А «ми торгуємо»… Оцініть верх цинізму!

   «РФ до партнерів віднести не можна, вона є країною, з якою ми торгуємо», – заявила заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України – Торговий представник України Наталія Микольська у своєму інтерв’ю інтернет-виданню «Європейська правда» від 28 грудня 2017 року.

   Росія (РФ) окупувала Крим, всупереч нормам міжнародного права порушила територіальну цілісність України, а «ми торгуємо» з нею.

   Росія в анексованому Криму чинить «бєспрєдєл» на цій загарбаній українській території, тероризуючи, вбиваючи окремих та кидаючи до тюрем незгідних з окупацією громадян України, зокрема кримських татар, а «ми торгуємо» з нею.

   Росія здійснює війну – збройну агресію (моя публікація «Як російський офіцер у своїх батьків-українців стріляв…» її показує) проти України на Донбасі, а «ми торгуємо» з нею.

   Росія окупувала окремі райони Донецької і Луганської областей, а «ми торгуємо» з нею.

   Росія творить «бєспрєдєл» на цій загарбаній українській території, захоплюючи заручників, тероризуючи, вбиваючи та кидаючи до тюрем незгідних з окупацією громадян України, а«ми торгуємо» з нею.

   Росія спільно зі своїми донбаськими колабораціоністами-сепаратистами-терористами уже вбила на окупованій українській території Донеччини й Луганщини 10 тисяч людей (військових і цивільних) та продовжує убивати жителів, громадян України, а «ми торгуємо» з нею.

   Росія воює проти України (читайте мою статтю «Про те, як Україна сама фінансує вбивство українців Росією!»), а «ми торгуємо» з нею.

   Росія, зі зброєю напавши на Україну, відправляє українським родинам труни із вбитими нею захисниками України (щодо цього у моїй роботі «Євробачення 2009 – Євробачення 2017» йдеться про двоякість українських дій відносно Московії), а «ми торгуємо» з нею.

   Україна, як держава (влада), відповідає АТО (навіть СБУ, котра її проводить, починає нарешті розуміти неадекватність цієї відповіді, що підтверджується моїм дослідженням «СБУ вмиває руки?!») на антиукраїнську, як є для решти українських людей (така роздвоєність між владою із її вини й народом в одному українському суспільстві – це політична шизофренія), війну Росії, бо «ми торгуємо» з нею.

   Україна разом із Заходом вводить санкції (мій матеріал «Отака справжня ціна західних антиросійських санкцій!» розкриває їхню сутність) проти Росії, але все одно «ми торгуємо» з нею.

   «Ми» – це вони, тобто високопосадовці – українська влада, яка дозволяє (бо не може

                                   

                                                    Автор Войцех Осуховський, Польща.

наїстися?), заохочує, підтримує (виберіть, що вам більше до вподоби) торгівлю України з Росією – окупантом частини української землі і вбивцею тисяч українських людей.

   Хіба можна собі уявити, щоб високопосадовець рівня заступника Міністра Великої Британії, коли на неї напала Німеччина (Третій Райх) під час Другої світової війни, дозволив би собі сказати, що Німеччину «до партнерів віднести не можна, вона є країною, з якою ми торгуємо»?!

   А в Україні, на яку збройно напала Росія, виявляється можна!

   І це не проблема однієї Наталії Микольської, котра, звісно ж, не буде звільнена із займаної посади за свої цинічні слова, хоча й вона, як правник (юрист) за фахом, мала б чудово розуміти всю ницість і нікчемність торгівлі України з Росією – агресором та окупантом. Це проблема всієї української, особливо центральної вкупі із заступником Міністра економічного розвитку і торгівлі України – Торговим представником України Наталією Микольською, влади, котра загалом дотримується, хай і дещо замасковано, саме такої позиції – здійснення, попри росйсько-українську війну, українсько-російської торгівлі, підтвердженням чому є моя праця «Хто винен?», а Наталія Микольська просто публічно демаскувала цю позицію, зокрема й з допомогою журналіста, який її інтерв’ю шедеврально озаголовив «Наталія Микольська: Росія не є нашим партнером, це просто країна, з якою ми торгуємо».

   Війна війною, а «ми торгуємо»…

   Оцініть верх цинізму!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте