Кому в Україні весело живеться, або Хто плює на законодавство про боротьбу з корупцією... Частина 5

   Корупція продовжує своє бурхливе життя… В центрі і на місцях. Серед великих начальників та серед дрібних начальничків. Всюди! Про це я неодноразово писав (з іронією і сарказмом теж) та інформував багатьох українських високопосадовців. Ось ці свідчення небайдужого. Читайте їх і робіть висновки. Отже:

   «Кому в Україні (на Буковині) весело живеться, або Хто плює на законодавство про боротьбу з корупцією…»,

   «Коваль коня кує, а жаба й собі лапу сує…»,

   «Кому в Україні (на Буковині) весело живеться, або Хто плює на законодавство про боротьбу з корупцією… Частина 2 з фото»,

   «Команда ТАЯ, що на людей чхає…»,

   «Кому в Україні (на Буковині) весело живеться, або Хто плює на законодавство про боротьбу з корупцією… Частина 3 з фото»,

   «Відмежовуємося від такої політики Президента», або Манчуленко все пам’ятає…»,

   «Хто обманює підприємців?»,

   «Кому в Україні (на Буковині) весело живеться, або Хто плює на законодавство про боротьбу з корупцією… Частина 4 з фото»,

   «Україні – порядну владу і чесних депутатів!»,

   «Покращувачі життя…»,

   «Ось так на нас наживаються!»,

   «Край, де варто жити! Кому?»,

   «Межигірський «аскет»,

   «Петро Мельник як дзеркало української влади»,

   «Актуально!»,

   «Боротьба і єдність протилежностей…»,

   «12 «апостолів»,

   «Листи небайдужого… Або перемога, або наша смерть!»,

   «Фільтрація, або Таких «правоохоронців» – на мило!»,

   «Маніфест порядності»,

   «Лист Президенту України…»,

   «Лист Голові Служби безпеки України…»,

   «Тель-Авів – Москва – Київ»,

   «Лист Голові Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції…»,

   «Москва – Тель-Авів – Київ»,

   «По-чорному» і «по-білому!».

   Революція Гідності на Майдані перемогла зеківський режим Януковича. На жаль, Революція Гідності не перемогла корупцію. Не перемогла тому, що не провела безжальну, всеосяжну кадрову революцію, іншими словами – люстрацію. Без люстрації не буде кадрового очищення від сміття-непотребу, а без кадрового очищення не буде перемоги над корупцією. Отаке замкнуте коло виходить, розірвати яке може і зобов’язаний український народ, завдяки котрому Революція Гідності увінчалася перемогою, завдяки котрому російська збройна агресія з Криму та Донбасу не перекинулася на решту території України.

   Але гібридна (асиметрична) війна з московським окупантом (де-юре – АТО) не повинна відтягувати проведення українським народом кадрової революції.

   Для здійснення в Україні ефективних, не бутафорних реформ потрібна єдність українського суспільства. Єдність, а не безпринципність! Різношерстне пристосуванське сміття, не кажучи вже про вчорашніх непримиренних опонентів всього українського, має бути відправлене на смітник історії.

   Для успішного руху до демократичних перетворень в Україні потрібна поблажливість у відносинах між українськими людьми. Поблажливість, а не безкарність! Справедливість вимагає, щоб комуністи з КПУ і добрячої частини колишньої КПСС, так звані соціал-демократи з СДПУ(О), зокрема й перефарбовані, регіонали з ПР та інші члени антиукраїнських партій/організацій і позапартійні вороги української державності понесли покарання, як свого часу нацисти та фашисти після Другої світової війни, за антиукраїнську, зрадницьку діяльність на користь російського ворога – окупанта частини української території.

   Длля знищення перешкод на шляху оновлення України потрібна люстрація. Люстрація, а не профанація! Всі, хто причетний до формування внутрішньоокупаційного режиму Януковича, мають бути покарані відповідно до ступеня своєї вини. На жаль, цього досі не зроблено, а щодо всіх антидержавників – попередників Януковича й поготів: орієнтовно 90% підпадаючих під люстрацію «діячів» спокійно продовжують працювати на різних посадах у центрі і на місцях, як ні в чому не бувало. Хіба за це загинула Небесна Сотня Майдану та продовжують гинути українські воїни на східному фронті у боротьбі з російським окупантом?!

   Для втілення українською владою всіх обіцяних змін потрібна реальна, жорстока боротьба з корупцією, включаючи деолігархізацію, бо олігархи, які почали з’являтися на світ ще при президентстві Л. Кравчука і процвітають досі шляхом масового грабунку українців, – це страшна ракова пухлина України. Реалізація задекларованої боротьби з корупцією, а не імітація! Не мають права до 10% українських громадян наживатися й далі, наче не було Євромайдану, а решта бідувати. Інакше…

   Росія – це страшний зовнішній ворог України. Корупція – не менш страшний внутрішній ворог України. Щоб Україна зберегла свою державність, український народ, в союзі з НАТО і ЄС (при майбутньому повноправному членстві в цих організаціях), має дати гідну відсіч та зупинити Росію і перемогти корупцію. Чим швидше буде знищуватися внутрішній ворог, тим легше буде українцям боротися з ворогом зовнішнім. Час – союзник Росії.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте