І ще «нові» обличчя нової влади Зе, або Зе має українців за ґоїв-дебілів!

                                                                      Передвиборча програма кандидата                                                                                    на пост Президента України                                                                                        Володимира Зеленського:                                                                                              «Я розповім Вам про                                                                                                                    Україну своєї мрії…                                                                               Де підставою призначення на посаду                                                                                         є розум, освіта, талант і совість,                                                                                                                                            а не те, що разом хрестили дітей».

   Зе 12 травня 2020 року видав УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ «Про призначення Т.Руденко членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення» № 171/2020.

   Того ж дня інтернет-портал «Цензор.Нет» опублікував інформацію «Зеленський призначив керівницю пресслужби «Кварталу 95» Руденко членом Нацради з телерадіомовлення (ТБРМ – Г. М.)», розкривши цікаві деталі її автобіографії: «Тетяна Руденко є головою пресслужби студії «Квартал 95». Вона також є сестрою народного депутата  України  від «Слуги народу»  та  ексменеджера з маркетингу «Кварталу 95»  Ольги Руденко. З липня 2019 року  Руденко також є власницею і директором інтернет-видання iod.media (ТОВ «Йод.Медіа») замість Ірини Побєдоносцевої, колишнього директора з розвитку студії «Квартал 95»,  яка очолила директорат з питань інформаційної політики Офісу Президента (виділено Г. М.)».

   Й того ж таки 12 травня 2020 року ексчлен Національної ради України з  питань ТБРМ Сергій Костинський повідомив: «Більшість членів Національної ради наразі складають колишні співробітники телеканалу «1+1» та «Кварталу 95». Під загрозою – свобода слова в Україні (виділено Г. М.)

   Отже, маємо наступний розклад сил у Національній раді:

   колишні співробітники «Студії «1+1» (виділено Г. М.):

Ольга Герасим'юк, голова Національної ради;
Олег Черниш, заступник голови;
Юрій Зіневич, відповідальний секретар;

Олена Ніцко, членкиня Національної ради;

   колишня співробітниця «Кварталу 95» (виділено Г. М.):

Тетяна Руденко, членкиня Національної ради.

   Колишні співробітники «1+1»  та «Кварталу 95»  наразі контролюють не тільки 3/4 керівних посад в Національній раді, але й 5/8 голосів.  Хоча, скажу відверто, насправді мова йде про 4/4 керівних посад та 6/8 голосів (кворум).

   Страхує Національну раду з боку законодавчої гілки влади голова профільного Комітету ВР (Верховної Ради – Г. М.) з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександр Ткаченко, в минулому – керівник медіагрупи «1+1».

   Таким чином, на мою думку, Національна рада сьогодні є політично ангажованим медіарегулятором, який остаточно перетворився на ручний інструмент Офісу Президента та Ігоря Коломойського (виділено Г. М.).

   Поточна політика Офісу Президента свідчить про його намагання повністю контролювати всі державні інституції, в тому числі незалежні конституційні органи, одним з яких є Національна рада. Наслідком цього стане швидка деградація української державності до феодального рівня.

   Також останні рішення Президента вказують на брак якісних кадрів у його команді, що геть дискредитує його кадрову політику (виділено Г. М.).

   У підсумку, Президентом Володимиром Зеленським створено всі умови для згортання свободи слова в Україні руками членів Національної ради…

   У перспективі, сподіваюсь найближчій, Національна рада повинна бути повністю перезавантажена» (Facebook: Сергій Костинський).

   І весь цей «бєспрєдєл» (знущання, насміхання над українськими людьми) твориться під егідою Зе та власника «1+1» олігарха Ко, які мають українців за ґоїв, про що я ще раніше писав у своїх працях «Пінчук, ПНХ!» (згаданий тут Пінчук є зятем Кучми, про котрого йдеться далі): «Сутність… пінчуків та їм подібних олігархічних створінь одна – для них Україна є лише територією для заробляння «бабла»…, а українців вони мають за… ґоїв…, використовуючи їх для обслуговування власних інтересів»  і «Зе чи Пе?»: «Звонки, мессенджеры использую. Общаемся (с Коломойскім – Г. М.) по бизнесу...  Чтобы закончить тему Коломойского. Вы же понимаете, что, как бы там ни было, вас с ним ассоциируют. Даже если это беспочвенно… Ну почему беспочвенно? На почве бизнеса – да».

   Після цих кричущих фактів, 14 травня 2020 року, в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» добре відомий українцям колишній Президент Грузії, колишній голова Одеської ОДА за часів Пе Міхеіл Саакашвілі (моя перша згадка про нього на українській високій державній посаді є у публікації «Донбас = Закарпаття?», а більше можна дізнатися з мого дослідження «Українські спецслужби провалилися!») спокійно, наче нічого й не сталося, заявляє про Зе: «Його головне досягнення – він не «скурвився»…,  в нього немає «любих друзів». Якби я бачив хоч щось, що його компрометує, я б і близько не підійшов (виділено Г. М.)» (Facebook: ПРАВО НА ВЛАДУ: «Саакашвілі: «Головне досягнення Зеленського – він не «скурвився», 14 травня 2020 року).

   А 15 травня 2020 року Всеукраїнська громадська організація (ВГО) «Комітет виборців України» (КВУ) на своєму веб-сайті оприлюднила матеріал «За рік на державних посадах опинилися понад 30 «кварталівців» і їх знайомих»: «Упродовж першого року президентства В.Зеленського понад 30 осіб, які раніше працювали в структурах «Студії «Квартал 95», її дочірніх організаціях, надавали послуги компанії, співпрацювали із В.Зеленським на професійній основі, були знайомими, друзями, родичами В.Зеленського чи його оточення отримали державні посади. Із них 12 безпосередньо працювали в «Студії «Квартал 95» (виділено Г. М.).

   Вказані особи були призначені на посади помічників, заступників, керівників Офісу Президента, отримали посади в органах безпеки України, в центральних органах виконавчої влади, стали членами наглядових рад, комітетів, були обрані на посади народних депутатів України.

   При цьому абсолютна більшість з них раніше не працювали на аналогічних посадах. Лише деякі мали досвід відповідної роботи, однак саме за час перебування на посаді В.Зеленського отримали значний поштовх у кар’єрі.

   Варто нагадати, що, будучи кандидатом у Президенти, В.Зеленський обіцяв призначати на державні посади професіоналів, а не знайомих. У виборчій програмі кандидата вказано, що «політики, пов’язані давніми образами, кумівством, бізнес-проектами, не здатні змінити Україну», однак часто реальні дії Президента не відповідали написаному…

   Працюють в Офісі Президента (виділено Г. М.):

   Андрій Єрмак (кінопродюсер, товариш В. Зеленського) – Керівник Офісу Президента;

   Сергій Трофімов (виконавчий продюсер «Студії «Квартал 95») – перший заступник Керівника Офісу Президента;

   Юрій Костюк (сценарист і креативний продюсер серіалу «Слуга народу») – заступник Керівника Офісу Президента;

   Сергій Шефір (сценарист, продюсер, директор «Студії «Квартал 95») – перший помічник Президента;

   Ірина Побєдоносцева (за даними ЗМІ працювала директоркою з розвитку «Студії «Квартал 95») – керівник департаменту інформаційної політики Офісу Президента (детальніше про кадри ОПУ йдеться у моїй публікації «Китаєць, ні – калмик, або Хто кому Зе чи Пе…» – Г. М.).

   В органах безпеки (виділено Г. М.):

   Іван Баканов (юрист і керівник «Студії «Квартал 95») – Голова Служби безпеки України…;

   Владислав Бухарєв (ЗМІ називають В. Бухарєва чоловіком сценаристки «Студії «Квартал 95» та знайомим В.Зеленського) – радник Міністра внутрішніх справ, колишній Голова Служби зовнішньої розвідки України та екс-перший заступник Голови СБУ;

   Олександр Пашков (за даними ЗМІ є чоловіком бухгалтера «Студії «Квартал 95») – директор Департаменту стратегічної агентурної розвідки ГУР Міністерства оборони (до речі, про те, що потрібно розвідувальному співтовариству України демонструє моя аналітична праця «Про проблеми української розвідки» – Г. М.).

   Працюють у центральних органах виконавчої влади та придержавних структурах  (виділено Г. М.):

   Марина Кудерчук (мала досвід співпраці із «Студією «Квартал 95» у Запоріжжі) – Голова Державного агентства України з питань кіно; 

   Сергій Борзов (за даними ЗМІ є чоловіком народної депутатки І. Борзової, екс-директор команди КВН «Збірна України») – керівник Державного управління справами; 

   Тетяна Руденко (керівник пресслужби «Студії Квартал 95») – член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення; 

   Юлія Мецгер (за даними ЗМІ підтримує дружні зв’язки з актрисою «Студії «Квартал 95» Оленою Кравець) – член Наглядової ради «Приватбанку»;

   Ірина Копайгора (за даними ЗМІ є дочкою викладача в Криворізькому економічному університеті, де навчався В.Зеленський) – державна уповноважена Антимонопольного комітету України;

   Олександр Гогілашвілі (знайомий В.Зеленського, за інформацією ЗМІ мав зв’язки зі «Студією «Квартал 95») – заступник Міністра внутрішніх справ.

   Народні депутати України (виділено Г. М.):

   Микола Тищенко (шоумен, кум Керівника Офісу Президента А. Єрмака) – народний депутат України;

   Юрій Корявченков (актор «Студії «Квартал 95») – народний депутат України;

   Олександр Кабанов (сценарист, ТОВ «Квартал 95») – народний депутат України;

   Максим Ткаченко (керівник, ТОВ «Квартал-Концерт») – народний депутат України;

   Олена Хоменко, (директор з управління та розвитку цифрових продуктів, ТОВ «Квартал 95») – народний депутат України;

   Ольга Руденко (менеджер з маркетингу, ТОВ «Квартал 95») – народний депутат України;

   Руслан Стефанчук (давній знайомий В.Зеленського, гравець команди КВН (клуб вєсьолих і находчівих – Г. М.) «Три товстуни») – перший заступник Голови Верховної Ради України;

   Микола Стефанчук (брат Р. Стефанчука)– народний депутат України;

   Олександр Завітневич (за даними ЗМІ його дружина навчалася в одному класі із В.Зеленським) – народний депутат України;

   Валерій Стернійчук (очолював студентську «Лігу сміху» на Волині) – народний депутат України;

   Ігор Кривошеєв (шоумен, гравець «Ліги сміху» та КВН) – народний депутат України;

   Олександр Качура (за інформацією ЗМІ юридична компанія О.Качури надавала послуги «Студії «Квартал 95») – народний депутат України;

   Володимир Воронов (за даними ЗМІ мав професійний досвід співпраці із «Квартал-Концертом») – народний депутат України;

   Роман Грищук (керівник студії «Мамахохотала») – народний депутат України;

   Ірина Борзова (за даними ЗМІ є донькою продюсера «Ліги Сміху») – народний депутат України;

   Олександр Скічко (телеведучий, актор, мав дружні знайомства зі «Студією «Квартал 95») – народний депутат України (усі ці депутати є «слугами народу» – Г. М.)».

   То що, пане Саакашвілі, у Зе «немає «любих друзів»?! Розкрийте свої очі й не кривіть душею!

   Ну, а якщо уже згадані вище Міхеіл Саакашвілі (виходячи з його владних посад в Грузії й Україні), Ольга Герасим'юк, Владислав Бухарєв і Сергій Борзов (про них мова піде далі)  є «новими» обличчями нової влади Зе, то їм – пряма дорога до таких самих «нових» облич нової влади Зе, якими є Леонід Кучма, котрий змальований в моїй роботі «Отаке воно «нове» обличчя нової влади Зе?!», був Андрій Богдан (про нього – мій матеріал «Зе чи Бо? НаВухоДоносець і Ко!») та є Руслан Демченко (моя стаття «Ще одне «нове» обличчя нової влади Зе!» розкриває, ким він є).

   Окрім цього, коли вже говорити і про новообраних народних депутатів України, включаючи й перелічених угорі «слуг народу», то моя праця «Про результати позачергових парламентських виборів – попередньо, або Україна – остров нєвєзєнія?» показує, хто вони є, та дає підстави після обрання Верховної Ради України 9 скликання уже стверджувати, що Україна – таки остров нєвєзєнія!

   А що ж собою представляє сам Зе і його кадрова політика, розповідають мої публікації «Обличчя Зе»,

«Нове, але по-старому нахабне, обличчя нової влади Зе, або Мендель заслуговує на пендель*!»,

«Трубі – труба!»,

«Рябошапці – по шапці!»,

«Чому Зе каже неправду Україні?»,

«Де був Зе 18 – 19 лютого 2014 року?»,

«Окупація без зазначення окупанта, або Зе продовжує українцям пудрити мізки після заглядання в очі Путіну…»,

«Яке ж Зе-лицемірство!»,

«Who  are  you, Mister  чи все ж таки господін Єрмак, або Протоколи нєукраінскіх мудрєцов» й

«Ідіоти!»

та «Дебіли!», де розказується про причину появи у владі ідіотів.

   Оце так Зе «виконує» свою ж передвиборчу  програму  кандидата на пост Президента України  Володимира Зеленського!

   Після всіх наведених вище даних за кого Зе має українців?

   Зе має українців за ґоїв-дебілів!

   Далі буде...

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте