«Сила і Честь»: «гарний» початок… P. S.: і негарний кінець!

   Читайте початок статті, Ч. 2

   Ну, що ж, уже можна підбивати підсумки виборів…

   Який початок, такий і кінець.

   Початок – «гарний», кінець – негарний.

   Парламентські вибори відбулися, але партія «СіЧ», набравши всього 3,82 %, а прохідний барєр згідно частини 3 статті 98 «Встановлення результатів виборів депутатів у загальнодержавному окрузі» Закону України «Про вибори народних депутатів України» № 4061-VI від 17 листопада 2011 року складає 5,0 %, й не вигравши жодного мажоритарного відносної більшості одномандатного виборчого округу,  не буде представлена у Верховній Раді України 9 скликання.

   Та про все – по порядку…

   Повертаємось до фактажу, викладеного вище.

   Факт 1. Ігор Смешко стверджував, що очолювана ним «Сила і Честь» «неодмінно увійде у Верховну Раду…

   В мене немає сумнівів: ми  зможемо реально претендувати на найбільшу парламентську політичну фракцію».

   Факт 5. Пізніше Ігор Смешко сказав: «Ми впевнені, що… саме партія «Сила і Честь» стане тією рушійною силою, навколо якої буде сформовано якісну і дієву парламентську більшість».

   Факт 12. Керівник виборчого штабу партії «СіЧ» Дмитро Гордон запевняв, що «партія Смешка «Сила і Честь» набере від 10 до 18%…

   …я думаю, що коаліцію утворять саме «Сила народу»… Тобто «Слуга народу»  та «Сила і Честь». Коаліція буде називатися «Сила народу»…».

   Ось такі факти:  попри всі гучні, але  видумані, дилетантські, нездійсненні, утопічні й оманливі, заяви Ігора Смешка та Дмитра Гордона результат партії «СіЧ» складає за партійним списком 3,82 % і ні одного мажоритарника…

   Ось такий «СіЧ»овий кінець!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте