Небеса грозяться!

   «Гуркіт грому Твого на небесному колі й блискавки освітили вселенну, тремтіла і тряслася земля!», – Псалми 76:19.


Грозова могуть! Гранд — каньйон, Аризона, США.


Грозова атака на Нью – Йорк!



Гроза над Чикаго 23 червня 2010 року, США

                                 (AP Photo, Chicago Sun Times, Tom Cruze).


Небесна сила та статуя Христа — Спасителя, Ріо — де — Жанейро, Бразилія.

Древній храм Парфенона – під грозою.

           Афіни, Греція, 28 червня 2010 року (AP Photo, Petros Giannakouris).

Ейфелева вежа атакована блискавкою 19 червня 2013 року. Париж, Франція.

Київ загрожений!



Грозовий напад на Київ 15 – 16 травня 2014 року.

Громовиця у Києві 26 травня 2015 року, Україна.

Блискавки «пронизують» землю!

В гирлі річки Кататумбо, Венесуела.

   «Від Його голосу  шумлять  води на небесах, Він підіймає хмари від країв землі,  посилає з дощем блискавки  і виводить вітер зі сховищ Своїх», – Єремії 10:13.  

Джерело світлин – Інтернет.

 

На дощ збирається…

Блискавкове мереживо!

Небеса грозяться й веселково «посміхаються»!

                                                Загрозлива сила та краса!

                                                                        Божа могутність!

   На тлі всесилля Бога (зверніться до моєї статті «Митківські Йорданські щедрівки») нікчемними, духовно убогими і злиденними, маловірними, коли вдають віруючих (насправді є невіруючими), виглядають ті, котрі дбають про власне непомірне матеріальне збагачення як головний зміст свого життя (моя публікація «Розкоші й злидні українських (не куртизанок) можновладців…» про них розказує), ще й не цураючись при цьому нахабно йти по головах інших (у моєму матеріалі «Нахабство чи доброта?» висвітлена сутність таких «людей»).

   «Один знатний спитав Ісуса: «Учителю благий, що мені робити, щоб успадкувати життя вічне?».А Ісус озвавсь до нього: «Чому мене звеш благим? Ніхто не благий, хіба один Бог. Ти заповіді знаєш: не перелюбствуй, не вбивай, не кради, не свідкуй ложно, шануй свого батька і матір». Той же відповів: «Все це я зберіг змалку». Почувши те,  Ісус сказав до нього: «Одного ще тобі бракує: продай усе, що маєш, та  роздай бідним, і  будеш мати скарб на небі,  тоді прийди та  йди слідом за мною». Почувши це, той засмутився вельми, бо був дуже багатий. Глянув Ісус на нього і  мовив: «Як тяжко тим, що багатства мають, увійти в Царство Боже! Легше пройти верблюдові крізь вушко у  голці, ніж багатому ввійти в Царство Боже!»… А ті, що слухали, сказали: «Хто ж тоді може спастися?». Він відповів: «Неможливе у  людей, можливе є в Бога», –  Лк. 18:18    27.

   На тлі Божої всемогутності лицемірами є ті, котрі набивання всілякими методами своїх кишень грошами прикривають вірою у Всевишнього. Фальшивою є їхня віра.

   «Ніхто не може двом панам служити: бо або одного зненавидить, а другого буде любити, або триматиметься одного, а того знехтує. Не можете Богові служити й  мамоні», –Мт. 6:24.

   Мамона – слово арамейського походження, яке означає багатство, земні блага, багатство нажите нечесно.

   Бог помічає все (читайте моє дослідження «Газ, нафта, КГБ, батюшки, вино, сигарети, діаманти…»), зрить гріхи, недобрі вчинки, фальш і покарає їхніх носіїв (моя стаття «Незвідане кличе…» стверджує це), незалежно від віросповідання, релігійних конфесій, включаючи православні, чи атеїзму, національності, кольору шкіри, громадянства, партійної приналежності (аналізуючи мою публікацію «12 «апостолів», зрозумієте, що вказані псевдоапостоли нині фактично пішли в небуття) або безпартійності, грошово — матеріальних статків та займаних посад, зокрема і у владі (мій матеріал «Who  are  you, Mister  Flynn?» підтверджує сказане).

   «Освітили вселенну Його блискавиці, те бачить земля та тремтить!», – Псалми (Псалтир) 96:4.


 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте