«Потому, потому, что ви – здебільшого дебіли…», або Пєсєнка про любітєлєй Зе! Ч. 2

   Читайте початок статті.

                                                     Зе каже, що має чим думати, але

                                            рівень життя українців свідчить про інше…

   А як же інакше думати, коли Зе нервово відреагував на заяву Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ (англійською UNICEF United  Nations  Childrens  Fund),  котрий заявив, що 6 мільйонів жителів України можуть опинитися за межею бідності, відповівши на дане твердження наступне: «Це не зовсім адекватна (у хорошому сенсі) інформація про Україну. 

   …Здається, оцінюються всі люди, які отримуватимуть 5 – 6 тисяч гривень. І вони вважають, що вони бідні. Так – це дуже маленька зарплата у порівнянні з європейськими чи американськими стандартами. У них 250 доларів – це мізерні зарплати. У нас – це теж маленька зарплата, але не є бідністю» (інтернет-видання «Економічна правда» («ЕП»): «Зеленський про українців за межею бідності: 250 доларів – це маленька зарплата, але не бідність», 20 травня 2020 року).

   Якщо Зе такий розумний та має чим думати, то нехай сам живе на   6 тисяч гривень  щомісячно: дивишся, може й почне думати…

   А може вже і «почав», бо посперечався з журналісткою телеканалу «NewsOne» Діаною Панченко, котра запитала, чому не настав обіцяний владою кінець епохи бідності: «Кінець епохи бідності в Україні стовідсотково не настав. Він не може настати, коли криза у світі (криза – у головах Зе-влади, підтвердженням чому є показана мною вище ситуація із ВВП і економічний спад, який почався в Україні задовго до епідемії коронавірусу – Г. М.). Ви канал «NewsOne»? Вас можна дивитися, а слухати вас важко. «NewsOne», 112 канал і канал «ZIK» (всі вони є проросійськими та контролюються кумом Путіна, російським холуєм Віктором Медведчуком, а сам Зе ніяк не реагує на його шкідницьку промосковську діяльність – Г. М.) Коли ви отримали бідну країну, ви повинні робити кроки, повинні її змінювати, і це буде, ми боремося за це. У нас немає просто так грошей, вони не падають з неба (під час президентських перегонів Зе так не говорив – виділення й примітка Г. М.)… Нам потрібен мільярд доларів, щоб трошки допомогти бідним людям. Ви знаєте, що телевізійні канали, а я маю 20 років досвіду в цьому, ви ще тоді дитиною були, так от, я повністю розумію бюджети телевізійних груп… Зараз… десь мільярд, може мільярд і сто мільйонів витрачають власники телеканалів, щоб робити контент (вміст, наповнення – Г. М.), який впливає на політичну ситуацію в країні. Це не рекламні гроші. Це з їхніх бізнесів. Так ось, я думаю, щоб допомогти бідним, треба починати з себе. Щоб допомогти бідним, власникам телеканалів потрібно витрачати гроші не на контент проти влади, а на допомогу бідним людям» («УП»: «Зеленський пояснив, чому не настав кінець епохи бідності в Україні» + «OBOZREVATEL»: «Платіжки стали меншими, але епоха бідності триває: Зеленський посперечався з журналісткою на своїй пресконференції», 20 травня 2020 року).

   Зе дуже правильно сказав, що багатіям, аби допомогти бідним, «треба починати з себе», але далі одразу уточнив, що це стосується лише власників телеканалів, критичних до Зе-влади (видно, що не любить критику), забувши чомусь про самого себе доларового мільйонера і тих багатіїв-олігархів, зокрема поплічника Януковича Ріната Ахмєтова, телеканали котрих вилизують Зе з усіх боків.

                                                   Які ж іще висновки можна зробити

                                                після спілкування Зе із журналістами?

   1. Вебсайт «Еспресо» 20 травня 2020 року опублікував міркування телеведучого Віталія Портникова: «Весь «сухий залишок» пресконференції Володимира Зеленського, присвяченій першій річниці його інавгурації, – декларація його готовності балотуватися на другий термін.

   Таким чином, «обнулилася»  ще одна обіцянка Зеленського, яку він давав під час передвиборчої кампанії. Тоді Зеленський запевняв співвітчизників, що не зацікавлений у владі і йде на один термін (виділено Г. М.).

   Але вже у цей момент було ясно, що колишньому телевізійному коміку (котрий цинічно насміхався з України, що показано в моєму дослідженні «Зе чи Пе?» – Г. М.) сподобається перебування в офісі голови держави і він не зможе так швидко від цього відмовитися. Тому, що Зеленський сприймає свою президентську діяльність як продовження телевізійного серіалу – рейтинги, софіти (спеціальне обладнання для освітлення – Г. М.), всенародна популярність і ніякої відповідальності.  Відповідальність – вона на інших. Саме тому Зеленський не обіцяє співгромадянам кадрової стабільності. Тому,  що якщо він збирається балотуватися знову, йому необхідно постійно, за взірцем Лукашенка (Президент Бєларусі, про котрого розповідає моя публікація «Не ваше собаче діло!»  – Г. М.), «перетрахівать»  український уряд, проводити дострокові парламентські вибори (що вони дали Україні, демонструється у моїй праці «Про результати позачергових парламентських виборів – попередньо, або Україна – остров нєвєзєнія?»  – Г. М.), змінювати керівників Генеральної прокуратури (моя аналітична робота «Рябошапці – по шапці!»  про це розповідає: Рябошапка зганьбився у справі обміну заручниками і, я вважаю, дійсно мав піти геть, але навіть виконання цих недоречних Зе-забаганок не врятувало його від звільнення Зе – Г. М.)  та інших силових структур. Тому,  що саме ці люди будуть винні в тому, що у Зеленського нічого не виходить. А ще – «кадровий голод», яким тепер пояснюється хронічна нездатність очільника держави до підбору професійних кадрів (з допомогою моєї дослідницької статті «І ще «нові» обличчя нової влади Зе, або Зе має українців за ґоїв-дебілів!»  розкриваються очі на цей підбір – Г. М.). А ще – медіа (ЗМІ – Г. М.), які не можуть оцінити наміри чесної людини, яка вболіває за країну. А ще...

   Це – класична поведінка популіста, який завдяки щасливому для себе збігу обставин, олігархічній солідарності та суспільній деградації (дебілізму – Г. М.)  стає на чолі країни. При такому підході до управління – якщо ще й враховувати, що прихильники Володимира Зеленського дійсно відносяться до нього як до «свого хлопця», якому все заважає здійснити зміни, про зміст яких не знають ані сам Зеленський, ані його виборці – можна зберегти високий рейтинг. Можна зберегти довіру.

   А ось країну можна втратити (виділено Г. М.)» («Віталій Портников: можна зберегти довіру, але втратити країну»).  

   2. Колишній російський політв’язень Олег Сенцов констатує: «Всі п’ять років ув’язнення в Росії я дивився пресконференції Путіна (публікації «Подякуймо Путіну…» і «Московітскій дружбан – собача людина чи людина-собака, або Homo putinu  мого авторства дають йому детальну характеристику – Г. М.). Це був добре зрежисований театр пафосу та брехні, де єдиним цікавим персонажем був Цимбалюк (Роман Цимбалюк – український журналіст, власний кореспондент (власкор) агенції «УНІАН», акредитований у РоССіі – Г. М.), який з року в рік запитував у головного актора, коли звільнять українських полонених.  

   Сьогодні я мав нагоду побачити,  так би мовити,  місцеву постановку. Звісно, що вона дуже відрізнялась від московського шматка лакованого лайна, була більш демократичною та з претензією на щирість. Саме так, не справжньою щирістю, а лише претензією на неї сьогодні Володимир Зеленський зустрів журналістів. Багато незручних представників ЗМІ не були акредитовані, але більшість незручних питань була все ж таки задана…  Це усе походило на якесь петляння, яке потім переходило в суперечки з журналістами, і, на  жаль, рівень цього спілкування знижував сам Президент. За підсумком: ні суті, ні поваги, ні визнання помилок. Зате ми побачили, як насправді працює керівництво нашої країни: прессекретар вказує,  що робити гаранту, а той у складній ситуації просить Єрмака кому-небудь зателефонувати. Уявляю, що в  них там відбувається, коли нема камер та свідків.  

   Можна і надалі зі всього цього стібатися, але нам пропонують цей перфоманс на наступні 4 та, як сьогодні несподівано з’ясувалося, ще +5 бонусних років (виділено Г. М.)» (Facebook: Oleg Sentsov, 20 травня 2020 року).

   3. Директор аналітичної групи «Левіафан» Микола Мельник у своїй замітці «ЗЕ-ПРЕСУХА. СУБ'ЄКТИВНИЙ ПЕРЕКАЗ З ПОЛІТИЧНОЇ НА УКРАЇНСЬКУ» написав: «Доброго дня, шановні журналісти, зразу скажу, що я увійду в історію, як Президент, за якого в країні з’явились дороги (на фоні почувся гуркіт обвалу Нікопольського мосту).

   Пане Президенте, коли прийдуть інвестиції?

Коронавірус відволік, але скоро, законопроекти вже готові, приватизація – невідворотна! 

   Ви казали, що більше у владі не буде кумів і сослуживців!

У владі немає моїх кумів і сослуживців, я навіть в армію для цього не пішов (виділено Г. М.).
   Але ж ви призначаєте людей не професіоналів, а знайомих!
То все порядні люди!
   Але ж це все люди олігархів!
Кожен з нас олігарх! Далі (виділено Г. М.)!
   Ви стали вироком Порошенку?
Шо за вопрос? Посадки будуть, тож розслаблятись зарано!
   Вас не смущає те, що ви призначили свого друга Баканова головою СБУ?
Він самий чесний голова СБУ всіх часів
(виділено Г. М.)!
   За кого будете голосувать на місцевих виборах?
Тільки за «Слуг народа», тим більш там рейтинг!
   Хто вбив Катю Гандзюк і Павла Шеремета?
Вбивці. Поліція розбереться. Аваков – фаховий
Міністр!

   Парламент будете розпускати?
Поки будуть нормально голосувати – ні
  (нормально – це лише так, як хоче Зе, а не так, як вимагають національні інтереси України – Г. М.)!
   Коли буде народовладдя?
Народовладдя треба! Але коли бачиш, як люди обирають мерами людей з 19-ма кримінальними справами, то стає сумно. Всі бандити, а я нє такой (виділено Г. М.).
   Але все ж?
Побачимо…
   Коли закінчиться війна на сході України?
Ми за це боремось
(а під час свого обрання казав, що треба просто перестати стріляти – Г. М.).
  
Достатньо ефективно?
Ефективно! Але є «план Б».

   Які плани на життя? Друга каденція буде?
Якщо народ захоче, то подумаю!

   Але все ж?

В мене рейтинг 75%, тож треба думати, тим більше  в мене є чим!
   Війна триває, комуналка росте, саджати не почали. Чому?
Народ мене підтримує! Соляра дешевшає, долар стабільний!

   Чим Ви відрізняєтесь від Порошенка?
Я – порядний! І в мене більший (рейтинг).
   Хто понесе відповідальність за те, що по справі Шеремета сидять не ті?
Правоохоронці
.
   Аваков?
Я на нього не впливаю!

   Тоді хто?
Ті
,  хто винні (виділено Г. М.).
   Коли кримські татари отримають автономію!
Робота триває!» («Цензор.Нет»: блоги, 21 травня 2020 року)

                                     Й ще один «слуга народу» – про другий термін Зе…

   Інтернет-портал «LB.ua» 17 червня 2020 року опублікував інтерв’ю «Андрей Ермак: «Не надо каждый раз подчеркивать красные линии. Они у нас внутри прошиты на подкорке. И у Президента, и у меня», ось його уривок:  «Владимир Александрович, похоже, начинает думать о втором сроке.

   Решение будет принимать Президент. Если бы он спросил мое мнение, я бы ответил так: решение нужно принимать ближе к окончанию первого срока, когда будет понимание того, насколько задуманное лично им выполнено. На сегодняшний день у него настолько грандиозные планы...

   Что четырех сроков не хватит?

   Вполне. Но для него в первую очередь важно мнение людей».

   Як пересвідчуємось самі, Передвиборчу програму Зе, де зафіксований тільки один термін президентства, Андрій Єрмак (про нього можна дізнатися багато цікавого з мого аналітичного дослідження  «Who  are  you, Mister  чи все ж таки господін Єрмак, або Протоколи нєукраінскіх мудрєцов»  – Г. М.)  уже й не згадує: а навіщо – дебіли з’їдять будь-яке лайно від обраних ними ідіотів, про котрих розповідає мій матеріал «Ідіоти керують дебілами!».

   Читайте закінчення статті  Ч. 3

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте