Брехуни – у владі, або Ось – ще, ще, ще й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!

   26 серпня 2020 року Офіційне інтернет-представництво Президента України оприлюднило інформацію «Президент України провів телефонну розмову з Державним секретарем США» (наводжу увесь текст): «Президент України Володимир Зеленський і Державний секретар США Майк Помпео обговорили в телефонній розмові актуальні питання двосторонньої співпраці, процес мирного врегулювання на Донбасі, а також обмінялися думками щодо ситуації в Білорусі.

   Майк Помпео привітав Україну та весь український народ з 29-ю річницею незалежності.

   Володимир Зеленський відзначив важливість фінансової допомоги від США для підтримання стабільності економіки й державних фінансів України.

   Глава держави наголосив на винятково важливому значенні для України співпраці зі США у сфері безпеки та вжиття заходів для забезпечення її реалізації.

   Президент поінформував Державного секретаря про зусилля української сторони для досягнення прогресу у мирному врегулюванні ситуації на Донбасі та подякував за незмінну підтримку США суверенітету й територіальної цілісності України (виділено Г. М.). «31 день триває режим «тиші» на Донбасі. На щастя, бойові втрати серед наших військових відсутні. Це стало можливим і завдяки нашій роботі, і завдяки підтримці – Європи й вашій», – додав Володимир Зеленський.

   Держсекретар Майк Помпео привітав це досягнення й відзначив, що Україна має двопартійну підтримку США (виділено Г. М.).

   Співрозмовники обмінялися думками з низки міжнародних питань, зокрема в межах обговорення ситуації в Білорусі.

   «Головне, щоб у Білорусі стабілізувалася ситуація, щоб було мирне врегулювання. Україна ніколи не втручалася й не планує втручатися у вибори будь-якої держави», – наголосив Володимир Зеленський. Він також висловив надію, що воля білоруського народу буде реалізована найближчим часом (в цьому контексті цікаво буде дізнатися, як Бєларусь, так правильно, під керівництвом авторитарного кривавого правителя Аляксандра Лукашенкі «підтримує» Україну на міжнародній арені, зокрема в ООН, про що розповідають два мої матеріали «Меморандум — Резолюція — Постанова — Заява = ?» та «Не ваше собаче діло!» – Г. М.).

   Крім того, Президент зауважив, що не допустить будь-якого втручання України в американський виборчий процес, і будь-які спроби окремих політиків зробити певні заяви мають чітко виражений провокаційний слід спільних супротивників України та США (виділено Г. М.).

   Володимир Зеленський відзначив, що більш детально деякі питання двосторонніх відносин він обговорить із заступником Державного секретаря США Стівеном Біганом під час зустрічі у Кривому Розі».

   Згодом, 30 серпня 2020 року телебачення (ТБ) «Суспільне» на своєму веб-сайті розмістило допис «Помпео висловив Зеленському стурбованість наміром Китаю придбати «Мотор Січ», де сказано наступне: «Держсекретар США Майк Помпео висловив стурбованість через інвестиції Китаю в український промисловий сектор, зокрема, намірами придбати підприємство «Мотор Січ». Про це йшлося в ході телефонної розмови Помпео і Президента України Володимира Зеленського.

   «Держсекретар Помпео підняв питання про побоювання США з приводу згубних інвестицій КНР в Україну, включаючи зусилля Пекіна з придбання виробника двигунів «Мотор Січ», – повідомляє Держдеп США.

   Раніше (як бачимо вище – Г. М.)  пресслужба Зеленського не повідомляла про те, що Держсекретар США говорив про «Мотор Січ» (виділено Г. М.).

   Що відомо.

   Запорізький завод бізнесмена В'ячеслава Богуслаєва «Мотор Січ» – один із провідних світових виробників двигунів для авіаційної промисловості.

   25 серпня 2019 року директор зі зв'язків з громадськістю ВАТ «Мотор Січ» Анатолій Малиш повідомив, що китайські Skyrizon  і Xinwei  Group  вже подали на узгодження в Антимонопольний комітет України угоду з купівлі понад 50% акцій «Мотор Січі».

   Голова Антимонопольного комітету Юрій Терентьєв допускає можливість потрапляння «Укрборонпрому» під санкції США через операції із купівлі «Мотор Січі» спільно з китайськими компаніями Skyrizon  і Xinwei  Group (виділено Г. М.)».

   А ось, що було сказано дослівно у повідомленні Дежавного департаменту США «Secretary Pompeo’s Call with Ukrainian President Zelenskyy» («Телефонна розмова Державного секретаря США Помпео із Президентом України Зеленським») за 29 серпня 2020 року згідно офіційної інтернет-сторінки Дежавного департаменту США (Офіс речниці: виклад змісту з посиланням на речницю Державного департаменту США Морган Ортаґус), котре цитує «Суспільне»: «Державний секретар США Майкл Р. Помпео провів телефонну розмову із Президентом України Володимиром Зеленським 26 серпня. Держсекретар привітав народ України з нагоди Дня Незалежності України 24 серпня та підкреслив, що Сполучені Штати й надалі підтримуватимуть український народ, щоб просувати верховенство права, сприяти економічному зростанню, залучати іноземні інвестиції і подолати хронічну корупцію, яка обмежує потенціал України. Державний секретар США Помпео висловив побоювання США щодо згубних інвестицій КНР в Україну, включаючи зусилля Пекіна придбати виробника двигунів «Мотор Січ» (виділено Г. М.). Держсекретар Помпео та Президент Зеленський також обговорили події у Білорусі, поточні зусилля України в боротьбі з COVID-19 й питання дипломатичного врегулювання агресії Росії на сході України і відновлення українського суверенітету та територіальної цілісності у Криму» (переклад із англійської Оксани Манчуленко).

   Що ж після цього скажеш? Лише одне! Зе-влада бреше, бо брехуни – у владі!

   Свого часу в своїй статті «Догрався!» я писав про безвідповідальні брехливо-популістські дії відносно ЄС одного, вже колишнього, чільного державного і політичного діяча Великої Британії, а саме Девіда Кемерона, котрі, зрештою, й привели його до вимушеної відставки з поста Прем’єр-міністра та руйнування багаторічної успішної політичної кар’єри. Одним словом – догрався!

   Зе-владні брехуни, брешучи Українському народові, як у даному випадку із ПАТ «Мотор Січ», теж дограються, як догралися Девід Кемерон і Віктор Янукович, про котрого розповідає моє дослідження «Від Януковича – до Зе, або Ось – ще й ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!»  разом із Володмиром Зеленським!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте