Льотчики «малюють»!

                                          

   Моя любов до неба – назавжди зі мною! Вона зародилася ще тоді, коли я 5-літнім босоногим хлоп’ям бігав батьківським подвір’ям і катався на довгій гойдалці, прикріпленій до величезного горіха. На питання дорослих, ким я хочу бути, завжди твердо відповідав: «Льотчиком!». Життя внесло свої корективи у вибір фаху (про них розказано в моїй статті «Як російський офіцер у своїх батьків — українців стріляв…»), але не перемогло мою закоханість в небо.

   Дивлячись на ці неймовірні небесні візерунки, хіба можна не полюбити тих сміливців, які їх «малюють», – льотчиків, керуючих своїми крилатими металевими «птахами»?!

                                                              

                                  

                                                      

                                                       

                                           

                                          

                                      

                                

   Робота пілотів приносить не лише подібну насолоду людям, а й служить надійним щитом мирного неба над їхніми головами. До такого щита належать саме воєнні авіатори. В Україні вони разом з військами протиповітряної оборони утворюють ПС ЗСУ.

   Українська влада зобов’язана докладати всіх зусиль для того, щоб вказані сили відповідали сучасним вимогам та були завжди одним з пріоритетів розвитку Воєнної організації держави (у своїй публікації «Чому?» я ще в березні 2014 року наголошував на цьому). Збройна агресія Росії, окупація нею частини української території, АТО на Донбасі повинні спонукати до таких дій.

   Московія, ведучи проти України неоголошену війну, ще не застосовувала свої ПКС. А що буде, коли вона їх застосує?

   Національні інтереси України, її національна безпека (зверніться до мого матеріалу «Куди простягається Україна?») вимагають наявності таких ПС ЗСУ, які би не поступалися кращим зразкам європейських країн – членів НАТО. Українські воєнні льотчики, протиповітряна оборона давно цього чекають і на це заслуговують!

   З Днем Повітряних Сил Збройних Сил України!



0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте