PS752: ліва рука нової влади Зе не знає, що робить права, або Риба гниє з голови! P. S.

   Читайте початок статті

   Уже після оприлюднення цієї публікації у ЗМІ було опубліковано інтерв’ю Зе російськомовному «9 каналу» Ізраїлю під назвою «Зеленский: «Рассосется ли шрам между Россией и Украиной – я вообще не уверен». Интервью 9 Каналу» (24 січня 2020 року, 21:00), в якому ПреЗедент, зокрема, сказав таке: «Заявление посольства, если не ошибаюсь, Украины в Тегеране о том, что это не теракт, буквально в первые, если не ошибаюсь, часы после трагедии (запитання журналіста – Г. М.).

   …(Зе відповідає – Г. М.) Посольство предположило (виділено мною – Г. М.). Я, в свою очередь, после их… того, что они предположили, основываясь на многих заявлениях некоторых, не хочу говорить, высокопоставленных людей, которые эту информацию выпустили сразу. Я считаю, что это фейк… Мы уже знали, что версия с точки зрения технических ошибок, неполадок, не того курса, непрофессионального управления самолетом – неверная  (Зе ще тоді знав, що прєдположєніє Посольства є невірним, але нічого не вдіяв із Послом (Посольством) по лінії кадрових висновків, як я писав вище у Висновку – виділення й примітка мої). Мало того, сейчас мы уже можем об этом говорить, и этому есть свидетели – это близкие и родные. Я в первый же день, на второй день, понимая, что происходит, понимая, как это ударит и по имиджу Украины, и авиакомпании. И, самое страшное, как это ударит по родственникам как пассажиров, так и экипажа – украинцам  (Зе одразу ж чудово зрозумів, що шкідлива заява Посольства негативно відіб’ється на іміджі України, авіакомпанії та родичах загиблих, включаючи українців, але жодних стягнень щодо Посла (Посольства) не застосував – виділення та примітка мої). Они (близькі й рідні – Г. М.) здесь (в Києві – Г. М.) у нас все находились, в офисе авиакомпании, в отеле, мы предоставили им все условия… Я к ним поехал, я не мог в публичном поле говорить: «Нас сбили», но я приехал к ним и сказал: «Кроме сочувствия и так далее, я приехал к вам с важной информацией. Хочу, чтобы вы точно знали, это на сто процентов не техническая ошибка. И не ошибка ваших родных, и не ошибка нашего профессионального экипажа»… Но в публичное поле не выходил, нужны были данные и доказательства (уже є й відповідні дані і докази та зізнання влади Ірану, що літак рейсу PS752 був збитий ракетами ЗРК «Тор» російського виробництва, але Зе ніяк не покарав за фальшиву шкідливу заяву-прєдположєніє ні Посла (Посольство), ні Міністра закордонних справ України, ні Секретаря РНБО України – виділення й примітка мої)».

    Тому тут очевидним є той факт, що після оцих слів ПреЗедента й аналізувати нічого, бо і так все ясно: риба гниє з голови!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте