Від Революції Гідності до контрреволюції негідників? Від Януковича – до Зе, або Як треба голосувати під час усіх українських виборчих кампаній!

                                                                                           Малоросійство – це не політика

                                                                                                                    і навіть не тактика,

                                                                                                         лише завжди апріорна й

                                                                                                             тотальна капітуляція…

                                                                                       Сором – хилитися і долі коритися.

                                                                                                                            Леся Українка

   Напередодні попередніх місцевих виборів у своїй статті «Від Революції Гідності до контрреволюції негідників?» я писав: «Українці, будьте пильними!

   Не давайте себе обводити навколо пальця, як це вже було не раз в нашій новітній історії після 1991 року під час різних виборчих компаній!

   Не дозволяйте пройдисвітам, негідникам від політики вкотре використати вас у їхніх шкурних інтересах!

   Добре думайте, за кого будете голосувати 25 жовтня 2015 року та й загалом у всіх наступних виборах!..

   Українські виборці, не голосуйте за… московських прихвоснів, за тих кандидатів, які раніше були пов’язані з кравчуківсько-кучмівською владою…, з блоком «За ЄдУ», СДПУ(О), партією регіонів… та їм подібними промосковськими організаціями, а також за ті партії, де є хоч один представник – безпринципний, безсоромний перекинчик зі вказаних негідних структур.

                    

   Не голосуйте за опозиційно-блоково-регіоналівську (+ ОПЗЖ – Г. М.) «московську п’яту колону», за «сильноукраїнців», за «нашокраївську», «рідномістівську» схованку купи колишніх регіоналів, за «відродженців»-переродженців, за пристосуванців різних мастей та іншу антиукраїнську наволоч – політичне сміття.

   Не голосуйте за малоросійство (доповнення Г. М.).

   Не голосуйте за різні безідеологічні проекти, зокрема й олігархічні… Такі проекти згодом або зникають, або перероджуються, а виборці залишаються ні з чим, вірніше – із нереалізованими обіцянками цих проектів (всі ці застереження залишаються актуальними і надалі включно з місцевими виборами 25 жовтня 2020 року – Г. М.).

   Партії не можуть формуватися лише під лідерів чи під конкретні вибори без відповідної ідеології, як це є зараз в Україні».

   Одним із подібних проектів була партія «Укроп». Що це за назва для української (патріотичної, як вона себе подавала) партії? Яка в неї ідеологія? Незрозуміло. Зате вона досить потужно розкручувалася в ЗМІ, для чого були потрібні великі гроші! Поширювалася наведена нижче ось така цікава реклама:

                     

                                                          Зображення – інтернетівські.

І де зараз оця партія «Укроп»? Й з чим залишилися її виборці? А із тим, про що я попереджав ще 5 років назад!

   Думайте, українці!

   І взагалі мене дивує, чому після назви «Укроп» – «Кріп» українською – не з’явилася, скажімо, партія «Петрушка» чи «Кінза»? А що? Гулять так гулять! Яка різниця: кріп, петрушка чи кінза (коріандр, коляндра)? Все одно – пряна приправа, а партії з такими назвами теж будуть пряними – ідеологічно схожими, – тому так само можуть отримати, як це було із «Укропом», підтримку частини українських виборців, оскільки переважно вони не цікавляться ні партійними ідеологіями, ні попередніми здобутками/автобіографіями партійних кандидатів на ті чи інші посади в Україні, лише згодом, уже після виборів, починають перейматися, чому їм так погано живеться, навіть не задумуючись над тим, що своїм безвідповідальним ставленням до обрання тієї чи іншої партії/того або іншого кандидата від партії під час виборів різного рангу вони самі собі й створюють проблеми чи погане життя. Про вказаних безпринципних людей видатна українська поетеса і письменниця Леся Українка свого часу сказала так: «Хто на розпутті прожив усе життя, не піде ні в рай, ані в пекло».

   Так само даний підхід стосується й інших партій з оригінальними назвами. До прикладу: 

   1) «За майбутнє» (партію очолює партнер-соратник Бєні Палиця; напрошується питання: за яке майбутнє?) – «За радісне майбутнє», «За світле майбутнє», «За щасливе майбутнє» чи навпаки – «За безрадісне майбутнє», «За темне майбутнє», «За нещасливе майбутнє»;

   2) «Наш дім» – ще може бути «Наш будинок», «Наша домівка», «Наш котедж», «Наша оселя», «Наш особняк», «Наше помешкання», «Наша хата»;

   3) «Наш край» – «Наша земля», «Наша область», «Наш район»;

   4) «Рідне місто» – «Рідне селище», «Рідне село», «Рідний хутір»;

   5) «Сила і Честь» – «Без честі немає і сили», – так сказала частина колишнього керівництва цієї партії, що не погодилася із різноманітними внутрішньопартійними маніпуляціями, продемонстрованими моєю роботою «Сила і Честь»: «гарний» початок…»;

   6) «Слуга народу» («СН»: слуга котрого народу?) – багато дій нинішніх Зе-владних «слуг народу» не йдуть на користь Українського народу, а, в основному, – на користь самих «слуг»;

   7) «Совість України» (яка ж совість без розуму та честі, адже партія – ум, чєсть і совєсть нашєй епохі?!) – тому «Розум України», «Честь України»;

   8) «Третя сила» – якщо є третя, то має бути й «Перша сила», «Друга сила» чи навіть «Четверта сила» та «П’ята сила»;

   9) «УДАР» – «Ляпас», «Стусан»;

  10) «Партія чернівчан» – чи «Партія заставнівчан», «Партія митківчан», «Партія кіцманчан», «Партія вінничан» тощо (хіба отаке не смішно виглядає?!).

   Звісно, цей перелік не є вичерпним: він просто є яскравим прикладом для виборців, що треба прискіпливо обирати партію/кандидата від партії на будь-яких виборах, включаючи місцеві вибори 25-го жовтня 2020 року.

   Ну, й оскільки після президентських і парламентських виборів 2019-го року (щодо останніх, то моя публікація «Про результати позачергових парламентських виборів – попередньо, або Україна – остров нєвєзєнія?» промовляє сама за себе) вся влада в Україні стала «зеленою», тому природно, що більшу увагу тепер треба приділити партії влади «СН». Отже, почнемо…

                                                  «Зеленський – наш духовний лідер»

   Веб-сайт «Радіо Свобода» 9 липня 2020 року розмістив інформацію «Зеленський – наш духовний лідер» – голова партії «Слуга народу» про роль Президента на місцевих виборах»: «На запитання журналіста, чи радяться «Слуги народу» із Президентом по місцевих виборах, Корнієнко відповів ствердно. «Так, радимося, він же наш духовний і практичний лідер, фактично. Нашої політичної сили (виділено Г. М.). …зрозуміло, що принципові рішення, які стосуються висувань, в першу чергу мерів (бо мер – це не пряма паралель, але можна провести якусь невелику аналогію, що мер, як президент міста), тому для нас важливо, оскільки ми президентська партія, щоби Президент в цьому також брав активну участь», – сказав Олександр Корнієнко».

   На що політолог Віктор Бобиренко відповів: «Зеленський – наш духовний лідер – заявив керівник «Слуг народу» Олександр Корнієнко про роль Президента у місцевих виборах. Це прям орден якийсь. Віруючих «УЗеленського» багато. Я зустрічав багато віруючих студентів. Іноді трапляються й доценти. Хоча основу складають надломлені життям або недолюблені жінки, які вірять у іпостась Зеленського «Бубочка». Віруючих характеризує абсолютна некритичність сприйняття інформації від духовного лідера. Вона сприймається як істина. Натомість, інакомислячі перетворюються на єретиків-порохоботів, які уособлюють (на думку віруючих) зло (виділено Г. М.).

   Таких духовних орденів у світовій історії було вже дуже багато. Жаль, що наш духовний лідер не войовничий. А то згадується Тевтонський духовний орден і перший «Дранґ нах Остен» (у перекладі з німецької буде «Натиск на Схід» – Г. М.). Й було би чудово натиснути на Сході України. Але наш духовний лідер несе перейняте у Толстого/Неру: «Главноє пєрєстать стрєлять».
   Ще наш (Зе – Г. М.) духовний орден схожий на Орден єзуїтів, який відомий своїми мудрими, хитрими та в'їдливими представниками. Але трошки. В нашому випадку у ордені розумних мало – хитрих багато. Про таких кажуть: «Дурний, але хитрий». Єзуїти були послідовними прихильниками знань. А в цьому ордені наука залишилася у Трускавці (там проводився навчальний семінар для новообраних народних депутатів України від «СН» – Г. М.). Лише девізи тотожні. Нагадаю, девіз єзуїтів був: «Усе на славу Божу». Як і в нашому випадку: «Усе на славу Зеленського».
   Але, якщо чесно, то найбільше Орден слуг схожий на ленінсько-сталінську більшовицьку партію. Вони, до речі, теж звали себе слугами народу. Партія була побудована на культі духовного батька (Леніна), його пророка й послідовника (Сталіна). І предтеч (Маркса та Енгельса). А от нинішніх аналогів апостолів і у духовному ордені більшовиків час від часу пострілювали (Зінов'в, Камєнєв, Бухарін). В нашому – лише викидають з ордену (Богдан, Гончарук). Але все одно схоже. Прямо, якщо переспівати співуна духовного ордену більшовиків Маяковського: «Партія і Лєнін – блізнєци братья» та на наш лад, то вийде: «Більшовики і «Слугі народа» – блізнєци братья»
(виділено Г. М.).
   Так що Олександр Корнієнко правий – це духовний орден. Тільки внутрішньо-орденський культ сосен і айкосів язичництвом пахне» (Facebook: «Про духовність «Слуг народу», 10 липня 2020 року).

                                            А зараз розкриється істинна сутність «СН»!

   5 серпня 2020 року інтернет-видання «Бабель» опублікувало статтю «Головним конкурентом влади на місцевих виборах буде «ОПЗЖ». Партія визначилася з ідеологом, незручним для Зеленського союзником і кількома кандидатами. Хто всі ці люди – пояснюємо коротко»: «Слугам» ані зростаючий рейтинг «ОПЗЖ» («ЗаЖОПа» – Г. М.), ані критика на каналах, які пов’язують з Медведчуком, не подобаються, але там уже думають про можливу співпрацю з головним конкурентом (виділено Г. М.). За інформацією «Бабеля», «СН» провела опитування серед своїх виборців, щоб з’ясувати з якою з партій після виборів вона може створити коаліцію в місцевих радах і не розгубити рейтинг. За даними цього опитування, 37 відсотків відповіли «з жодною», 50 відсотків не проти співпраці з «ОПЗЖ» (виділено Г. М.), частина виборців підтримують коаліцію з «Батьківщиною». Найменше респондентам сподобалася ідея коаліції з «Європейською солідарністю» Петра Порошенка. Співрозмовник «Бабеля» в керівництві «СН» розповідає, що після виборів «слуги» співпрацюватимуть з «ОПЗЖ» ситуативно: «У них [керівництва «ОПЗЖ»], на відміну від «Голосу» та «ЄС», немає ідеологічних вимог – вони абсолютно прагматичні та зрозумілі».

   Цікаво чи не так?! «Слуги народу» співпрацюватимуть із московськими прислужниками! Тільки дебіли й вороги України 25 жовтня 2020 року можуть голосувати відповідно за «СН» і «ЗаЖОПа» чи іншу проросійську погань!

                                           «Теперь ответственность на тебе… Без нас»

   Після цього політолог Сергій Гайдай пише: «Мы  (Зе – Г. М.) власть с самыми большими полномочиями за всю историю независимой Украины. У нас самая большая фракция в Раде (парламенті – Г. М.). Почти конституционное большинство. Любой закон и любое решение мы можем принять без особых проблем. Правительство, министры – все это наше. Президент может всех их уволить и назначить новых. Один раз он это уже сделал. Но мы за год поняли, что имея такие возможности мы ничего радикально изменить в этой стране не можем.

   Поэтому перед очередными выборами нам приходится врать…, что реформы идут. Что мы уже например завершили децентрализацию в стране. И теперь у тебя, наш избиратель, есть все необходимое, что бы самому стать властью. Ведь впереди выборы в органы местного самоуправления и мы можем их прос…ать. Но мы не виноваты. Теперь ответственность на тебе. Теперь ты, простой украинец, действуй сам. Без нас. Поэтому мы и придумали такой вот слоган для нашей избирательной кампании (уже бояться використовувати виборче гасло 2019 року «Зробимо їх разом», тому під час місцевих виборів 2020 року обрали слоган «Україна – це ти!» з місцевою прив’язкою, наприклад: «Київ – це ти!», «Буковина – це ти!», «Чернівці – це ти!», «Митків – це ти!» – Г. М.): что это ты – наш избиратель – и есть каждый в отдельности взятый украинский город (й село не треба забувати – Г. М.). И что ты и есть Украина. А мы тут теперь ни при чем.

   В общем денег нет, а вы там держитесь (виділено Г. М)» (інтернет-видання «Цензор.Нет»: «Про слоган «Слуг народа», розділ «Блоги», 9 серпня 2020 року).

   Українці, не дозвольте «слугам» себе ще раз обдурити, як це, на жаль, сталося 2019-го року!

                                                    Адже за обманом слідує реванш…

   Моє дослідження «Від Януковича – до Зе, або Ось – ще й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!» якраз і свідчить про цей повзучий реванш: «…5 серпня 2020 року Зе видає Указ Президента України № 310/2020 «Про призначення О.Татарова (Татаров – людина колишнього Міністра внутрішніх справ України Захарченка – поплічника Януковича – Г. М.) Заступником Керівника Офісу Президента України»…, наплювавши на Майдан, на Революцію Гідності, на загиблих Героїв Небесної Сотні, на родини Небесної Сотні, на постраждалих і поранених майданівців, на усіх, хто на Євромайдані виборював гідне європейське майбутнє України, але іншого від людини, котра була байдужою до Майдану… годі було й очікувати…

   Від Януковича – до Зе – ось такий шлях, на жаль, проходить Україна, котрий є одним з результатів того, що дебіли обирають ідіотів, але нехай ідіоти не тішаться, бо їм все одно прийде політичний кінець!».  

   Еволюцію Зеленського можна описати формулою ЗеК – Зе – ЗеКу, де ЗеК, очевидно, – Янукович, а Ку – Кучма, який посприяв свого часу незаслуженій появі Януковича на високих державних постах України і був, що є символічним, у числі перших кадрових призначень Зе, котрий заступив на посаду Президента України 20 травня 2019 року, а 3 червня 2019 призначив Ку керівником української делегації в ТКГ, про що розповідає моя праця «Отаке воно «нове» обличчя нової влади Зе?!».

   Ще одним доказом реваншу служить замітка інтернет-ресурсу «Depo.Дніпро» «Зеленський представив опоблоківця кандидатом у мери Кривого Рогу» від 26 серпня 2020 року: «Партія «Слуга народу» висунула на посаду мера Кривого Рогу депутата обласної ради від партії «Опозиційний блок» (це – януковичівсько-регіоналівські недобитки, як і ОПЗЖ – Г. М.), генерального директора ПАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» Дмитра Шевчика. «Я впевнений що він переможе й Кривий Ріг підтримає», – сказав Зеленський (виділено Г. М.)».

   А журналіст Олексій Братущак на дане висунення відреагував наступним чином: «За що Зеленський так з рідним містом? На мера Кривого Рогу від «слуг» піде Дмитро Шевчик. Пишуть, що це від Ахметова. Але це не зовсім так. Шевчик – менеджер компанії Ахметова. Але він – людина бізнес-партнера Ахметова Вадима Новинського (виділено Г. М.). Там і побєдобєсіє на обличчі, і РПЦ мізків. Також Шевчик – депутат облради від Опоблоку. Після цього можна вже і Новинського брати до (парламентської – Г. М.) фракції «слуг». Ба більше, він міг би і очолити фракцію Зеленського. Бо досвідчений господарник…
   І ще одне. У Кривому Розі розпочався новий Зе-проект. Футбольний клуб «Кривбас» (ну, той, що перейменовано-віджатий «Гірник»). Так от. Під час останнього візиту в рідне місто Зеленський натякнув, що «Метінвест» Ахметова має вкластися в реконструкцію стадіону, на якому має грати «Кривбас». Такий собі чендж (обмін – примітка та виділення Г. М.).

   Колись Новинський вкладався в футбольний клуб «Севастополь». Ну і де тепер Севастополь? Я навіть не про клуб, а про місто. Спочатку заходить РПЦ та «полк побєди», ну а потім і всі інші прєлєсті «русского міра».
   От навіщо Зеленський так з рідним містом? (виділено Г. М.)» (Facebook: Oleksii Bratushchak, 31 серпня 2020 року).

                                                           Якби ж то тільки з рідним!

   Дніпровський міський голова Борис Філатов сигналізує: «Один мой старый товарищ сказал когда-то хорошую фразу: «Боря, ты – реальный везунчик, потому что с тобой воюют мрази и идиоты, которые, в принципе, ничего не могут тебе сделать, потому что они – мрази. И идиоты».

   Друзья мои, они – в агонии. Они придумали все, что могли: сфабрикованные уголовные дела, грязь в медиа, подкуп депутатов, ложь, проплаченные митинги, «активистов» и «общественников». Они – в агонии. Единственное, на что они остались способны – это кидаться зелёнкой))…

   Вы можете меня теперь только убить. Потому, что я никогда не позеленею. Как бы вам этого не хотелось. Вам, поганой падали, отдавшей мой родной Город на разграбление бандитам и олігархам…

   У них – агония. Зеленский и его партия продали списки «СН» и кандидата в мэры Нарику (місцевий «авторитет» – Г. М.) и Бене. Кандидаты в депутаты в Днепре от «зелёных» – это марионетки олигархов и бандитов…

   На каждой, каждой моей встрече присутствует одни и те же рожи: 9-й телеканал Бени и телеканал D1 Нарика, криминальная падаль, прикидывающаяся «патриотами», бывшие наркоторговцы и бывшие охранники «Эмиля», выродки и уголовная шелупонь. Все эти ублюдки известны полиции, но... (виділено Г. М.)» (Facebook: Borys Filatov, 5 вересня 2020 року).

   Борис Філатов продовжує: «Владимир Александрович (Зе – Г. М.) предложил соратникам по борьбе «обнулить «серые элиты на местах»и «преодолеть тяжёлое сопротивление региональных мафий». А по итогу от партии «Слуга народа» только на сегодняшний день на местных выборах баллотируются ДЕЙСТВУЮЩИЕ мэры следующих территориальных громад (виділено Г. М.): Арциз, Бершадь, Буча, Вараш, Вишневое, Владимировка, Ворожба, Заставна, Измаил, Ильинцы, Казанка, Казатин, Калуш, Корюковка, Костополь, Коцюбинское, Кролевец, Люботин, Новая Каховка, Нововолынск, Новоселица, Новый Буг, Обухов, Овруч, Очаков, Покров, Рогатин, Сквира, Теплодар, Чернеччина, Чугуев, Южное, Яготин. Все эти уважаемые коллеги пребывают во власти, как правило, уже не по одной каденции и очень мило состояли в партии регионов или «Нашем крае»…

   Ведь так получается, что если ты – действующий мэр или депутат и идёшь на выборы сам или со своей партией, то ты – «региональная мафия». А если ты – старый мэр или депутат, но идёшь от «Слуги народа», то уже не «мафия», а «новое лицо»…

   И опять я задаю свой традиционный вопрос: «Владимир Александрович, Вы реально держите всех нас за идиотов или сами прикидываетесь? (виділено Г. М.)» (Facebook: Borys Filatov, 23 вересня 2020 року).

   Та ще раз – Борис Філатов: «Уважаемый Владимир Александрович, прошу расценивать этот пост, как публичное обращение к Вам, как к Гаранту Конституции.

   Вглядитесь в лица этих людей – это опора Вашего режима (надає фото осіб характерної бандитської зовнішності – Г. М.). Да, да, именно Вашего режима беззакония и вседозволенности, которое творится в Днепропетровской области во время избирательной компании.

   Эти лица – это лица Ваших политических партнеров: Игоря Коломойского и Александра Петровского (Наріка – Г. М.). Людей, которым вы отдали на откуп франшизу своей политической партии «Слуга народа». Между прочим, партии власти.

   Эти лица – это лица телеканала, на котором Вы и никто другой, рассказывали годами будущим избирателям, какой Вы молодец и как измените страну.

   Сегодня эти лица, Ваши лица, действуют заодно. Лишь с одной целью – сорвать избирательную компанию в Днепре и области, дискредитировать политический процесс, запугать Ваших оппонентов, превратить жизнь огромной европейской страны в фарс.

   Админресурс, политически мотивированные уголовные дела, запугивание оппонентов, мегатонны лжи в медиа. Это все дело и Ваших рук, в том числе.

   Если Вы Гарант Конституции, настоящий, а не картонный, то вы обязаны прекратить беззаконне (виділено Г. М.). Вам просто достаточно снять трубку и позвонить. Своему партнеру Коломойскому. И своему Генеральному прокурору Венедиктовой и своему другу Баканову (Голові СБУ – Г. М.). И они вместо того, чтобы бегать по мэриям и коммунальным предприятиям с автоматами, должны просто обеспечить правопорядок и соблюдение закона во время избирательной компании.

   Вы унижаете ложью, уголовными делами, угрозами и зеленкой с нашатырем не меня. И даже не себя. Вы унижаете людей. Миллионный город да и всю Украину.Перестаньте прятаться и отмалчиваться. Вам должно быть стыдно (виділено Г. М.)» (Facebook: Borys Filatov, 8 жовтня 2020 року).

    Й завершальне повідомлення Бориса Філатова: «В продолжение темы. Только что… в Новомосковске банда Нарика, приехавшая на двух автобусах, устроила массовую драку (виділено Г. М.). Полицейскому из СОГ (слідчо-оперативна група – Г. М.) надорвали ухо и отняли камеру для фиксации нарушений. Возбуждёно уголовное дело… Зеленский молчит (виділено Г. М.)» (Facebook: Borys Filatov, 9 жовтня 2020 року).

                                 Натомість один зі «слуг» заговорив й зробив сенсацію!

   27 вересня 2020 року ІА «Interfax-Україна» на своїх веб-сторінках розмістило інформацію «Нардеп від «Слуги народу» Галушко заявив про вихід із партії»: «Народний депутат України від фракції «Слуга народу» Микола Галушко заявив, що виходить з партії (виділено Г. М.). У своєму відеозверненні, адресованому Президенту України Володимиру Зеленському, яке нардеп опублікував на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук (Народний депутат України – Галушко Микола Леонідович – Округ 97: «Звернення до Президента України! Про свавілля в керівництві партії «Слуга народу» – Г. М.) у суботу ввечері, Галушко заявив, що всі місця в списку «Слуги народу» в його окрузі продані, а заяви про боротьбу з корупціонерами і старими елітами залишилися тільки словами (виділено Г. М.).

   «Володимире Олександровичу (Зеленський – ІФ-У), в 2019 році я разом з вами йшов на вибори. Після обрання вас Президентом я йшов разом із вами на вибори до Верховної Ради України. Весь цей шлях пройшла зі мною команда однодумців, яка працювала за ідею, за зміну ставлення влади до людей. Минуло два роки, але, на жаль, нічого не змінилося», – сказав нардеп.

   Він додав, що при недавньому розподілі на райони, «виключно з політичним підходом, кулуарна політична гра керівництва «Слуги народу» ледь не знищила мій рідний Броварський район… А зараз на місцевих виборах всі місця в списках від партії «Слуга народу» були продані. І заклик йти на вибори боротися з корупціонерами і старими елітами, на жаль, просто слова. Для цього достатньо відкрити список кандидатів від партії «Слуга народу» в моєму окрузі. В таких політичних виборах ні я, ні моя команда брати участь не буде. Тому я, Галушко Микола Леонідович, офіційно заявляю про вихід з партії «Слуга народу», – наголосив він (виділено Г. М.)».

   Слова Миколи Галушко є підтвердженням сказаного народним депутатом України, колишньою «слугою народу» Анною Скороход ще 5 серпня 2020 року: «…к моему супругу приехал человек и попросил 20 000 $ в долг, которые ему необходимо заплатить за попадание в список на местную ОТГ от «Слуг народа» (виділено Г. М.). На следующей неделе необходимо приехать на собеседование, ответить на вопросы и привезти пакет. Ответы на вопросы есть. А пакета нет» (Telegram: Anna Skorohod, 5 серпня 2020 року). .

                                Тому народ починає насміхатися над «слугами народу»…
                   

                               

   Інтернет-видання «Житомир.info» 8 жовтня 2020 року своєю заміткою «В Житомирі поліція шукає замовників реклами з «тролінгом» президентської партії» повідомило: «Житомирський відділ поліції проводить слідчі дії за матеріалами досудового розслідування щодо розміщення зовнішньої реклами з «тролінгом» передвиборчих гасел президентської партії «Слуга народу» (виділено Г. М.)… У листі, фото якого надали редакції, зазначається, що розслідування проводиться за ст.170 КК України (Перешкоджання законній діяльності професійних спілок, політичних партій, громадських організацій), яка передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років».

                                                Хоча тут і без «тролінгу» все зрозуміло!
                  

                      Facebook: Геннадий Долежа: «Я один вижу в одном слове две ошибки?»,

                                                                 11 жовтня 2020 року.

                                        ОсвіДчеННі – неправильно, правильно –освічені.

                       

                          Іщенко замість покращення  екології хоче підвищувати  екологію.

                                

                            Це – Чернівці: якщо Зе-влада продовжуватиме так боротися

                                    з коронавірусом, як дотепер, то Covid  зробить нас!

                                                           Зображення надав Інтернет.

   Як бачимо, у кандидатів до реєстру «слуг народу» із грамотою не склалося. Й це далеко не поодинокі випадки!

                                                                   І на завершення…

   Народний депутат України 8 скликання Володимир Парасюк сказав: «Зеленський після виборів (25 жовтня 2020 року – Г. М.) маєш шанс побачити справжню реальність, але його оточення зараз робить все, щоб вона не була такою жорсткою. Тому й придумали опитування, яке є не нічим іншим як банальною політтехнологією для збільшення рейтингу. Чи в цьому є зрада? Не знаю чи зрада, але порушення закону і моральних принципів вільного волевиявлення точно є (виділено Г. М.).

   Їхнє опитування – це просто активізація тих виборців, які не дуже цікавляться політикою, але добре реагують на гучні й хайпові заяви. Тим більше, якщо це ще і Зеленський. Пофіг, що це популізм, але він такий гарний та солодкий. Чи це спрацює? Ні, не спрацює. Тому хочу розчарувати «великих» технологів. А знаєте чому не спрацює? Бо українське суспільство дуже швидко розвивається і не ведеться на таку пусту фігню. Так, такі ми є…

   Що ми можемо зробити з цим опитуванням? Ну, є два варівнти: або проігнорувати, або ні. Особисто я виберу третій: викличу поліцію, бо вважаю, що це заборонена агітація в день виборів. Й вам теж так раджу зробити (виділено Г. М.). Покарати нікого не покарають, але колективний протест дасть свій результат. Уявіть, якщо таких дзвінків буде мільйон, це ж свого роду теж якесь опитування. Одним словом робіть, як вважаєте за потрібне, але не ведіться на маніпуляцію.

   З цього всього єдине за чим шкода – це за втраченим часом і грандіозними можливостями. Думали, буде лев, а отримали заляканого, дезорієнтованого сліпого кота, який дуже любить, щоб його гладили.  Емоційне вигорання нашого Президента майже на межі. Його дурні ідеї та завчені темники роблять його слабким, передбачливим й по-спражньому смішним (як і показані вище агітаційні плакати його кандидатів – примітка та виділення Г. М.)» (Facebook: «Про опитування», 16 жовтня 2020 року).

   Але оце незаконне, оскільки порушує статті 19 й 106 Конституції України, Зе-опитування ще й демонструє підлизування Зе до виборців на тлі недолугої діяльності Зе-влади. А французький поет і філософ Поль Валері на подібне колись сказав: «Якщо хтось лиже тобі підошви, притисни його ногою, перш ніж він почне кусатися». Мало того, Зе заявив, що отакі «опитування», як він збирається зробити 25 жовтня 2020 року разом із місцевими виборами, можна проводити щотижня, бо ідей/тем для них є дуже багато. На що той же Поль Валері свого часу зауважив: «У серйозної людини небагато ідей. Людина з безліччю ідей ніколи не буває серйозною». Несерйозність же ж самого Зе та його нездатність до президентської діяльності є очевидними, адже замість безглуздого «опитування» Зе достатньо просто внести відповідні законопроекти до парламенту, оскільки виборці зокрема й на це його уповноважили, і переконати свою Зе-монобільшість підтримати їх, тільки й усього, і підтверджуються вони так само ще й моєю дослідницькою працею «Хто править Україною, або Українці, ви здуріли?!».

   Українці, думайте!

   Українці, будьте пильними!

   Українці, будьте розумними!

   Українські виборці, не голосуйте за різноманітне сміття, про котре я говорив угорі, щоби потім не розчаровуватися в своєму виборі, а голосуйте під час усіх виборчих кампаній, включаючи місцеві вибори 25 жовтня 2020 року, завжди так, наче від цього залежатиме жити вам чи не жити у вільній, демократичній, незалежній, правовій, процвітаючій, європейській та євроатлантичній Україні, адже НАТО і ЄС – це порятунок нашої рідної Батьківщини від зазіхань вічно ворожої РоССіі, це повернення України до свого рідного європейського дому, це наше гідне життя в сім’ї дружніх, заможних, західних демократій!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте