6Д + 3П, або Що необхідно Україні для успіху

    Що потрібно Україні для наведення внутрішнього порядку? Необхідні 6Д.

   Деватизація.

   «Ватники», «вата»: «п’ята колона» Москви, Будапешта, Бухареста чи інших сусідніх з Києвом столиць, в яких ще є «діячі», котрі марять поверненням собі «їхніх історичних», як вони вважають, а насправді не належних їм нинішніх і на майбутнє українських територій, осколки – недобитки (через імпотентність правоохоронних органів) реґіоналів, комуністично — лівацьких, об’єднано — соціал — демократичних, шовіністичних та всіх подібних їм антиукраїнських організацій, пристосуванське сміття, котре себе комфортно почувало і почуває при різній українській владі та навіть часто саме до неї входить. Нейтралізуючи весь цей ворожий непотріб, Україна зможе нарешті завершити і декомунізацію, дерусифікацію шляхом боротьби з імпєрскім «русскім міром», десовєтєзацію (вони є складовими елементами деватизації), чого не було зроблено після 24 серпня 1991 року та що привело до жахливих наслідків у Криму і на Донбасі – їх московитської тимчасової (попри протилежні сподівання Россіі) окупації.

   «Вата» туго переплетена з олігархією, офшорами, корупцією, «кришуванням» власть імущімі «лівих» бізнес — схем, монополіями та непотизмом, котрі привели до масового зубожіння українців, і можна сказати, що сприяла зародженню вказаних ганебних явищ та здійсненню россійской агрєссіі проти України. Поруч з «ватою» стоїть «хохляцтво».

   Деватизація – це перший крок в реалізації наступних 5Д, в очищенні України від бруду, яке започаткував Майдан в часи Революції Гідності, але, на жаль, не завершив. Про «ватні» проблеми оповідають, зокрема, мої статті

«Чому я не хочу вертатись до СРСР?»,

«Золота Орда, Московська (урядова) православна церква і «русскій мір»,

«12 «апостолів»,

 «Подякуймо Путіну…»,

«Про те, як Україна сама фінансує вбивство українців Росією!»,

«Про «вату» в головах!»,

«Від Революції Гідності до контрреволюції негідників?»,

«Це – тривожний сигнал!»,

«Чорна бухгалтерія» реґіоналів як чорна мітка… Тільки чия?»,

 «Згадаємо всіх зрадників поіменно!»,

«Пінчук, ПНХ!».

   Деолігархізація.

   Олігархічна біда, котра окупувала Україну, детально висвітлена в моїх матеріалах

«Або незалежність, або олігархи!»,

«Конституція України не діє!»,

 «Націоналізація неплатоспроможного «Приватбанку». Хто відповідатиме за його банкрутство?».

   Деофшоризація.

   Офшори – країни, території з особливими умовами ведення підприємницької діяльності для іноземних компаній (низьке або нульове оподаткування всіх чи окремих категорій доходів), де є можливими приховування справжніх власників бізнесу, ухилення від сплати податків, тобто корупція, відмивання «брудних грошей» – це обличчя олігархії, друга сторона однієї медалі.

   До речі, згідно розпорядження КМУ «Про перелік офшорних зон» № 143 — р від 23 лютого 2011 року до офшорів не належать Панама (виключена розпорядженням КМУ № 82 — р від 1 квітня 2005 року) та Кіпр (виключений розпорядженням № 44 — р від 1 лютого 2006 року): українська влада вважає ці дві країни неофшорними зонами, хоча загалом у світі їх відносять до офшорів.

   Декорупціонізація.

   Корупційну іржу, яка роз’їдає українське суспільство, руйнує його єдність і незаконно збагачує «еліту», включно з олігархами та олігархиками, одночасно обдираючи до нитки «нееліту», трудовий народ, змальовують мої публікації

«Кому в Україні весело живеться, або Хто плює на законодавство про боротьбу з корупцією… Частина 5»,

«Горбатого могила виправить? Щодо візитів в Україну Джорджа Буша і Джозефа Байдена»,

«Ні розуму, ні совісті?»,

«Ніхто не хотів, помирати, ні – декларувати…».

   Демонополізація.

   У збереженні монопольного впливу на різні сегменти ринку вкрай зацікавлені олігархи, і заради цього вони вдаються до різних корупційних схем, яким надзвичайно слабенько протидіють правоохоронні органи, включаючи новостворені дороговартісні (в плані дуже високої зарплати їхніх керівників; формується нова опричнина?) антикорупційні структури.

   Денепотизація.

   Непотизм – кумівство, тобто надання родичам, друзям, знайомим, іншим, наближеним до тіла начальників, можновладців, особам привілеїв, фактично вдаючись до корупції, у будь — якій сфері суспільного життя незалежно від їхніх ділових якостей, здібностей, освіти, досвіду, чіткої української громадянської позиції. Його знищення треба поєднувати з люстрацією.

   Виконання 6Д зробить Україну сильною (включно з українським військом) та пришвидшить визволення нею своїх, тимчасово окупованих Россієй, територій.  

   Розгляньте в цьому контексті мої матеріали

«Чому?»,

«Захищай Україну зараз, щоб потім не було пізно!»,

«Хто?»,

«Поради провідникам…»,

«Обережно – Росія! 10 завдань українцям»,

«Листи небайдужого… Або перемога, або наша смерть!»,

«Нейтралізація спрута!»,

«Фільтрація, або Таких «правоохоронців» – на мило!»,

«Маразм продовжується…»,

«Враг нє дрємлєт!».

   Ще може йти мова про децентралізацію, але тільки в бюджетній галузі для збільшення фінансової спроможності місцевих громад без жодних додаткових «особливих» владних статусів областей чи інших адміністративно — територіальних одиниць, себто не федералізація, бо удільні князівства погублять Україну. Децентралізація в такому вигляді не потребує внесення змін до Конституції України, як цього, на жаль, вимагають Мінські домовленості Нормандського (неефективного) переговорного формату (моє дослідження «Чи шльондра, чи імпотент – все одно біда!» розказує про нього) щодо окремих районів Донеччини і Луганщини (чим вони відрізняються від інших районів решти областей?), а лише прийняття Верховною Радою України відповідних поправок до окремих діючих законів України, тому виділяти її у вигляді сьомого Д немає підстав.

   Люди, котрі на практиці мають реалізовувати 6Д, повинні відповідати .

   Патріотизм.

   Вірність Батьківщині, а не власній кишені, ставлячи особисте збагачення вище за українські національні інтереси.

   Згуртованість українців, а не роз’єднаність, включаючи принцип «Моя хата з краю», на користь чужинцям – ворогам, звідки б вони не походили.

   Зверніться до моїх статей

«Хіба можна розчаруватися в Україні?!»,

«Як російський офіцер у своїх батьків-українців стріляв…»,

«ЄС – Україна: безвіз, безліс чи безшанс? Український шанс – твердий курс на США і НАТО, як надвагому складову частину української мрії!».

   Порядність.

   Безпринципність, вульгарність, жлобство, нахабність, цинізм несумісні зі служінням українському народу.

   Читайте мій «Маніфест порядності».

   Професіоналізм.

   Агресивний популізм, відірваність посадовців від реалій життя звичайних людей – «нееліти», невігластво, безвідповідальність, особливо багатьох представників влади та опозиції, загублять українську справу, з чим український народ не повинен миритися.

   Проаналізуйте мої публікації

«В Європу – без сміття! Про деякі першочергові кроки нової влади»,

«Меморандум — Резолюція — Постанова — Заява = ?»,

«Навіщо це Україні?»,

«Щоб жити по — новому, потрібні зміни!»,

«Про проблеми української розвідки»,

«Про колізії з Державною прикордонною службою України і не тільки…»,

«Приїхали!»,

«Владна багатоголовість доведе нас до цуґундера!»,

«Про нюанси візиту Прем’єр — міністра України до Чернівців».

   3П – це відповідальні Українські Громадяни.

   6Д – необхідні умови успіху, але – недостатні та 3П – також необхідні, але – недостатні, тому потрібна їхня сума, яка дасть необхідні й достатні умови.

   6Д + 3П = Сила + Відповідальність – це те, що потрібно Україні для успіху!

   6Д + 3П = успішна Україна.

   Влада – слуга українського народу, а не навпаки, і лише українського!

   Закон – один для всіх!

   Dura lex, sed lex – суворий закон, але це закон.

   Знання, бажання, вміння, справедливість, залізна воля всіх керівників, посадовців на шляху демократичних перетворень – запорука української успішності!

   Наведення внутрішнього порядку зробить Україну успішною всередині й назовні!

   Впорядкована, правова, реформована, сильна (про це йдеться у моїй статті «Вчімося у маршала Маннергейма перемагати Россію!»), а значить успішна Україна стане бажаним членом пристойного міжнародного (західного) співтовариства, включно з НАТО та ЄС!

                             

                                       Джерело зображення: Сергей Ступницкий, facebook

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте