Московітскій дружбан – собача людина чи людина-собака, або Homo putinus

   Якщо хтось сумнівається, що собача людина чи людина-собака (кому як більше подобається) існує, то нехай звернеться до мого грудневого 2013 року матеріалу «Дарвін помилявся?» і там побачить відповідне підтвердження цьому та отримає, звісно окрім шанувальників самої собачої людини, насолоду від побаченого.

   Але у когось може ще й виникнути питання, а до чого ж тут московітскій дружбан і чому він – людина – ототожнюється із собакою, саме з поганим собакою?

   Ось тут якраз й, даруйте за тавтологію, заритий собака. Адже йдеться не про простого дружбана, а – про московітского, та не просто – московітского, а – про всія московітов московіта – московітского вождя – собачьєго братана-пахана (отакий подібний пахан показаний у моїй статті «Боротьба і єдність протилежностей…») – пса поганого.

   Чому ж я так зневажливо, із глибокою відразою, називаю цю людину – вірніше людиноподібну істоту? Відповідаю.

   Для мене кожен, хто не сприймає Україну як незалежну державу в міжнародно визнаних кордонах станом на 24 серпня 1991 року, або підтримує ті чи інші зазіхання чужих держав на українські землі, є ворогом – псом поганим, а всіх, без винятку, ворогів України, до котрих українські спецслужби, правоохоронці можуть дотягнутися, необхідно швидко нейтралізовувати (моя липнева 2014 року робота «Нейтралізація спрута!» є якраз на цю тему), щоб не сталося реваншу антиукраїнських сил, до яких відносяться і всі проросійські елементи!

   Хто ж тоді – цей московітскій дружбан? Чим же ж так відзначився оцей московітскій вождь, котрого я й мільйони українських патріотів заслужено називаємо пйос поганий?

   Це – Владімір Путін. Саме цей собачій братан Путін розпочав російську збройну агресію проти моєї Батьківщини України, порушив її територіальну цілісність, затверджену міжнародними угодами на момент проголошення української незалежності, окупував частину української землі та продовжує вбивати український люд на тимчасово окупованій ним території. Ось чим – злочинами – відзначився оцей нєдоросль-вождь – собача людина чи людина-собака, тому й заслуговує зватися ворогом – псом поганим!

   Впливовий британський журнал «The  Economist» зображенням «Putinism» на одній зі

                           

своїх обкладинок, показаній вище, дуже чітко підмітив собачу сутність Путіна і його путінізму у формі російського націонал-шовіністичного неоімперіалізму, в котрого очні зіниці у вигляді бойових літаків світяться немовби в скаженого пса, готового напасти своїм військом, включаючи літаки, на будь-кого та будь-коли, що таки й зробив, напавши 20 лютого 2014 року на Україну.

   «Горе це на українську землю прийшло завдяки Президенту Росії Путіну. Він, як вірний учень Сталіна…, дал пріказ своїм опричникам у погонах і без них вторгнутися в Україну та стріляти навіть у рідних батьків. Жоден російський кадровий військовий (бойовик, диверсант, найманець і терорист також) не перетнув би російсько-український державний кордон без прямого наказу… Вєрховного Главнокомандующєго Вооружоннимі Сіламі Россійской Фєдєраціі – Прєзідєнта Россіі окупувати Крим… і Донбас та вбивати захисників і мирних жителів України», – писав я ще в червні 2015 року у своїй публікації  «Як російський офіцер у своїх батьків-українців стріляв…».

   Але деякі росіяни починають думати про майбутнє своєго правітєля Владіміра Путіна...

             

                                      Обома зображеннями поділився Інтернет.

   Доказом цьому є розміщений 5 березня 2016 року плакат «Помєр тот, помрьот і етот» біля Павєлєцкого вокзала в Москві, присвячений вождю Сталіну з натяком на вождя Путіна.Натяк є більш ніж красномовним, бо ж добре відомо, що Сталін за свої злочини проти людства помер, як собака. Собаці – собача смерть! Як собака помре й Владімір Путін за скоєні ним злочини на території України, адже «Бог все бачить і воздасть по заслугах всім, хто приніс в Україну горе, кров та смерть!» (цитата із згаданої вище моєї статті «Як російський офіцер у своїх батьків-українців стріляв…»).

   Й це ще не все…

   9 вересня 2018 року на Пушкінской площаді Москви відбувся велелюдний мітинг протестувальників, незадоволених політикою Путіна в соціальній сфері: люди скаржилися на низький життєвий рівень, переважно у російської глибинці, і категорично виступали проти підвищення пенсійного віку через низьку тривалість життя російських громадян (попри багаточисельні протести в багатьох населених пунктах Росії його все одно підвищили за вказівкою Владіміра Путіна).

   Але цікавою прикметою зазначених протестних акцій, особливо у Москві, була велика кількість молоді серед їхніх учасників, яка достатньо категорично висловлюється проти Путіна. Яскравим

                          

підтвердженням молодіжної категоричності є фото цієї сміливої російської дівчини (джерело: Vadim Lukashevich, Facebook) з промовистим зверненням до Путіна «Прощай, піз…бол». ЇЇ погляд, прямий, твердий та рішучий, говорить про справжність і однозначність продемонстрованого нею відношення щодо самого Владіміра Путіна й того, ким він є насправді (в Україні його ще заслужено називають ху…ло: моя робота «Обережно – агенти Росії в Європі, або Зґвалтування – не найкращий спосіб отримання жертвою задоволення!» детально змальовує образ цього ху…ла).

   Те, що Путін – піз…бол, бо безсоромно бреше та обманює міжнародне співтовариство, західний демократичний світ уже мав нагоду переконатися безліч разів, починаючи від московитської окупації частини українських земель, коли він казав про російські окупаційні війська, що «іх там нєт», збиття пасажирського літака рейсу МН17 над окупованою частиною Донбасу (мій матеріал «Доступ к тєлу продолжаєтся…» висвітлює цю трагедію) та закінчуючи брехливо-непереконливими отнєківаніямі від отруєння Скріпалєй у місті Солсбері Великої Британії (в моїй праці «Скріпальскоє дєло і двоякість дій Заходу. Так – правильній позиції Президента України! Ні – непрофесіоналізму його владних соратників!» показані цікаві деталі, пов’язані із цим, здійсненим Москвою, терористичним актом).

   Свого часу австрійський психолог й психіатр Сіґізмунд Шломо (Зіґмунд) Фройд говорив, що «першою ознакою дурості (людини – примітка моя)є повна відсутність сорому». Але приклад Владіміра Путіна може спростувати цей висновок відомого вченого. Чому? Та тому, що, на мій погляд, будь-кому неможливо заперечити характерну Путіну повну відсутність сорому при проведенні російської зовнішньої і внутрішньої політики, побудованій на суцільній брехні, масово поширюваній через ЗМІ й інтернет-ресурси, але при цьому називати його дурнем теж начебто немає вагомих підстав. Отаким от Путін є складним випадком у психології/психіатрії, виходячи з міркування Зіґмунда Фройда. Тому вчені психологи та психіатри, які напевно вивчають наукові роботи австрійського науковця, мають для осучаснення або підтвердження фройдівського висновку невідкладно взятися за вивчення Путіна й путіністів – його вірних послідовників, тобто путінізму загалом, та детально описати характер, поведінку і можливі вчинки цього небезпечного для людства людиноподібного створіння під об’єднуючим визначенням людина путінська – Homo putinus, котра, схоже, є дуже близькою до людини совєтской – Homo sovieticus – «ватника», відносно якого моє дослідження «Про «вату» в головах!» надає розгорнуту інформацію, але однозначно знаходиться надто далеко від людини розумної – Homo sapiens, підтвердженням чому є два наступні мої аналітичні матеріали «6Д + 3П, або Що необхідно Україні для успіху» та «Про «ватників», дурнів, чистоплюїв і запізнілу реакцію…».

   Хоча очевидним, перш за все, є той факт, що Владімір Путін – це російський цинічний, безсоромний брехун й жорстокий вбивця тисяч людей, котрий при підтримці свого младшєго дружбана Дмітрія Мєдвєдєва (моя публікація «Дружбани-нєдорослі» розказує про них обох) та інших московітско-крємльовскіх дружбанов веде себе на міжнародній арені, як собача людина чи людина-собака, вірніше, як пйос поганий, себто скажений пес (про Путіна також дуже влучно, правда в іншому образі, сказав Віктор Шєндєровіч: «Когда уходіть с корабля крисє, єслі она капітан?»), а скажених псів чи крис (щурів), без різниці, завжди раніше або пізніше знищують, бо вони є загрозою для всіх нормальних розумних людей!

   І рано чи пізно (краще раніше) настане кінець собачьєму братану-пахану Путіну разом із підконтрольною йому всією собачьєй стаєй россійскіх дружбанов!

   Й собаці та його московітско-крємльовскім собачонкам буде собачий кінець!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте