Чому Зе каже неправду Україні?

   «Президент Володимир Зеленський заохотив школярів розвиватися і включатися в розбудову держави словами про те, що нових народних депутатів вже час міняти (виділено Г. М.).

   Джерело: реакція Президента на відео, на якому діти діляться своїми досягненнями, показаному на форумі «Україна зростає разом зі мною».

   Пряма мова: «Дуже круто. По-перше, вони дуже схожі на наш новий уряд (не впевнений, що цим дітям, коли вони ще трішки підростуть, захочеться бути схожими на даний уряд, а те, що саме цей уряд схожий на дітей, з кожним днем його діяльності помічає все більше жителів України – виділення та примітка Г. М.). Усе, що я побачив, починаючи з робототехніки і гаджетів і закінчуючи дівчиною Дашею, яка є представником у Верховній Раді…

   Діти – вони розумніші за дорослих (висновок тягне на наукове відкриття та, можливо, й на Нобелівську премію у відповідній галузі науки, через те, виходячи з цього Зе-твердження, пропоную поміняти 42-річного Володимира Зеленського, хоча би тимчасово, на його доньку 2005-го року народження Олександру Зеленську, бо, відповідно до його слів, вона розумніша за нього – примітка Г. М.). Тому іноді я відчуваю себе дитиною з дорослими людьми  (якраз іноді це й помітно – виділення та примітка Г. М.). Так простіше, тому що ви відчуваєте: ви ходите по вулицях, ви знаєте, що відбувається, які тенденції і яка повинна бути країна (звідси – логічний висновок: нова Зе-влада нічого не відчуває, бо по вулицях своїми ногами не ходить, не знає, «що відбувається, які тенденції і яка повинна бути країна» – примітка Г. М.). Вона повинна бути така, як ви, – свіжа, щось нове, щось дуже цікаве – те, заради чого хочеться жити  (себто, за логікою Зе, не така, як Зе-влада – не свіжа, не нова за своєю сутністю, дуже не цікава, й та, заради котрої не хочеться жити – виділення й примітка Г. М.).

   Будь ласка, Дашо, підтягуйте  таких, як ви, до Верховної Ради. Нікому не говоріть, але вже пора міняти і цих (народних депутатів України – примітка Г. М.)», – отака інформація була оприлюднена 20 листопада 2019 року інтернет-газетою «УП» в повідомленні «Зеленський – дітям: Уже пора міняти і цих депутатів».

   А ось що сказав Зе всього через два з половиною місяці 6 лютого 2020 року згідно звістки «УП» під назвою «Зеленський заспокоював «слуг народу», що дострокових виборів не буде» за 6 лютого 2020 року: «Президент Володимир Зеленський на засіданні (парламентської – Г. М.) фракції «Слуга народу» пояснив, чому не буде розпускати Раду (Верховну Раду України – Г. М.)

   Деталі: На засіданні фракції Зеленський заспокоював «слуг народу» щодо скорочення депутатів з 450 до 300. Президент запевняв фракцію, що скорочення депутатів робиться не під дострокові вибори.

   Зеленський прямим текстом сказав, що не збирається розпускати Раду  (виділено Г. М.) – мовляв, у цьому немає сенсу, тому що в наступному парламенті «слуги народу» вже не зможуть самостійно сформувати більшість».

   І от що після цього вийшло: 20 листопада 2019 року під час публічного заходу перед дітьми відкрито на всю Україну Зе заявив, що «вже пора міняти і цих» народних депутатів України, тобто Верховну Раду України 9 скликання, а вже 6 лютого 2020 року на закритому засіданні парламентської фракції партії «Слуга народу» Зе «прямим текстом сказав, що не збирається розпускати Раду» 9 скликання.

   То ж коли Зе казав правду?

   Відкрито перед дітьми та перед Українським народом чи закрито перед своїми «слугами», обрання котрих аналізується у моїй роботі «Про результати позачергових парламентських виборів – попередньо, або Україна – остров нєвєзєнія?», які, не зрозуміло чому, назвали себе «слугами народу», більшість котрого, на жаль, повірила їхній демагогії – переважно нездійсненним обіцянкам?

   Схоже, що в своїх власних руках заплутався вже сам Зе, а не тільки його влада, як демонструє моя публікація «PS752: ліва рука нової влади Зе не знає, що робить права, або Риба гниє з голови!».

   У будь-якому випадку Зе сказав правду лише одній аудиторії – найімовірніше своїм «слугам»: про них буде окрема розмова.

   Чому же Зе тоді ставить «слуг народу» вище всього народу й каже неправду Україні?

   Раніше він словесно був зовсім іншим: ось – яким борцем за правду…

   14 травня 2019 року Зе – Володимир Зеленський на своїй Facebook-сторінці написав: «Верховна Рада України – сокращенно ВРУ.
   ВРУ – их жизненный девиз.

   Запам’ятайте прізвища депутатів цього (уже минулого 8-го – Г. М.) скликання.
   І на наступних парламентських виборах (9-го скликання – Г. М.) робіть висновки.

   Зробимо їх разом!».

   А який, після сказаного вище про достроковий розпуск-нерозпуск Верховної Ради України 9 скликання, жізнєнний дєвіз Зе й чи не пора її – цю Зе-Раду – зробити українцям разом?

   Чи потрібен тоді Українському народу загалом та його дітям зокрема ПреЗедент, який їм каже неправду, говорячи прямо, обманює?!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте