення Г. М.). Денис Шмигаль відзначив, що будь-які протиепідемічні заходи не дають миттєвого результату й ефект карантину вихідного дня можна буде побачити за 2 – 3 тижні. 

   Епідеміолог Наталія Виноград зазначила, що наразі було два варіанти стримування захворювання: або карантин вихідного дня, або повний локдаун. Вона навела приклад, що інші країни також вдаються до запровадження комендантської години.

   Заступник Міністра охорони здоров’я – Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко підкреслив, що жорсткий локдаун, який закриє країну на три тижні, сильно вдарить по українській економіці. «Коли ми говоримо про карантин вихідного дня, то в разі, якщо він виконуватиметься на 100%, це значно вплине на коефіцієнти приросту за тиждень. Коефіцієнт приросту за тиждень дасть змогу нам якомога довше тримати систему охорони здоров’я у повній готовності», – сказав Віктор Ляшко. Він також додав, що МОЗ сьогодні переорієнтовується на закриті колективи, щоб запобігти масовим спалахам в малих соціальних групах, та закликав міських голів до спільної роботи.

   За підсумками наради домовилися посилити взаємодію уряду й органів місцевого самоврядування та проводити такі зустрічі на регулярній основі».

   І завершує викладку цих різних інформаційних повідомлень ЗМІ інтернет-ресурс «Українські новини» 16 листопада 2020 року своїм цікавим повідомленням «Тимошенко зібрав мерів на онлайн-зустріч щодо карантину, – джерело»: «Мери українських міст у понеділок… провели онлайн-нараду, на якій обговорювали з урядом норми і правила карантину. Як повідомляє джерело в ОП, ініціатором зустрічі виступив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко.

   В онлайн-нараді взяв участь Прем'єр-міністр Денис Шмигаль і глави низки міст. Серед них і ті, хто відмовився вводити карантин вихідного дня. Також в обговоренні брали участь представники керівництва Міністерства охорони здоров'я та епідеміологи.
   За словами учасників зустрічі з-поміж міських голів, сам факт організації такої розмови вони сприймають позитивно. До того уряд не вів діалог з місцевою владою (виділено Г. М.).
   Нагадаємо, раніше мери низки міст відмовилися виконувати рішення Кабінету Міністрів про карантин вихідного дня. Серед них – голови Львова, Одеси, Черкас, Слов'янська, Краматорська та інших».

   Й після всіх цих словесів у мене є лише один висновок: «Ідіоти!»!!! «А чому ідіоти?», – можуть запитати читачі. Пояснюю. Проведена Прем’єр-міністром України 16 листопада 2020 року нарада є правильним заходом, але є кілька але: 1) чому вона відбулася лише з ініціативи ОПУ – невже сам уряд є настільки ідіотичним, що не зміг сам до цього додуматися?!; 2) чому ОПУ не зініціював її проведення до 11 листопада 2020 року – невже в ОПУ працюють одні ідіоти, котрі не розуміють, що подібні наради треба проводити до прийняття рішень, а не після й що після прийняття рішень такі наради мають бути присвячені тільки забезпеченню їхнього безумовного виконання; 3) чому дана нарада не була проведена перед прийняття Постанови КМУ № 1100, а знову ж таки після, бо ж озвучені під час неї представниками центральної Зе-влади аргументи були би більш доречними до 11 листопада 2020 року, а не 16 листопада 2020 року?; 4) чому на цій нараді Прем’єр-міністр України не сказав, що Постанова КМУ № 1100 є українським законодавством, обов’язковим до виконання на всій, контрольованій КМУ, території України всіма, хто на ній знаходиться, а тих, хто саботуватиме її виконання чекає жорстка кара?!; 5) чому Прем’єр-міністр України, як керівник КМУ, не заявив, що КМУ, очолюючи всю виконавчу владну систему, є на даний час законною владою, і тому він нікому не дозволить незаконно витирати об себе ноги невиконанням Постанови КМУ № 1100? Тепер зрозуміло, чому я Зе-владу вкотре назвав ідіотами? Сподіваюся, що так, адже мої 5 запитань усе розставляють на свої місця!

   І ось тут сформовані Зеленським його влада і його правоохоронна машина – ДБР, ОГП, СБУ, МВС/НПУ – мали би одразу оперативно відреагувати на невиконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641»від 11 листопада 2020 р. № 1100, оскільки такі саботажні дії мають ознаки зловживання владою або службовим становищем,  що, відповідно до статті 364 Кримінального Кодексу України, «…карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

   2. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян» та замаху на повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади, котрі, згідно статті 109 Кримінального Кодексу України, «караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої», що, як видно, є кримінально караними діями й мають наслідком тюремне ув’язнення, та несуть пряму загрозу українській цілісності шляхом внутрішньої дезінтеграції України!!!

   Хіба це влада – Зе-влада, яка за 8 місяців 2020 року не змогла підготувати всю необхідну інфраструктуру до готовності протистояти посиленню епідемії COVID-19?!Ось її вирок: 19 листопада 2020 року Соціологічна група «Рейтинг» опублікувала результати дослідження «Україна на карантині: моніторинг суспільних настроїв (15 – 17 листопада)», де зазначено, що «35% опитаних задоволені діяльністю Президента Зеленського у боротьбі з епідемією коронавірусу, 60% – не задоволені. Діяльністю Голови Верховної Ради  України  Разумкова задоволені 33%, не задоволені – 48%...   Роботою Прем’єр-міністра України Шмигаля задоволені 23%, не задоволені – 60%...  Найбільше серед органів центральної влади опитані не задоволені роботою Кабінету Міністрів  України  (67%) та Верховної Ради  України  (72%). Діяльністю Міністра охорони здоров’я Степанова задоволені 32%, 55% – не задоволені  (й при нинішній біді у медицині ще знаходиться 35%, 33%, 23% і 32% дебілів, задоволених роботою відповідно Зе, Разумкова, Шмигаля та Степанова – Г. М.)», а в цей день коронавірусом захворіло 13357 й померло 257 людей.

   Хіба це влада – Зе-влада, що не зуміла переконати усіма можливими правовими засобами всіх українських жителів дотримуватися законно встановлюваних КМУ карантинних обмежень заради збереження власного здоров’я і життя?!

   Хіба це влада – Зе-влада, котра не проводить таких нарад, як 16 листопада 2020 року, до прийняття нею тих чи інших рішень, а не після?!

   Хіба це влада – Зе-влада, яка завчасно не попереджає зачеплювані її майбутніми рішеннями сторони при посиленні карантинних обмежень з метою мінімізації розповсюдження коронавірусу SARS-CoV-2?!

   Хіба це влада – Зе-влада, що заздалегідь не розробляє компенсаторні механізми до прийняття рішення про посилення карантину, а не після, як це, на жаль, сталося з Постановою КМУ № 1100?!

   Між іншим, коли вже добряче припекло, то парламент таки спромігся 17 листопада 2020 року прийняти потрібний проект Постанови про своєчасне інформування громадян у разі посилення протиепідемічних заходів з метою належної підготовки до такого посилення № 4320 від 05.11.2020, який передбачає наступне: «Зважаючи на критичну ситуацію, що виникла внаслідок пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі – COVID-19), зокрема постійне зростання кількості нових випадків захворювання на COVID-19 за добу на території України, та у зв’язку з цим імовірності посилення Кабінетом Міністрів України протиепідемічних заходів для запобігання поширенню на території України COVID-19, з метою своєчасного інформування громадян про посилення протиепідемічних заходів для забезпечення належної підготовки до таких заходів, Верховна Рада України відповідно до статті 91 Конституції України ПОСТАНОВЛЯЄ:

   1. Кабінету Міністрів України у разі виникнення необхідності запровадження на всій території України чи на території окремого регіону (адміністративно-територіальної одиниці) заборони:

   регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним, залізничним транспортом, міським електротранспортом, метрополітеном у міському сполученні;

   відвідування закладів освіти здобувачами освіти;

   приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури;

   приймання відвідувачів у кінотеатрах;

   приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо);

   приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах;

   приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення;

   покидати місця свого проживання для запобігання поширенню COVID-19:

   запроваджувати на відповідній території більше одного із зазначених заходів виключно за умови оприлюднення відповідного рішення про це не пізніше ніж за 7 календарних днів до початку їх дії;

   не пізніше ніж за 7 календарних днів до початку дії двох і більше зазначених заходів проінформувати про програми (заходи), що будуть запроваджені (вжиті) для підтримки вразливих груп населення, працівників та суб’єктів господарювання, зокрема щодо організації перевезень працівників до місця роботи та у зворотному напрямку;

   не пізніше ніж за 7 календарних днів до початку дії двох і більше зазначених заходів внести до Верховної Ради України проект Закону України щодо надання державної підтримки та пільг населенню та суб’єктам господарювання, які зазнають негативних наслідків у зв’язку з посиленням протиепідемічних заходів (виділено Г. М.).

   2. Ця Постанова набирає чинності з дня, наступного за днем її опублікування». За прийняття даного законопроекту проголосувало 303 народні депутати України, правда у фракції партії «СН», що налічує де-юре 246, а де-факто – 248 депутатів із двома керівниками парламенту, «за» проголосувало лише 207 чоловік.

   Тільки ось чому парламент не прийняв подібне рішення ще принаймні пів року назад?

   Хіба це влада – Зе-влада, котра не може забезпечити виконання свого законного рішення в повному обсязі?!

   Хіба це влада – Зе-влада, якій фактично відкритим текстом кажуть: «ПНХ»?!

   Хіба ця влада – Зе-влада, котру вже відкрито зневажають, витираючи об неї ноги, здатна забезпечити Україні внутрішню інтеграцію, яку руйнують внутрішні й зовнішні вороги, якщо вона не здатна впоратися із відвертим, хоча ще й не тотальним, саботажем на місцях?!

   Хіба це влада – Зе-влада, котра не здатна саботажників і внутрішніх ворогів – дезінтеграторів-руйнівників внутрішньої інтеграції/цілісності України (у своєму аналітичному дослідженні «Оце «життя», або Інтеграція від інтеграції різниться» я глибоко висвітлив проблеми внутрішньоукраїнської інтеграції) – засадити до тюрми на довгі терміни, маючи для цього законні підстави?!

   Хіба це влада – Зе-влада, якщо вона не відправить до криміналу хоча б одного місцевого керівника за невиконання Постанови КМУ № 1100, що одразу заставить схаменутися всіх інших її саботажників?!

   Хіба ця влада – Зе-влада, після наведених мною угорі застережень, здатна захистити Україну від зовнішніх ворогів, у першу чергу, від РоССійского Райха, про якого оповідає моя стаття «Русофільство й москволюбство українців – це інфекційна хвороба!»?!

   Зе-владо, може вже досить знущатися над Українським народом?!

   Зе-владо – владні ідіоти, може вже досить мучити навіть тих дебілів, які вас зробили владою, та й тих, котрі через свій дебілізм ще продовжують вам вірити?!

   Зе-владо, зважаючи на викладене вище, ти є важко хвора, окрім ідіотизму, ще й імпотенцією, тому тобі вже пора повертатися у свій «95 квартал» – рідне клоунське середовище, де тобі дійсно місце, і дати можливість здоровим кваліфікованим людям врятувати Україну від катастрофи, поки ще не пізно!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте