Брехлива Зе-еволюція: від пінгвінів – до бактерій, мікробів і порожнього місця в історії…

   Свого часу в своєму фотоесе «Дарвін помилявся?» я демонстрував еволюцію від щура до начебто людини або навпаки та від собаки до начебто людини чи навпаки… Якщо хтось призабув, нагадую: Чарлз Роберт Дарвін – англійський вчений, мандрівник, натураліст, автор книги «Походження видів шляхом природного добору або збереження обраних рас у боротьбі за життя», котра побачила світ 24 листопада 1859 року, – дотеперішньої основи наукової теорії еволюції.

   Але в наш час віднайшлася настільки розумна людина, що вирішила вдосконалити вчення Дарвіна й заявила про походження пінгвіна від людини, тобто про еволюцію людини до пінгвіна: якщо комусь не віриться, то прошу звернутися до мого дослідження «Обличчя Зе», котре розкриває суть означеного вдосконалення Дарвінівської теорії. Цією людиною виявився Зе, якого я за «видатне наукове відкриття» назвав головним пінгвіном України.

   Та Зе на цьому вирішив не зупинятися…

   Хоча перш, ніж перейти до подальших Зе-«відкриттів», для кращого розуміння їхньої суті треба почати з оцього «відкриття»…

                                               «Можна довго обманювати небагатьох,

                                            можна недовго обманювати  багатьох, але

                                                  неможливо довго обманювати всіх»

   27 серпня 2020 року народний депутат України від Зе-партії «Слуга народу» Ґео Лерос, розпочавши політичну пристрілку по цілі, за котру він обрав Зе через його різноманітні «наукові відкриття», написав: «Ещё на президентских выборах (2019-го року – Г. М.) ходил слушок, что в Зе-команде есть деньги одиозного таможенного владыки Калетника  (комуністично-регіоналівського покидька, пов’язаного з Павлюком – Г. М.), но эта информация всячески опровергалась.

   Во время парламентских (позачергових виборів теж 2019-го року – Г. М.)  уже говорили, что в списке «СН»  через Павлюка зашли люди Калетника, но эта информация утонула в общем информационном болоте.

   Сейчас Павлюк (Ілюша «Курятник» із Чернівців – Г. М.)  занялся местной кампанией (місцевими виборами 2020 року – Г. М.)  «СН», а люди Калетника взяли таможню, так сказать,  ресурс.

   19 августа Кабмин уволил Главу таможни и поставил без конкурса такого себе Павловского, обычную ширму, которая на следующий день подала Минфину список из 15 руководителей таможни, которых считают людьми Калетника-Романенко. В этот же день Министр финансов Марченко всех согласовал (!), а 21 августа их Павловский назначил. Акцентирую, тут не до конкурсов на таможню и налоговую, карантин же!!! Теперь все пишут, что в списке Калетника назначены разные черти, люстрированые, коррупционеры, бандиты и конечно же люди Ермака…  И главное, такое блдство со «смотрящими» везде, а все ниточки  –  в ОПУ  (виділено Г. М.).

   Подитожу словами Линкольна (16-й Президент США Абрагам (Авраам) Лінкольн – Г. М.): «Можно долго обманывать немногих, можно недолго обманывать многих, но нельзя долго (бесконечнообманывать всех»  (Facebook: Geo Leros; виділено Г. М.).

   Тепер продовжимо оцим опусом, де вже говориться про окремі Зе-«відкриття»…

                                                  «Вони – мікроби, вони – бактерії…».

                                                      Вони – порожнє місце в історії…

   31 серпня 2020 року Зе виступив на з’їзді своєї Зе-партії «Слуга народу», сказавши наступне: «Рік тому – у перший день вашої (нашої) роботи під куполом – я сказав, що ця Верховна Рада України точно увійде в історію (мій аналітичний матеріал «Про результати позачергових парламентських виборів – попередньо, або Україна – остров нєвєзєнія?» якраз розповідає про цей парламент 9 скликання – Г. М.). Правда, є два варіанти: як парламент, який зробив все, що не зробили всі політики за 28 років; або як парламент, який проіснував найменше. Чи можна сказати, що ви пройшли перший шлях? Поки що ні. Але ключове слово – поки що. Чи можна сказати, що ви рухаєтесь до другому сценарію? Поки що теж ні, слава Богу. Але ключове – поки що (й тут моя стаття «Чому Зе каже неправду Україні?» розкриває пов’язану із обраною 2019-го року Верховною Радою України брехню – Г. М.)

   Багато зроблено та розслаблятися рано. Але багато чого і не зроблено, тому теж розслаблятися рано…

   Це був яскравий, насичений, але дуже непростий рік… Але ми вистояли. І ви вистояли. Згадайте скільки дійсно було бруду і брехні на вашу адресу. Вас називали і «зеленими кнопочками» і «шаленим принтером», – я пишаюся цим. Говорили, що до влади прийшли тамади, то говорили про фотографів – все це не згадають ніколи наступні покоління. Залишаться тільки наші справи і наші з вами результати (про ці результати роботи Зе-парламенту 9 скликання розповів 2 вересня 2020 року на своїй  Facebook-сторінці КОМІТЕТ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ у замітці «За рік в турборежимі Рада прийняла менше законів, ніж попередники, – КВУ»:  «Комітет виборців України порівняв кількість прийнятих законів за перший рік роботи народними депутатами  України  VIII та IX скликань. Для ВР VIII скликання це період роботи із 27 листопада 2014 по 27 листопада 2015 року, ВР IX скликання – із 29 серпня 2019 по 29 серпня 2020 року. За даними КВУ в перший рік роботи народні депутати  України  IX скликання прийняли 264 закони, депутати VIII скликання – 330. Таким чином показники законодавчої продуктивності роботи депутатів попереднього скликання є вищими.
   Також депутати VIII скликання зареєстрували більше законопроектів: 4,8 тис. проти 3,4 тис. у депутатів IX скликання. Абсолютну більшість проектів зареєстрував уряд.

   У депутатів обох скликань майже однакова кількість проведених пленарних засідань: 122 у депутатів VIII скликання та 117 у депутатів IX скликання.

   За словами голови КВУ Олексій Кошеля: «Навіть в умовах турборежиму кількість прийнятих законів парламентом цього скликання є нижчою, аніж у їх попередників. Пандемія і перебування Верховної Ради  України  фактично на карантині не має жодного відношення до низьких показників роботи. Кількість пленарних засідань цього парламенту і попереднього фактично однакові. Єдине пояснення – турборежим виявився широко розрекламованим міфом» – виділення й примітка Г. М.)…  

   Так, деякі люди, на жаль, забули, як вони сюди (до Верховної Ради – ред.) потрапили і для чого. Це теж є. Вони – мікроби, вони – бактерії (виділено Г. М.) у вашому здоровому організмі, але, на щастя, їх дуже мало, і вони слабкі. І я впевнений, що ми не помітимо їх на шляху до успіху. І їх ніколи не згадає історія, навіть не згадає їхні імена (іншими словами, Зе назвав їх порожнім місцем в історії – виділення та примітка Г. М.)…» (інтернет-ресурси «Букви»: «Зеленський заспокоїв «слуг народу»: підстав для розпуску Ради поки що нема», 31 серпня 2020 року та «Цензор.Нет»: «Зеленський – «слугам народу»: вас називали «зеленими кнопочками» і «принтером» – я цим пишаюся», 31 серпня 2020 року; «ТСН» «1+1»: «Зеленський різко розкритикував окремих нардепів і назвав їх «мікробами» та «бактеріями», 31 серпня 2020 року).

   Й ще раз продовжимо оцією промовою, де, власне, вже йдеться про майже весь спектр Зе-«відкриттів»…

                                                «Пане Президенте, …ви… стали стали

                                                        «порожнім місцем в історії»…

   А у своєму виступі з парламентської трибуни 1 вересня 2020 року той же Ґео Лерос, вже політично розстрілявши Зе, заявив: «Мені очевидно, що країна рухається в прірву, а у нас досі не з’явилось ніякої державної стратегії, бодай якогось плану на майбутнє (виділено Г. М.).
   Соромно, але єдиним «стратегічним» документом, який може пояснити куди і як Україна буде рухатись, доводиться вважати програму кандидата Зеленського на сайті ЦВК.

   Давайте підведемо підсумки, чим країна мрій під назвою «Зробимо їх разом» (Зе-гасло президентських і парламентських виборів 2019-го року – Г. М.)відрізняється від сумної реальності «Україна – це ти!» (Зе-гасло місцевих виборів 2020-го року – Г. М.).

   Замість обіцяного «зняття недоторканності з Президента, депутатів та суддів», вразливими зробили тільки депутатів з опозиції.

   Обіцянки «жодних корочок» та «телефонного права» виявилось, що не стосуються керівництва Офісу Президента,  яке користується номерами прикриття для своїх приватних авто, а сам Єрмак телефоном роздає вказівки проти кого відкривати справи, а які закривати, кого призначати на державні посади, а кого звільняти!

   Судова гілка влади таки стала «прислужником Президента», навіть у рейдерському захопленні НАБУ  (воно, між іншим, займається справами незаконного збагачення високопосадовців, про що мовить мій матеріал «Розкоші й злидні українських куртизанок можновладців…», тому є ласим шматком для Зе-влади – Г. М.).

   Зеленський декларував:  «Здача національних інтересів не може бути предметом жодних перемовин». Сьогодні це звучить як знущання, коли Офіс Президента очолює пан Єрмак – агент ГРУ  (Главноє развєдиватєльноє управлєніє – нині просто Главноє управлєніє – Гєнєрального штаба Вооружонних Сіл РоССіі – россійская воєнная развєдка – Г. М.)  Російської Федерації (моя дослідницька праця «Who  are  you, Mister  чи все ж таки господін Єрмак, або Протоколи нєукраінскіх мудрєцов»  детально змальовує його портрет – Г. М.), який через Кравчука та Фокіна  (про них ідеться в моїй роботі «Й ще одне «нове» обличчя нової влади Зе!» – Г. М.) тестує заплановану зраду, щоб у  будь-який момент їх можна було списати на маразм.

   Боротьба з кумівством (продемонстрованим моїми статтями «Китаєць, ні – калмик, або Хто кому Зе чи Пе…» та «І ще «нові» обличчя нової влади Зе, або Зе має українців за ґоїв-дебілів!» – Г. М.) закінчилась ледве не в перший день з призначенням кварталівця Баканова головою СБУ, який за протекцією Зеленського взяв під контроль тіньову економіку, очолив незаконний обіг спирту, наркотиків, контрабанду, торгівлю з ОРДЛО, рекет та рейдерство бізнесу. Процитую Зеленського:  «Органи правопорядку повинні припинити займатися економічним тиском на бізнес. СБУ не буде займатися  економічними злочинами». Виявляється,  буде, бо це вигідно!

   На додачу Президент призначив сестру своєї сусідки, на яку записаний його маєток в Італії, керувати Антимонопольним комітетом, який покликаний створити обіцяну свободу конкуренції.

   Замість енергонезалежності, уряд відключає енергоблоки АЕС (належать державі – Г. М.), щоб головний олігарх країни (мабуть має на увазі подєльніка Януковича Ахмєтова – Г. М.)  не втратив статусу одного з найбагатших мільярдерів Європи, при цьому нанесені ним збитки в розмірі 39 млрд грн від «Роттердам+» (про цю формулу можна дізнатися із моєї аналітичної публікації «Хто винен?» – Г. М.) стали мінусом у кишені кожного українця (виділено Г. М.).

   Перейдемо до «нульової толерантності до корупції» та те, що «викривач корупції перебуватиме під захистом». В цій країні тільки Зеленський виявився толерантний до того, що Керівник Офісу Президента – це головний корупціонер в державі та очолює інститут «смотрящіх»  часів Януковича, але самого  бажання Президента виявилось достатньо, щоб ОПГ  (організованная прєступная группіровка – Г. М.)  Єрмака безкарно грабувала  країну!

   Підкажіть, а де обіцяні «відкриті конкурси на державні посади»?  Натомість, люстрованих зашкварених махрових корупціонерів без конкурсу призначають на митницю, податкову та всі інші корупційні годівниці, прикриваючись коронавірусом.

   А як може бути по-іншому, якщо замість обіцяних нових облич до влади прийшли люди клану Януковича (підтверджуючі це факти наведені в моїх дослідженнях «Ще одне «нове» обличчя нової влади Зе!»  і «Від Януковича – до Зе, або Ось – ще й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!»– Г. М.), який тепер очолюєте ви, пане Президенте, я вас з цим вітаю!

   Ви несете персональну відповідальність за переслідування громадських активістів, журналістів та опозиційних організацій.

   І я не буду перераховувати цілу купу задекларованих  реформ, які обіцяли виконати в програмі (а вийшло отак, як каже моя робота «Ідіоти керують дебілами!»  – Г. М.), бо очевидно, що ви так далекі від інтересів українців, як Єрмак від боротьби з корупцією.

   Але давайте чесно: хто такий Єрмак без Зеленського? Це ж насправді свідомий вибір Президента доручити йому виконувати всю його брудну корупційну роботу.  Невже Єрмак не погоджує з Президентом «смотрящіх»?  Чи Зеленський не знає,  які міністри прислуговують яким олігархам?

   Пане Президенте, погодьтесь, ви не стали воювати зі старою системою, ви просто з нею злились.

   Саме ви своїми «мікробами та бактеріями» брехні заразили цілу країну (чого тільки варта проблема, описана у моїй публікації «Юний «совок» согрєваєтся в постєлі с Єкатєріной Варнавой, або Ось – і ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!» – Г. М.), згаяли шанс великої держави, обмінявши його на конверти від олігарха (свою справжню сутність Зе вкотре показав у ситуаціях, про котрі розказують мої матеріали «Яке ж Зе-лицемірство!» і «Нагородження непричетних, або Ось – ще, ще й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!» – Г. М.).

   Ви здали країну в оренду цим олігархам, чим самі собі підписали вирок та стали «порожнім місцем в історії».

   Вже зрозуміло, не буде ніяких посадок, скоро українці остаточно визначаться, що не хочуть зустрічати з вами наступну весну.

   У мене тільки одне питання до вас, пане Президенте:  вам не соромно?!  (виділено Г. М.)» (Facebook: Geo Leros).

   Як видно, Лерос сказав майже про всі Зе-«відкриття», котрі я відкрив ще раніше…

   А відносно сорому в цьому випадку на Буковині кажуть, що йому (їй) так соромно, як тій кобилі, що воза перевернула, тягнучи його.

   Отака от вийшла брехлива Зе-еволюція: від пінгвінів – до бактерій, мікробів і порожнього місця в історії й немає на то ради, бо «Брехуни – у владі, або Ось – ще, ще, ще й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!», як свідчить дана моя праця…

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте