Рябошапці – по шапці!

                                                                              Жоден мул (гібрид від схрещення

                                                                              віслюка (осла) та коня – Г. М.) не       

                                                                              любить нагадування про те,

                                                                              що його батько був віслюком.

                                                                                                                  Редьярд Кіплінґ

 

  Наводжу тільки факти…

                                                                             Факт 1

   24 грудня 2019 року на своїй Facebook-сторінці, користуючись власними джерелами у ГПУ, багаторічна прес-секретарка Юрія Луценка Лариса Сарган написала: «Ну що. Поговоримо про зачистку прокурорів під виглядом «реформи».  Бо назвати реформою те, що відбувається в поки що ГПУ (згідно пункту 4 розділу ІІ «Прикінцеві і перехідні положення»  Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури» № 113-IX  від 19 вересня 2019 року й Наказу Генерального прокурора Руслана Рябошапки «Про день початку роботи Офісу Генерального прокурора» № 351 від 23 грудня 2019 року, який був опублікований у газеті «Голос України» 24 грудня 2019 року, з 2 січня 2020 року ГПУ перетворюється на Офіс Генерального прокурора (ОГП) – Г. М.) останні чотири місяці, важко (виділено мною – Г. М.)

  Не пройшов «співбесіду» (беру в лапки свідомо) Вадим Приймачок, слідчий по справі Януковича про держзраду, слідчий по всім кримським справам (військовий напрямок). Саме він оголошував підозри усім чиновникам з РФ та суддям Конституційного суду РФ. Саме він разом із кількома іншими прокурорами Військової прокуратури оголошений у розшук рішенням россуду, заочно заарештований у РФ за діяльність на користь України. Саме він відповідав за підготовку матеріалів для МЗС у справах проти Росії в міжнародних судах. Саме він особисто готував та формував докази для українського МЗС, аби довести: Росія – агресор.
   І що? А його ЗВІЛЬНИЛИ «реформатори!»…

   Що чекає на інших, боюся прогнозувати. Бо є ще одна важлива справа, що слухалася в Оболонському райсуді, і не дивлячись на затягування і спроби зриву процесу з боку адвокатів, прокурори довели до вироку – 13 років Президенту-втікачу Януковичу. Зараз руками нових керівників та кураторів справу готують до зливу в апеляції…

   Тим часом готують до обміну в терміновому порядку «беркутівців», причетних до розстрілів на Майдані взимку 2014 року (виділено мною – Г. М.)

   Кажуть, два заступники (Генерального прокурора Рябошапки – Г. М.) – Касько і Чумак – спробували таки пройти тести на знання про застосування службового коня у роботі прокурорів. То перший здав на 32, а другий – на 10 зі 100 балів.
   Реформатори (виділено мною – Г. М.)...».

   Хіба лише після оцього одного факту не варто Рябошапці дати по шапці, щоб швидко опам’ятався й не уподібнювався коню, хай і службовому, а тим більше із своєю шкідливою міднолобістю – мулу зі впертістю осла, адже ж його колишній колега Труба, як повідомляє моя публікація «Трубі – труба!», через свої подібні дії уже дотрубився?!

   Але далі буде ще цікавіше… 

   Читайте продовження статті – Ч. 2.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте