Від Революції Гідності до контрреволюції негідників?

                                                                                                         Per  aspera  ad  astra       

                                                                                                                                Сенека

   Українці, будьте пильними!

   Не давайте себе обводити навколо пальця, як це вже було не раз в нашій новітній історії після 1991 року під час різних виборчих компаній!

   Не дозволяйте пройдисвітам, негідникам від політики вкотре використати вас у їхніх шкірних інтересах!

   Добре думайте, за кого будете голосувати 25 жовтня 2015 року!

   Головний мотив всієї моєї політичної діяльності (з кінця 1989 року) «Україні – порядну владу і чесних депутатів!» був актуальним, є актуальним зараз (за мізерної кількості порядних винятків) напередодні місцевих виборів та, очевидно, залишатиметься таким ще багато років у майбутньому на тих чи інших виборах.

   Українські виборці, вимагайте від кандидатів у депутати місцевих рад, на посади сільських, селищних, міських голів (голів об’єднаних територіальних громад), котрі вже раніше обиралися на виборні посади, детальних письмових звітів, що ними конкретно зроблено (порівнюйте з обіцянками) за відповідний період повноважень, як це свого часу постійно робив я (звітував, будучи народним депутатом України), а від тих, хто кандидує вперше і не тільки – також письмові програми діяльності, тобто що треба зробити в інтересах людей. Аби не було так, як при внутрішньоокупаційному режимі Януковича (читайте мою статтю «Край, де варто жити! Кому?» про жахливий стан справ по всій Україні), хоча з часу його повалення ситуація, на жаль, майже не покращилася.

   Українські виборці, не голосуйте за перефарбованих радянських комуністів (винятки можуть бути, але тільки поодинокі, враховуючи чітку публічну українську позицію принаймні з 1990 року; мій матеріал «12 «апостолів» допоможе зорієнтуватися) та їх нинішніх явних і замаскованих послідовників – московських прихвоснів, за тих кандидатів, які раніше були пов’язані з кравчуківсько-кучмівською владою (моя стаття «Час показав…» про неї розказує), з блоком «За ЄдУ», СДПУ(О), партією регіонів (у моєму дослідженні «Команда ТАЯ, що на людей чхає…» вона постає у всій своїй «красі», що ще раз підтверджується моїм есе «Петро Мельник, як дзеркало української влади») та їм подібними промосковськими організаціями, а також за ті партії, де є хоч один представник – безпринципний, безсоромний перекинчик зі вказаних негідних структур.

   Не голосуйте за опозиційно-блоково-регіоналівську «московську п’яту колону», за «сильноукраїнців», за «нашокраївську», «рідномістівську» схованку купи колишніх регіоналів, за «відродженців»-переродженців, за пристосуванців різних мастей та іншу антиукраїнську наволоч – політичне сміття.

   Не голосуйте за різні безідеологічні проекти, зокрема й олігархічні (читайте мою статтю «Або незалежність, або олігархи!»), які з’явилися кілька місяців назад у 2015 році з єдиною метою – мати своїх людей в місцевих органах влади для відстоювання власних бізнес-інтересів, навіть якщо вони прикриваються гучними патріотичними (громадськими, народними) назвами і певною кількістю патріотів у своїх списках. Такі проекти згодом або зникають, або перероджуються, а виборці залишаються ні з чим, вірніше – з нереалізованими обіцянками цих проектів.

   Партії не можуть формуватися лише під лідерів чи під конкретні вибори без відповідної ідеології, як це є зараз в Україні. Тому й тупцює на місці українське суспільство, бо раз у раз ведеться на політичні проекти, не переймаючись, що й хто за ними стоїть. Цьому треба класти край. Проти цього, крім іншого, боровся Майдан 2013 – 2014 року (зверніться до моєї публікації «Український Євромайдан діє!»).

   Щоб жити по-новому, потрібні зміни!

   Щоб ідеї Майдану ставали реальністю, потрібно аби люди беззастережно викинули на смітник історії весь той непотріб, про який я говорив вище, та дотримувалися «Маніфесту порядності». Інакше нічого у нас не вийде!

   А я не хочу справджування страшних слів знищеного сталінським режимом драматурга Микола Куліша, сказаних ним ще 1925 року (в листі І. Дніпровському): «…до сумних прийшов висновків: немає майбутнього Україна. Бандити ми й отамани. І не прийде після нас нащадок прекрасний… і ляжемо ми трупом безславним і загородимо двері в Європу» (Куліш М. Г. Твори: в 2 т. – К: Дніпро, 1990. – Т. 1, с. 29).

   Андрій Зубов, російський історик, доктор історичних наук, релігієзнавець та політолог про Революцію  Гідності сказав: «В Україні відбулося зіткнення нового прошарку європейських за духом людей, внутрішньо вільних, зі старим антикультурним радянським прошарком. Це найголовніше протистояння сьогоднішнього дня».

   На місцевих виборах  25 жовтня 2015 року до влади в багатьох областях може знову прийти (не дай, Боже) отой старий, за А. Зубовим, прошарок, прошарок негідників в основній своїй масі – внутрішніх ворогів/антиукраїнських елементів. Це може статися через бездіяльність влади у здійсненні нейтралізації цих ворогів, які часто навіть не приховують свого ворожого ставлення до української державності (йдеться не про окуповані території), у боротьбі з корупцією (моя стаття «Кому в Україні весело живеться, або Хто плює на законодавство про боротьбу з корупцією… Частина 5» наголошує на цьому) і небажання проводити жорстку фільтрацію та безжалісну люстрацію (крайню необхідність її проведення доводить моя публікація «Корупція – наш рулєвой? Кого і як треба люструвати…») українського суспільства в умовах російської агресії, яка буде продовжуватися й надалі (Московія – ворог зовнішній, що активно співпрацює з внутрішніми ворогами України, допомагає їм та керує ними), ймовірно іншими (не лише збройними) методами (в моєму матеріалі «Чи щльондра, чи імпотент – все одно біда!» про це говориться детальніше), щоб ліквідувати нашу незалежність. Відчуваючи свою безкарність і здобувши певну підтримку на місцевих виборах, згаданий прошарок негідників прагнутиме реваншу по всій Україні.

   Невже Небесна Сотня на Майдані, тисячі людей в зоні проведення АТО (фактично війни з Росією) загинули за подібний сценарій?!

   Невже негідники – вороги України не будуть покарані та керуватимуть надалі в місцевих органах влади, як це часто є зараз, а згодом і на загальнодержавному рівні?!

   Невже Революція Гідності закінчиться контрреволюцією негідників?!

   Гріш ціна буде українській владі, якщо вона до такого допустить, а кров загиблих Героїв впаде за це на голови українських можновладців!

   Невже український народ дозволить ворогові здолати себе?!

   Не вірю!

   Не хочу вірити!

   Так не повинно бути!

   Ворог не спить, але він має бути подоланий!

   Українці, будьте пильними!

   Українці, будьте розумними!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте