«Юний «совок» согрєваєтся в постєлі с Єкатєріной Варнавой, або Ось – і ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!

   «Вся Россия в тепле за столами сидит,

   Он один среди елей кремлевских стоит,

   Чтобы в полночь поздравить родную страну,

   Он замерзнет на холоде, он на ветру-у-у-у.

      Я согрею Президента, я согрею!

      Обогреть и растереть его сумею,

      Положу под одеяло рядом с водкой,

      Я патриотка, друзья, я патриотка-а-а!», – отаке співала російська актриса Єкатєріна Шалава Варнава (Катерина Варнава) під час своїх гастролей 2016 року окупованим РоССієй Кримом, потрапивши туди завдяки незаконному перетину державного кордону України: перед тим, як вилизати заспівати Путіну на відстані оце «творіння», вона сказала, що готова його заспівати й безпосередньо перед ним самим. «Патріотка» ж бо…

                            Ну й що з того, що незаконно перетнула український кордон…

   3 квітня 2017 року Інтернет-портал «OBOZREVATEL» розмістив інформацію «Незважаючи на Крим: прикордонники пояснили, як «Comedy Woman» пробралися до Києва»: «У випадку з учасницями російського шоу «Comedy Woman», які 30 березня (2017 року – Г. М.) провели в Києві концерт, у Державної прикордонної служби не було переконливих доказів того, що гумористки відвідували анексований Крим із порушенням встановлених Україною правил. Про це в коментарі «Обозревателю» сказав помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

   «Винятків ми не робимо, а відштовхуємося від інформації, яка є у нас. У випадку з російським «Comedy Woman», у нас не було переконливих доказів того, що вони дійсно відвідували окупований Крим з порушенням встановлених правил (значить ви не здатні належним чином пантрувати українські державні рубежі; виділено Г. М.). Тому на даний момент ми відпрацьовуємо і вдосконалюємо свій алгоритм. Думаю, що в найближчі дні ми його представимо і підключимо до цієї роботи ширші суспільні кола», – сказав Слободян.

   Зазначимо, що в мережі є відео, на якому учасниці «Comedy Woman» співали пісню про Президента РФ Володимира Путіна під час концерту в Криму, який відбувся в 2016 році (от ідіоти: який алгоритм, у своїх головах треба вдосконалювати алгоритм, невже навіть наявність цього відео не стала переконливим доказом для українських прикордонників, що Варнаві плювати на факт російської окупації?! – Г. М.)».

                                Але ж таки заборонили, правда, СБУ, а не прикордонники

   А «OBOZREVATEL» 6 травня 2017 року опублікував повідомлення «Доспівалась: зірці «Comedy Woman» заборонили в'їзд в Україну»: «На ваш запит щодо К. Варнави повідомляємо таке. СБУ в березні (березень має 31 день, то якого числа конкретно, може 31 березня уже після гастролей Варнави у Києві, навіть незважаючи на те, що ще в 2016 році Варнава незаконно відвідувала тимчасово окупований РоССієй український Крим?! – Г. М.) цього року було прийнято рішення про заборону в'їзду в Україну зазначеній у запиті персоні строком на 5 років у зв'язку із тим, що її дії суперечать інтересам забезпечення безпеки України», – пояснили в спецслужбі (ця відповідь була направлена журналісту Інтернет-видання «Обозреватель» О. Подобрію (електронна пошта: o.podobriy@ukr.net) 04.05.17 № 10/3/П-15-П/1-23 на без № (б/н) від 26.04.17; підписала її керівник Управління взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення СБУ О.Гітлянська – Г. М.)».

                                                                  Який же підсумок?

   Та після оцих даних він є очевидним: якби СБУ заборонила Катерині Варнаві в’їзд на українську територію до 30 березня 2017 року, то автоматично таке рішення стає відомим ДПСУ, і прикордонники просто би не впустили її до України, бо, в противному випадку, зумисне нехтування прикордонниками наявної заборони від СБУ тягне на кримінальну відповідальність уже самих безпосередньо причетних до даного правопорушення українських прикордонників, тому вони б на це не пішли заради якоїсь Варнави (якщо, звісно, серед них немає російської агентури, але не думаю, що навіть при існуванні цих агентів – виявлення їх – головна функція СБУ – їхнє російське керівництво дозволило б їм «спалитися» на подібній дрібниці). Й сама СБУ була би зобов’язана (змушена) реагувати на дане кричуще порушення зі сторони ДПСУ, інакше уже спецслужба попадали би під ковпак підозр. А так – кругом повна тишина: СБУ відмазалася від громадськості введенням заборони на в’їзд, спеціально не вказуючи точної дати її введення, хоча – це нонсенс, бо подібна дія завжди має конкретні дати початку та завершення, або лише початку у випадку безстроковості заборони, тобто, назавжди, а ДПСУ легко, хоча й грубо, невигадливо прикинулася дурником, розповідаючи байки про відсутність «переконливих доказів»… І все – шито-крито: ніхто зверху не врізав по ідіотських головах керівництва СБУ та ДПСУ!

                    Просто здавалося, що заборона вїзду тихопродовжує діяти, але ж ні…

   Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров 16 червня 2020 року о 20:06 (як зафіксував годину Facebook: в дійсності за київським часом це буде 17 червня 2020 року о 06:06 через 10-годинну різницю в часі з головним офісом даної компанії, розташованому у місті Менло-Парк, штат Каліфорнія, США, адже не можна написати про те, що ще не сталося, згідно подальшого тексту самого допису) написав: «Якого біса?..  Ви, негідники, ще Путіна з Шойгу і Гіркіним на додачу не забудьте запросити до Києва (виділено Г. М.)...

   Новина про те, що російській актрисі, учасниці телешоу «Comedy Woman» Катерині Варнаві дозволений в'їзд на територію України, з'явилася в українських ЗМІ в ніч на 17 червня 2020 року. При цьому, ЗМІ опублікували наказ Міністерства культури, молоді та спорту України, датований ще 18 березня 2020 року (!) та підписаний тодішнім в.о. Міністра Світланою Фоменко…

   Відомо, що вперше заборона Катерині Варнави на в'їзд в Україну терміном на 5 років (!) була встановлена СБ України в березні 2017 року, про що українській громадськості стало відомо лише в травні 2017 року завдяки інформаційному запиту інтернет-видання «Обозреватель»…

   Причиною для заборони стала незаконна (через незаконний перетин українського державного кордону – Г. М.) концертна діяльність Катерини Варнави на території тимчасово окупованого Криму в 2016 році.

   Прізвище Катерини Варнави, незважаючи на те, що 5-річний термін заборони на в'їзд в Україну, встановлений їй раніше, ще не закінчувався, повторно було внесене в «Перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці України», затверджений Мінкультури України в 2019 році…

   26 лютого 2020 року у ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що Окружним адміністративним судом Києва відкрито провадження за позовом ТОВ «Новий канал» до Служби безпеки України та Міністерства культури, молоді та спорту України щодо заборони на в'їзд учасниці російського « Comedy Woman» Катерині Варнаві…

   До всього іншого, в повідомленні суду вказувалося, що ТОВ «Новий канал» «просить суд скасувати наказ Міністерства про доповнення переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці на підставі звернення СБУ щодо включення в цей перелік громадянки Російської Федерації Катерини Варнави».

   12 червня 2020 року Окружний адміністративний суд міста Києва залишив без розгляду позовну заяву ТОВ «Новий канал» до Служби безпеки України та Міністерства культури, молоді та спорту України щодо оскарження включення громадянки Російської Федерації Катерини Варнави до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці. Відповідне рішення ухвалено судом через пропущення позивачем строків звернення до адміністративного суду (себто, з формальних ознак – Г. М.)

   Тобто суд не ухвалював жодного рішення про виключення Катерини Варнави з «Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України» та не давав їй дозволу на в'їзд в Україну.

   Але незважаючи ні на що, на білий світ витягується наказ Мінкультури України від 18 березня 2020 року, яким прізвище Катерини Варнави виключається з «Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України»…

   Емоції мене зашкалюють, сказати, що обурений, це значить нічого не сказати (виділено Г. М.)
   Можу тільки здогадуватися, яких епітетів будуть удостоєні ті, хто в черговий раз плює в обличчя всім, хто захищає територіальну цілісність України на фронті, зберігає відданість Україні в російських в'язницях, чинить опір російським окупантам у Криму» (Facebook: Рефат Чубаров).

   Добре знаю Рефата Чубарова і поважаю його, як людину, політика й громадського діяча, але, незважаючи на це, не можу погодитись із ним в одному: весь свій гнів і обурення треба спрямовувати не проти Міністерства культури, бо воно тут ні до чого, що стане зрозумілим далі, а проти СБУ, повністю підпорядкованій Зе, самого Зе та, в другу чергу, деяких інших структур.

   Так само не залишився осторонь цієї проблеми журналіст Вахтанг Кіпіані, котрий кипить від злості, що видно з його допису 16 червня 2020 року о 20:46 (насправді – 17 червня 2020 року о 06:46): «Новий канал» й ексв.о. глави Мінкульту Фоменко, нині – заступниця Міністра – пособники Росії. Тварі.

            

   P. S. Додав фото – нєкто Зеленський у постільній сцені з росіянкою Варнавою, яка перебуває в списку осіб, котрі загрожують нацбезпеці через візит до анексованого Криму – може тому її роблять в'їзною в Україну?» (Facebook: Вахтанг Кіпіані).

                                                              І ось – відповідь МКІП!

   Вебсайт Міністерства культури та інформаційної політики (МКІП) України 17 червня 2020 року об 11:06 надав «Роз’яснення МКІП щодо внесення змін до «Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці»: «13 березня 2020 року до Міністерства надійшов лист СБУ від 06.03.2020 № 2/5-331нт щодо зняття заборони в’їзду на територію України та виключення з «Переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці», російської телеведучої та кіноактриси Варнави Катерини Володимирівни (виділено Г. М.).

   Відповідно до статті 15 Закону України «Про кінематографію», Міністерство культури та інформаційної політики здійснює дії щодо внесення змін до «Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці», виключно на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

   Тобто виключно за поданням Служби безпеки України відповідним наказом МКІП від 18 березня (2020 року № 1562 «Про оновлення «Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці», на підставі звернення Служби безпеки України, та його оприлюднення на офіційному вебсайті» – Г. М.) Катерину Варнаву було виключено з переліку. Процедура здійснюється автоматично, адже згідно з чинним законодавством повноваженнями «включати»чи «не включати»до списків МКІП не наділено. Міністерство здійснює оприлюднення Переліку і оновлення  (виділено Г. М.).

   Відомості в Переліку своєчасно та оперативно оновлюються, з ними можна ознайомитись на офіційному сайті Міністерства культури та інформаційної політики України в рубриці «ООС» підрубриці «Інформація».

   Правда, «Перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці України» повинен регулярно оновлюватися уповноваженими державними органами згідно статті 15 Закону України «Про кінематографію», а то виходить дивна ситуація: у «Переліку…» станом на 11:57:10 21 травня 2020 року, крім інших, фігурують, до прикладу, такі, як № 10 Бистрицька Еліна Авраамівна, котра померла 26 квітня 2019 року, № 31 Говорухін Станіслав Сергійович, який помер 14 червня 2018 року, № 50 Кобзон Йосиф Давидович, котрий помер 30 серпня 2018 року й № 123 Табаков Олег Павлович, який помер 12 березня 2018 року.

   Для регулярного оновлення «Переліку…» відповідним посадовим особам РНБО України, СБУ та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення (НРУТБіР) не треба мати великого розуму, бо інакше це все виглядає як ідіотизм!

   Так отож, товариство Чубаров та Кіпіані, Мінкульт лише веде відповідний список, а питати треба тільки із Зе, РНБО, НРУТБіР та, в першу чергу, із Зе і СБУ, де й криється справжня причина такої несподіваної любові до Катерини Варнави, яка своїм незаконним відвідування тимчасово окупованого РоССієй українського Криму стала пособницею російських окупантів!

                                        А от, що про всі ці неподобства пише росіянин…

   Російський журналіст Аркадій Бабченко, котрий виїхав до України із РоССії через незгоду з її внутрішньою й зовнішньою політикою, зокрема і щодо України, а після приходу до української влади Зе та зеленінців (уперше термін «зеленінці» я зустрів у Геннадія Друзенка, але його можна також вживати у вигляді «Зе-ленінці»), покинув і Україну, пише: «Я люблю… Путина…  Я обожаю своих президентов, я фанат Путина и Медведева, обожаю наше правительство. Мне кажется, я какая-то советская…»  – это Лена Темникова, провела гастроли по Украине в мае прошлого года (виділено Г. М.). В этом году, вроде, тоже собирается…

   Как думаешь, Россия действительно такая империя тоталитарного зла, какой её описывают американские и украинские политологи?

   Нет-нет-нет. Во-первых, Москва и Россия это, конечно, разные вещи. Очень много придумывается в СМИ разной ерунды… Нужно жить, а не политикой заниматься, – сообщает нам любитель Крыма Александр Ревва…

   И вот Артур Пирожков, перечеркнутый георгиевской ленточкой, читает на российском зомбоящике (телевізор – Г. М.) стихи к семидесятилетию победы, а потом выступает в Киеве на день Конституции Украины, а начальник (уже колишній – Г. М.) Офиса Президента Андрей Богдан подпевает и хлопает ему в ладошки и называет «Настоящим патриотом Украины», потому что Саша из Донецка…

   И Темникова и Ревва выступали в этом новом блдюшнике на набережной. Блдюшник принадлежит некоей «Бульдозер Групп».  Владелец «Бульдозер групп»  – российский миллиардер Александр Орлов, ресторатор, основатель сети ресторанов «Тануки». Запомните это название. Друг путиниста Светлакова…

   «Сергей Светлаков тогда предложил: «А  давайте у Украины Крым заберем». На что Иван Ургант ответил: «Да не, ну как так. Крым и так наш». «Ну так мы свое заберем», – парировал Светлаков» (виділено Г. М.). Шоумен Сергей Светлаков выступил в финале конкурса «Доброволец России – 2019». Он вышел для вручения награды сразу после речи Президента России Владимира Путина и пошутил про совместный тур с главой государства. «У меня еще никогда не было такого разогрева. Но я о нем мечтал. И, надеюсь, это не в последний раз, и мы поедем в небольшой тур».

   Доброволец, блдь, России… Серей Светлаков владеет 10% в украинской компании «Реддере», которая занимается торговлей напитками и табачными изделиями, а также зарабатывает на сдаче недвижимости в аренду.

   Именно с Сергеем Светлаковым московский миллиардер ресторатор Александр Орлов открыл в Киеве ресторан «Ешак». Это их совместный проект.

   Именно в обнимку с Сергеем Светлаковым и Александром Незлобиным, ещё одним шутником про то, что «Украина является «бывшей»  для Крыма», московский миллиардер выставляет фоточки с «Лиги смеха»  в Киеве. Отношения, говорит, налаживаются. Спокойно прилетают, отлично себя чувствуют, ведут здесь бизнес, тащат за собой всю пропутинскую блдву, которым Зекоманда теперь снимает ограничения на въезд конвейерным способом (виділено Георгієм Манчуленком – скорочено буде Г. М.).

   Именно в этом бл…дюшнике на набережной засветился Максим Нефьодов на слитых пленках. У меня нет совершенно никаких вопросов к тому, как именно начальник  (колишній – Г. М.) украинской таможни проводил свой досуг. У меня есть вопросы к тому, ГДЕ именно он проводит свой досуг. И если украинский Министр (керівник митниці України – це не Міністр, але досить високий посадовець – Г. М.) проводит досуг в кабаке российских миллиардеров со звездульками, писающими в трусы от любви к Путину, то у меня это вызывает вопросы, да.

   Возвращаемся к «Тануки». В Киеве год за годом проходит «журналистский»семинар, на котором год за годом выступает некий Фрольченков – путинист, крымнашист, имперец, шовинист…

   Весь инстаграм в фотках с Крыма в футболке с Путиным. В прошлый раз нам с вами путем информационной волны удалось завернуть его на границе. Казалось бы, вопрос закрыт. Но нет. Его пригласили выступать и в этом году. Вместе с контент-продюсером официально заблокированного в Украине Яндекса, креативным директором «Вечернего Урганта», редакционным директором Rambler Group и прочим набором путинистов (виділено Г. М.).
   Ах, да, некто Фрольченков – сммщик ресторана «Тануки». Какое удивительное совпадение.
   Вместе с ними, кстати, лекции в День памяти Небесной Сотни собирался читать какой-то черт из ЛДПР (Лібєрально-дємократічєская партія Россіі україноненависника Владіміра Жіріновского – Г. М.) с медалью «Бессмертный полк». Да-да, его тоже в Киев приглашали.

   До этого разрешили въезд «свату»  Добронравову  (російський актор із Зе-серіалу «Свати» – Г. М.). «Я люблю свою страну и наоборот считаю, что Крым должен вернуться, как он и вернулся в лоно своей...  России» (виділено Г. М.).
   До этого в Жовтневом (палаці – Г. М.), на аллее Небесной сотни выступила Любовь Успенская, которая прямо называет Путина своим кумиром (виділено Г. М.). Исполнительница шансона Любовь Успенская в одном из последних интервью призналась, что готова рассмотреть в качестве спутника жизни Президента России Владимира Путина.
   До этого в совместный проект в Украину пригласили Игоря Ливанова и Елену Корикову.
   До этого Алан Бадоев, балетмейстер Стаса Пьехи и Полины Гагариной,доверенных лиц Владимира Путина, поставил в Киеве парад на День Независимости Украины.
   Сегодня утром мы узнали, что Екатерина Варнава, в 2016 году в оккупированной Ялте певшая песенку про Путина: «Я согрею Президента, я согрею, обогреть и растереть его сумею, положу под одеяло рядом с водкой, я патриотка, друзья, я патриотка!»,  убрана из черных списков на въезд (до України; виділено Г. М.)

   Ну, а теперь встречайте, в Харьков приезжает легендарная группа © «На-На»…

   Бари Алибасов (засновник і керівник «На-На» – Г. М.) не удивлен высоким рейтингом действующего Президента России. Наконец-то в стране наступила настоящая жизнь, которую он ждал многие годы, сказал известный музыкант, комментируя доверие россиян Владимиру Путину. «А сейчас мы действительно живем: еды – сколько хочешь, хоромы у каждого немереные, работы навалом. И мне эта жизнь очень нравиться. Не надо ни к кому ходить с протянутой рукой, ни у кого ничего просить. Я счастлив, что наконец-то пришло такое время».

   Ну, где ж как не в Харьковской филармонии выступать такому великому коллективу и исполнять такое великое произведение, как «Фаина-Фаина, ой-на-на Фаина, Фаина-Фаина, шинанай да опа, опа шинанай» (виділено Г. М.).

   Это – только то, что я вспомнил сходу… И это только поющие трусы. Интервью с гиркиными-поклонскими оставим пока в стороне.

   Украина превратилась в подмостки для пропутинской швали. В проходной балаган.Которые приезжают сюда и поют и пляшут в кабаках пропутинских миллиардеров. И чувствуют себя абсолютно комфортно.
   И превратила страну в эти малоросские подмостки только и исключительно зеленая власть.  Только и исключительно.  И это был сознательный разворот (виділено Г. М.).
   Какое достоинство, какая революция, бросьте, о чем вы.

   Прошлый концерт Темниковой в Одессе не состоялся. Потому что туда пришел Сергей Стерненко с парой вопросов.
   Но Стерненко теперь в суде. Ждет кичи (на блатному, кримінальному жаргоні означає тюрма – Г. М.).
   Можешь приезжать спокойно, Лена.
   И Катя. И Саша. И Сережа. И Фаина.
   Шинанай да опа, опа шинанай» («Цензор.Нет»: «Подмостки для пропутинской швали», блоги, 20 червня 2020 року).

                             Й після цього ганебного фактажу СБУ ще щось «пояснює»…

   І спецслужбівське «пояснення» під назвою «В СБУ «пояснили» амністію російській актрисі, яка співала в Криму про Путіна» 24 червня 2020 року оприлюднила «УП»: «…відповідь СБУ на запит «Української правди».

   Дослівно СБУ: «Органами та підрозділами СБ України рішення про заборону в'їзду на територію України приймається в інтересах забезпечення національної безпеки України. Якщо за період дії заборони даних щодо вчинення особою дій, що можуть завдати шкоди національній безпеці, не отримано, приймається рішення про скасування заборони в'їзду в Україну цій особі (виділено Г. М.).

   Відповідно до ч. 6 ст. 15 Закону України «Про кінематограф». Службою безпеки України у березні цього року було поінформовано Міністерство культури України для врахування при оновленні інформації» (дана відповідь була адресована журналістці Інтернет-видання «Українська правда» Ірині Балачук 24.06.2020 № 10/3/КО-270N/1-23 на б/н від 19 червня 2020 року; підписала її керівник Управління взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Апарату Голови СБУ Олена ГІТЛЯНСЬКА – Г. М.)

   Деталі: «УП» звернулася з інформаційним запитом до СБУ і питала, коли саме Варнаву виключили з переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України, та на якій підставі».

   Для того, аби зрозуміти, що Служба безпеки України в цій справі жене пургу (при чому пургу проти України), досить порівняти відповідь № 10/3/КО-270N/1-23 від 24.06.2020 із відповіддю № 10/3/П-15-П/1-23 від 04.05.17, і жене вона її за командою Зе, оскільки повністю йому підпорядковується, а Голова СБУ Іван Баканов до цього ще й є давнім близьким другом Зе, та не робила би таких відвертих кроків на догоду РоССіі.

   Мало того, СБУ, виконуючи забаганки Зе, опустилася до того, що сама собі протирічить: у листі за 24.06.2020 ключовими є слова «Якщо за період дії заборони…», але заборона, згідно листа від 04.05.17, введена «строком на 5 років у зв'язку із тим, що її (Варнави – Г. М.) дії суперечать інтересам забезпечення безпеки України» і період її – заборони – дії мав би завершитися тільки в березні 2022 року.     

   Отаким чином СБУ сама себе висікла, зрізавши Катерині Варнаві 2 роки заборони на вїзд до України, й перетворилась у даному випадку на унтер-офіцерську вдову з комедії «Ревізор» Миколи Гоголя, що, за словами Городнічєго, висікла себе сама.  

   Тому в заголовку інформації «УП» за 24 червня 2020 року цілком правильно було вжито слово «пояснили», бо оці лапки якраз і демонструють, що у СБУ нічого не пояснили.Олені Гітлянській не соромно самій перед собою за виконання «брудних» інформаційних доручень свого начальника?!

   Якщо вже таким чином СБУ хоче догоджати Зе та РоССіі, то треба було відмінити своє рішення від березня 2017 року і поміняти Катерині Варнаві термін заборони в’їзду до України з 5-ти на 3 роки й тоді не довелося б спецслужбі викривати саму себе в брехні. А може вона так і зробила, але таємно, приховавши інформацію від українських платників податків, які її й утримують?!

                       Але ж – не тільки росіянами Варнаво-Добронравовими єдиними…

                             Намалювався і ще один російський кадр Алєксєй Узєнюк…

   Інтернет-ресурс «ЛІГА.net» 4 липня 2020 року у своїй статті «Крым – Россия». Скандальный ОАСК отменил запрет СБУ на въезд рэпера Элджея» повідомив: «Окружной административный суд Киева (ОАСК – Г. М.)  отменил запрет СБУ на въезд российскому рэперу Элджею (настоящее имя Алексей Узенюк). Об этом говорится в решении суда от 25 июня (виділено Г. М.).

   В ноябре 2018 года Служба безопасности Украины запретила рэперу въезд на три года на основании депутатского запроса нардепа 8-го созыва Владимира Парасюка. В запросе было указано, что в Youtube есть видеозапись выступления Элджея в оккупированном Крыму, в Коктебеле.

   Кроме того, по информации СБУ, в октябре 2018 года в интервью одному из российских изданий Элджей заявил, что Крым – это «российская территория, в которую Россия исторически много вложила» (в судовому рішенні ОАСК № 90124239 від 25.06.2020 також сказано таке:«Поэтому, с точки зрения геополитических интересов Крым должен оставаться российским». Також у вказаному інтерв`ю зазначені особи висловлюють власну думку з приводу того, що Російська Федерація діяла у відповідності з законними правами мешканців АР Крим» – Г. М.).

   Однако в связи с тем, что видеозапись якобы выступления Элджея в Крыму по состоянию на сегодня недоступна в Youtube, суд посчитал, что вывод СБУ о незаконном посещении рэпером Крыма безоснователен, а сведения из Youtube получены без должной верификации.

   На основании этого суд принял решение удовлетворить иск Элджея и отменить решение СБУ. Кроме того, суд взыскал 1 536 гривень бюджетных средств СБУ в пользу рэпера (виділено Г. М.)».

                                                 А як же ж усе починалося з Узєнюком?

   26 грудня 2018 року о 19:22 вебсайт «ТСН» телеканалу «1+1» оприлюднив інформацію «СБУ заборонила в'їзд в Україну відомому російському реперу Елджею», де, зокрема, сказано наступне: «Служба безпеки України заборонила в'їзд відомому російському реперу Елджею (справжнє ім'я Олексій Узенюк – прим. ред.) на територію України на три роки. Про це йдеться у відповіді СБУ  на запит народного депутата України Володимира Парасюка, яка є у розпорядженні «ТСН.ua» (виділено Г. М.)».

   Ось, що в цій відповіді № 5/1/1-22401-П-43/30 від 06.12.2018 на № 11/10-1522 від 23.11.2018 сказано: «Голові Верховної Ради України Парубію А.В.

   Щодо розгляду депутатського запиту.

   Шановний Андрію Володимировичу!

   За дорученням Голови Служби в межах компетенції уважно опрацьовано депутатський запит народного депутата України Парасюка В.З., оголошений на засіданні Верховної Ради України 23 листопада 2018 року, щодо заборони в’їзду на територію України громадянину Російської Федерації Узенюку Олексію Костянтиновичу (псевдонім – Allj (Елджей), 09.07.1994 р.н.

   Повідомляю, що в інтересах забезпечення безпеки держави Службою безпеки України 27 листопада 2018 року прийнято рішення про заборону вїзду на територію України Узенюку Олексію Костянтиновичу терміном на три роки (виділено Г. М.).

   Про результати розгляду депутатського запиту народного депутата України Парасюка В.З. поінформовано.

   З повагою

Заступник Голови Служби (підпис) В. Кононенко.

   Вик. С. Пелешенко. Тел: 255-52-21.

   Апарат Верховної Ради України: вх. № 262107 від 13.12.2018, 12:20».

   А того ж таки 26 грудня 2018 року, але о 22:20, інтернет-газета «УП» надрукувала повідомлення «Ще одному російському реперу заборонили в'їзд в Україну», в якому, окрім указаної вище відповіді СБУ, також розміщено частину тексту депутатського запиту Володимира Парасюка з вихідними даними. Відштовхуючись від інформації «УП», я розшукав на Офіційному веб-порталі Верховної Ради України у розділі «Депутатські запити» всі необхідні дані щодо цього питання.

   Отже, «22.11.2018 р.

   Вих. № 1118-99

   Голові Служби безпеки України

   Грицаку Василю Сергійовичу

   ДЕПУТАТСЬКИЙ ЗАПИТ щодо заборони вїзду на територію України російському артисту Узенюку Олексію Костянтиновичу (в порядку ст. 15 Закону України «Про статус народного депутата України»).

   Звертаюсь до Вас щодо прийняття рішення про заборону в’їзду на територію України російському артисту Узенюку Олексію Костянтиновичу (псевдонім – Allj (Елджей); дата народження: 9 липня 1994 року, Новосибірськ, Росія).

   За наявною у мене інформацією Узенюк О.К. проводив виступи на тимчасово окупованому півострові Крим, зокрема, в мережі інтернет на популярному відеохостингу YouTube є відео, датоване 6 травня 2018 року з концерту виконавця, в якому вказано, що артист виступав у місті Коктебель. Режим доступу: www.youtube.com/watch?v=O-gCml_eT7k&feature=youtu.be

   25 листопада 2018 року в Узенюка О.К. заплановано виступ у нічному клубі Stereo Plaza, що знаходиться за адресою: місто Київ, проспект Лобановського, 119.

   В той час, коли на сході триває війна із російсько-терористичними військами, вважаю за необхідне заборонити в’їзд в Україну всім, хто будь-яким чином може нав’язувати та пропагувати російські цінності та вчиняти будь-які інші дії, пов’язані з порушенням інтересів України (виділено Г. М.)

   Враховуючи наведене та керуючись статтею 15 Закону України «Про статус народного депутата України», прошу Вас:

   перевірити викладену у запиті інформацію щодо перебування громадянина Російської Федерації Узенюка Олексія Костянтиновича (псевдонім Елджей) на тимчасово окупованому півострові Крим;

   у разі, якщо інформація знайде підтвердження, забезпечити підготовку довідки про наявність підстав для прийняття рішення про заборону в’їзду в Україну Узенюку О.К. із зазначенням підстав, наведених у запиті;

   провести збір додаткових даних, що є підставою заборони в’їзду вказаній особі та видати на основі вказаних відомостей постанову про заборону в’їзду на територію України Узенюку О.К. на строк, встановлений законодавством України.

   Про результати розгляду мого запиту прошу повідомити мене у встановлений законодавством термін.

   З повагою

   народний депутат України (підпис, посв. № 320) Володимир Парасюк».

   На цей запит СБУ надіслала відповідь № 5/1/1-П-43/30 від 06.12.2018 на № 1118-99 від 22.11.2018: «Народному депутату України Парасюку В.З.

   Щодо розгляду депутатського запиту.

   Шановний Володимире Зіновійовичу!

   За дорученням Голови Служби в межах компетенції уважно опрацьовано Ваш депутатський запит, оголошений на засіданні Верховної Ради України 23 листопада 2018 року, щодо заборони в’їзду на територію України громадянину Російської Федерації Узенюку Олексію Костянтиновичу (псевдонім – Allj (Елджей), 09.07.1994 р.н.

   Повідомляю, що в інтересах забезпечення безпеки держави Службою безпеки України 27 листопада 2018 року прийнято рішення про заборону вїзду на територію України Узенюку Олексію Костянтиновичу терміном на три роки (виділено Г. М.).

   З повагою

Заступник Голови Служби (підпис) В. Кононенко.

   Вик. С. Пелешенко. Тел: 255-52-21.

   Апарат Верховної Ради України: вх. № 263103 від 14.12.2018, 12:19».

   Але поки СБУ розбиралася із Узенюком О.К., він таки виступив у Києві 25 листопада 2018 року, як і попереджав Володимир Парасюк.

                А от, що каже Єдиний державний реєстр судових рішень відносно Елджея

   Він містить наступну інформацію: рішення № 90124239 від 25.06.2020, адміністративне судочинство, судова справа № 640/9527/19, Окружний адміністративний суд міста Києва, суддя Качур І.А., надіслано судом 30.06.2020, зареєстровано 02.07.2020, оприлюднено 03.07.2020. Й фінальний акорд рішення № 90124239 звучить так: «Керуючись статтями 9, 72 – 77, 90, 139, 242 – 246, 250, 255 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва

                                                                         ВИРІШИВ:

   Адміністративний позов громадянина Російської Федерації  до Служби безпеки України (01034, м. Київ, вул. Володимирська, буд. 33, код ЄДРПОУ 00034074), про визнання протиправними дій, скасування постанови – задовольнити (виділено Г. М.).

   Визнати протиправними дії Служби безпеки України щодо підготовки довідки про наявність підстав для прийняття постанови від 27.11.2018 року про заборону в`їзду в Україну громадянину Російської Федерації… терміном на 3 (три) роки.

   Визнати протиправною та скасувати постанову Служби безпеки від 27.11.2018 року про заборону в`їзду в Україну громадянину Російської Федерації… терміном на 3 (три) роки.

   Стягнути на користь громадянина Російської Федерації… сплачений ним судовий збір у розмірі 1536,80 грн за рахунок бюджетних асигнувань Служби безпеки України…

   Рішення суду, відповідно до ч. 1 статті 255 Кодексу адміністративного судочинства України, набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

   Рішення суду може бути оскаржене до суду апеляційної інстанції протягом тридцяти днів за правилами, встановленими статтями 293 – 297 Кодексу адміністративного судочинства України».

   Якщо з Варнавою так поступає СБУ, то подібним чином може поступити й ОАСК відносно Елджея, подумав собі суддя ОАСК Качур Ігор Анатолійович і скасував громадянину РоССіі Узенюку О.К., котрий заявляв, що «с точки зрения геополитических интересов Крым должен оставаться российским», трирічну заборону на в’їзд до України, термін дії якої спливав аж 27 листопада 2021 року.

                   І ПІД ЧИЄЮ Ж ЕГІДОЮ ВІДБУВАЄТЬСЯ ВСЯ ЦЯ АНТИУКРАЇНСЬКА ПУРГА?

   Та відбувається вона під егідою й під носом головного пінгвіна України, якого демонструє українцям моя праця «Обличчя Зе», а данаж моя робота є продовженням тієї же тематики, що уже показана у моєму попередньому дослідженні «Відзначення непричетних, або Ось – ще один з результатів того, що дебіли обирають ідіотів!», а самі ідіоти, після обрання вже ставши владою, керують дебілами по-ідіотськи, бо ж інакше не вміють, і диригує цим ідіотським оркестром всенародно обраний… согрєвшійся в постєлі с Єкатєріной Шалавой Варнавой «Юний «совок».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте