Австрійсько-російські танці на українських кістках

   У Австрії 18 серпня 2018 року відбулося весілля Міністра закордонних справ Республіки Австрія Карін Кнайсль (німецькою Karin Kneissl), на яке вона запросила Прєзідєнта Россіі Владіміра Путіна. Це – жах!

   Австріє, ти ж належиш до ЄС, котрий увів проти Московщини под. руководством єйо правітєля Путіна які-неякі (насправді слабкі, підтвердження чому знайдете нижче) санкції за порушення нею міжнародного права й української територіальної цілісності 2014 року, за її збройну агресію проти України і триваючу російську окупацію частини української території та вбивство московитами-росіянами майже 11 тисяч українського люду.

   Австріє, своєю двоякою й проросійською політикою ти підриваєш єдність ЄС!

   Австріє, тобі не соромно, що твій Міністр фрау Кнайсль колєнопрєклоняєтся перед Путіним – вбивцею багатьох тисяч українських жителів і топчеться разом із ним по їхній світлій пам’яті та танцює на їхніх українських кістках?!

   Втім, дивіться самі на цю загальноавстрійську ганьбу, бо ж Карін Кнайсль, будучи главою австрійського зовнішньополітичного відомства, представляє не саму себе, а Республіку Австрія.

                              

   Ну, а тепер перейдемо до аналізу вже оприлюднених мною окремих фактів про злочинну сутність Московії, оскільки вони безпосередньо стосуються означеної вище ганебної поведінки Австрії і ще раз підкреслюють, що вона є неприпустимою.

   У своїй статті «Два чоботи – пара» я писав: «…А. Гітлер здійснив аншлюс Австрії та, будучи окрилений цим загарбанням, анексію Судетів – території Чехословаччини в результаті Мюнхенської змови 1938 р…

   Дії самодєржца всія імперсько-шовіністичної Росії В. Путіна 2014 р. є абсолютно тотожними з діями фюрера нацистського Райху А. Гітлера 1938 р… В народі кажуть: «Два чоботи – пара». Такими чобітьми були Й. Сталін та А. Гітлер… Такою ж парою є вірний послідовник Й. Сталіна В. Путін та А. Гітлер…

   Невже демократичний Захід від мирного і заможного життя настільки заплив жиром, що не здатен розуміти та усвідомлювати всієї небезпеки, яка йде від реваншистського, імперіалістичного російського шовінізму на чолі із самодєржцєм В. Путіним, який копіює дії фюрера німецького нацизму А. Гітлера?!».  

   Австріє, фрау Кнайсль, ваші дії якраз підтверджують мої слова про ігнорування багатьма західними демократіями російської загрози через ожиріння вашого мозку. Вам не соромно?

   Далі читаємо мою публікацію «Обережно – агенти Росії!», де вказано наступне: «Цинізму немає меж! Цинізму Росії з її масовою, імперсько-шовіністичною підтримкою збройної агресії свого хазяїна, самодєржца В. Путіна проти України, цинізму московського нєдоросля, цинізму кагебіста, цинізму більшовицько-нацистського імперського реваншиста, який, окупувавши український Крим і розв’язавши російськими військами… спецоперацію на материковій частині України, в першу чергу на Донбасі…, загрожує безпеці не тільки Європи, а і всього світу…».

   Австріє, фрау Кнайсль, ваш цинізм, як і цинізм Московщини – Росії та Путіна, немає меж. Вам не соромно?

   А у моєму матеріалі «Обережно – агенти Росії в Європі, або Зґвалтування – не найкращий спосіб отримання жертвою задоволення!» зазначено таке: «Європа…, на жаль, не завжди послідовна та одностайна у своїй зовнішній політиці. В першу чергу це стосується кількох її країн, які, переслідуючи свої меркантильні інтереси, шкодять всьому європейському континенту, в т. ч. ЄС, євроатлантичному простору і всьому світу, руйнуючи усталений міжнародний правопорядок, бо не хочуть адекватно реагувати на дії Росії – агресора та окупанта української території…

   Потураючи загарбницьким планам Росії, вони перетворилися на її агентів у Європі…

   Агентом №1 фактично стала Франція (після обрання  Президентом Франції Еммануеля Макрона агентурна діяльність офіційного Парижа в інтересах Московщини дещо ослабла – примітка моя)… А ось… Німеччина, бюргери якої попивають пиво, Австрія, насолоджуючись кавою…, настільки вже втратили відчуття реальності, що їм наплювати на своїх партнерів з ЄС…».

   Австріє, фрау Кнайсль, ваші меркантильні інтереси щодо Росії руйнують міжнародне право. Вам не соромно?

   Наступна моя стаття «Доступ к тєлу продолжаєтся…» вказує: «Саме ці рядки (йдеться про назву статті) з відомого анекдота про невірну дружину найкраще характеризують стосунки окремих країн – агентів Росії в Європі з нєдорослєм всія Россіі Путіним, який перетворив їх на своїх підстилок…

   Мало того, згадані агенти, в першу чергу… Німеччина, Італія, а також окремі дрібніші агентики – Австрія…, Сербія…, опустилися на саме дно, адже Путін тр…є їх з особливим цинізмом…, а вони все одно кажуть, що отримують задоволення…

   Не зупиняючись на досягнутому, Путін з садистською насолодою переходить до наступного етапу тр…я своїх хвойд, а насправді – до гвалтування неприродним способом з неймовірною жорстокістю. Інакше диявольські путінські дії назвати не можна, оскільки він, давши російську зброю – самохідний зенітний ракетний комплекс (СЗРК) «Бук — М1» і команду своїм бойовикам збити над тимчасово окупованою ним українською територією… цивільний пасажирський літак Боїнг — 777 Малайзійських авіаліній з 298 мирними людьми на борту…, який слідував рейсом МН17…, просто перевіряє, якою буде подальша реакція його агентів — підстилок. Виявляється, що вони і в такій страшній ситуації все одно отримують задоволення від свого ґвалтівника…

   Ця авіакатастрофа сталася також з вини Франції, Німеччини, Італії та менш помітних путінських агентів-хвойд, які за його срібняки забувають про всі моральні принципи і цінності демократичного співтовариства».

   Австріє, фрау Кнайсль, отримуючи «задоволення від свого ґвалтівника» після вчиненої ним згаданої вище авіакатастрофи, ви танцюєте-топчетесь по кістках 298-ми пасажирів літака рейсу МН17. Вам не соромно?

   Тепер звернемось до моєї праці «Мюнхен 1938 – Мюнхен 2015»: «Сумний 1938 рік…

   Німеччина здійснила анексію (аншлюс) Австрії, включивши її до складу імперії під назвою «Східна марка» після введення німецьких військ…

   Мюнхенська змова стала кульмінацією політики задобрювання, умиротворення Адольфа Гітлера – вождя (фюрера) Німеччини… Західний світ (європейський в першу чергу)… догоджав Гітлеру…

   Сумний 2015 рік…

   На зміну вождеві Третього Німецького Райху Гітлеру прийшов Вєрховний правітєль Россіі Путін. Наслідуючи фюрера і його дії з анексії Австрії та розчленування Чехословаччини, Путін у 2014 році анексував (окупував) український Крим… і частину українського Донбасу, вбивши тисячі наших громадян та продовжуючи їх вбивати, але жорсткої реакції демократичної світової спільноти… на дії агресора немає… Очевидною є повна ідентичність дій Путіна з Гітлером…

   Немає спільного європейського фронту, єдиної антипутінської, на зразок антигітлерівської, коаліції, котра б нарешті зупинила знахабнілого, цинічного агресора і викинула його з української землі».

   Австріє, фрау Кнайсль, догоджаючи Путіну, ви перешкоджаєте створенню спільного європейського антипутінського, антиагресорського, антибандитського фронту. Вам не соромно?

   Далі аналізуємо мою роботу «Подякуймо Путіну…»: «За те, що в черговий раз продемонстрував світові свою нахабну зневагу і ворожість до міжнародного співтовариства, цинічно наплювавши під Дебальцевим Донецької області України на мирні домовленості в Мінську (11 – 12) лютого 2015 року одразу після фактичного отримання паузи щодо введення санкцій 4 рівня, чим вкотре проявив своє підле… нутро зрадливо-заразливої істоти, з якою не можна ні про що домовлятися та від якої цивілізованим людям краще триматися подалі…

   За те, що своєю агресією проти України виявив, хто є хто в Європі та у світі…

   Подякуймо за все це Путіну, українці, і проклинаймо його… за розв’язану війну проти України, за окупацію Криму і частини Донбасу…, за сплюндровані Донеччину та Луганщину, за масові вбивства тисяч українців, за сотні тисяч українських біженців і внутрішніх переселенців, за горе та сльози українських матерів, дружин, сестер, наречених…, за страждання мільйонів українських родин, за злочини проти людства і людяності, за порушення та цинічне зневажання норм міжнародного права, за поширення зла у світі».

   Австріє, фрау Кнайсль, ви не тримаєтеся подалі від злочинних Росії й Путіна, догоджаєте їм і цим демонструєте своє зневажливе ставлення до України та до страждань Українського народу. Вам не соромно?

   А наступне моє дослідження «До Дня Перемоги над нацизмом! З ким Україні звіряти годинник?» наголошує: «Путін – вождь всія Россіі… після закінчення Другої світової першим на європейських теренах порушив усі норми міжнародного права, окупувавши частину України – офіційно визнаної усім світовим співтовариством… суверенної країни у відповідних державних кордонах, включаючи Крим та повністю Донецьку і Луганську області, як це було на момент розвалу СССР…».

   Австріє, фрау Кнайсль, ваше якшаніє-приятелювання із Московщиною та Путіним говорить про фактичне одобрєніє вами їхньої нацистсько-шовіністично-загарбницької зовнішньої політики по відношенню до українців. Вам не соромно?

   І тепер переходимо до моєї публікації «Чи шльондра, чи імпотент – все одно біда!»:

   «Докотилася Європа до самого краю…

   Докотилася завдяки діям окремих її країн…

   Завдяки діям цих країн – агентес Московського Кремля… Європа стає шльондрою невгамовного, ненаситного головного російсько-кремлівського нєдоросля Путіна. Особливо яскраво Європа проявилася у ролі путінської підстилки… після збройного нападу російських кацапів…, за командою нєдоросля, на Україну.

   І це біда! Підстилка, шльондра, навіть одна, кидає тінь на всю порядну родину, у даному випадку – велику західнодемократичну…».

   Австріє, фрау Кнайсль, своїми танцями (в прямому й переносному розумінні) з Путіним та Московським Кремлем ви кидаєте «тінь на всю порядну родину» Заходу. Вам не соромно?

   Й ще…

   У своєму порівняльному матеріалі «Liberté, Égalité, Fraternité» я вказую таке: «Українці… на собі відчули, що таке тероризм, а саме російський тероризм (фактично – гібридна війна) в Криму, на Донбасі… та його спроби діяти на інших територіях України…

   Росія – постійний член Ради Безпеки ООН, будучи державою-терористом (як всередині проти власних громадян – вбивство неугодних, підрив житлових будинків у російській глибинці російськими спецструктурами, кавказька різня, так і зовні), хоче знищити… європейську, всю західну спільноту…

  … демократичний Захід… має нарешті зрозуміти всю ворожість та нетерпимість по відношенню до себе з боку Росії, котра для них є значно більшою загрозою, ніж «Ісламська держава Іраку і Леванту» («ІДІЛ»)…

   Тільки поборовши тероризм Росії, світова демократична спільнота зможе ефективно протидіяти всій іншій терористичній заразі!..

   …Президент Росії Путін – «великий друг»… Заходу…, очільник російського тероризму та цинічний організатор терористичного нападу на Україну…

   Але… G20 («Велика двадцятка», куди входять 19 держав і ЄС, які включають 90% валового національного продукту (ВНП), 80% світової торгівлі й дві третини населення світу – примітка моя) після жорстокого вбивства Росією тисяч людей в Україні не оголошують війну російському тероризму та продовжують приймати його очільника в різних порядних товариствах».

   Австріє, фрау Кнайсль, ви ж вважаєте себе порядним товариством, але, приймаючи у себе очільника російського тероризму Путіна, цим самим записуєте себе до непорядного товариства любителів терористичної Московщини. Вам не соромно?

   На додаток до вже сказаного про Росію й Владіміра Путіна моя стаття «Незалежна Україна? Маячня!» підкреслює: «Безкарність Росії після її нападу на Грузію зі сторони Заходу… привела до окупації Москвою Криму… і частини Донбасу… в результаті збройної агресії 2014 року проти України з боку Кремля під керівництвом Путіна…».

   Австріє, фрау Кнайсль, своїми стосунками із Путіним ви толеруєте триваючу злочинну діяльність Московщини та заохочуєте її до нових агресивних дій. Вам не соромно?

   А у своїй дослідницькій праці «Крим… Аляска…» я наводжу наступні факти: «План Дугіна… «Ось Москва    Берлин  заложит основание грядущему процветанию Великой России и Великой Германии. А в дальней перспективе это приведет к образованию прочной стратегической и экономической конструкции для создания всей Евразийской Империи  –  Европейской Империи на Западе и Русской Империи на Востоке Евразии (в результаті виходить такий любий для фрау Меркель спільний простір від Лісабона до Владивостока, а в дугінській концепції – від Дубліна до Владивостока – примітка моя)

   Далее встает украинский вопрос. Суверенитет Украины представляет собой настолько негативное для русской геополитики явление, что, в принципе, легко может спровоцировать вооруженный конфликт

   Северный берег Черного моря должен быть исключительно евразийским и централизованно подчиняться Москве…

   Поэтому у России есть два выхода либо военная оккупация Европы, либо такая переорганизация европейского пространства, которая сделает этот геополитический сектор надежным стратегическим союзников Москвы

   Украина как государство неимеет никакого геополитического смысла

   Существование Украины в нынешних границах и с нынешних статусом «суверенного государства» тождественно нанесению чудовищного удара по геополитической безопасности России, равнозначно вторжению на ее территорию…  

   Дальнейшее существование унитарной Украины недопустимо (Мінські домовленості цьому посприяють – примітка моя). Эта территория должна быть поделена на несколько поясов…

   факт существования  «суверенной Украины» является на геополитическом уровне объявлением России геополитической войны…».

   То може Захід…, а особливо ЄС, перестане займатися подвійними стандартами та нарешті на ділі, для початку значно посиливши антиросійські санкції…, а не заявляючи про їхнє скасування, дивлячись закоханими очима на Путіна (він і так західні країни «любить», тобто тр…є…), почне захищати, маючи для цього достатньо різних засобів, ті демократичні цінності, про які сам Захід так любить багато й гарно говорити, але які розтоптала Росія, окупувавши частину України та прагнучи значно більших здобутків у світі..?».

   Австріє, фрау Кнайсль, якшаясь із Путіним, котрий на практиці реалізує план Дугіна зі знищення України і ЄС, до якого належить сама Австрія, а фрау Кнайсль при цьому очолює австрійське МЗС, ви дотримуєтесь гнилих подвійних стандартів у своїх відносинах з Московщиною і на ділі не захищаєте західні демократичні цінності, про які самі так часто любите заявляти на словах. Вам не соромно?

   На такому сумному фоні моє есе-заклик «Ave  vita!» є криком душі українців-патріотів:

   «Агов, Європо, демократичний світе, Америко, Заходе!

   Почуйте, побачте і нарешті зрозумійте, що Путін здійснив збройну агресію – фактично розв’язав війну проти України, окупувавши частину її суверенної території… і… вигнавши зі своїх рідних домівок мільйони та вбивши тисячі людей.

   Почуйте, побачте і нарешті зрозумійте, що коли ви… не допоможете Україні зберегти Незалежність, повалення котрої так хоче Росія, то дозволите Путіну після розв’язання «українського питання» піти в Європу… та ще далі, як це вже було після ваших попередніх поступок – бездарного, беззубого задобрювання – умиротворення диктаторів Гітлера і Сталіна та СССР вже без нього…

   Почуйте, побачте і нарешті зрозумійте це, бо ваша подальша угодовська політика… відносно Путіна… загрожуватиме вам самим ганьбою та смертю…».

   Австріє, фрау Кнайсль, ви проводите угодовську політику щодо Росії й Путіна. Вам не соромно?

   Далі моя робота «ЄС – Україна: безвіз, безліс чи безшанс? Український шанс – твердий курс на США і НАТО, як надвагому складову частину української мрії!» застерігає: «Домінуюча в Європі Московія буде страшною загрозою не лише для ЄС, а й для США…».

   Австріє, фрау Кнайсль, своїми задобрюючими, угодовськими діями по відношенню до Путіна (попри всі запевнення офіційного Відня у протилежному, які після показаних у даній статті аргументів звучать фальшиво) ви сприяєте домінуванню Росії на Європейському континенті та власними руками створюєте і посилюєте загрозу для ЄС та всієї світової демократії. Вам не соромно?

   І ось така беззуба політика щодо Московщини, котру здійснює разом із деякими іншими країнами – агентами Росії в Європі й Австрія, приводить до результату, який наведено у моїй публікації «Отака справжня ціна західних антиросійських санкцій!»: «…ось що відповів на поставлене журналістом питання щодо нинішньої економічної ситуації в Росії, тобто після введення Заходом санкцій у відповідь на війну Московії проти України і окупації нею українських Криму й частини Донбасу…, Джованні Сальветті (цитую мовою оригіналу):

   «Вы отвечаете за работу Rothschild & C. во всем СНГ. Расскажите, какая сейчас ситуация на российском рынке?

   Местная система уладила и адаптировалась к потрясениям от новой реальности – цен на нефть и санкций, и экономика России снова начала расти…».

   Австріє, фрау Кнайсль, от який результат дають ваші (разом з вашими європейськими однодумцями) угодовство із Московщиною та танці з Путіним. Вам не соромно?

             

   Власне, шановні читачі, оцінюйте самі оце жахливе й гидке у всіх відношеннях фото даної танцювальної пари Путін – Кнайсль, котре 19 серпня 2018 року розмістило (як і дві інших, наведених в цьому моєму матеріалі, світлини) австрійське інтернет-видання «Heute» у своїй  інформації «Kopfschütteln über Kneissl Kniefall vor Putin» («Хитання головою (в розумінні несхвалення, засудження – примітка моя) про колєнопрєклонєніє Кнайсль перед Путіним»).

                               

   Ось на такому, наведеному вище, ганебному тлі проводяться бридкі австрійсько-російські танці на українських кістках. Австріє, фрау Кнайсль, вам не соромно?

   Після танців із фрау Кнайсль того ж 18 серпня 2018 року Владімір Путін відбув до Німеччини на зустріч зі ще однією дамою (ловєлас, однако :)) – Канцлером фрау Меркель, котра всіма фібрами своєї чуттєвої жіночої натури, будучи не у змозі відмовити Путіну (чувствам нє прікажєшь :)), підтримує будівництво його газогінного трубопроводу «Північний потік – 2» в обхід України (детально цю проблему описує моє дослідження «Скріпальскоє дєло і двоякість дій Заходу. Так – правильній позиції Президента України! Ні – непрофесіоналізму його владних соратників!»)…

   Німеччино, фрау Меркель, ви навіть без танців, як це зробили Австрія та Росія, топчетесь по українських кістках. Вам не соромно?

   Після всього сказаного угорі є очевидним, що Австрія і Німеччина поповнюють когорту українських «друзів», про декотрих із яких ґрунтовно розповідає моя аналітична робота «Друзі» України? Угорський та польський зрізи».

   Австріє, Німеччино, співпрацюючи зі злочинними Московщиною і Путіним, ви зневажаєте Український народ.

   Австріє, фрау Кнайсль, вам не соромно?

   Німеччино, фрау Меркель, вам не соромно?



0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте