Зе чи Пе?

   Ця стаття була  оприлюднена мною 19 квітня 2019 року на іншому інтернет-ресурсі, а на даному сайті я, на жаль, не встиг її розмістити до завершення часу, відведеного для агітації.

   Ніколай Панков 11 вересня 2016 року оприлюднив у YouTube відеоролик під назвою «Зеленский ОПОЗОРИЛ Украину в Юрмале на фестивале», у якому є ось такі слова Зе: «Украіна, єслі чєстно мєжду намі, напомінаєт актрісу із нємєцкіх фільмов для взрослих, то єсть готова прінять в любом колічєствє с любой сторони», себто порівняв нашу Батьківщину з порнографічною актрисою (на той час Московщина вже третій рік воювала проти України). Й це говорить людина, котра народилася, виросла та зробила кар’єру актора, коміка, бізнесмена у себе вдома – в Україні! Отаке ставлення Зе до своєї Батьківщини. Зе – це Зеленський Володимир Олександрович (ЗВО) або Володимир Олександрович Зеленський (ВОЗ), який після оцих процитованих вище його ганебних слів, сказаних на радість ворогам України, навіть не спромігся попросити пробачення у своєї української домівки і в Українського народу, котрий із весни 2014 року веде національно-визвольну війну з московитським окупантом Росією, яка розв’язала збройну агресію супроти України.

   Натомість Пе, будучи Верховним Головнокомандувачем ЗСУ й керуючи обороною України від Московщини, каже: «Геть від Москви!» (у розумінні, що український порятунок та процвітання українців і української державності можливі тільки після повного відриву від Росії: я сам даним гаслом й українським європейським курсом керувався від самого початку своєї політичної та громадської діяльності із кінця 1989 року). Пе – це Петро Олексійович Порошенко (ПОП) або Порошенко Петро Олексійович (ППО).

                 

Ось такі рекламні щити (білборди) зявилися обабіч  українських доріг

                                          на початку листопада 2018 року.

   А ось що сказав Президент України Петро Порошенко 24 листопада 2018 року (наведені гижче його слова уже частково згадувалися в моїй праці «Оце «життя», або Інтеграція від інтеграції різниться»): «Потаємну думку мільйонів (українців – примітка моя) висловило коротке гасло Миколи Хвильового: «Геть від Москви!» – разом з іншим у нашій мовній стилістиці тих часів: «Дайош Європу»…

   Лише інтеграція України до євроатлантичного простору гарантує нам і мир, і безпеку, і незалежність, і подолання бідності. Щойно цитував Хвильового: «Геть від Москви! Дайош Європу!». Від цієї стратегії ми не відступимо. Україна обов’язково стане повноправним членом НАТО і повноправним членом Європейського Союзу!

   І не буде більше ані Голодомору, ані Великого терору, ані русифікації. Як писав Тарас Шевченко: «І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі!» (Офіційне інтернет-представництво Президента України: «Виступ Президента України під час вшанування пам’яті жертв з нагоди 85-х роковин Голодомору»).

   Та рухаємось далі… 25 березня 2019 року інтернет-газета «ЄП» оприлюднила статтю «Від ЄС до ядерної зброї: зовнішня політика Зеленського, Порошенка, Тимошенко і Гриценка», де наводяться наступні відповіді Зе та Пе на питання «Європравди»: «Припинення або розрив дипвідносин за такої кількості двосторонніх проблем є не тільки недоречним, але й шкідливим», – пояснили у штабі Зеленського… «Дипломатичні відносини з Росією уже зведено до максимально низького рівня», – пояснив він (Порошенко Петро – примітка моя) в опитувальнику «Європейської правди» (детально про дану проблематику я розповідаю у своїй аналітичній роботі «СКРІПАЛЬскоє дєло і двоякість дій Заходу. Так – правильній позиції Президента України! Ні – непрофесіоналізму його владних соратників!», зокрема в її розділі «Українська відповідь російському отруювачу»)…

   Порошенко… взяв… зобов’язання подати заявку про вступ до ЄС за чотири роки. А у відповіді Президента «Європейській правді» вперше пролунали й інші деталі: «Графік ключових рішень такий: оновлення Угоди про асоціацію – не пізніше 2022 року; подання заявки на вступ до Європейського Союзу – не пізніше 2023 року; за умови повного виконання Угоди про асоціацію та завершення передвступних переговорів, вступ України до ЄС можливий не раніше 2028 року»

   І, нарешті, позиція Зеленського: «Буду робити все для того, аби за 5 років Україна могла би звернутися (до Євросоюзу. – ЄП) по План щодо кандидатства – якнайменше. В ідеалі – звернення по План щодо членства».

   Ця фраза – справжнє фіаско.

   Це – свідчення провалу «Зе-команди» в європейській сфері, вона хибна від початку до кінця.

   Навіть студент-міжнародник пояснив би їм, що в Євросоюзі не існує «Плану щодо кандидатства». Сюрприз, але «Плану щодо членства» немає так само (на відміну від НАТО, де є документ зі схожою назвою – ПДЧ). Ба більше, процедури розширення Союзу взагалі не передбачають будь-якого «Плану» чи подібного документа, за яким можна «звернутися» до ЄС…

   Ця відповідь свідчить про відсутність у будь-кого з причетних до ухвалення рішень у штабі лідера перегонів навіть базових знань з тематики Євросоюзу – одній з ключових для майбутнього Президента.

   …з відповіддю про виконання УА маємо чергове фіаско.

   «В основному відповідальність за імплементацію Угоди лежить на Кабінеті Міністрів. Думаю, процес можна пришвидшити, створивши офіс з координації процесу євроінтеграції всередині Кабінету Міністрів. Я також готовий винести питання координації на рівень Президента», – йдеться у відповіді, що надійшла зі штабу Зеленського.

   У це складно повірити, але штаб кандидата-лідера не знає, що від 2014 року в структурі КМ працює урядовий офіс із саме такою назвою, а від 2016 року Україна отримала також профільну віце-прем’єрку, якій підпорядкований цей офіс… А ще у «Зе-команді», схоже, не знають, що Конституція дозволяє Президентові координувати роботу уряду...

   У Порошенка пояснили…: «Зміни до Конституції відкривають нові можливості для Президента, оскільки він тепер є гарантом дотримання курсу на вступ до ЄС та НАТО»(саме він ініціював й доклав максимум зусиль для внесення парламентом цих змін – примітка моя)…

   Загалом у блоці ЄС найповнішими і найцікавішими виявилися відповіді чинного Президента…

   Порошенко (безумовно підтримує вступ до Альянсу – примітка моя)… уточнив, що розпочне діалог про надання Плану (ПДЧ – примітка моя) вже у 2019 році, на грудневому саміті НАТО в Лондоні.

   Зеленський схильний не поспішати і планує таке звернення в кінці терміну: «Мета – за 5 років звернутися по ПДЧ та отримати згоду. Сподіваюсь що Альянс прийме позитивне рішення навіть у випадку незавершення конфлікту(не конфлікту, а війни Росії проти України – примітка моя)та деокупації територій»…».

   Треба також зазначити, що в офіційній програмі кандидата на пост Президента України Зе нічого не сказано про Євросоюз. І це ще не все…

   13 квітня 2019 року на Офіційному веб-сайті Міністерства оборони України (МОУ) була розміщена «Інформація у зв’язку із зверненнями народних депутатів України Бригинця О. М., Мамчура Ю. В., Чорновол Т. М., Бондаря М. Л.», де наводяться такі дані: «У зв’язку з численними запитами журналістів щодо відповіді на звернення народних депутатів України Бригинця О. М., Мамчура Ю. В., Чорновол Т. М., Бондаря М. Л., Міністерство оборони України повідомляє, що Генеральним штабом Збройних Сил України було проведено перевірку щодо перебування громадянина Зеленського Володимира Олександровича на військовому обліку у ЗС України.

   Інформуємо, що громадянин Зеленський В. О. перебуває на військовому обліку військовозобов’язаних у Металургійно-Довгинцівському об’єднаному районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки міста Кривого Рогу з 22.12.2008 року і по теперішній час, військове звання – солдат, військово-облікова спеціальність – діловод діловодства.

   Придатний до військової служби.

   Військову службу у ЗС України не проходив.

   Для призову під час мобілізації громадянину Зеленському В. О. надсилалися повістки: 15.04.2014, 23.06.2014, 15.08.2014, 10.05.2015 за адресою, визначеною у його облікових документах.

   Громадянин Зеленський В. О. до військового комісаріату за його викликом не прибував».

. А під час дебатів, проведених 19 квітня 2019 року на НСК «Олімпійський», які насправді були передвиборчою агітацією, але лише на них погодився Зе, всіляко уникаючи до цього прямих розмов із виборцями, громадськими активістами й пресою, він взагалі договорився до того, що назвав російські окупаційні війська на українському Донбасі та російських місцевих бандитів-колабораціоністів-терористів «ЛНР»/«ДНР» повстанцями – саме так, як каже Московщина, хоча вони – такі «повстанці», як і Зе – їхній «командир». Ось, що на це відповів Генеральний штаб ЗСУ: «У нас «повстанців» немає. У нас є російська агресія»… Збройні Сили України про це не забудуть і не пробачать. Ніколи!!!» (Facebook, 19 квітня 2019 року).

   Наведені вище позиції МОУ й ГШ ЗСУ означають наступне: Зе в якості Верховного Головнокомандувача українському війську не потрібен!

   То куди ж та як після подібних провалів Зе буде інтегрувати Україну?

   Ну й тепер повернемося до Зе-бізнесмена, бо Зе-політика ніхто не знає та і як новоспечений своїми бізнес-партнерами політик, згідно висвітленого вгорі фактажу, він є ніякий. Отже, 18 квітня 2019 року Українське інформаційне агенство (ІА) «РБК-Україна» на своїх інтернет-сторінках розмістило інтерв’ю «Владимир Зеленский: Нам выгодно распустить Раду, но будем думать и поступать по закону», в якому Зе про свої зв’язки з бізнесменом-олігархом Коломойскім сказав наступне: «Звонки, мессенджеры использую. Общаемся по бизнесу… Чтобы закончить тему Коломойского. Вы же понимаете, что, как бы там ни было, вас с ним ассоциируют. Даже если это беспочвенно… Ну почему беспочвенно? На почве бизнеса – да». Як бачимо, Зе й Коломойскій – бізнес-партнери: цікавий зв'язок чи не так?!

   Коли хтось призабув, то я нагадую, що Коломойскій – це той олігарх, котрий довів «до ручки» «Приватбанк» (у своєму дослідженні «Націоналізація неплатоспроможного «Приватбанку». Хто відповідатиме за його банкрутство?» я детально про це розповідаю), а тепер всіма силами прагне повернути його собі назад, щоб і надалі наживатися за рахунок українських вкладників (й уже навіть 18 квітня 2019 року виграв справу про незаконність націоналізації банку в першій інстанції – Окружному адміністративному суді міста Києва), це той олігарх, який є власником холдингу «1+1 media», куди входить і телеканал «1+1», з усіх щілин котрого Українському народові запудрювали мізки вихвалянням Зе. Підтвердженням сказаному є ось ця інформація «За три передвиборчих місяці присутність кандидата на пост Президента Володимира Зеленського в ефірі «1+1» досягла 14 відсотків», опублікована Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення на своїх інтернет-сторінках 17 квітня 2019 року: «Національна рада, яка проводить моніторинг мовлення вітчизняних телерадіокомпаній під час виборчої кампанії 2019 року, в ефірі ТОВ «ТРК «Студія «1+1» за період із 31.01.2019 по 31.03.2019 після реєстрації Володимира Зеленського як кандидата у Президенти (30 січня 2019 року) зафіксовала його присутність у розважальних проектах студії «Квартал 95» загальним хронометражем 203 години 35 хвилин, що становить 14% від загального обсягу програмного наповнення телеканалу.

   Проекти «Вечірній квартал», «МультиБарбара», телевізійні серіали «Слуга народу», «Слуга народу-2», «Слуга народу-3» тощо містять матеріали (висловлювання, дії), які з використанням гострої політичної сатири і художніх засобів мають ознаки маніпулятивного характеру.

   До  того ж, за  цей період на ТРК «Студія «1+1» (з 31.01.2019 по 31.03.2019) не було зафіксовано жодного критичного матеріалу чи інформації про кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського, тональність висвітлення інформації про нього в інформаційних передачах та інших проектах на каналі була тільки позитивною… Водночас інформація про чинного Президента і кандидата на пост Глави держави Петра Порошенка подавалася у вигляді коментарів журналістів каналу або запрошених гостей чи експертів переважно в негативній тональності. Також у період виборчої кампанії на телеканалі «1+1» у передачі «ЧистоNews» у саркастичному, негативному світлі подається інформація про всіх кандидатів на пост Президента України, за винятком Зеленського…

   Таким чином, результати моніторингу ефіру ТОВ «ТРК «Студія 1+1» стосовно висвітлення виборчого процесу свідчать про виявлення ознак порушень положень статті 3, статті 561 та статті 57 зазначеного Закону («Про вибори Президента України» – примітка моя)».

   Коломойскій + «Студія 1+1» + Зеленський =?

   Український народе, невже Зе, котрий за всю своє кар’єру в Україні нічого не зробив для неї, для української справи і для утвердження української державності, а навпаки – часто насміхався із них, з українства у «ватному стилі», дбаючи лише про збільшення своїх мільйонних багатств (Пе, за його словами, під час роботи Президентом України на різні благодійні справи, включаючи допомогу ЗСУ, витратив власних 1,5 млрд грн), не був учасником Революції Гідності, не підтримував Майдан (Пе, на відміну від Зе, був активним майданівцем), де загинули Герої Небесної Сотні, щоб такі, як Зе й усі інші, могли вільно займатися своїми справами, не хотів служити в українському війську, заслуговує бути твоїм лідером – Президентом України та Верховним Головнокомандувачем ЗСУ?!

   Український народе, будь Гідним!

   Тому Зе – це не те, що Україні потрібне, бо він Українському народові нісенітниці верзе, а Пе – це те, що Україні потрібне, бо він Українському народові нісенітниці не верзе!

   Пе має необхідні досвід і якості для очолювання України (він розуміє, що живе й працює у напівпрезидентській (парламентсько-президентській, як говорять українці) республіці та не прагне посилення повноважень Президента України, хоча я вважаю, що Україна заради збільшення владної ефективності має стати президентською республікою і в своїй роботі «Владна багатоголовість доведе нас до цуґундера!» обґрунтовано це доводжу), а Зе їх немає. Що ж тоді робити? Для мене особисто, відколи я боровся із бандою Януковича (хоча виступав проти неї від самого початку її правління Україною з 2010 року й до того – теж) під час Революції Гідності та за прихід постмайданної української влади, хоча я від неї, попри свої досвід, фаховість і державницьку позицію, не отримав жодної кадрової пропозиції, все одно більш прийнятним, попри всі його помилки (у моїй публікації «Дожилися! Людські долі й нелюдська влада» показані декотрі з них), переважно у внутрішній та кадровій політиці, які він повинен швидко виправити, є Пе: тому, що я – український позапартійний державник-патріот й хочу бачити Україну членом НАТО та ЄС і тому не обираю вигідного Росії інституційно слабкого кандидата Зе, а обираю невигідного Росії інституційно сильного кандидата Пе (Путін однозначно заявив, що Росію влаштує будь-який Президент України, окрім Петра Порошенка, і саме тому Пе потрібно обрати Президентом України аби Московський Кремль не диктував Українському народові, кого він має обирати своїм лідером), оскільки Московщина-Росія була, є й буде вічним ворогом України.

   Отож, нехай Зе відійде та ще інституційно для надскладних потреб України підросте, а Пе хай далі з Божою допомогою  до високих і гідних стандартів людського життя у НАТО й ЄС Український народ веде, як це вже сталося, за ініціативи Петра Порошенка, при звільненні істинно українського православ’я від багатовікового російсько-церковного ярма та отримання УПЦ (ПЦУ) Томосу про автокефалію від Вселенського Патріархату, найбільший внесок у що зробили Пе (особливо в зовнішньо-переговорному процесі) й Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет (всім своїм служінням Українській Церкві та Українському народові після відновлення незалежності України, допомагаючи звільняти їх від московитських оков), тоді як Зе, богохульствуючи, грішачи і ображаючи християнські почуття всієї повноти цієї Церкви разом із Константинопольською (Вселенською) Патріархією, на Томос каже термос, але, будучи євреєм, не називає Святе Письмо іудеїв (юдеїв) Танах, куди входять Тора чи «П’ятикнижжя Мойсеєве», Невіїм й Ктувім, або хоча б одну більш відому громадськості Тору термосом!

   То який висновок робимо 21 квітня 2019 року, коли обиратимемо Президента України?

   Зе – ні!

   Пе – так!

   Читайте P. S.: хто бреше і хто відповість?

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте