Хто кому мама і тато?

                                                           

   Попри наче очевидну відповідь на вказане питання (для будь-якої людини) не поспішайте одразу відповідати. Не все так просто, як здається на перший погляд.

   Підтвердженням цьому є фрагмент листопадовоцьогорічної розмови журналістів з одним із нині діючих українських міністрів (маючи бажання дізнатися його прізвище, можете знайти самі в ЗМІ потрібне інтерв’ю).

На їхнє запитання «Кто вам симпатичнее сейчас – Яценюк или Турчинов?» він відповів: «Вы кого больше любите? Маму или папу?». Ось так. Тільки не уточнив хто з них двох хто є для нього.

   Нагадую, що на даний час Яценюк – це Прем’єр-міністр України, а Турчинов – Секретар Ради національної безпеки і оборони України.

   Як видно зі вказаної міністерської відповіді, у ній немає згадки про Порошенка – Президента України, главу держави (читайте мою статтю «Приїхали!»).

   В народі нерідко можна почути таке: «Якщо хочеш пізнати людину, то не слухай, що про неї говорять інші, а краще послухай, що вона говорить про інших».

   От і спробуй тепер розібратися хто кому мама і тато, особливо в українській політиці (моя публікація «Це – тривожний сигнал!» дещо розказує про її особливості), враховуючи серйозний зовнішній вплив на неї (зверніться до мого матеріалу «Хто найбільше любить Путіна?»).

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте