СБУ – це Служба безпеки Вітчизни чи Служба безпеки олігархів, брехунів і шльондр?!

   Служба безпеки України (СБУ) = Служба безпеки олігархів (СБО) = Служба безпеки брехунів (СББ) = Служба безпеки шльондр (СБШ), тобто СБУ = СБО = СББ = СБШ?!

   Чому я так ставлю питання, стане зрозумілим далі…

   А тепер – фактаж.

   В Україні сталася безпрецедентна подія!

   Міністр юстиції України Денис Малюська повідомив: «Імхо (правильно – ІМГО – абревіатура, котра походить від англійської IMHO – In  My  Humble  Opinion  (на мою скромну думку) або In  My  Honest  Opinion  (відверто кажучи) – Г. М.) один з найбільших зашкварів у історії судової влади України відбувся сьогодні в Печерському суді у виконанні судді Вовка.

   Суд задовольнив заяву «британських компаній» (афілійованих з братами Суркісами) та у якості ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОЗОВУ і БЕЗ розгляду справи по суті ухвалив стягнути з «Приватбанку» близько 9 МІЛЬЯРДІВ гривень…

   Ключове  – суд БЕЗ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ ПО СУТІ стягнув мільярди гривень з державного банку.

   Без встановлення того, чи дійсно ці кошти «Приватбанк»  винен.

   Без встановлення того, чи не спливла давність.

   Без встановлення будь-яких фактів у справі (виділено Г. М.).

   Впевнений, справедливість у справі буде відновлено. Але як після цього відновлювати довіру до судів?» (Facebook: Denis Malyuska, 2 вересня 2020 року).

   На що керівник громадської організації (ГО) «Центр протидії корупції» (ЦПК) Віталій Шабунін зауважив: «Нагадаю, що чорт Зеленського на чолі СБУ бігав Суркіса (Григорія Михайловича, коли він святкував своє 70-річчя 4 вересня 2019 року, – олігарха, старшого із двох рідних братів Суркісів, молодший – Ігор Рахмільович, власник та президент футбольного клубу (ФК) «Динамо» (Київ); обидва колишні чільні представники сумнозвісної СДПУ(о): мої роботи «Маніфест порядності» й «Або незалежність, або олігархи!» про подібних «діячів» розповідають – Г. М.) з днем народження вітати.

   Нагадаю, що чорт Зеленського на чолі СБУ вже півроку блокує підозри по справі «Приватбанку» Коломойського (висвітленій моєю статтею «Націоналізація неплатоспроможного «Приватбанку». Хто відповідатиме за його банкрутство?» – Г. М.)

   І, звичайно, Зеленський – чесний хлопець, просто усього цього не розуміє. Обманюють, бачите, всі його (виділено Г. М.)…» (Facebook: Vitaliy Shabunin, 2 вересня 2020 року).

   А я нагадаю, що Григорій Суркіс є народним депутатом України від партії «Опозиційна платформа – За життя» («ОПЗЖ», а по суті – «ЗаЖОПа», де зібралися всяка шобла, регіоналівська шваль та януковичівські проросійські недобитки) й членом цієї партійної шайки, будучи 17-м номером у її списку на позачергових парламентських виборах 2019 року: моя публікація «Про результати позачергових парламентських виборів – попередньо, або Україна – остров нєвєзєнія?» розказує чим вони закінчилися. Але ж Зе і Баканов закривають на це очі.

   Так само Зе й Баканов закривають очі на шкідницьку діяльність мутного кадра, змальованого моїм аналітичним матеріалом «Who  are  you, Mister  чи все ж таки господін Єрмак, або Протоколи нєукраінскіх мудрєцов».

   Й тут – брехня і брехуни – у владі!

   Одні Зе-можновладці безсоромно брешуть, замилюючи брехнею очі українському суспільству та одночасно видаючи її йому за правду, а інші – вдають, що це правда, бо їм самим дана брехня вигідна, але одні й другі разом мають українських людей за ґоїв-дебілів, як сказане демонструє моя праця «І ще «нові» обличчя нової влади Зе, або Зе має українців за ґоїв-дебілів!». Й так буде до тих пір, доки дебіли, що маємо зараз згідно мого дослідження «Дебіли обирають ідіотів!», не порозумнішають і не перестануть обирати ідіотів у владу, унеможливлюючи таким чином ситуацію, коли «Ідіоти керують дебілами!», як є нині!

   Так само Зе й Баканов закривають очі на гіркі реалії, описані моєю аналітичною статтею «Юний «совок» согрєваєтся в постєлі с Єкатєріной Варнавой, або Ось – і ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!».

   Так само Зе й Баканов закривають очі на неподобства владної кадрової політики, показаної в моїй дослідницькій роботі «Від Януковича – до Зе, або Ось – ще й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів».

   А я ще нагадаю, що у своєму матеріалі «Брехлива Зе-еволюція: від пінгвінів – до бактерій, мікробів і порожнього місця в історії…» я продемонстрував, як народний депутат України від Зе-партії «Слуга народу», правда вже виключений з її парламентської фракції, Ґео Лерос надзвичайно «схвально» охарактеризував чорта Зеленського, а за сумісництвом – Голову СБУ, Івана Баканова й самого Зе, за що, власне, і був швиденько виключений із фракції «СН», де, як тепер стало зрозуміло, не терплять жодної, хай навіть і обґрунтованої, критики на адресу своїх вождів…  

   До котрих пір перелічене вище свинство Зе-влади продовжуватиметься?! 

   Далі буде...

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте